|
Rzuty karne |
| Autor |
Wiadomość |
mocko
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 8:41 pm Rzuty karne
|
|
Łatwy bardzo pewny sposob.
A wiec tak osobiscie gram w sts'ie kurs na to czy bedzie rzut karny wynosi 3.20 na to ze nie 1,22.
Wczoraj wybralem 4mecze za 10zl wygralem 20.
No to dzis obstaiwlem 4 mecze za 20zl do wygrania mam 40zl.
Jest to sposob bardzo pewny poniewaz rzuty karne rzadko padaja przy wygranej 80zl zaczne wybierac tylko dwa mecz wiec wygrana bedzie rowna polowie stawki a powyzje 120 zl tylko jeden mecz za 100zl 20zl dziennie na+ powinno na dobry start satysfakcjonowac kazdego przy wiekszych wygramych moze zwiekszac sume do 200zl.
Mam nadzieje ze komus ten system pomoze w wygranej:)
Piszcie co o tym sadzicie:) |
|
|
|
 |
Bzyku

Pomógł: 7 razy Wiek: 18 Dołączył: 27 Lut 2008 Posty: 584 Skąd: Radom
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 9:06 pm
|
|
| Wg. mnie jest to system taki loteryjny, ale sadze ze za male pieniadze mozna sie w to pobawic. Zycze powodzenia w typowaniu;] |
_________________ Palic,mordowac Radomiak panowac
 |
|
|
|
 |
robert9990

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 9:38 pm
|
|
| Też sądzę że można się w to pobawić. Też tak na LM spróbowałem i wyszedłem do przodu. Niestety mało jest takich meczy dla którym można dopasować taką możliwość, ale jak jużsię trafi to trzeba z niej korzystać. Oczywiście nie jest to jakiś "cud system", bo karny może się trafić zawsze, ale można grać od 10zł do wygrania np. 200 i znów zacząć od 10. Nie wpadając w nałóg tego systemu nie stracimy wiele gdy nie będzie wychodzić. |
_________________ Zapraszam do komentowania:
http://www.typybukmachers...zac-vt13516.htm |
|
|
|
 |
pawlak73

|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 10:24 pm
|
|
No system wydaje mi sie dość ciekawy. Można by nim zagrać. Mam takie pytanie gdzie tym systemem można grać? U jakiego buka interntowego sa takie oferty? Dzięki!!!
Pozdrawiam!!! |
|
|
|
 |
robert9990

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 10:32 pm
|
|
No właśnie mało ofert takich jest. Znajdziesz napewno w Expekcie i na Bwinie, tylko nie w normalnych ligowych meczach a pucharach. Wtedy jest więcej wyborów dla jednego zdarzenia rzuty karne są jednym z nich.
Pozdrawiam |
_________________ Zapraszam do komentowania:
http://www.typybukmachers...zac-vt13516.htm |
|
|
|
 |
tomasso_p87

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 1:10 pm
|
|
z tymi karnymi to podobna sytuacja jak z czerwonymi kartkami, kursy praktycznie identyczne...więc można przy braku większej ilości możliwości obstawienia karnych pobawić sie w kartki.
p.s. tylko tak jak autor tego tematu podał obstawić należy tylko pare meczy! miałem przypadek że obstawiono 8meczy, że nie będzie czerwonej...i była w jednym...pare setek poszło... |
|
|
|
 |
GreenR
|
|
|
|
 |
tomasso_p87

