| Ogłoszenie |
Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy. Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!
Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"
|
|
|
Serdecznie Zapraszam |
| Autor |
Wiadomość |
piotras

|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 2:11 pm
|
|
Propozycja Numer 10
ŁKS - Legia
Typ : Legia - 1
Kurs : 2.56
Stawka : 50 zł
Miałem dzis nic nie grac bo przegladajac w nocy oferte zygac sie chcialo ale teraz pojawilo sie pare handicpaow do wyboru i ja sie chyba skusze na jeden . Łks ma we łbie tylko walke o utrzymanie w lidze i to jest priorytet , w dzisiejszym spotkaniu Lodzianie maja wystawic glebokie rezerwy , strach pomyslec kim by miał grac Chojnacki gdyby ktorys z pilkarzy dostal kontuzji . Legia to ekipa któa chyba kocha smietnikowe puchary i podejrzewam ze w tym meczu Urban wystawi najmocniejszy sklad na jaki moze sobie pozwolic , Roger i Wawrzyniak pojechali na kadre ale biorac forme tego pierwszego to zadne oslabienie , Zapewne okazje beda mieli Super Hiszpanie do pokazania swych umiejetnosci plus Warszawska mlodież ktora naprawde niezle sobie radzi , Jednym slowem Legia powinna dzis pewnie zdobyc 3 punkty i przypieczetowac sobie awans z grupy , Łks gra o nic i gdyby tego meczu nie bylo kazdy z Łksu byłby bardziej szczesliwy niz gdyby ten mecz wygrali .
Jako iz jest to Puchar " Srajtasmy " to nie ma co swirowac z kasa , zagrac tak ale za duze nie . Dla szukajacych newsów o tym meczu podaje link , pzdr ( http://www.legia.net/ )
Wynik 2-3 |
| Ostatnio zmieniony przez piotras Wto Lis 18, 2008 10:15 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
lejo

Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 17 Lis 2008 Posty: 112 Skąd: Stalowa Wola
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 2:21 pm
|
|
Stawiam piotras jak Ty!
Kurs : 2.65 Expekt
Stawka : 10 zł
Ale za 10zł
ŁKS podobnie jak Legia w rezerwowym składzie!
Mam nadzieje ze nie bedzie przypału i rezerwa Legi wygra co najmniej 2 bramkami.
Opis z stronki Legi:
Przed nami mecz 5. kolejki Pucharu Ekstraklasy, w którym Legia zmierzy się w Łodzi z miejscowym ŁKS-em. "Wojskowi" na aleję Unii Lubelskiej zawitają bez kadrowiczów Leo Beenhakkera - Rogera Guerreiro i Jakuba Wawrzyniaka. Rywal "Wojskowych" w tabeli grupy D nie ma już szans na awans, zajmując ostatnie miejsce w stawce. O promocję nadal walczy za to Legia, która dzieli z Polonią Warszawa pozycję wicelidera. Serwis Legia.Net przeprowadzi relację tekstową "na żywo" z jutrzejszego meczu. Początek zaplanowano na godzinę 19.00. Serdecznie zapraszamy! |
_________________ "GRAM BO LUBIĘ" |
|
|
|
 |
piotras

|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 5:11 pm
|
|
Dawno juz nie grałem żadnego multi kuponu , dzis za drobne dla zabawy puszczam jeszcze 3 meczyki z pucharu ekstraklasy , tam sie dzieją różne dziwne rzeczy , czasem wpadaja farfocle , itd wieć warto zaryzykować za pare groszy .
Łks - Legia , Legia -2 , 6.60 2-3
Wisła - Piast , 1 , 1.72 4-1
Ruch - Polonia , 1 , 2.05 4-3
Kurs 23.36
Stawka 10 zł |
| Ostatnio zmieniony przez piotras Wto Lis 18, 2008 10:16 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Pedersen

Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 19 razy Wiek: 68 Dołączył: 02 Lis 2007 Posty: 664 Skąd: Miechów
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 7:34 pm
|
|
| piotras napisał/a: | | Łks - Legia , Legia -2 , 6.60 |
A co to za kurs z kosmosu? Mam rozumieć ze to jest coś ja handi (2:0)? |
|
 |
piotras

|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 8:58 pm
|
|
| tak dokładnie , handicap -2 , czyli Warszawiaki musza wygrać 3 golami |
|
|
|
 |
Pedersen

Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 19 razy Wiek: 68 Dołączył: 02 Lis 2007 Posty: 664 Skąd: Miechów
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 9:05 pm
|
|
| A jaki bukmacher oferuje coś takiego? |
|
 |
piotras

|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 9:08 pm
|
|
| Był przed meczem na bet365 obecnie na zywo mozna dostac -0.5 , - 1 po kursie 1.97 |
|
|
|
 |
piotras

|
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 1:05 am
|
|
Propozycja Numer 11
Irlandia - Polska
Typ : Polska + 0.5
Kurs : 1.77
Stawka : 200 zł
Przegladam oferte środowych spotkań i nic konkretnego nie widze , mysle ze Argentyna powinna wygrac ale zanim zaczne stawiac na nich kase musze obejrzec jutrzejszy mecz , ciekaw jestem jak spełni sie Diego w roli trenera , piłkarzem był fenomenalnym jakim bedzie szkoleniowcem ? - czas pokaże
Ja zajme sie spotkaniem z udziałęm Polaków , Rywal jak najbardziej na miejscu , jezeli mamy zdobyc z Irlandia Półnicna 3 punkty w nastepnych meczach eleminacyjnych dzis nie mozemy przegrac w Dublinie . Dobry wynik bedzie miał wielkie znaczenie w kwesti psychologicznej , z wyspiarzami gra sie zawsze niewygodnie dlatego ten mecz powinni Polacy potraktowac bardzo powaznie . Leo oparł powołania w duzej mierze na chlopakach z ligi , mysle ze dobrze zrobił , na obecna chwile prezentuja sie oni o wiele lepiej niz ich koledzy grajacy w zagranicznych klubach , Błaszczykowski jako jedyny powolany gracz z pola moze nie miec do siebie pretensji o słaba forme . W tym meczu licze na eksplozje mieszanki Brozek - Lewandowski , jezeli ta 2 zagra razem od poczatku spotkania to o gole mozemy byc spokojnii , na chwile obecna mysle ze nie ma lepszej pary napastnikow w Polsce, Zurawski , Sosin , Saganowski to obecnie 2 liga .. Teraz przyszloscia Kadry sa napstnicy Wisły i Lecha , jezeli Leo ma troche we łbie to wystawi ich obu ,to licze na skuteczne zagrania tych piłkarzy w tym meczu . Irlandia zagra bez najwiekszej obecnie gwiazdy Robbiego Keane'a lecz nawet to nie ujmuje nic ekipie z Zielonej Wyspy , Ci piłkarze nie boja sie nikogo a napewno nie Polski, ale takich przeciwników musimy ogrywac jezeli mamy ambicje gry na mistrzostwach swiata , Skłaniałbym sie do remisu w tym spotkaniu , Bukmacherzy faworyzuja tu Gospodarzy i to znacznie , zapewne jest to spowodowane tym iz nie przegrali on juz od kilku spotkan a Polska- sami pamietamy ostatni mecz ze Slowakami . Mimo wszystko nie wierze by Nasze Orły dzis dały ciała bo szanse gry dostana piłkarze ktorzy w Dopiero wchodza do kadry lub niedawno w niej zadebiutowali , dobra gra moze pozwlic patrzec optymistycznie na kolejne ich powloania i gre w pierwszej jedynastce . Stawiam na Polske w handicapie + 0.5 po niezłym kursie 1.77 , Licze że dzis nasi piłkarze nie zawiodą Kibiców którzy napewno w licznej grupie stawia sie na meczu i ugraja conajmniej remis po dobrej grze a moze nawet wygraja , Lewandowski I Brozek Polska wygrywa 2-0 , taki scenariusz sobie widze a co pokaze jutro rzeczywistosc sami zobaczymy o 21 . pzdr
Wynik 2-3 |
| Ostatnio zmieniony przez piotras Sro Lis 19, 2008 11:56 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
piotras

