Serdecznie Zapraszam

To o czym jest forum bukmacherskie. Typy bukmacherskie piłka nożna, typy meczów innych dyscyplin, kupony bukmacherskie, najlepsze strony z typami, wszystko bez analizy tutaj!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
piotras

Serdecznie Zapraszam

Post autor: piotras » 14-11-2008, 20:08

Witam wszystkich elegancko , znalazłem to forum całkiem przez przypadek , oglądałem typy i skutecznośc ludzi którzy sie tu prezentują i musze przyznać ze jest naprawde super.
Pomysłalem ze tez zaczne pisac swoje mysli a Wy zawsze cos podpowiecie lub udzielicie rady. Gram generalnie wszystko co jest warte zaryzykowania , ale napewno nie sa to typy na chybił trafił , Nawet jezeli w jakiejs dyscyplinie jestem słabszy to nie wstydze zapytac sie innych i mimo ze czasem ludzie sie smieja gdy zapytam co znaczy to lub owo ja robie swoje - zdobywam kolejne PLN y do portfela . Nie uwarzam sie za super typera który ma serie 20 kuponów trafionych , NIE . staram sie wybierac z każdego dnia tylko najlepsze i najbardziej przemyslane spotkania . Czesto czytam co mysla o danym spotkaniu ludzie którzy prowadza swoje blogi itd . Po to tu jestesmy zeby sobie pomagać , gramy w tej samej druzynie ! Kiedys grałem za duze pieniadze bo przebywałem za granicą , niedawno wruciłem do Polski i troche przycisnełem pasa na koncie ale to nie znaczy ze gram za 2 zł,
Stawki którymi operuje to 100-200 zł . Za wiecej nie gram bo sie boje . Z racji tego ze jestem zapracowanym wariatem nie zawsze bede mogł pisac analizy do moich typów ale jezeli tyklo znajde 30 min dziennie to chetnie podziele sie z Wami moimi rozkminkami .
Dziennie gram 1 moze 2 spotkania , nawet w weekendy sie nie napalam i wyszukuje max 2 typy , jezeli wejda jestem happy i odchodze , wiem ze kusi i mozna wiecej ale ja bawie sie w bukmacherke od 5 lat i swojego sie nauczyłem , doswiadczenie zebrałem wiec teraz gram spokojnie i rozważnie . Reasumując ciesze sie że bede mógł podawac swoje propozycje i liczę na wspólna motywacje w ogrywaniu Bukmacherów.

Pozdrawiam , piotras :wink:

Awatar użytkownika
arson111

Post autor: arson111 » 14-11-2008, 20:14

Witam i życzę powodzenia :smile:

Awatar użytkownika
piotras

Post autor: piotras » 14-11-2008, 20:15

Propozycja Numer 1

:arrow: UC Dublin - Galway
Typ : 2
Kurs : 1.50
Stawka : 100 zł

Mecz który zaczyna sie niebawem , postawiłem go juz wczoraj , jest to ostatnia kolejka w Irlandzkiej lidze , Galway żeby utrzymać sie na 100 % w lidze musi zdobyć dziś 3 punkty.
Drużyna z Dublina juz została zdegradowana do 2 ligi a do tego ma poważne problemy kadrowe przed tym spotkaniem , Mysle ze motywacje bedą mieli tylko goscie dla których jest to mecz sezonu o być albo nie być . Nie przewiduje tu niespodzianki i Licze na pewne zwyciestwo przyjezdnych. Kurs nie najgorszy , mozna zagrać !

Wynik 0-1
Ostatnio zmieniony 15-11-2008, 00:25 przez piotras, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
piotras

Post autor: piotras » 15-11-2008, 00:24

Propozycja Numer 2

:arrow: Bolton - Liverpool
Kurs : 1.61

Ostatnio pojawiła sie sensacyjna wiadomośc ze Liverpool ma potworne długi i jeżeli nic sie w najblizszym czasie nie zmieni to moze nastapic sprzedaż najbardziej wartosciowych zawodnikow, ciezko gra sie piłkarzom gdy w głowach siedzą takie mysli , mimo wszystko dziś podopieczni Beniteza wyjdą i powalczą o 3 punkty . Duet Torres - Keane powinien skutecznie napastować bramke Boltonu, Do tego Cudowny Gerrard i jego fenomenalne zagrania i strzały z dystansu . Liverpool całkiem niezle radzi sobie na boiskach przeciwników i dzis licze na utrzymanie tej passy . Stawiam na Skromne zwyciestwo The Reds .
Moj typ 0-1 . pzdr

