Pomysłalem ze tez zaczne pisac swoje mysli a Wy zawsze cos podpowiecie lub udzielicie rady. Gram generalnie wszystko co jest warte zaryzykowania , ale napewno nie sa to typy na chybił trafił , Nawet jezeli w jakiejs dyscyplinie jestem słabszy to nie wstydze zapytac sie innych i mimo ze czasem ludzie sie smieja gdy zapytam co znaczy to lub owo ja robie swoje - zdobywam kolejne PLN y do portfela . Nie uwarzam sie za super typera który ma serie 20 kuponów trafionych , NIE . staram sie wybierac z każdego dnia tylko najlepsze i najbardziej przemyslane spotkania . Czesto czytam co mysla o danym spotkaniu ludzie którzy prowadza swoje blogi itd . Po to tu jestesmy zeby sobie pomagać , gramy w tej samej druzynie ! Kiedys grałem za duze pieniadze bo przebywałem za granicą , niedawno wruciłem do Polski i troche przycisnełem pasa na koncie ale to nie znaczy ze gram za 2 zł,
Stawki którymi operuje to 100-200 zł . Za wiecej nie gram bo sie boje . Z racji tego ze jestem zapracowanym wariatem nie zawsze bede mogł pisac analizy do moich typów ale jezeli tyklo znajde 30 min dziennie to chetnie podziele sie z Wami moimi rozkminkami .
Dziennie gram 1 moze 2 spotkania , nawet w weekendy sie nie napalam i wyszukuje max 2 typy , jezeli wejda jestem happy i odchodze , wiem ze kusi i mozna wiecej ale ja bawie sie w bukmacherke od 5 lat i swojego sie nauczyłem , doswiadczenie zebrałem wiec teraz gram spokojnie i rozważnie . Reasumując ciesze sie że bede mógł podawac swoje propozycje i liczę na wspólna motywacje w ogrywaniu Bukmacherów.
Pozdrawiam , piotras