|
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 2:21 am
|
|
Propozycja Numer 12
Niemcy - Anglia
Typ : Obie drużyny strzela Gola
Kurs : 1.75
Stawka : 200 zł
Pojedynki tych ekip zawsze budza niesamowite emocje a piłkarze pokazują fenomenalne widowiska , Ciezko wskazac faworyta w tym spotkaniu , oba teamy spotkały sie ostatnim razem w 2007 roku i wtedy padł wynik 2-1 dla Niemców , w dzisjeszym spotkaniu widze rezultat 1-1 , nie bede wykładał tu swych prognoz , wyliczen itd , Według mnie obaj bramkarze wyjma dzis piłke z siatki , czuje to i gram , ostatnio intuicja mnie nie zawodzi zaufam jej i tym razem
Wynik 1-2 |
| Ostatnio zmieniony przez piotras Sro Lis 19, 2008 11:57 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
lejo

|
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 7:48 am
|
|
| Cytat: | Stawiam piotras jak Ty!
Kurs : 2.65 Expekt
Ale za 10zł |
Wtopione |
|
|
|
 |
piotras

|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 12:47 am
|
|
Propozycja Numer 13
Honduras - Meksyk
Typ : X
Kurs : 1.95
O tym meczu mówi sie juz od jakiegosz czasu , wszech oraz wobec ogłaszją ze remis daje awans obu ekipom eleimnujac Jamaice , Kurs 1.90 mnie rozpierd...a , czegos takiego na remis juz dawno nie widzialem , patrzac na tabele ewidentnie widac ze X w tym spotkaniu promuje obie ekipy , Nie wiem do konca co o tym myslec ale skoro obie reprezentacje maja sznase na luzie dzis zapewnic sobie awnas do dalszych gier to po co to komplikować ?? Ja Zaryzykuje troche kaski i postawie na podział punktów w tym spotkaniu a nóż sie uda . Dzis dzien na mega fajnym plusie zanotowałem to mozna sobie pozwlic na orobine nocnych emocji , dla chetnych podaje tabele i sytuacje w grupie , pozdro
( http://www.world-cup.com....,3,grupa,2.html )
Wynik 1-0
Najwidoczniej Honduras wyruchał Meksyk i chyba nie zagraja na Mundialu w RPA , Wooow |
|
|
|
 |
lejo

|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 2:34 pm
|
|
piotras
JA to mam pecha i obstawiam wtedy jak wtapia :p
Chyba konsekwentie czas by poobstawiać razem z Toba
Wczoraj miałem straszna chęć postawić na Polakow, a tu mi każdy odradza i odradza.
Ehhh
Cos na dzis stawiamy? |
|
|
|
 |
piotras

|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 3:17 pm
|
|
Propozycja Numer 14
Lotos Gdynia - Ros Casares Valencia
Typ : 2
Kurs : 1.50
Stawka : 150 zł
Dzis Rewanżowa runda Koszykarek Euroligi , w pierwszym meczu tych drużyn Valencia wygrała przewaga 42 punktów !! Miazga co nie ?
W ekipie Valenci gra najskuteczniejsza koszykarka pierwszej rundy Amaya Valdemoro która zdobyła 103 punkty , mysle ze Gdynianki przegraja juz ten mecz w szatni bo po takim laniu jak 1 w meczu cieżko wyjsc i wygrac , moim zaniem Polki skupia sie na meczach ze słabszymi rywalkami a do tego w nastepnej kolejce Polskiej Ligi zagrają Wazny mecz z Wisła Kraków. Stawiam na Wygrana Ros Casares , dzis oferta bardzo uboga z piłki nic nie ma , hokeja nie tykam wiec gram tylko to , kurs taki sobie ale moza uda sie odrobic to co wtopilem w nocy na Meksyku
Wynik 59-85
izzii |
| Ostatnio zmieniony przez piotras Czw Lis 20, 2008 8:17 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
lejo