Wynik 0-2
Ostatnio zmieniony 15-11-2008, 15:40 przez piotras, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Trunks

Post autor: Trunks » 15-11-2008, 00:39

Po przeczytaniu Twojego pierwszego posta w tym temacie dochodzę do wniosku, że znasz się na rzeczy i wiesz jak grać żeby ograć buka :grin:

Awatar użytkownika
piotras

Post autor: piotras » 15-11-2008, 00:43

Propozycja Numer 3

:arrow: ŁKS - Ruch
Typ : Under 2.5
Stawka : 150 zł

Coż mozna powiedziec o tym spotkaniu ?? Łks urywa punkty najlepszym a przegrywa ze średniakami , ta drużyna bedzie balansowac miedzy strefą spadkową a miejscem bezpiecznym . Ruch - ma kilku ciekawych piłkarzy ale jak narazie bez szału ...
Ciężko wskazac faworyta w tym meczu dlatego ja skusiłem sie na underka .. dlaczego ?
Baaa otóż .. Bilans bramkowy Łodzian u siebie to 2-5 Ale to nic .. popatrzmy na dokonania Niebieskich na wyjazdach i mamy 0-9 ! Tak 0 zdobytych goli , tylko Górnik Kasperczaka ma też zerowy dorobek strzelecki na wyjezdzie . Tak sobie myśle i przypominam mecze obu ekip i jakos Cięzko mi tu dopatrzyć sie jakiejs wymiany ciosów z masą bramek .
Teoretycznie ŁKS powinien wymeczyć 3 punkty u siebie bo jak nie teraz i nie u siebie to gdzie ??
Ruch gra bardzo Chimerycznie i nie sądze by zdobył w tym spotkaniu wiecej niż 1 gola.
Myśląc Logicznie typ na under 2.5 w tym spotkaniu jest jedyna wartą gry opcją !

Wynik 0-1
Ostatnio zmieniony 16-11-2008, 02:12 przez piotras, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
piotras

Post autor: piotras » 15-11-2008, 14:10

Propozycja Numer 4

:arrow: Kildare County - Dundalk
Kurs : 1.40
Stawka : 200 zł

Wczorajsze wyniki w ostatniej kolejce Ligi Irlandzkiej spowodowały że postanowiłem przeanalizować 2 Lige Irlandzka w poszukiwaniu rownież wartosciowych spotkań i znalazłem TO , oraz pare informacji apropo tego meczu . Podobno , podkreslam Podobno Włacicielem obu tych drózny jest ten sam GosC - dobre co nie haha , 2 druzynki w jedenj lidze , ciekawe po co :) Zreszta nie ważne , Kildare jest już zdegradowane a że w Irlandi nie ma chyba 3 ligi to dalsze losy tej druzyny nie sa mi znane , wiem jedno iż Dundalk żeby awansować do 1 ligi bez gry w barażach musi zdobyć 3 punkty . Jak myślicie -
Ten sam własciciel , jedna druzyna zdegradowana , druga walczy o awans i jakim wynikiem skonczy sie to spotkanie ??? Odpowiedz pozostawiam Wam samym . Kurs 1.40 do zdobycia w bwin-brak-polskiej-licencji! . Ja gram za więcej , jezeli te informacje sie potwierdzą to mamy pewne zwyciestwo Dundlak juz przed meczem . pozdro

Wynik 1-6

Awatar użytkownika
piotras

Post autor: piotras » 16-11-2008, 11:39

Propozycja Numer 5

:arrow: Malaga - Villarreal
Typ : 2 DNB

Piłkarze ZÓŁtej Łodzi podwodnej jadą dzis na spotkanie z Malagą , Goscie dzisiejszego pojedynku to jedyna niepokonana ekipa w tym sezonie , zgodnie z przedsezonowymi zapowiedziami zajmuja wysokie 2 miejsce w lidze aktywnie uczestniczac w walce o mistrzosotwo kraju . Malaga to zespół niewygodny , ostatni przegrany mecz z Realem 4-3 pokazał mi że w Hiszpani nikt nikogo sie nie bac sie nie musi i zapewne bedzie tak i dzis , Piłkarze Malagi mimo wszystko prowadzac w meczu i grajac w przewadze dali sobie wyrwac 3 punkty dlatego postanowiłem zagrac przeciwko nim . Villarreal pokazał bardzo dobra gre w obecnych rozgrywkach Ligi mistrzów , przekłada sie to rownież na Ligowe rozgrywki i mamy naprawde ambitny team . Nie wierze by dzis Goscie doznali 1 porażki w tym sezonie , nie z taka gra jaka dotychczas prezentuja , oba zespoly zagraja w optymalnych zestwieniach , mecz napewno bedzie zaciety lecz ja przewiduje 2 bramkowe zwyciestwo Gosci , w ramach asekuracji zagrałem opcje DNB - w przypadku remisu zwrot kasy , mysle ze takie rozwiazanie warte gry i jak najbardziej bezieczne . pzdr

