Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Najlepszy bonus powitalny - do 2000 PLN na start! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Spamerzy
Autor Wiadomość
GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 1:47 pm   
ale ja nie rozumiem na jakiej podstawie twierdzisz ze on tam spamuje? Poprostu reklamuje forum?

tomek1002 

Zaproszone osoby: 18
Wysłany: Nie Gru 09, 2007 11:01 pm   
To ja napisałem tą wiadomośc na tamtym forum przyznaje że może to być spam ale spamowane jest tamto forum a nie to.Ważne aby jak najwięcej użytkowników było na tym forum aktywnych :) i przy okazji próbuje zobyć jak najwięcej osób zaproszonych

tomek1002 

Wysłany: Nie Gru 09, 2007 11:07 pm   
aha zapomnialem dodać że na tamtym forum można podawać ref linki więc proszę nie uważać mnie za spamera

A ja przypominam, że na tym forum istnieje taka opcja jak edycja postu!
treliusz
Ostatnio zmieniony przez treliusz Nie Gru 09, 2007 11:11 pm, w całości zmieniany 1 raz  

tomek1002 

Wysłany: Wto Gru 11, 2007 8:45 pm   
Treliusz:wiem że istnieje taka opcja ale chyba w tym wątku jest opcja edycji postu zablokowana bo ja nie moge edytować

Rafik14 

Zaproszone osoby: 12
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 1:59 pm   
Dostałem dzisiaj taką wiadomość na gg i jeszcze bezczelnie koleś daje swój link referencyjny...
Numer: 2123512
Właśnie dowiedziałem się o świetnym konkursie sportowym, w którym za darmo można wygrać nagrody wartości 40,000 pln. Wystarczy pobawić się w typowanie wyników meczy popularnych lig piłkarskich. Zapraszam na http://www.typybukmacherskie.org/index.php?ap=6673

Przemoth 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 3:48 pm   
Rafik14 napisał/a:
wartości 40,000
to jest umyślne wprowadzanie w błąd:D

silverthomas 

Zaproszone osoby: 14
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 4:45 pm   
Przemoth, jakie umyslne wprowadzanie w blad??? przeciez w konkursie typuj.org pula nagrod tyle wynosi :mrgreen:

glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 7:04 pm   
Rafik14, dobrze ze podaje swoj link ref bo o to przeciez w polecaniu forum chodzi.

sandman 

Wysłany: Sro Sty 16, 2008 2:51 pm   
witam,

jako nowy użytkownik przeczytałem sobie ten temat i powiem szczerze, ze zdziwiony jestem bardzo. Oczywiście nie mam zamiaru dokonywać prób przewrotów w panujących tu zasadach, ale niektórych rzeczy zupełnie nie rozumię. Dociera do mojej świadomości zakaz reklamy, ale dlaczego niby zabrania się komukolwiek bycia użytkownikiem innego forum? To trochę tak jakbym musiał oglądać tylko jeden program telewizyjny bo jak rzucę okiem na inny to mi wyłączą sygnał, albo musiałbym mieć konto tylko u jednego buka itd ..... co to niby komu szkodzi? Zupełnie "niewychowawcze" w moim mniemaniu jest proponowanie nagród za donosy (bo to chyba donosy ?) już to kiedyś było przerabiane :wink: a prowadzi do tego, że co poniektórzy za owy spam uznają wszystko ..... (eh ta perspektywa nagrody) .....
to sobie napisałem co myślałem .... :wink: hmmm nie boicie się chyba, że ktoś podkradnie pomysły na konkursy czy takie tam?

mnie się w każdym razie (przynajmniej na razie) tutaj podoba ...... więc nie uznawajcie mojego posta za spam (bo to chyba grozi banem :wink: ) .......

robert9990

Wysłany: Sro Sty 16, 2008 3:44 pm   
sandman napisał/a:
witam,

jako nowy użytkownik przeczytałem sobie ten temat i powiem szczerze, ze zdziwiony jestem bardzo. Oczywiście nie mam zamiaru dokonywać prób przewrotów w panujących tu zasadach, ale niektórych rzeczy zupełnie nie rozumię. Dociera do mojej świadomości zakaz reklamy, ale dlaczego niby zabrania się komukolwiek bycia użytkownikiem innego forum? To trochę tak jakbym musiał oglądać tylko jeden program telewizyjny bo jak rzucę okiem na inny to mi wyłączą sygnał, albo musiałbym mieć konto tylko u jednego buka itd ..... co to niby komu szkodzi? Zupełnie "niewychowawcze" w moim mniemaniu jest proponowanie nagród za donosy (bo to chyba donosy ?) już to kiedyś było przerabiane :wink: a prowadzi do tego, że co poniektórzy za owy spam uznają wszystko ..... (eh ta perspektywa nagrody) .....
to sobie napisałem co myślałem .... :wink: hmmm nie boicie się chyba, że ktoś podkradnie pomysły na konkursy czy takie tam?

mnie się w każdym razie (przynajmniej na razie) tutaj podoba ...... więc nie uznawajcie mojego posta za spam (bo to chyba grozi banem :wink: ) .......