|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 5:49 pm
|
|
| piotras napisał/a: | Propozycja Numer 14
Stawka : 150 zł
Dzis Rewanżowa runda Koszykarek Euroligi , w pierwszym meczu tych drużyn Valencia wygrała przewaga 42 punktów !! Miazga co nie ?
W ekipie Valenci gra najskuteczniejsza koszykarka pierwszej rundy Amaya Valdemoro która zdobyła 103 punkty , mysle ze Gdynianki przegraja juz ten mecz w szatni bo po takim laniu jak 1 w meczu cieżko wyjsc i wygrac , moim zaniem Polki skupia sie na meczach ze słabszymi rywalkami a do tego w nastepnej kolejce Polskiej Ligi zagrają Wazny mecz z Wisła Kraków. Stawiam na Wygrana Ros Casares , dzis oferta bardzo uboga z piłki nic nie ma , hokeja nie tykam wiec gram tylko to , kurs taki sobie ale moza uda sie odrobic to co wtopilem w nocy na Meksyku |
Jak taka przewaga byla to moze
Typ : 2 (-4.5) 1.85
Stawka 15zl
Wynik 59-85
dzieki piotras za podpowiedz |
| Ostatnio zmieniony przez lejo Pią Lis 21, 2008 8:41 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
piotras

|
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 3:00 am
|
|
Propozycja Numer 15
Volendam - Roda
Kurs : 2.40
Stawka : 100 zł
Na piątkowy wieczór zdecydowałem sie zagrac tylko jedno spotkanie , o ile Wygrane Poloni Bytom oraz Legi dla wielu sa pewniakami to ja sobie odpuszcze te spotkania , smierdzi mi niespodzianka w kazdym z nich , moze sie myle ale cos mnie Łypie w plecach zeby tego nie stawiac wiec passuje . Postawie kasiure na spotkanie W Holenderskiej Eredivisie , mimo iz Rode dzieli w tabeli tylko jedno miejsce od Volendam a w punkcikach to róznica 5 oczek to mimo wszystko przepasc jest ogromna jezeli chodzi o gre obu zespołów . Roda to bardzo doswiadczona ekipa która od wielu lat gra na dobrym poziomie ligowym . Potrafi wygrać z Każdym i wszedzie , Siła jest kolektyw , nie ma jakis super gwiazd lecz pełna współpraca kazdego zawodnika na boisku , ostatnio pokonali silne Nijmegen co pozwala optymistycznie patrzec przed dzisiejszym spotkaniem . Volendam to beniaminek i jak na beniaminka przystało skupic sie moze tylko na walce o utrzymanie w lidze ale patrzac na wyczyny tych chłopaków moza odniesc wrazenie ze juz chyba nic ich nie uratuje chociaz za nami dopiero 11 kolejek . Ostatnie miejsce w tabeli z dorobkiem 4 punktów to bardzo mały arsenał po tylu kolejkach . Ostatnie 2 pojedynki to pogromy 0-4 oraz 0-5 ze Sparta i Groningen co swiadczy wybitnie ze ta ekipa jest rozbita , Roda dzis to wykorzysta i po zacietym meczu wygra te zawody dopisujac sobie pilne 3 punkty . pzdr
Kurs 2.40 do złapania w Bet-At-Home !
Wynik 3-1 |
| Ostatnio zmieniony przez piotras Sob Lis 22, 2008 3:56 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
lejo