Wynik 2-2 , Zwrot Kasy
Ostatnio zmieniony 16-11-2008, 18:49 przez piotras, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
arson111

Post autor: arson111 » 16-11-2008, 11:41

No super skuteczność. Tak trzymaj
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
piotras

Post autor: piotras » 16-11-2008, 12:09

Propozycja Numer 6

:arrow: Aalborg - Esbjerg
Typ : 1
Kurs : 1.80
Stawka : 50 zł

Mecz który gram na przełamanie ekipy Marka Saganowskiego , W Lidze mistrzów Dunczycy bardzo korzystnie sie zaprezentowali i mimo ze juz nie maja szans na awans to pokazuja klase walcząc do konca , co innego pokazuja w Lidze , Kibice Gospodarzy dzisiejszego pojedynku juz chyba chodza łysi po tym jak wyrwali sobie wszystkie wlosy patrzac na gre swoich pupilków . Aalborg zawodzi na całej lini zajmując 9 pozycje po 13 spotkaniach , co można powoiedzieć o Gosciach ? - Dno , piach , mół .....
Jednym słowem , Jeżeli piłkarze Aalborga nie zdobeda dzis 3 punktów na własnym obiekcie , z najsłabsza ekipą ligi to naprawde nie wiem co stanie sie w tym klubie i jak to zadziała na piłkarzy . Bukmacherzy wystawili całkiem dobre kursy i ja napewno z tego skorzystam ale bez szalenstw ze stawkami bo mimo iz koledzy Sagana sa faworytami to ich forma jest daleka od optymalnej . Grać rozsądnie . Pzdr

Wynik 2-1
Ostatnio zmieniony 16-11-2008, 18:00 przez piotras, łącznie zmieniany 1 raz.

Zimak

Post autor: Zimak » 16-11-2008, 18:35

:arrow: Aalborg - Esbjerg
Typ : 1
Kurs : 1.80
Stawka : 50 zł

Dzięki ziom :P Skorzystałem, było gorąco ale weszło ;)

Awatar użytkownika
piotras

Post autor: piotras » 16-11-2008, 18:43

No Aalborg wprawił mnie w palpitacje serca , strzelili na 2-1 w 92 a min pozniej mogło być 2-2 !! . Wazne ze weszlo choc pisałem zeby nie swirowac ze stawkami bo mecz ciezki , kurs byl dobry i udało sie :wink:

Awatar użytkownika
piotras

Post autor: piotras » 16-11-2008, 18:56

Propozycja Nmer 7

:arrow: Rec de Huelva - Barcelona
Typ : Barcelona - 1
Kurs : 1.49

Co tu duzo mówic , Barca jest w takim gazie że ciezko domniewac by gospodarze dzis odniesli pierwsze zwyciestwo na własnym obiekcie , ba nawet remis byłby sensacja .
Piłkarze Barcy majataki arsenał w napadzie ze dzis powinni bez problemu wygrac minimum 2 golami . Kurs nawe nawet , ja gram i licze na pewne zwyciestwo Gosci .

Wynik 0-2
Ostatnio zmieniony 16-11-2008, 22:51 przez piotras, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Trunks

Post autor: Trunks » 16-11-2008, 19:09

piotras pisze:Propozycja Nmer 7

:arrow: Rec de Huelva - Barcelona
Typ : Barcelona - 1

Co tu duzo mówic , Barca jest w takim gazie że ciezko domniewac by gospodarze dzis odniesli pierwsze zwyciestwo na własnym obiekcie , ba nawet remis byłby sensacja .
Piłkarze Barcy majataki arsenał w napadzie ze dzis powinni bez problemu wygrac minimum 2 golami . Kurs nawe nawet , ja gram i licze na pewne zwyciestwo Gosci .
Zdecydowanie odradzam ten meczyk :mad:

Awatar użytkownika
lejo

Post autor: lejo » 17-11-2008, 12:27

Witam!
To mój pierwszy post na tym forum i odrazu kieruje się do Was. A mianowie dlatego że podobają mi sie wasze typy.
-piotras-
100% skuteczności
To mi sie podoba. Ja gram na max 2-3 mecze, chodź wiem że 1 mecz jest pewniej.
"GRAM BO LUBIĘ"

luuukas

Post autor: luuukas » 17-11-2008, 12:42

dobry jesteś>>>> ale dlaczego nie ryzykujesz...????

