Przesunięty przez: byly_moderator Wto Sie 21, 2007 9:55 am |
Smolarek trafi do Hiszpanii? |
| Autor |
Wiadomość |
kostek8

|
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 7:15 pm Smolarek trafi do Hiszpanii?
|
|
| Cytat: | Skrzydłowy piłkarskiej reprezentacji Polski Euzebiusz Smolarek jest bliski przejścia z Borussii Dortmund do hiszpańskiego Racingu Santander - poinformował dyrektor sportowy klubu z Dortmundu Michael Zorc.
Zdaniem niemieckich mediów Racing jest gotów zapłacić za Polaka siedem milionów euro. Z kolei hiszpańscy dziennikarze zapowiadają, że Smolarek zostanie zaprezentowany kibicom w czwartek - dzień po meczu reprezentacji Polski z Rosją.
Władze Borussii są skłonne sprzedać Smolarka. Jak jednak wyjaśniły na transfer musi zgodzić się jeszcze Feyenoord Rotterdam, który posiada połowę praw do piłkarza.
26-letni Smolarek rozegrał 81 spotkań w barwach Borussii i strzelił 25 goli. Na początku bieżącego sezonu nie zaprezentował się jednak zbyt dobrze i po pierwszym meczu stracił miejsce w pierwszej jedenastce. | źródło :WP.pl
Co otym myślicie ?? ja mysle że to jest dobry pomysł !! Ebi ostatnio nie gra najlepiej może odnajdzie się w hiszpani ? kto wie tylko szkoda ze kuba Błaczczykowski będzie sam w Borussi. |
_________________ W życiu piękne są tylko chwile
 |
|
|
|
 |
nike_90
Zaproszone osoby: 5
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 9:32 am
|
|
szczerze to wydaje mi się że on tam nie pogra, hiszpańska liga jest zupełnie inna i będzie mu bardzo ciężko wbić sie do podstawy. Ale 3mam kciuki za niego |
|
|
|
 |
jedi_2008

Zaproszone osoby: 6
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 427 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 1:03 pm
|
|
Co otym myślicie ?? ja mysle że to jest dobry pomysł !! Ebi ostatnio nie gra najlepiej może odnajdzie się w hiszpani ? kto wie tylko szkoda ze kuba Błaczczykowski będzie sam w Borussi.
Ebi nie gra najlepiej????????? Właśnie Ebi teraz jest w dobrej dyspozycji to że nie strzelił bramki w pierwszym meczu to nie jest tragedia, w drugim zasiadł na ławce bo podobno miał jakiś uraz. Jeśli byłby w słabej formie to dobry klub hiszpański nie byłby tak bardzo nim zainteresowany. Dla mnie Ebi mógłby spróbować gry w primier division. |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 2087 Skąd: Brd
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 8:20 am
|
|
| Ja tez uwazam ze jest to bardzo dobry pomysl aby ebi zmienil klub bo w borusi juz sie nie rozwinie zrobil tam ogromne postepy ale teraz czas najwzyszy aby sie rozwijal dalej i mysle ze liga hiszpańska jest do tego najlepszym miejscem grac z takimi klubami jak real czy barcelona co sezon to jest cos. A watpie zeby klub placil za zawodnika 7 milionow euro po to aby siedzial na lawce. |
_________________ POLSKA GOLA!!!! POLSKA GOLA!!!
 |
|
|
|
 |
|
|
|