|
SERBSKI PILKARZ TWIERDZI ZE POLACY KUPILI MECZ!!! |
| Autor |
Wiadomość |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 1986 Skąd: Brd
|
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 1:52 pm SERBSKI PILKARZ TWIERDZI ZE POLACY KUPILI MECZ!!!
|
|
| Cytat: | Niepojęte! Piłkarze reprezentacji Serbii kompromitują się na boisku, a za swoją piłkarską niemoc obwiniają Polaków. Oskarżają nas o kupienie zwycięstwa w meczu z Kazachstanem! – pisze Super Express.
Serbom puszczają nerwy, szczególnie Nenadowi Kovaceviciowi, który niespodziewanie na łamach belgradzkiego dziennika "Kurir" wypalił...
- Mamy nadzieję, że Polska potknie się z Belgią. Gdyby nie załatwili zwycięstwa z Kazachstanem, to ten mecz skończyłby się remisem - przedstawił swoją teorię Kovacević.
Przekaz tej wypowiedzi jest jasny: Polacy grają nieuczciwie, tak jak w ostatnim spotkaniu z Kazachstanem. Na jakiej podstawie Kovacević to twierdzi? Czyżby był rozdrażniony tym, że to właśnie on i Antonio Rukavina zostali uznani przez serbskie media za najsłabszych graczy w meczu z Armenią (0:0)? Prezes PZPN Michał Listkiewicz jest oburzony słowami serbskiego kadrowicza i deklaruje, że tak tej sprawy nie zostawi.
- Natychmiast zawiadomimy władze UEFA i będziemy domagali się kary dyskwalifikacji i przeprosin - zapowiada Listkiewicz. - Każdy może mówić co chce, ale trzeba wiedzieć, kiedy powiedzieć stop. Podejrzenia pana Kovacevicia to totalny idiotyzm! To jest chore.
- Skoro pan Kovacević jest przekonany, że Polska kupiła mecz, to rozumiem, że ma dowody. Chciałbym, aby na koniec eliminacji, gdy będziemy grali z Serbami w Belgradzie, spojrzał w oczy trenerowi Leo Beenhakkerowi i naszym wspaniałym piłkarzom. Ciekawe, czy wówczas starczy mu odwagi - irytuje się prezes PZPN. |
źródło wp.pl
Nie no czegos takeigo to ja jeszcze nie widzialem... Fifa powinna mu wymierzyc surowa kare i nakazac przeprosiny dla naszych pilkarzy... Widac ze serbscy pilkarze nie potrafia zachwoac fasonu... Mi sie wydaje ze gdbyy nie dali lapowki azerom to wynik moglby bys odwrotny |
_________________ POLSKA GOLA!!!! POLSKA GOLA!!!
 |
|
|
|
 |
pawel16

Zaproszone osoby: 70
Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 3295 Skąd: Olszyny

|
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 8:00 pm
|
|
| . .. " Nie będzie Serb pluł nam w twarz . ." tego nie moż na puścić płazem . .Może i dziwnie wyglądała ta scena z światłem ale to nie powód aby mówić że mecz został kupiony .. Poprostu oświeciło naszych i wygrali;) |
_________________ skomentuj moje typki;) |
|
|
|
 |
klaustrofobiusz
Zaproszone osoby: 8
|
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 12:44 pm
|
|
| Takie przemyślenia Kovacević może zachować dla siebie. Aż tak odważne zdania mógłby mówić gdyby miał ku temu poważne dowody, a teraz? Myślę, że kara go nie ominie:) |
|
|
|
 |
marecki85

Zaproszone osoby: 77
Pomógł: 3 razy Wiek: 22 Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 1797 Skąd: Rębiechowo
|
Wysłany: Sob Paź 20, 2007 8:44 pm
|
|
pewnie zdenerwowany byl ze nie awansuja....ale to i tak nie usprawiedliwa takiej wypowiedzi
za to musi byc kara |
|
|
|
 |
puls_asfaltu
|
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 2:27 pm
|
|
| chłopak miał prawo sie wkurzyć po 0:0 z Armenią ale nie miał prawa do wygadywania głupot bo Polskiej reprezentacji powodzi się lepiej, mam nadzieje ze Nenadowi Kovaceviciow przemyśli to co powiedział i przeprosi Polaków i cała sytuacja zakończy sie w cywilizowany sposób |
|
|
|
 |
kostek8

|
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 10:03 pm
|
|
| Ja rozumiem flustracje tym że im nie idzie ale to jednak troche za bardzo nieodpowiedzialna wypowiedz. Mysle że kara dała by mu lekcje pokory |
_________________ W życiu piękne są tylko chwile
 |
|
|
|
 |
|
|
|