Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Dobra oferta w Sportingbet - 400 pln za darmo! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Skrypty
Autor Wiadomość
norman 

Wysłany: Sro Lis 01, 2006 2:17 pm   
W godziach spotkań Siena - Parma i Groclin Grodzisk - Wisla Kraków pojawiły się błędy. Mecz Siena - Parma odbywa się o 18:00, a Groclin Grodzisk - Wisla Kraków o 14:30. Proszę o poprawienie.

glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Czw Lis 02, 2006 3:24 pm   
Dzieki za info - juz poprawione.

W podziece za czujnosc otrzymasz od nas mala nagrode - zasilenie Twojego konta u bukmachera Sportingbet.

ciapek010 

Wysłany: Pią Lis 03, 2006 9:30 am   
Witam
Mam pytanie dotyczące klasyfikacji generalnej otóż pisze że gra użytkowników 6896 a lista pokazuje 1809 osób, no chyba że jest to lista aktualnie grających. Może wydaje się to mało ważne ale dla osób dopiero zaczynających ma to znaczenie .
Pozdrawiam

glory glory man united 

Wysłany: Pią Lis 03, 2006 11:58 am   
Pierwsza liczba to ilosc rejestracji w konkursie.. Druga - osob ktore typowaly choc jedna kolejke, czyli aktualnie grajacych.

betzik 

Wysłany: Sob Lis 04, 2006 10:44 am   
Witam!
Właśnie zarejestrowałem się w Waszej LIDZE TYPERÓW. Doskonały pomysł... Gratuluję!!!
Mam tylko jeden malutki problem : nie mogę się zalogować :( Pomyślnie przeszedłem rejestrację, jednak logowanie jakoś mi się nie udaje. Jestem zarejestrowany, bowiem ponowna próba rejestracji konta o takim samym nicku zakończyła się komunikatem: "Użytkownik o takiej nazwie już istnieje. Musisz wybrać inny login.", zatem konto istnieje!
Kiedy próbuje się zalogować to stronka nie zmienia się w swoim wyglądzie, poprostu wyświetla się na nowo. Kiedy próbuję coś typować, to mam komunikat: "Musisz być zarejestrowanym użytkownikiem żeby móc typować".
Nie wiem co robić, a bardzo chciałbym pobawić się w typowanie razem z Wami!!!Czekam na jakąś pomoc...
Pozdrawiam!

betzik 

Wysłany: Sob Lis 04, 2006 12:18 pm   
Próbuję, próbuje się zalogować... i nic :(
Wygląda na to, że w ten weekendzik chyba nie dam rady nic poobstawiać, a szkoda... Bo mam kilka niezłych typów ;)
Mam takie pytanko do forumowiczów: czy to mnie tylko spotkał taki dziwny niefart z tym logowaniem, czy jest to problem, który się czasami pojawia?

betzik 

Wysłany: Nie Lis 05, 2006 8:39 am   
To znów ja... Problem rozwiazał się jak gdyby sam... :P Okazuje się, że próbowałem wejść do serwisu ze złego adresu! Na stronie http://bukmacher.pewniaki.w.interia.pl/ można pomyślnie przejść proces rejestracji, jednak nie można się zalogować... Nie ma żadnego problemu z logowaniem wchodząc pod adres http://www.typuj.org/. Możliwe, że nie wszyscy o tym wiedzą... Ja nie wiedziałem ;) Niemniej udało mi sie obstawić kilka meczyków w ostatniej chwili. Mam nadzieję, że nie sprawiłem kłopotu zamieszaniem jakie t tu zrobiłem na forum, a nawet liczę na to, że komuś w przyszłości ten post pomoże...
Pozdrawiam...

marcinmg
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lis 06, 2006 4:13 pm   
glory glory man united napisał/a:
Dzieki za info - juz uaktualnione.

W podziece za czujnosc otrzymasz od nas nagrode - zasilenie Twojego konta u bukmachera Gamebookers.

Upewnij sie tylko ze podales nam swoj login w Gamebookers (w edycji danych konkursowych)

Witam! do tej pory jeszcze nie mam pieniedzy na koncie i chcialbym sie zapytac kiedy one do mnie dotra i czy beda one w formie depozytu czy bonusu?
P.S. Sorry ze se tak nie cierpliwie ale to dlatego ze nie mam narazie kasy a poobstawialbym cos za kase :lol:

glory glory man united 

Wysłany: Pon Lis 06, 2006 4:50 pm   
marcinmg - wszystkie nagrody z ostatnich tygodniu zostalu juz wyplacone. Jesli na Twoim koncie w Gamebookers nagroda sie pojawila to powod moze byc tylko jednen - w trakcie ich przyznawania (czyli w Twoim przypadku 31 pazdziednika) do Twojego konta gracza w konkursie nie byl dopisany zaden login w Gamebookers.

Powtarzam to milion razy - w czasie rejestracji w naszej zabawie trzeba nam podac swoje loginy u bukmacherow. Inaczej nie jestesmy w stanie wplacac nagrod bo nie wiemy gdzie.

marcinmg
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lis 06, 2006 5:09 pm   
Tak wiem że jest to najważniejsze, ale jestem pewnien że login mialem wpisany. Login do Gemabookers wpisalem odrazu gdy zostal on sponsorem ligi wloskiej

glory glory man united 

Wysłany: Pon Lis 06, 2006 5:53 pm   
Wyjsnie - jesli sie okazalo ze ktos Cie pominal - dostaniesz pod koniec tego tygodnia. 2x tyle :)

ciapek010 

Wysłany: Pon Lis 06, 2006 7:11 pm   
Dlaczego w typowaniu "pucharów" jest tylko siedem spotkań od obstawienia ??

glory glory man united 

Wysłany: Pon Lis 06, 2006 11:57 pm   
Dla tego ze tylko 7 meczy jest granych w eliminacjach o punkty.