Awatar użytkownika
lejo

Post autor: lejo » 17-11-2008, 12:53

Podsumowałem Twoje Typy i Twoje sukcesy na weekendzie.

Stawiając tak jak Ty za taka sama kase byłeś do przodu 365zł

Ale w jednym meczu pomyliłeś się.
A mianowicie:
Rec de Huelva - Barcelona
Typ : Barcelona 2 (-1.0)

Ja na Expekcie stawiając wczoraj miałem stawkę 1.85
a przed wczoraj jak obstawiałem stawka była 1.95 :)

Gratuluje jeszcze raz udanych typów!
"GRAM BO LUBIĘ"

Awatar użytkownika
piotras

Post autor: piotras » 17-11-2008, 13:47

luuukas oraz lejo

Jak sami wiecie wygrywać zawsze sie nie da , zapewne przyjdzie niedługo taki dzień gdzie nie trafie 1-2 kuponów z rzedu , mówiłem na wstepie ze nie jestem super typerem , poprostu przykładam sie bardzo do tego corobie i ciesza dobre wyniki , Nie gram za wiecej bo trzymam sie zasad , nawet mecz z Irlandi który tu opisałem - że niby jest ustawiony i był ustawiony ( wynik 1-6 ) zagrałem za 200 , mogłem za 3000 tyś ale ... co by było gdyby nie wygrali ? Granie max 1-2 meczy dziennie jest duzo bardziej bezpieczne i rozważne , Ja doszedłem do tego wniosku po 3 latach gry , ostatnie 2 lata gram wyłacznie w ten sposób i jak narazie jestem na ciagłym plusie .

Powodzenia chłopaki w typowaniu , jak bede mógł to zawsze pomoge :wink:

Awatar użytkownika
Szamonnn

Post autor: Szamonnn » 17-11-2008, 14:22

Miejmy nadzieję, że Tobie ta słaba seria przyjdzie jak najpóźniej. Gratuluje typków, oraz oczywiście życze powodzenia w ogrywaniu Buka. Pozdro ;)

Awatar użytkownika
lejo

Post autor: lejo » 17-11-2008, 14:54

Ja to jestem za bardzo pazerny. Stawiałem dziennie po 13-14 kuponów za gów... kase. Zamiast postawić 1 czy 2 konkretne kupony po 1-2 mecze za min 50zł.
Wczoraj do godziny 17 byłem w plecy 400zł przez weekend. Wtopił mi rangers i celtic, gdyż postawiłem że te mecze wygraja conajmniej 2 bramkami. Do tego dorzuciłem tak samo barcelone. Miałem tez chealsy milan i groningen ale zwykłe zwycięstwo. Postawiłem za 100zł a wygrana była 1000zł - podjara była :P

Przelałem kolejne 100zł.
I postawiłem 2 kupony po 50zł

Recreativo - Barcelona 2 (-1.0) (0-2) 1.85
Deportivo Pereira - Atletico Bucaramanga 1 (3-0) 1.70
Junior - Independiente Santa Fe 1 (3-1) 1.70
AKO 5.35
STAWKA 50zł
WYGRANA:267.50 PLN

Fehervar FC - Ujpest FCX2 X2 1.35
Lokeren - Standard X2 1.30
Recreativo - Barcelona 2 (0-2) 1.35
AKO 2.37
STAWKA 50zł
WYGRANA 118.50

Krótko mówiąc Barca podratowała mi troche du... :P
"GRAM BO LUBIĘ"

