Tom157 (vde) pisze o typowaniu

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tom157

Tom157 (vde) pisze o typowaniu

Post autor: Tom157 » 25-06-2008, 22:53

Kolejna porażka... Bukmacherka po raz kolejny pokazuje jak nieobliczalna jest ta gra. Jednego dnia masz wszystko a drugiego dnia w minutę tracisz wszystkie dobra na koncie... Często przez karnego w 93' :roll: czy też przez inne perypetie... Jednak często typujemy z przyjemności ot tak. Jednak pasmo niepowodzeń ciągnie się i coraz mniej radości sprawia nam gra, aż w końcu nadchodzi taki moment, że myślimy nad odejściem z bukmacherki i zajęcie się czymś innym. Ale ja mówię z tego miejsca NIE DAJMY SIĘ ! Buki tylko czekają na Wasze niepowodzenia i na rozpaczliwe typy robione "na szybko" by poprawić saldo na koncie. Wystarczy tylko spokojnie odczekać tydzień , góra dwa oddać typ po niższym kursie, lecz przemyślany i już lepiej się gra, odzyskujemy w ten sposób przewagę nad bukmacherem :)
PERSONAL BEST 14.92 (VI 2008r.)
vde

Awatar użytkownika
Tom157

Post autor: Tom157 » 26-06-2008, 13:00

Dziś drugi półfinał ! Hiszpania - Rosja ! Mam nadzieję, że zwycięsko wyjdą z tego pojedynku Hiszpanie... Ostatnio zawiodłem się na ekipie holenderskiej i obym znów nie musiał przeklinać na Rosjan (czyt. Moskali) tylko pożegnać ich i podziękować za ładne widowisko, które stworzyli w poprzednich meczach. Jednak tak prosto nie będzie. Skłonny bym był do postawienia X , lecz w tym meczu wszystko się może zdarzyć. Szczerze mówiąc dość mam tych niespodzianek na Euro ! Według mnie Euro wogóle w tym roku jest tragiczne... Poziom sędziów kiepski... żeby nie powiedzieć tragiczny ! Drużyn mogłoby być 24 a nie 16. Wcale nie zaniżyłoby to poziomu. Dzięki takiemu zabiegowi, na Euro mogliby zagrać Anglicy czy też Serbowie... Z atrakcyjności Euro zadowoleni byliby kibice a przecież nie zapominajmy, że oni także tworzą to widowisko.
vde

Awatar użytkownika
Tom157

Post autor: Tom157 » 26-06-2008, 14:32

Hiszpania - Rosja

Mecz ten jest trudny do wytypowania ! Mimo, iż jest to rewanż Rosjan za wynik 1:4 to teraz Hiszpanie na pewno nie osiągną takiego wyniku. Rosjanie grają bardzo szybką piłkę i umieją kapitalnie zamurować bramkę strzeżoną przez Akinfiejewa, co pozwala na pełen komfort w grze w polu. Jeśli zagrają tak dobrze jak w poprzednich meczach to w 90' gry nie przegrają tego. Szanse na zwycięstwo według mnie mają nikłe, mimo iż grają widowiskową i skuteczną piłkę, bo przeciwko nim przecież zagrają także grający fenomenalną piłkę Hiszpanie. Za ich zwycięstwem może zadecydować większe doświadczenie oraz ogranie w meczach o dużą stawkę. Jestem niemal pewny w 100%, że ani jednej ani drugiej drużynie nie będzie łatwo strzelić bramkę. Według mnie najrozsądniejszym typem może być :

UNDER: 2,5
vde

Awatar użytkownika
Tom157

Post autor: Tom157 » 26-06-2008, 22:11

No i mój typ nie wszedł ale nie to jest najważniejsze ! Prosiłem ażeby skończyły się niespodzianki ! I w końcu faworyt wygrywa a waleczni Rosjanie idą do domu ! 3:0 to łagodny wymiar kary... Gdyby Hiszpanom zależało byłoby 4:0. Niemcy - Hiszpania ..... Szykuje się super widowisko ! Jak przystało na EURO !!! Pozdrawiam
vde

ODPOWIEDZ