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 4:04 pm
|
|
| GreenR napisał/a: | | tomasso_p87, z tym że częściej od karnych padają czerwone kartki. |
wg bukmacherów chyba nie, skoro kursy są niemal identyczne. co do czerwonych to zazwyczaj jak już się pojawi w meczu to nie jedna...i później przy podsumowaniu w statystykach może rzeczywiście ich być więcej w danej rundzie.
mimo wszystko system ciekawy ale przy grze za małe stawki bo wyżej może zaboleć jak nie siądzie jeden 1,20... |
|
|
|
 |
mocko
|
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 7:54 pm
|
|
Czerwone kartki sie jednak zdarzaja czesciej przynajmiej jedna albo 2 w ofercie.
Na rzuty karne mozna grac z tego co wiem w sts'ie jest duzo ofert i na bwin na meczach na zywo ja juz jestem dzisiaj 80zl na +:) |
|
|
|
 |
colaluki1
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 12:55 pm
|
|
| no niezłe tylko radze za dużą kase tego niegrać mocko moze teraz cos w praktyce pokazesz |
|
|
|
 |
Rafik14
Zaproszone osoby: 12
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 1:06 pm
|
|
Rzuty karne to jedna wielka loteria. Tutaj może zwyciężyć drużyna o wiele słabsza
Przez rzuty karne kilkanaście razy zdobyto już różne mistrzostwa i puchary |
|
|
|
 |
tomek123
|
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 1:36 pm
|
|
| ostatnio tak gram i już 2 raz wygrałem mało bo mało ale zawsze jest |
|
|
|
 |
hyh05
|
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 2:05 pm
|
|
ciekawy system, na weekend pudzie kupon |
|
|
|
 |
Don Camillo 69

|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 10:14 pm
|
|
Bardzo ciekawy pomysł. na początku podchodziłem trochę sceptycznie, ale postanowiłem spróbować. Jako, że mam konto na BAH ciężko było znaleźć mecze z zakładami na karne, ale w końcu uzbierałem trochę i pozwolę wrzucić sobie screen
Zobaczę dalej jak będzie się ten system sprawować.
Teraz tak analizuję jutrzejszą ofertę i zauważyłem, że takie zakłady są dostępne tylko w niemieckiej i austriackiej bundeslidze (liczba zakładów na wydarzenie musi być 10 w tym nawiasie). Poza tym o ile się nie mylę była jeszcze Liga Mistrzów. Jutro tylko 4 mecze.
Pozdrawiam i życzę wygranych. |
|
|
|
 |
pawlak73

|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 3:45 pm
|
|
| No widzę że jakoś system nie jest zły. 9 kuponów trafić to jest coś. Trzeba by było ten system sprawdzić ale mało jest ofert na to. Najlepiej w weekendy typować. Pozdrawiam!!! |
|
|
|
 |
maciekp
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 9:26 pm
|
|
moim zdaniem bardzo zawodny "system", zwłaszcza dla graczy STS - nie dość, że mają mały wybór takich zdarzeń (cztery dziennie to góra), to jeszcze podtykają drużyny grające agresywnie; wystarczy spojrzeć na ten tydzień: Roma miała karny, i Zenit dzisiaj też; chyba już lepiej stawiać pojedyncze na "tak" ;P
STS często utrudnia życie graczom bardziej niż internetowi bukmacherzy, choć może to po prostu efekt ogólnie uboższej oferty; innym przykładem jest zakład typu strzeli/nie strzeli - dają ligii i zdarzenia, w których z atakiem jest b. różnie, a drużyny często kończą mecz nie wbiwszy bramki; moim zdaniem, wcale kursy w obu przypadkach (karny - nie: 1,25 oraz strzeli - tak: zwykle przy faworytach meczu ok. 1,2-1,3) nie odzwierciedlają rzeczywistego prawdopodobieństwa
ja jednak boję się grać w internecie, bo to jak na razie nielegalne - taki mamy cudowny kraj... |
|
|
|
 |
WhiteMan
Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 05 Lis 2007 Posty: 26 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 11:12 pm
|
|
| CO JEST NIELEGALNE??!! |
|
|
|
 |
prf0hr0fm
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 11:36 pm
|
|
| maciekp napisał/a: |
ja jednak boję się grać w internecie, bo to jak na razie nielegalne - taki mamy cudowny kraj... |
ze co?? skąd ty to wziales?? |
|
|
|
 |
maciekp
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 10:21 pm
|
|
Ojej... bez strachu - nikt za to nie ściga jak na razie i pewnie nie będzie. To byłby ubaw. Ale taka jest prawda, że uczestniczenie w zakładzie sportowym organizowanym poza terenem RP jest nielegalne - do trzech lat więzienia. To się może odbić tylko i wyłącznie w przypadku dużej wygranej, gdy przeleją graczowi na konto ponad 10 tys. zł. Bo taki przelew bank musi zgłosić urzędowi skarbowemu. Dopóki tak nie ma, to nie ma strachu. Rząd planuje wreszcie się tym zająć chyba jesienią - w zeszłym tygodniu MF poinformowało, że zezwolą i opodatkują. Jest to zgodne z dyrektywą unijną. Była już awantura KE z władzami Niemiec, które też chciały zabronić. Zrezygnowały.
Poprzedni Rząd miał inicjatywę, żeby zezwolić na bukmacherkę internetową... jednej firmie - Totalizatorowi ;-]. Typowe... Opozycja to wtedy zablokowała.
Ale ja jakoś nie miałem ochoty robić czegoś, na co jest paragraf. No dobra, i pochłaniało to zbyt dużo mojego czasu .
Aha, jeszcze w ramach ciekawostki: zabronione jest nawet promowanie bukmacherki w internecie! Boniek łamie prawo pojawiając się na bannerach - bodajże - Expectu. Zauważcie, że na stronie STS jest tylko informacja o "punktach sprzedaży ulotki kursowej" - nie można nawet podać punktów... przyjmowania zakładów, stąd firma znalazła taki wybieg. No paranoja, po prostu...
A, i skąd wziąłem? Odsyłam do ustawy o zakładach sportowych oraz kodeksu karno-skarbowego... Dowiedziałem się całkiem przypadkiem na jakimś forze internetowym, po tygodniu grania na BAH. |
|
|
|
 |
wislak_411

