Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Najlepszy bonus powitalny - do 2000 PLN na start! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Spamerzy
Autor Wiadomość
GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 8:09 pm   
sandman napisał/a:
GrzechuTG napisał/a:
Niestety narazie czapeczek nie dostajemy ;) Jednak bycie w Elicie wiąże się z dostępem do bardzo dobrych typów które przynoszą nam wszystkich bardzo duże zyski ale o tym sam się przekonasz bo już nie dużo Ci brakuje aby wstąpić do Elity a co do grupy Vip to znia się wiążą dodatkowe korzyści no ale pisanie o tym nie ma sensu gdyż dopóki ktoś nie jest w jednej z wymienionych grup nie może nic na ten temat powiedzieć mam nadzieję że jak wejdziesz do Elity to trochę zmienisz zdanie i zrozumiesz dlaczego warto w niej byc :) Trochę się późno wypowiedziałem ale mam nadzieje ze sadaman tutaj dotrzesz :)

nie czytałem tego wczesniej .... no i sie złozylo tak ze dotarłem :wink: choc w sumie nie wiem jak :wink: sie porozgladam ... bo jeszcze nie wiem gdzie ....to sie pewnie ustosunkuje do tych dodatkowych korzysci :wink:

dotarłeś bo najwyraźniej na to zapracowałeś :)

glory glory man united 

Zaproszone osoby: 10
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 10:46 pm   
Nie ten watek - prosze moderatora o zrobienie tu porzadku !

Don Camillo 69 

Wysłany: Czw Mar 20, 2008 8:11 pm   
Witam!
W niedzielę 16 marca dostałem taką wiadomość na PW od usera kubal4567:

"witam sprzedaje typy i podaje 2 typy na probe skutecznosc jest bardzo wysoka , tydzien kosztuje tylko 20zł na moneybookers.Zajmuje sie sprzedaza typow od ponad roku zas gram juz 7 rok moje dwa typy probne na dzis to brendby - randers 1 , lok mos.-kazan 1 . JEZELI JESTES ZAINTERESOWANY TO PISZ NA GG ******158"

Jak dla mnie to nie dość, że spam to jeszcze bezczelne wyłudzanie kasy...
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez treliusz Pią Mar 21, 2008 5:49 pm, w całości zmieniany 1 raz  

tomasso_p87 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 10:02 pm   
Don Camillo 69 napisał/a:
Witam!
W niedzielę 16 marca dostałem taką wiadomość na PW od usera kubal4567:

"witam sprzedaje typy i podaje 2 typy na probe skutecznosc jest bardzo wysoka , tydzien kosztuje tylko 20zł na moneybookers.Zajmuje sie sprzedaza typow od ponad roku zas gram juz 7 rok moje dwa typy probne na dzis to brendby - randers 1 , lok mos.-kazan 1 . JEZELI JESTES ZAINTERESOWANY TO PISZ NA GG *****158"

Jak dla mnie to nie dość, że spam to jeszcze bezczelne wyłudzanie kasy...
Pozdrawiam

ja także dostałem taką wiadomość...jak sie okazało nie wartą złamanego grosza (przegrana lokomotivu 0-1)
Ostatnio zmieniony przez treliusz Pią Mar 21, 2008 5:49 pm, w całości zmieniany 1 raz  

glory glory man united 

Wysłany: Czw Mar 20, 2008 10:03 pm   
Zbanowany.

coolen 

Wysłany: Nie Mar 23, 2008 8:33 pm   
to samo co wyzej tylko ze inny uzytkownik.
Cytat:

Od: kalinos433
Do: coolen
Wysłany: Dzisiaj 19:28
Temat: czesc Cytuj wiadomość
Witam.sprzedaje typy ,kto napisze to oczywiscie dam typy probne.mam czasami info o roznych ustawkach z wysokimi kursami,skutecznosc naparwde duza gg ********

2 TYPY PROBNE to:

Jose Galvez Chimbote - Alianza Lima
Typ - Typ: 2 2,00
Maccabi Tel Aviv - MS Ashdod
Typ - Typ: 1 1,85

poprosze o bana dla tego Pana :)
Ostatnio zmieniony przez kakaowy Nie Mar 23, 2008 9:29 pm, w całości zmieniany 1 raz  

kakaowy 

Wysłany: Nie Mar 23, 2008 9:29 pm   
temu panu już dziekujemy za typy :P

qwertyasdfgh

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 1:41 am   
ale jeden trafił ;] ciekawe czy ma wtyki w Izraelu

Kalfi 

Zaproszone osoby: 47
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 10:57 am   
qwertyasdfgh, to ze trafił to nie jest wielka sprawa po prostu trzeba było poszukac inforamcji w sieci i od razu było wiadomo ze mozna na to coś postawic. takim Panom dziękujemy kazdy sam moze znajdowac i to za free takie typki

qwertyasdfgh

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 11:23 pm   
Cytat:
Od: -
Do: qwertyasdfgh
Wysłany: Dzisiaj 22:14
Temat: Najlepsze typy w sieci Cytuj wiadomość
Witam
- - Zapraszam
Płatne ale skuteczne typy, z nami ograsz buka

Podziękujmy już temu panu....
Ostatnio zmieniony przez glory glory man united Nie Mar 30, 2008 2:18 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Fredi 
Moderator

Wysłany: Sob Mar 29, 2008 11:53 pm   
Cytat:
Podziękujmy już temu panu....

Uzytkownik zbanowany...

Szymek 

Zaproszone osoby: 28
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 10:37 pm   
Witam

Poszukuje osób chętnych do współpracy do zrobienia zamkniętej grupy typerów, w której swoje typy będą podawali tylko najlepsi typerzy wszystkich forum internetowym, do grupy dostaną się tylko osoby, które znają się na rzeczy i wiedzą jak dobrze dobierać typy oraz mają dobre informacje dotyczące spotkań lub po prostu wiedzą jak ograć bukmachera, dzięki takiej współpracy powiększą się nie tylko moje Zyski, ale także wszystkich, którzy będą podawali typy w strefie oraz ludzi, którzy będą mieli możliwość oglądania typów.

Admini i moderatorzy, na których reklamuje taką grupę mają zawsze szeroki dostęp do typów Naszych typerów. Naszym obecnym celem jest zebranie około 10 znakomitych typerów, dzięki którym będzie możliwe powstanie strony z taką działalnością.Wykazać się będą mogli wszyscy, którzy tylko czują się na siłach, oraz myślą, że znają się na bukmacherce i potrafią dobrze dobierać typy, ale nie po kursach 1,2 czy 1,3, minimalny kurs zagrany w strefie to 1,70. Osoby, które chciałby by powalczyć o dostęp do takiej grupy oraz chciałyby obserwować typy w grupie za pomoc w zorganizowaniu grupy proszę pisać pod numer gg XXXXXX

Pozdrawiam Frans
Ostatnio zmieniony przez Fredi Sro Kwi 16, 2008 11:26 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Fredi 
Moderator

Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 11:32 pm   
3 pkt ostrzeżenia i zakaz pisania dla użytkownika mati987, który rozsyłał powyższą wiadomość. W zasadzie zarejestrował sie na forum tylko w tym celu.

Bzyku 

Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 10:14 am   
Potwierdzam dostalem taka sama wiadomosc na PW, jezeli nie wierzycie moge pokazac :P

glory glory man united 

Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 2:09 pm   
Ja mu dołożę jeszcze dożywotni ban na forum :) , dzięki za czujność i informacje.

Odpowiedz do tematu