A kto powiedział że nie można być na innym forum? Można. Ale nie można ich ogłaszać na naszym forum. Tylko grupa Elita i Vip chyba nie powinna sie udzielać gdzieś indziej bo do tych grup mamy największe zaufanie i to dla nich są organizowane najlepsze promocje.
Tenis 3:0

glory glory man united 

Wysłany: Sro Sty 16, 2008 5:46 pm   
sandman mi sama idea tej akcji też się średnio podoba, ale jest ona jedynym i jak się okazuje bardzo skutecznym rozwiązaniem problemów z którymi się borykaliśmy.

Bo zdarzały się przypadki, iż promocje i typy dla grupy uprzywilejowanej wyciekały na inne fora, albo że ktoś masowo spamował nasze forum reklamami.

A teraz jest pewność, iż najcenniejsze informacje trafiają do zamkniętej grupy lojalnych osób. A każdy spamer dzięki pomocy userów zostaje natychmiast wyłapany.

Ps. Twój przykład z programem telewizyjnym jest nietrafiony. Bo nikomu czytać forum nie zabraniamy. Lepszy przykład jest z żoną i kochanką. Obecność u nas w elicie wymaga stałości uczuć :) .

sandman 

Wysłany: Czw Sty 17, 2008 10:14 am   
glory glory man united - oki. przyjąłem do wiadomości i stosowania .... takie zasady i rozumiem, ze albo akceptuje albo mogę nie odwiedzać ... wolny wybór ... ;) ) spox ... nie przeszkadzają mi Wasze zasady i ustalenia.

trochę zabawnie brzmi tekst o cennych ustaleniach w elicie co to niby mogą wyciekać - mecze ustawiacie czy jak? elita czy nie elita i tak typuje to co chce i jak chcę ... ale oki nieważne

PS. przykład żony i kochanki do mnie nie trafia - jako że czuje sie obywatelem świata, a są na świecie kultury w których nie wypada kochanki nie mieć, co nie przeszkadza stałości uczuć haha .... ale myślę ze nie ma co polemizować .... bo pewnie możnaby tak długo długo :wink:

Kalfi 

Zaproszone osoby: 47

Wysłany: Czw Sty 17, 2008 10:49 am   
sandman napisał/a:
trochę zabawnie brzmi tekst o cennych ustaleniach w elicie co to niby mogą wyciekać - mecze ustawiacie czy jak? elita czy nie elita i tak typuje to co chce i jak chcę ... ale oki nieważne

gdybyś tam był to byś się przekonał co to znaczy być w Elice a o Vipach już nie wspomne :)
Koniec docinek i polemiki bo to nie odpowiedni temat ;)

sandman 

Wysłany: Czw Sty 17, 2008 12:03 pm   
Kalfi napisał/a:
sandman napisał/a:

gdybyś tam był to byś się przekonał co to znaczy być w Elice a o Vipach już nie wspomne :)
Koniec docinek i polemiki bo to nie odpowiedni temat ;)

aha pewnie .... pewnie czapeczkę można dostać albo breloczek albo długopis firmowy albo typ pewny na 100% ..... ale pewnie fajnie tym VIP-em być .... niech Ci będzie .....

ps. a widzisz tu gdzieś docinki ?? .... ok. na tym koniec .... bez odbioru (w tym temacie oczywiście).

GrzechuTG 

Wysłany: Sro Lut 20, 2008 12:47 pm   
Niestety narazie czapeczek nie dostajemy ;) Jednak bycie w Elicie wiąże się z dostępem do bardzo dobrych typów które przynoszą nam wszystkich bardzo duże zyski ale o tym sam się przekonasz bo już nie dużo Ci brakuje aby wstąpić do Elity a co do grupy Vip to znia się wiążą dodatkowe korzyści no ale pisanie o tym nie ma sensu gdyż dopóki ktoś nie jest w jednej z wymienionych grup nie może nic na ten temat powiedzieć mam nadzieję że jak wejdziesz do Elity to trochę zmienisz zdanie i zrozumiesz dlaczego warto w niej byc :) Trochę się późno wypowiedziałem ale mam nadzieje ze sadaman tutaj dotrzesz :)

cubbek 

Wysłany: Nie Mar 02, 2008 6:01 pm   
Dostałem przed chwilą PW od użytkownika markos80 o treści:
[quote=markos80]Witam posiadam ekstra typy chetnie pomoge obstawiac kazdemu ,na gadu gadu pokazuje swoje archwium typow z ostatniego tygodnia,wpierw podaje 2 mecze na probe dla wiarygodnosci:
FK Mlada Boleslav - Ceske Budejovice 1 1,8 i FC Gil Vicente - Gondomar SC 1 1,8

