Rzuty karne
Systemy bukmacherskie i strategie bukmacherskie
Nie ma idealnego systemu bukmacherskiego, nie ma idealnej strategii bukmacherskiej, innymi słowy nie ma możliwości wygrywania każdego typu. Jak żyć? Skoro interesują nas systemy bukmacherskie?
Mimo, że nie ma perfekcyjnej strategii typowania, to jednak systemy bukmacherskie i strategie bukmacherskie spełniają trzy podstawowe cele: uczą samodyscypliny, zwiększają zyski i ograniczają straty.
W tym dziale przeczytasz za darmo opis najpopularniejszych systemów bukmacherskich i strategii bukmacherskich, a także dowiesz się o ich wadach i zaletach. Tu poznasz najlepsze systemy bukmacherskie.
No i najważniejsze. Znasz system lub strategię, której tutaj nie ma? Nie wahaj się założyć nowego tematu.
-
mocko
Rzuty karne
A wiec tak osobiscie gram w sts'ie kurs na to czy bedzie rzut karny wynosi 3.20 na to ze nie 1,22.
Wczoraj wybralem 4mecze za 10zl wygralem 20.
No to dzis obstaiwlem 4 mecze za 20zl do wygrania mam 40zl.
Jest to sposob bardzo pewny poniewaz rzuty karne rzadko padaja przy wygranej 80zl zaczne wybierac tylko dwa mecz wiec wygrana bedzie rowna polowie stawki a powyzje 120 zl tylko jeden mecz za 100zl 20zl dziennie na+ powinno na dobry start satysfakcjonowac kazdego przy wiekszych wygramych moze zwiekszac sume do 200zl.
Mam nadzieje ze komus ten system pomoze w wygranej:)
Piszcie co o tym sadzicie:)
- robert9990
- #Weteran

- robert9990
- #Weteran

- tomasso_p87
p.s. tylko tak jak autor tego tematu podał obstawić należy tylko pare meczy! miałem przypadek że obstawiono 8meczy, że nie będzie czerwonej...i była w jednym...pare setek poszło...
-
GreenR
Polskie Centrum Piłkarzy
- tomasso_p87
wg bukmacherów chyba nie, skoro kursy są niemal identyczne. co do czerwonych to zazwyczaj jak już się pojawi w meczu to nie jedna...i później przy podsumowaniu w statystykach może rzeczywiście ich być więcej w danej rundzie.GreenR pisze:tomasso_p87, z tym że częściej od karnych padają czerwone kartki.
mimo wszystko system ciekawy
- DonnyDonowitz
- -#VIP

Zobaczę dalej jak będzie się ten system sprawować.
Teraz tak analizuję jutrzejszą ofertę i zauważyłem, że takie zakłady są dostępne tylko w niemieckiej i austriackiej bundeslidze (liczba zakładów na wydarzenie musi być 10 w tym nawiasie). Poza tym o ile się nie mylę była jeszcze Liga Mistrzów. Jutro tylko 4 mecze.
Pozdrawiam i życzę wygranych.
-
maciekp
STS często utrudnia życie graczom bardziej niż internetowi bukmacherzy, choć może to po prostu efekt ogólnie uboższej oferty; innym przykładem jest zakład typu strzeli/nie strzeli - dają ligii i zdarzenia, w których z atakiem jest b. różnie, a drużyny często kończą mecz nie wbiwszy bramki; moim zdaniem, wcale kursy w obu przypadkach (karny - nie: 1,25 oraz strzeli - tak: zwykle przy faworytach meczu ok. 1,2-1,3) nie odzwierciedlają rzeczywistego prawdopodobieństwa
ja jednak boję się grać w internecie, bo to jak na razie nielegalne - taki mamy cudowny kraj...
-
maciekp
Poprzedni Rząd miał inicjatywę, żeby zezwolić na bukmacherkę internetową... jednej firmie - Totalizatorowi ;-]. Typowe...
Ale ja jakoś nie miałem ochoty robić czegoś, na co jest paragraf. No dobra, i pochłaniało to zbyt dużo mojego czasu
Aha, jeszcze w ramach ciekawostki: zabronione jest nawet promowanie bukmacherki w internecie! Boniek łamie prawo pojawiając się na bannerach - bodajże - Expectu. Zauważcie, że na stronie STS jest tylko informacja o "punktach sprzedaży ulotki kursowej" - nie można nawet podać punktów... przyjmowania zakładów, stąd firma znalazła taki wybieg. No paranoja, po prostu...
A, i skąd wziąłem? Odsyłam do ustawy o zakładach sportowych oraz kodeksu karno-skarbowego... Dowiedziałem się całkiem przypadkiem na jakimś forze internetowym, po tygodniu grania na BAH.
- Wislak
- piotr20000
- DonnyDonowitz
- -#VIP

Ciekawy rozwiązaniem jest puszczenie kuponu z 4 meczy, że nie będzie karnego (AKO: 2,07) i dodanie do tego 2-3 innych typków. Na potwierdzenie załącznik.
Jednak przekonał mnie kurs na Hannover, tak więc w tym przypadku 3 typy na brak karnych.
Poza tym wpadłem jeszcze na inny fajny pomysł gry na karne - 5 typów - AKO: 2,49, ale to podzielę się z wami wynikami po paru testach.
Szkoda tylko, że tak mało jest meczy z możliwością obstawiania karnych.
W bet-at-home-brak-polskiej-licencji!.com praktycznie tylko niemiecka Bundesliga.
-
Sam_wiesz_kto
- pitermanu
Gdyby kurs wynosił 1,40 to ten system rzeczywiście byłby opłacalny, bo wystarczyłoby wybrać dwa mecze, które dałyby kurs ok. 2.00. Wtedy licząc prawdopodobieństwo trafionych kuponów ok. 70% odnosilibyśmy regularne zyski. A tak na kurs 2.00 trzeba wybrać co 4 mecze z kursem 1.20 i prawdopodobieństwo przegranej jest już bardzo duże.
NIKOMU NIE POLECAM TEGO SYSTEMU.