| Ogłoszenie |
Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy. Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!
Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"
|
|
|
Ruch Chorzów - ŁKS Łódź |
| Autor |
Wiadomość |
aRoO
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Lis 2007 Posty: 201 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Pią Lis 16, 2007 3:56 pm Ruch Chorzów - ŁKS Łódź
|
|
Zaplanowany na dzisiaj mecz został przełożony.
Mecz został przełożony na 20.11.2007 z powodu złych warunków atmosferycznych (śnieg). |
|
|
|
 |
Kalfi

Zaproszone osoby: 95
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 12:31 pm
|
|
Dzisiaj przy ulicy Cichej, dojdze do przełożonego spotkanie
pomiędzy Ruchem Chorzów a ŁkS Łódź.
mecz bedzie rozgrywany w ramach Pucharu Orange Ekstraklasy.
Co ciekawe ostatnio te 2 kluby rozegrały pomiedzy sobą mecz, w OE.
Wtedy to po bardzo nudnym meczu padł bezbramkowy remis.
Wiec czego możemy się spodziewać po dzisiejszym meczu??
Ruch Chorzów, który w tym roku powrócił do grona pierszoligowców,
dzisiaj wystąpi w optymalnym składzie, ŁKS raczej odpusci sobie ten mecz i
wystawi rezerwy, bo ma na celu walke przede wszystkim o utrzymanie w ekstraklasie.
mecz nie bedzie porywającym widowiskiem. Wydaje mi się ze padnie mało bramek.
także mój typ jest taki:
under 2,5
a gdybym miał stawiać na zwycięzce postawiłbym na ruch |
|
|
|
 |
koles

Zaproszone osoby: 32
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 5:27 pm
|
|
Ruch Chorzów - ŁKS Łódź-1 kurs:1.80
Dopiero dziś zostanie rozegrane spotkanie w pucharze polski pomiędzy drużyną Rucha Chorzów, a ŁKS-em Łódź, ponieważ ten mecz miał się odbyc już w piątek, ale śnieg niestety uniemożliwił grę oby dwóm zespołom.Jak wspominał wcześniej trener gospodarzy Duszan Radolski, ten mecz będzie tak samo bardzo ważny jak i ligowy i na pewno zagramy o trzy drogocenne pkt., a także dopowiedział, że dobrze się tak stało że mecz został odwołany, ponieważ gracze Ruchu na ten mecz będą bardzo dobrze wypoczęci i w lepszej dyspozycji. Jak już za pewne wiadomo w tym sezonie będzie to ich już drugie spotkanie, ponieważ pierwszy raz zagrali ze sobą 10 dni temu i niestety gracze Rucha zremisowali u siebie 0:0, ale już dziś zapowiadają że wygrają ten mecz mimo iż nie będzie im łatwo o trzy pkt. u siebie.W tabeli w grupie A jak na razie gospodarze dowodzą z 7 pkt. zdobyczą, rozegrali trzy spotkania, z czego dwa wygrali i jedno zremisowali, a ich bilans bramkowy wynosi 5:1.Z kolei goście są natomiast na ostatniej pozycji z dorobkiem 1pkt. rozegrali trzy mecze, z czego tylko jeden raz zremisowali i dwa przegrali, a ich bilans bramkowy wynosi 1:4 i jak widac ten puchar niestety nie leży im na sercu i wątpię w to by wyszli z grupy.W tym spotkaniu na murawę Ruch Chorzów wyjdzie podobno w najmocniejszym składzie, natomiast o gościach nic za bardzo nie wiem, ale wątpię w to by dziś wyszli w optymalnym składzie.Według mnie w tym meczu powinni wygrac gospodarze, którzy w pucharze grają dobrze i myślę że sobie poradzą z Łks-em który już od dłuższego czasu nie może strzelic bramki, ostatnią bramkę strzelili 22 września w lublinie, a jego autorem był Ensar Arifovi.Na koniec powiem jeszcze że można postawic takie typy jak:
Ruch Chorzów v ŁKS Łódź-1 kurs:1.80
Poniżej 2.5 Goli kurs:1.65
Tylko jedna drużyna strzeli gola- kurs:2.20
czy goście strzelą gola- nie kurs:2.25 |
_________________ Mam ponad 2000 postów i nadal aktywny. |
|
|
|
 |
Kalfi

Zaproszone osoby: 95
|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 8:00 pm
|
|
| Cytat: |
Dzisiaj przy ulicy Cichej, dojdze do przełożonego spotkanie
pomiędzy Ruchem Chorzów a ŁkS Łódź.
mecz bedzie rozgrywany w ramach Pucharu Orange Ekstraklasy.
Co ciekawe ostatnio te 2 kluby rozegrały pomiedzy sobą mecz, w OE.
Wtedy to po bardzo nudnym meczu padł bezbramkowy remis.
Wiec czego możemy się spodziewać po dzisiejszym meczu??
Ruch Chorzów, który w tym roku powrócił do grona pierszoligowców,
dzisiaj wystąpi w optymalnym składzie, ŁKS raczej odpusci sobie ten mecz i
wystawi rezerwy, bo ma na celu walke przede wszystkim o utrzymanie w ekstraklasie.
mecz nie bedzie porywającym widowiskiem. Wydaje mi się ze padnie mało bramek.
także mój typ jest taki:
under 2,5
a gdybym miał stawiać na zwycięzce postawiłbym na ruch |
niestety analiza na minus niestety
ani under ani wygrana gospodarzy:(
padł remis 2:2
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
Pewne typy meczy, typy sportowe
Na naszym forum znajdziesz: typy bukmacherskie | analizy meczy | darmowe typy | typy meczy | typy sportowe | pewne typy | typy bukmacher | piłka nożna typy | koszykówka typy | skoki | typy typy hokejowe.
Analizujemy takie dyscypliny jak: piłka nożna | hokej | koszykówka | nba | nhl | piłka ręczna | tenis | siatkówka | formula 1 | skoki narciarskie | piłkarska ruletka | baseball | liga angielska | liga niemiecka | liga polska | liga włoska | liga hiszpańska | liga typerów | bundesliga | liga francuska | liga turecka | liga portugalska | liga grecka | ekstraklasa | premiership | liga holenderska czy też liga szkocka.
Znajdziesz tu również informacje o: bwin | gamebookers | expekt.com | bet365 | prime poker | bodog | unibet.com | betsson | betfair | betgun | bet365 | poker | sportingbet.pl | bet-at-home | Betway | Party Poker | Cd poker | Titan poker | Netteler oraz o Moneybookers.
|
|
|