TYDZIEN KOSZTUJE 20ZŁ MONEYBOOKERS JEZELI JESTES CHETNY TO PISZ NA GADU GADU 4546105[/quote]

Nie lubię spamu na skrzynce, dlatego ten przypadek natychmiast zgłaszam.
Pozdrawiam.

GreenR 

Wysłany: Nie Mar 02, 2008 7:14 pm   
cubbek, pierwszy mecz mu wszedł, może jednak warto skorzystać ? :-)

cezar17 

Wysłany: Nie Mar 02, 2008 8:30 pm   
Cubbek tez dostalem ta wiadomosc na PW ale nic nie robie w tej sprawie kazdy typer wie ze nie ma pewnych typow w pilce. Pilka jest jedna a bramki sa dwie. pzdr

junior1989

Wysłany: Pon Mar 03, 2008 10:02 am   
Panowie zobaczcie co te scorpion robi w dzile piłki nożnej a konkretnie meczu ruchu z górnikiem,i to chyba nie pierwszy taki jego przypadek!!Pisze bez sensu posty ,zawierajace jedno zdanie np,w czasie meczu !!!Akonkretnie mi chodziło o to ze skopiował ten sam post od zawodnika z elity szymka.http://www.typybukmacherskie.org/ruch-chorzow-gornik-zabrze-vt9754.htm#111651

junior1989

Wysłany: Pon Mar 03, 2008 4:36 pm   
znowu nie napisał analizy a sobie oo meczu cos napisał: http://www.typybukmachers...9651.htm#111770

glory glory man united 

Wysłany: Pon Mar 03, 2008 4:46 pm   
Scorpinor - ban, markos80 - ban.

Dzieki za czujnosc i zgloszenie.

GreenR 

Wysłany: Nie Mar 09, 2008 1:07 pm   
Zauważyłem, że użytkownik pyjter79 kopiuje teksty z innych serwisów (pisząc analizy) i wkleja je nie podając żadnych zródeł czy też odnośników.

Pisałem analizę meczu Wigan - Arsenal, odpwiedziłem kilka serwisów i na jednym z nich jest zupełnie to samo co napisał 'pyjter'

http://www.typybukmachers...9995.htm#114137
Dodatkowo ten user dostał już jakieś ostrzeżenie, więc może ktoś da mu namiar na temat 'regulamin forum' ?

Pozdrawiam.

GreenR 

Wysłany: Nie Mar 09, 2008 10:33 pm   
Jeszcze 'sprzedam' hehe - użytkownik cytryna dla mnie to spamer pisze analizy z deka skopiowane z serwisu z analizami ale chociaż edytuje to trochę.

Albo pisze analizy na 5 linijek dla mnie to nabijanie sobie kolejnych postów ale jak kto uważa.

sandman 

Wysłany: Wto Mar 11, 2008 4:03 pm   
GrzechuTG napisał/a:
Niestety narazie czapeczek nie dostajemy ;) Jednak bycie w Elicie wiąże się z dostępem do bardzo dobrych typów które przynoszą nam wszystkich bardzo duże zyski ale o tym sam się przekonasz bo już nie dużo Ci brakuje aby wstąpić do Elity a co do grupy Vip to znia się wiążą dodatkowe korzyści no ale pisanie o tym nie ma sensu gdyż dopóki ktoś nie jest w jednej z wymienionych grup nie może nic na ten temat powiedzieć mam nadzieję że jak wejdziesz do Elity to trochę zmienisz zdanie i zrozumiesz dlaczego warto w niej byc :) Trochę się późno wypowiedziałem ale mam nadzieje ze sadaman tutaj dotrzesz :)

nie czytałem tego wczesniej .... no i sie złozylo tak ze dotarłem :wink: choc w sumie nie wiem jak :wink: sie porozgladam ... bo jeszcze nie wiem gdzie ....to sie pewnie ustosunkuje do tych dodatkowych korzysci :wink:

GrzechuTG