|
Skrypty |
| Autor |
Wiadomość |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2139 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Czw Lis 09, 2006 12:58 pm
|
|
| Troche racji masz, ale nie zmieniamy meczy w trakcie trawnia kolejki - nawet sobie nie wyobrazasz ile postow by sie pojawilo z pretensjami ze ktos typowal w srode wieczorem, a mu pozniej mecze zwiekszono i nie zatypowal. |
|
|
|
 |
kakaowy

|
Wysłany: Czw Lis 09, 2006 11:01 pm
|
|
tak teraz juz jest niestety za pozno ale wyobrazilem sobie te posty |
|
|
|
 |
kakaowy

|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 8:36 pm
|
|
| dlaczego na godzine przed dokladnie teraz nie moge obstawic Werderu pisze ze do 20:30 a teraz juz nie moge obstawic ??? tak samo bramki w niemickeij co jest? pisze ze jeszcze 1h do konca a ja juz nie moge obstawic?? |
|
|
|
 |
marcinmg [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Lis 10, 2006 9:43 pm
|
|
| mysle ze jest to zwiazane z tym ze w konkursie nie jest zmieniony czas na zimowy, tak samo bylo z liga polska i ja nie zdazylem zatypowac |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sob Lis 11, 2006 1:18 am
|
|
Mecze sa automatycznie blokowane na godzine przed planowanym startem. To ze wzgledow bezpieczenstwa na wypadek jakbysmy nieznacznie pomylili sie w ustwianiu godziny meczu. Co nam sie czasem zdarza |
|
|
|
 |
marcinmg [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Lis 11, 2006 12:31 pm
|
|
| W lidze hiszpańskiej można typować ilość bramek oraz czerwonych kartek do jutra do 17 a dzis sa dwa mecze w lidze hiszpanskiej |
|
|
|
 |
kakaowy

|
Wysłany: Pią Lis 17, 2006 2:05 pm
|
|
witam
w lidze polskiej wkradly sie 2 male bledy, spotkania:
Zaglebie-Legia odbedzie sie o 18:15 a nie o 15:00
Arka-W.Plock o 18:00 a nie 16:00
POZDRO |
|
|
|
 |
ciapek010
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 46 Skąd: Jastrzębie Zdrój
|
Wysłany: Nie Lis 19, 2006 10:46 am
|
|
| Czy bedziemy typować puchar ekstraklasy w przerwie ligi polskiej ?? Inne ligi grają dalej więc było by ciekawiej |
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 4:26 pm
|
|
| Bardzo dobry pomysl - dzis wystawimy pierwsza kolejke |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
goralzb
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 5:59 pm
|
|
Witam
Przegladałem ostatnio klasyfikacje generalną i w czubie są osoby typujace od poczatku roku i to mnie nie dziwi. Porównujac jednak trafnosc typowań to wygląda to nieco inaczej. Chciałbym zaproponować mozliwość nagradzania tych, którzy najtrafniej typują . Jest duzo graczy , którzy nie graja od początku albo niesystematycznie, a typują dobrze i w klasyfikacji generalnej nie mają szans. Co o tym myślicie.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
ciapek010
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 10:57 pm
|
|
| moim zdaniem zły pomysł dlatego że właśnie tu chodzi o systematyczne granie a jak ktoś typuje od czasu do czasu to i tak gra o nagrody tygodniowe i miesięczne |
|
 |
Robertho
|
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Lis 21, 2006 1:35 pm
|
|
Po pierwsze - to nie miejsce na takie dyskusje - jest stworzony osobny dzial dotyczacy tej kwestii.
Po drugie - racja lezy po srodku. Nie ma co sie dziwic ze osoba zaczynajaca gre w polowie trwania konkursu nie ma szans w generalce - w kazdym konkursie tak jest. Dlatego rozdajemy tak wiele nagrod tygodniowych.
Inna sprawa ze jest juz niemal pewne ze wprowadzimy zmiany - zly typ bedzie kosztowal nie minus 0,4 jak teraz, a minus 1 (!), przez co latwiej bedzie dogonic liderow z generaliki |
|
|
|
 |
ciapek010
|
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 1:33 pm
|
|
Witam
Jest błąd w wyświetlaniu zajmowanej pozycji w klasyfikacjach poszczególnych lig jak i w generalnej (wyświetla pozycje z przed tygodnia przynajmniej mnie niewiem jak innych)
Pozdrawiam |
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 3:02 pm
|
|
Tak, masz racje - tez to zauwazylismy.
Musimy napisac od nowa skrypty, bo przy tak duzej ilosci grajacych maszyna na serwerze godzinami zlicza zajmowane pozycje i w tym tygodniu to zliczanie ominelismy. |
|
|
|
 |
ciapek010
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 6:51 pm
|
|
Kiedy będą uwzględnione wyniki 12 kolejki ligi polskiej (puchar ekstraklasy) bo ostatni mecz odbył się wczoraj a tu cisza ktoś zapomina
Pozdrawiam |
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 8:19 pm
|
|
| Nikt nie zapomina, po prostu to ostatnia kolejka wiec wyniki zostana ogloszone wraz z innymi - tj. w poniedzialek rano. |
|
|
|
 |
Przybysz
|
Wysłany: Czw Gru 21, 2006 9:02 pm Nie moge sie zalogować :/
|
|
Mam problem.. zarejestrowalem sie na www.typer.org czy jak kto woli www.konkurs.nazwa.pl ale nie moge sie zalogować... wpisuje Login i haslo.. i powraca mi do strony glownego logowania... Proszę o szybka odpowiedz |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Gru 22, 2006 12:08 am
|
|
Nie ma takiej strony jak "typer.org". Natomiast strona konkurs.nazwa.pl to tylko mirror.
Na kazdym mirrorze jest u gory napisane ze strona nazwya sie "TYPUJ.ORG" i na niej bez problemow bedzie dzialac Ci logowanie. |
|
|
|
 |
ciapek010
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 4:08 pm
|
|
Witam
W pucharach jest nieaktywny mecz do obstawienia Girondins Bordeaux - Osasuna Pampeluna i coś się stało z wynikami tygodnowymi w lidze angielskiej bo niewyświetla ich proszę o sprawdzenie
Pozdrawiam |
|
 |
marcinmg [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Sty 07, 2007 11:25 am
|
|
Powazny blad! W lidze hiszpanskiej nadal mozna typowac mecze ktore odbyly sie wczoraj |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 6:41 pm
|
|
Dzieki za wylapanie bledu, szkoda ze po czasie .
Najbardziej martwi mnie inna rzecz - ze dwoch zasluzonych uzytkownikow forum (Lataar i Kakaowy) postapilo nie fair i z bledu skorzystalo, korygujac obstawiane przez siebie wyniki po czasie. Macie obydwoje u mnie olbrzymiego minusa i znacznie straciliscie moje zaufanie.
Po prostu jest mi za was wstyd ! |
|
|
|
 |
kakaowy