Awatar użytkownika
piotras

Post autor: piotras » 17-11-2008, 15:45

Propozycja Numer 8

:arrow: Kaiserslautern - Rostock
Typ : Obie Drużyny zdobęda Gola

Dziś oferta uboga , oprucz tego spotkania zapewne wszyscy zagrają St Gallen z 2 ligi Szwajcarkiej jednak moja opinia na temat tej ligi jest bardzo negatywna i mimo iz 90% szans daje ekipie Gosci to nie zagram tego spotkania . Zdecydowałem sie postwić mecz również z 2 ligi lecz Niemieckiej . Dzisiejsi Bohaterowie to tak naprawde ekipy które niedawno grały w 1 lidze , dziwne zawirowania w tych klubach spowodoały ze obecnie była ekipa Kosowskiego walczy o powrót do elity natomiast Hansa chyba o byt i ucieczke od degradacji do amatorskiej 3 ligi . Faworytem tego meczu oczywiscie sa gospodarze , Wysokie 3 miejsce ze strata 4 punktów do lidera to dobra pozycja patrząc przez pryzmat ze nie długo półmetek rozgrywek , jednak w ostatniej kolejce Polegli oni na wyjezdzie ze słabiutkim Wehen (4-2) dzieki tym 3 ptk wyskoczyli oni z ostatniego mieja w tabeli, dumy to na pewno piłkrzom Kaiserslautern nie przynosi . Hansa to nie jest druzyna Buraków , mimo iz ekipa spadla z 1 ligi , zostało w niej wielu wartosciowych piłkarzy , czesto ogladałęm ich mecze bo stawiałem overki w ich spotkaniach i wiem jak grozni sa w kontr-atakach , Dzisiejsze spotakanie to bedzie napewno mecz walki , prestiż tego pojedynku nie pozwoli na to by miejsce w tabeli i ostatnie wyniki wskazały jedengo faworyta w tym meczu. Miałem grac czysta 1 ale analizująć gre K'lautern doszedłem do wniosku ze odpuszcze to rozwiązanie , skusiłem sie na to że : obie strzela , Patrząć w historie gier na 14 ostatnich pojedynków obu ekip , 10 krotnie takie zdarzenie miało miejsce .
Mysle ze w tym spotkaniu moze byc podobnie , mimo iz Hansa przyjedzie w roli gosci do bicia to stac ich na 1 gola a moze sprawienie niespodzianki , Gospodarze tez cos powinni ustrzelic bo chec zmazania plamy po ostatniej kompromitacji bedzie napewno duza.
Jednym słowem licze na obustronne strzelanie i miła dla oka piłkę , mecz o 20.15 , z przyjemnoscia obejrze to spotkanie bo mysle że warto , nawet w kontekscie dalszych typowan tych zespołów w kolejnych kolejkach . pzdr :wink:

Wynik 6-0
W 64 min czerwień dla Hansy
W 71 min Karny dla Hansy i pudło

Peszek no ale coż .. :???:
Ostatnio zmieniony 17-11-2008, 22:06 przez piotras, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mumin123

Post autor: mumin123 » 17-11-2008, 16:21

piotras pisze:Propozycja Numer 8

:arrow: Kaiserslautern - Rostock
Bardzo fajna analiza ja skusiłem się postawić K'lautern chociaż zgodzę się z tobą że obie drużyny strzelą bramkę uważam, że to spotkanie może zakończyć się wynikiem 2:1
życzę powodzenia i gratuluje skuteczności.

Awatar użytkownika
roso
#Weteran
#Weteran

Post autor: roso » 17-11-2008, 22:00

piotras pisze::arrow: Kaiserslautern - Rostock
Jak do tej pory 6:0 :) ja zagrałem powyżej 2.5 w expekt-brak-polskiej-licencji! za 1.85 fart :)
"Jedyny sposób na uniknięcie porażek to przestać grać, ale wtedy też nigdy nie odniesiesz zwycięstwa."

Awatar użytkownika
piotras

Post autor: piotras » 17-11-2008, 22:47

Propozycja Numer 9

:arrow: New York Rangers - Ottawa Senators
Typ : 1 ( razem z dogrywką i karnymi )
Kurs : 1.65

Nie znam sie aż tak dobrze na NHL jak na piłce ale troche poszukałem na temat tego spotkania i skłonny byłem postawić na Rangersów , pogdałem z moim ziomem który stawia wyłacznie NBA i NHL i poparł mój typ w 100 % , nie bardzo mam czas na analize jednak dla osób które siedza choć troche w temacie bedzie to napewno jakas wskazówka . Gra nie toczy sie tylko w dzień , nocą mozna rowniez sporo zarobic :wink: Pzdr

Wynik 2-1

Awatar użytkownika
lejo

Post autor: lejo » 18-11-2008, 07:16

Ja w wczorajszym dniu zarobilem 37%

z 68zł pomnozylem na 93zl

Jedziemy dzis dalej :)

A Kaiserslautern sie wczoraj rozstrzelało.
"GRAM BO LUBIĘ"

ODPOWIEDZ