Zaproszone osoby: 4

|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 9:44 pm
|
|
System jak najbardziej pozytywny. Jest tylko jeden wielki minus. Jeśli ktoś korzysta tylko z buków naziemnych to może zapomnieć o częstym puszczaniu kuponów tego typu. Zostają niestety tylko turnieje typu LM, UEFA, EURO, MS. |
|
 |
piotr20000

Zaproszone osoby: 4
Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 193 Skąd: z Gumina:)
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 12:09 am
|
|
Z tego co widzę, warto uzbierać kurs ok 2.00 i coś puścić... a co do kartek to też mi się wydaje, że czerwone są częsciej od karnych... heh w Rosyjskiej (1 i 2 liga) można grać single, że będzie czerwona, bo tam to chyba lubią ten kolor |
|
 |
Don Camillo 69

|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 5:11 pm
|
|
Moim zdaniem kartki są zdecydowanie częściej od karnych
Ciekawy rozwiązaniem jest puszczenie kuponu z 4 meczy, że nie będzie karnego (AKO: 2,07) i dodanie do tego 2-3 innych typków. Na potwierdzenie załącznik.
Jednak przekonał mnie kurs na Hannover, tak więc w tym przypadku 3 typy na brak karnych.
Poza tym wpadłem jeszcze na inny fajny pomysł gry na karne - 5 typów - AKO: 2,49, ale to podzielę się z wami wynikami po paru testach.
Szkoda tylko, że tak mało jest meczy z możliwością obstawiania karnych.
W bet-at-home.com praktycznie tylko niemiecka Bundesliga. |
|
|
|
 |
Sam_wiesz_kto
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 12:37 am
|
|
| Szkoda,że w bet365 nie ma zakładów na rzuty karne bo chętnie bym wypróbował ten system |
|
|
|
 |
pitermanu

|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 1:05 pm
|
|
Moim zdaniem to jest zwykła gra na farta. Żaden doświadczony gracz nie zagra takim systemem, gdyż kurs jest nieproporcjonalny do ryzyka. Sam osobiście grałem tym systemem, ale bardzo krótko, bo bukmacherzy wybierają mecze, w ligach gdzie karne zdarzają się bardzo często, a kurs na to że karnego nie będzie wynosi tylko 1.20.
Gdyby kurs wynosił 1,40 to ten system rzeczywiście byłby opłacalny, bo wystarczyłoby wybrać dwa mecze, które dałyby kurs ok. 2.00. Wtedy licząc prawdopodobieństwo trafionych kuponów ok. 70% odnosilibyśmy regularne zyski. A tak na kurs 2.00 trzeba wybrać co 4 mecze z kursem 1.20 i prawdopodobieństwo przegranej jest już bardzo duże.
NIKOMU NIE POLECAM TEGO SYSTEMU. |
|
|
|
 |
|
|
|