Prosze nie zadawac idiotycznych pytan, bo jak tak dalej pojdzie to z kazdego ruchu bedziemy musieli sie tlumaczyc.

Wszystko ma swoje granice, a juz szczegolnie moja cierpliwosc.

ciapek010 

Wysłany: Wto Lis 07, 2006 10:27 am   
Witam
Nie denerwuj się akurat nie sprawdziłem ile jest meczy o punkty w eliminacjach, jednak myśle że można by dołożyć do kompletu 3 mecze towarzyskie które są grane w ten sam dzień.
Pozdrawiam

norman 

Wysłany: Wto Lis 07, 2006 5:00 pm   
glory glory man united napisał/a:
Dzieki za info - juz poprawione.

W podziece za czujnosc otrzymasz od nas mala nagrode - zasilenie Twojego konta u bukmachera Sportingbet.

Witam! Na moim koncie w sportingbecie także nie pojawiła się jeszcze nagroda :( .
ID podałem już w sierpniu - dowodem tego jest nagroda w party poker za prawidłową edycję danych :)
A może przyczyną jest to że w loginie z konkursu nick jest napisany dużymi literami (NORMAN) :?:
Pozdro!

glory glory man united 

Wysłany: Wto Lis 07, 2006 6:58 pm   
Kurcze, sprawa robi sie powazna bo jestes kolejna osoba ktora od Sportingbet nie dostala nagrody :/.

Podaj mi tu prosze swoj numer ID w Sportingbet - wyjasnie cala sprawe. Jak znam zycie znowu jakis pracownik u sponsorow dla ciala :/

norman 

Wysłany: Wto Lis 07, 2006 7:03 pm   
ID: 3038684

glory glory man united 

Wysłany: Sro Lis 08, 2006 12:25 pm   
Juz sie wyjasnilo - nawalil sponsor. Nikt ze zwyciezcow 29-10 nie otrzymal jeszcze depozytu w Sportingbet !

Juz to zglosilismy, dzis juz powinny byc pieniazki.

marcinmg
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lis 08, 2006 3:10 pm   
fajnie ze sprawa ze sportingbetem zostala wyjasniona a czy wiadomo cos w mojej sprawie?

norman 

Wysłany: Sro Lis 08, 2006 4:19 pm   
Dzieki za wyjasnienie, kasa na koncie już jest!
A tak przy okazji to jest kilka błędów godzinach meczów.
prawidłowe godziny:

Liga niemiecka
Werder Bremen - Borussia Dortmund 21:30
VfL Wolfsburg - FC Energie Cottbus 16:30
TSV Bayer 04 Leverkusen - FC Bayern München 16:30
Hertha BSC Berlin - VfL Bochum 16:30
Hamburger SV - Borussia Mönchengladbach 16:30
FC Schalke 04 - FSV Mainz 05 16:30
Eintracht Frankfurt - Arminia Bielefeld 16:30
Alemannia Aachen - 1.FC Nürnberg 18:00

Liga włoska
Siena - Reggina 16:00
Sampdoria Genua - Chievo Verona 16:00

Liga hiszpańska
Osasuna Pampeluna - Real Madryt 19:00
mecze Atletico Madryt - Villarreal FC i Valencia CF - Athletic Bilbao można typować do niedzieli a są w sobote o 20:00 i 22:00

glory glory man united 

Wysłany: Sro Lis 08, 2006 4:33 pm   
marcinmg napisał/a:
fajnie ze sprawa ze sportingbetem zostala wyjasniona a czy wiadomo cos w mojej sprawie?

Tak, juz wiadomo. 40 pln zasili Twoje konto w Gamebookers jeszcze w tym tygodniu. Daj znac.

Ps. Na przyszlosc wszystkie kwestie odnosnie nagrod prosze omawiac w dziale "nagrody".

glory glory man united 

Wysłany: Sro Lis 08, 2006 5:28 pm   
Norma - tym razem godziny meczow w lidze niemieckiej i wlaskiej Ci sie pomyliy i w konkursie byly prawidlowe.

W lidze hiszpanskiej masz jednak racje - juz poprawione, dzieki.

norman 

Wysłany: Sro Lis 08, 2006 5:42 pm   
Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Korzystałem z livesports.pl bo dotychczas było to pewne źródło.

glory glory man united 

Wysłany: Sro Lis 08, 2006 6:12 pm   
Spoko, spoko - fajnie ze ktos kontroluje naszych adminow, bo blad w przypadku ligi hiszpanskiej byl dosc powazny.

kakaowy 

Wysłany: Czw Lis 09, 2006 12:57 am   
Cytat:
Witam
Nie denerwuj się akurat nie sprawdziłem ile jest meczy o punkty w eliminacjach, jednak myśle że można by dołożyć do kompletu 3 mecze towarzyskie które są grane w ten sam dzień.
Pozdrawiam

Wlasciwie zgadzam sie tutaj z ciapek010 sa 4 pewniaki i tylko 3 mecze w ktorych moze sie tam cos wydarzyc (chociaz w pilce wszystko jest mozliwe) ale czy nie sadzisz ze warto bylo by cos dodac bramki albo towarzyskkie bo moze byc za duzo osob ktore trafia wszystkie a tak bedzie mniejsza szanse na trafienie wszystkich . Nie zebym byl nachalny ale tylko taka mala sugestia POZDRO :mrgreen:

Odpowiedz do tematu