Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
San Antonio Spurs - Los Angeles Lakers
Autor Wiadomość
wojtaa

Wysłany: Pią Maj 23, 2008 3:45 pm   San Antonio Spurs - Los Angeles Lakers
Dzisiejszej nocy odbędzie się juz drugie spotkanie pomiędzy tymi zespołami. Pierwsze wygrała ekipa Lakers głównie dzięki wspaniałemu występowi Kobe Bryanta (wynik 89 - 85 dla LAL). Dzisiaj myśle, że wygrają ponownie Lakersi i wykorzystają atut własnej hali. Wygrana zależy głównie od postawy Kobiego, jeśli zagra dobry mecz z Gasolem to powinni spokojnie odnieść zwycięztwo. Powinni się starać o zwycięztwo, ponieważ później jadą do San Antonio a tam bedzie bardzo ciężko.
typ: LA Lakers 1.30
typ:LA Lakers - San Antonio Spurs : Handicap (0 - 6,5) 1
Go Lakers Go!
Ostatnio zmieniony przez wojtaa Sob Maj 24, 2008 10:56 am, w całości zmieniany 2 razy  

Przemoth 

Zaproszone osoby: 4
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 3:55 pm   
LAL tego meczu nie wygrają:D Najwyżej SAS go przegra.. na pierwszym meczu z tej serii sporo zarobiłem i wiem na co stać obie ekipy... Kobe delikatnie mówiąc gra na samca.. ale i tak staruszek Bowen 3ymał go dzielnie, na uwagę zasługuje fakt jedynie 4 osobistych Bryanta... zwykle ma 3 razy tyle! SAS nei siedziało 0-5 3 Finley'a 3-13 rzutów Manu... taką skutecznością nie da się wygrać z LAL które wychodiz defensywnie... Owszem trudno miał Gasol... nie pograł sobie za wiele, ale szalona osta5tnia kwarta pozwoliła odniesć zwycięstwo gospodarzą... Ludzie stawiają na LAL o czym swiadczy nawet lecący kurs czy powięskzający się handicap... w ostatnim meczu podniósł się aż do 8!! ja grałem wtedy 7 i i tak wszedł:P...
Moim zdaniem jeśli dziś dorzuci Ginobli, Duncan zagrać 80% tego co ostatnio, choć Duncan ostatnio powinien mieć 45 pkt!! więc mniej rzutów z jego strony wyjdzie na dobre dla drużyny.. PArker podejrzewam jak zwykle koło 20... Finley musi się odblokować, on powinien grać jak z NOH... Myśle, że jak dorzucą z 2 to spokojnie SAS wygrają:D
No oczywiście forma w defensywie... w zasadniczym ich mecze ukłądały się w kratkę, dziś tez licze na jakieś urozmaicenie.. Jak dla mnei SAS są lepsi...
SAS 3.6
SAS +7 1.91

POtem dodadam jak zwykle dodatkową analize i zakłady na zawodników

Przemoth 

Wysłany: Pią Maj 23, 2008 5:27 pm   
Taki jak obiecałem dodatki:
Duncan oddał 25 rzutów w ostatnim meczu i 8 osobistych
Z tego powinno być prawie 50 pkt... Dziś powinien być celniejszy a rzutów będzie sporo

Ilość zdobytych punktów Tima Duncana
over 21 kurs 1.80

Pau Gasol ma naprzeciw siebie Tima, świetnego blockera i jednego znajlepszych 4/5 NBA, ni ebędzie mu łatwo oddychać:D W ostatnim meczu był cieniem Duncana

Ile punktów zdobędzie Pau Gasol?
under 20.5 kurs 2.1

Tony 3yma formę... 20 pkt to dla neigo norma w PO, dziś bedzie zacięty mecz... Licze na niego

How many points will Tony Parker (San) score?
over 20.5 kurs 1.75

W ostatnim meczu mu nie siedziało... oddał 13 rzutów trafił 3.. TRAGEDIA... do tego dorzucił osobiste... Myślę, ze dziś pokaże ile potrafi rzucić przy dobrej skutecznosci
Ile punktów zdobędzie Manu Ginobili ?

over 19.5 kurs 1.,8

wojtaa

Wysłany: Sob Maj 24, 2008 10:57 am   
typ: LA Lakers 1.30 :plus: :plus:
typ:LA Lakers - San Antonio Spurs : Handicap (0 - 6,5) 1 :plus: :plus:
wynik 101-71

coolen 

Wysłany: Sob Maj 24, 2008 11:16 am   
Szkoda ze tu wczoraj nie zajrzalem :)
Cytat:

Kobe delikatnie mówiąc gra na samca..

stary przestan pisac takie glupoty bo czlowiekowi sie zyc odechciewa, ogladales ostatnie mecze ? bo ja w to watpie :) srdodowy mecz - 1 polowe Kobe gral zespolowo, podawal wiecej niz rzucal - efekt ? przegrywali, w 2 polowie wzial sie do roboty i wygrali. Dzis znowu zagral zepsolowo, to co robili z Odomem to byl miod, obnazyli i osmieszyli SAS na calej lini.

To ze ktos nie lubi danej druzyny i zawodnika nie znaczy zeby go oczerniac i zawsze grac przeciw nim. Tymabrdziej pisac to na forum, gdzie korzystaja z tego inni gracze...

Przemoth 

Wysłany: Sob Maj 24, 2008 11:40 am   
Dziś oglądałem, fakt Kobe zagrał świetny mecz... jeden z najlepszych w PO i pokazał, że jest wart kasy za którą gra no i po cześci MVP, no ale szalał Odom, przecież pod koszem takie czapy kładł.... no i skuteczność ... co do Brynata, to powinien własnie tak grać jak dziś... 22pkt przy dobrej skuteczności , bez jakichś gwiazdorskich rzutów...

W SAS przegrają:P to
Podstawą tam jest Odom , przynajmniej w obronie.. gdyby ni eon... nie wiem czy Kobe by dał radę...
W każdym razie akurat mi na nich nie weszło, ale kurs był bardzo wysoki.... Ja go nie oczerniam, a jedynie widze co gra... i grał.... może się kiedyś do niego przekonam...

PS
Ty też miałeś zastrzeżenia jak mówiłem że środek Detroit jest super:D i jakoś wymiatali. wymiatają i będą wymiatać:D Każdy może mieć swoje sympatie i antypatie, bo z czegoś one wynikają:D Ja na mojej sympatii do Detroit zarobiłem sporo, choć sam pamiętasz okres kiedy grasli dokładnie na odwrót:D Ty się do nich zraziłeś , a ja nie:D

Po moim powrocie ... chyba już po Finałach :/ ale licze, że choć jeden lub 2 mecze zostaną będę pisał zupełnie obiektywne analizy:D tak jakbym np. Kobego zobaczył w ostatnim meczu:D w każdym razie zostanie SL:D

Mal

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Sob Maj 24, 2008 12:52 pm   
coolen napisał/a:
Cytat:

Kobe delikatnie mówiąc gra na samca..

W 2 połowie 1 meczu oczywiście. Ale to nie wina Kobe`ego. Tak mu kazał trener, tego oczekiwali koledzy z drużyny. W 1 połowie Kobe podawał i Lakers byli w głębokiej d.... W polowie zaczął show i no one can stop him :cry:

Odpowiedz do tematu