|
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 8:00 pm
|
|
zaczne od slow ktore powinny sie tutaj pojawic jako pierwsze a mianowicie
PRZEPRASZAM fakt zachowalem sie nie fair , od dawna nie gram na typuj.org (a jesli to sporadycznie) a jednak wczoraj poniesiony emocjami skorzystalem z ludzkiego bledu , choc nigdy w nie typuje ligi hiszpanskiej (bo nie mam nie chce miec i nie bede mial konta u tego sponsora) to nawet nie edytowalem tylko obstawilem od nowa bo nie mialem przedtem nawet zamiaru typowac czym na maxa sie wyglupilem i jest mi strasznie wstyd .
Poniewaz narazie nie ma zadnego info o nagrodzonych w tamtej kolejce ligi hiszpanskieg a widze ze jestem na 3 miejscu i wiem ze nie przyznacie nagrody to oczywiscie zrzekam sie jej tak na wszelkie wypadek. Bo po pierwsze nie ma konta Betway a po drugie i chyba najwazniejsza nie nalezy sie nagroda dla oszustow i jeszcze pragne przeprosic za swoje zachowania ale jak mowi pisarz jestesmy tylko ludzmi |
|
|
|
 |
Laataar
|
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 8:51 pm
|
|
no ja podobnie jak mój poprzednik chciałem przeprosić.... jak się zorientowałem to ponisły mnie emocje i edytowałem typy (zmieniłem 2 typy).... wieczorem po zakończeniu kolejki zastanawiałem się czy nie napisać do admina info.... ale z obawy o konsekwencje siedziałem cicho... chociaż nie powinienem bo za błędy się płaci... teraz jedynie mogę napisać że przepraszam za próbę oszustwa i obiecać że więcej się nic taiego w moim zachowniu nie powtórzy... nagrody oczywiście także się zrzekam... mam nadzieję że w przyszłości będzie możliwość poprawienia opini którą zepsułem sobie tym zachowaniem |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 9:32 pm
|
|
Przeprosiny przyjete - ludzi honorowych poznaje sie rowniez po tym jak sobie radza z problemami i jak przyjmuja odpowiedzialnosc za swoje bledy. I za to macie plusa. Wierze ze taka sytuacja nigdy wiecej sie nie powtorzy.
Poniewaz zrzekliscie sie nagrod, klasyfikacja przesunie sie w dol - czyli nagrodzimy tez osoby ktore zajely 6 i 7 miejsce. |
|
|
|
 |
|
|
|