|
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 8:33 am
|
|
| piotras napisał/a: | Propozycja Numer 15
Volendam - Roda
Kurs : 2.40
Stawka : 100 zł
Na piątkowy wieczór zdecydowałem sie zagrac tylko jedno spotkanie , o ile Wygrane Poloni Bytom oraz Legi dla wielu sa pewniakami to ja sobie odpuszcze te spotkania , smierdzi mi niespodzianka w kazdym z nich , moze sie myle ale cos mnie Łypie w plecach zeby tego nie stawiac wiec passuje . Postawie kasiure na spotkanie W Holenderskiej Eredivisie , mimo iz Rode dzieli w tabeli tylko jedno miejsce od Volendam a w punkcikach to róznica 5 oczek to mimo wszystko przepasc jest ogromna jezeli chodzi o gre obu zespołów . Roda to bardzo doswiadczona ekipa która od wielu lat gra na dobrym poziomie ligowym . Potrafi wygrać z Każdym i wszedzie , Siła jest kolektyw , nie ma jakis super gwiazd lecz pełna współpraca kazdego zawodnika na boisku , ostatnio pokonali silne Nijmegen co pozwala optymistycznie patrzec przed dzisiejszym spotkaniem . Volendam to beniaminek i jak na beniaminka przystało skupic sie moze tylko na walce o utrzymanie w lidze ale patrzac na wyczyny tych chłopaków moza odniesc wrazenie ze juz chyba nic ich nie uratuje chociaz za nami dopiero 11 kolejek . Ostatnie miejsce w tabeli z dorobkiem 4 punktów to bardzo mały arsenał po tylu kolejkach . Ostatnie 2 pojedynki to pogromy 0-4 oraz 0-5 ze Sparta i Groningen co swiadczy wybitnie ze ta ekipa jest rozbita , Roda dzis to wykorzysta i po zacietym meczu wygra te zawody dopisujac sobie pilne 3 punkty . pzdr
Kurs 2.40 do złapania w Bet-At-Home ! |
Volendam - Roda
Kurs : 2.00 (expekt)
|
| Ostatnio zmieniony przez lejo Nie Lis 23, 2008 11:16 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
lejo

|
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 8:50 am
|
|
NAC Breda - NEC
Typ 1
Kurs 1.95
Stawka 10zł
Sa to mecze miedzy tymi drużynami w latach 07/08:
Dutch Eredivisie 2007/2008 1 X 2
Breda Nijmegen 0:1 2.58 3.33 2.41 details 18.05.2008
Nijmegen Breda 6:0 1.73 3.42 4.28 details 15.05.2008
Breda Nijmegen 1:3 2.08 3.19 3.18 details 20.04.2008
Nijmegen Breda 0:1 1.98 3.28 3.40 details 16.09.2007
W tym sezonie Breda spisuje sie znakomicie, a NEC jak pisał piotras w ostatniej kolejce przegrał z Rodą aż 3:0 na wyjeździe. Breda obejmuje 2 miejsce w tabeli tuz za Ajaxem.
Home Tabel:
3. Breda 6 4-0-2 11:7 12pkt
Away Tabel:
7. Nijmegen 6 2-1-3 6:8 7pkt
Breda jest na fali. 3 mecze i 9 pkt.
1-1 |
| Ostatnio zmieniony przez lejo Nie Lis 23, 2008 11:18 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
piotras

|
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 11:55 am
|
|
Typ Na Brede rownież warty gry , postaram sie cos znalesc o tym spotkaniu i nie wykluczone ze zagram ten meczyk |
|
|
|
 |
piotras

|
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 5:07 pm
|
|
Propozycja Numer 16
Dzis miałem duzo wolnego czasu i postanowiłem odstapic na chwile od systemu którym gram na codzień i zmontować sobie kupon z duzym kursem , siedziałem nad tym kuponem dość długo i zdecydowałem sie na takiego " wariata "
Ruch - Legia
Typ : Under 2.5
Kurs : 1.60
Polonia - ŁkS
Typ : 1
Kurs : 1.60
Karlsruher SC - Borussia Dortmund
Typ : 2 DNB
Kurs : 1.55
Rio Ave FC - Leixoes
Typ : Handicap + 1 Leixoes
Kurs : 1.38
Piacenza - Avellino
Typ : Under 2.5
FC Volendam - Roda JC
Typ : x2
Kurs : 1.23
AKO : 10.10
Teraz tylko pare piwek trzeba kupic , cos krecic i czekamy :coolp:
Pudło |
| Ostatnio zmieniony przez piotras Sob Lis 22, 2008 3:57 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
lejo

|
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 9:35 pm
|
|
Qrde nie zdarzylem Poloni positawic |
|
|
|
 |
piotras

|
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 11:08 pm
|
|
Dzisiejsze mecze jeszcze sie nie skonczyły a juz Buki moga liczyc kase , Kor...a tyle dziwnych wyników ze ciezko bylo cos fajnego trafic..
Jutro Trzeba ostro Zagrać |
|
|
| | | |