|
Statystyki i zliczenie punktów |
| Autor |
Wiadomość |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2241 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 12:08 am Statystyki i zliczenie punktów
|
|
Sadzisz, że zle policzyło Ci punkty? Zaprotestuj tutaj .
Prosze o podawanie dokładnych przykładów błędów |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
Slawek
Gość
|
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 6:24 pm
|
|
Chcialbym zglosic, ze podali Panstwo zly wynik w meczu pomiedzy Stuttgartem a Borussia Dortmund. W tym meczu padl remis a na stronie jest podany wynik 2 zamiast X. Dla mnie oznacza to ze dostalem mniej punktow (-0,4 zamiast +1) Bylbym wdzieczny gdyby zoataly przeznane mi punkty za ten mecz, poniewaz wytypowalem go dobrze.
Bledem wydaje mi sie takze to, ze w meczu Cagliari- Fiorentina podali Panstwo remis X. Mecz ten jednak nie zakonczyl sie takim rezultatem, ale zostal przerwany z powodu silnego wiatru i ma byc dokonczony w innym terminie. Ja zas dostalem za ten mecz punkty -0,4 choc mecz nie zostal dokonczony. Moim zdaniem powinien ten mecz nie byc brany pod uwage lub brany dopiero po jego dokonczeniu. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 11:48 pm
|
|
Masz oczywiscie pelna racje - juz poprawiamy bledy i goraco przepraszamy. Mecz Fiorenriny nie bedzie brany pod uwage
Bede wdzieczny, jesli w przyszlej kolejce rowniez sprawdzisz czy wyniki zostaly prawidlowo wpisane. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Mar 15, 2006 8:25 pm puchary
|
|
Witam
Chciałbym wiedzieć kiedy będą zliczone punkty z pucharów? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Mar 15, 2006 10:40 pm
|
|
Juz sa |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Mar 15, 2006 10:45 pm puchary
|
|
| a do kogo trafi nagroda? |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Mar 15, 2006 10:50 pm puchary
|
|
| aj sorki nie zauważyłem że to jest nagroda miesiąca |
|
|
|
 |
marcinmg [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Mar 24, 2006 3:59 pm mecz
|
|
witam
myśle że mecz atletiko-sevilla powinien nie być brany pod uwage ponieważ nie był on rozegrany do końca. chociaż żeby był on brany pod uwage po dokończeniu. |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Mar 24, 2006 7:42 pm
|
|
Mecz przeciez zostal do konca rozegrany, ponizej info z onetu:
"....Trzy minuty przed golem arbiter usunął z boiska zawodnika Atletico, Petera Luccina, który ujrzał druga żółtą kartkę.
Sędzia spotkania, Miguel Angel Ayza Gamez, podjął decyzję o przerwaniu spotkania, gdy zobaczył, że na płytę boiska w stronę Palopa lecą z trybun różne przedmioty, wśród których była szklana butelka whisky.
Mimo próśb zawodników i działaczy Atletico sędzia nakazał zawodnikom obu drużyn udać się do szatni. Po 40 minutach podjęto decyzję, że spotkanie na stadionie Vicente Calderon w Madrycie zostanie dokończone.
Wynik nie uległ juz zmianie i goście z Sewilli wygrali 1:0. Drużyna Atletico kończyła mecz w "8", gdyż po powrocie na boisko sędzia ukarał czerwonymi kartkami jeszcze dwóch piłkarzy gospodarzy - Luisa Pereę i Martina Petrowa."... |
|
|
|
 |
baranek93
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 12:09 pm
|
|
Middlesbrough - Portsmouth było 0:4 . Poprawcie to oki ? Pozdro |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 12:46 pm
|
|
| Juz poprawione. Dzieki za informacje. |
|
|
|
 |
janusz0575
|
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 4:54 pm
|
|
| wygralem 3 miejsce w typowaniu ligi angielskiej a jeszcze nie otrzymalem nagrody na swoi koncie dlaczego tak jest? prosze mi to wyjaśnić. |
_________________ janusz0575 |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Sro Sie 30, 2006 3:55 pm
|
|
| Na boga - cierpliwosci! Od nas nagrody juz wyszly, teraz ktos w Sportingbet musi jest zaksiegowac na konta. Nie wiem ile to potrwa, ale w sumie to juz powinno byc zalatwione. Wiec jesli wciaz pieniedzy nie ma - poczekaj kilka dni. Jak nie bedzie dluzej niz tydzien - zglaszaj. |
|
|
|
 |
adin12345
|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 8:34 am
|
|
| w meczach pucharowych zostalo podane ze w meczu slovan liberec-spartka moskwa gospodarzem jest ten pierwszy,a tak naprawde gospodarzem byl spartak,co wprowadzilo mnie w blad i zle wytypowalem(nie sprawdzalem na innych stronach)i dopiero w tv zobaczylem jak jest naprawde-gdybym wiedzial to napewno postawil bym na gospodarzy-spartak,a tak ma -0.4 zrobicie cos z tym?? pozdrawiam |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 12:26 pm
|
|
| Fakt, nasze nie dopatrzenie. Ale bez przesady - twoim obowiazkiem jest rowniez sprawdzanie czy nie popelnilismy bledu. I patrzac w dzial analizy http://www.typuj.org/analizy,puchary,2006,1.html okazuje sie ze tylko 16% graczy tej pomylki nie dostrzeglo - wiekszosc i tak stawiala na spartaka. |
|
|
|
 |
adin12345
|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 12:33 pm
|
|
ok,ok-spoko, jest temat o pomyłkach to napisalem ... |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pią Wrz 01, 2006 5:44 pm
|
|
A tak wogole to fajnie by bylo jakby gracze zglaszali nam takie nasze pomylki jeszcze przed podaniem wynikow - wtedy mozna by naprawiac. Ostatnio sie troche za czasto mylimy :/ |
|
|
|
 |
websterinho
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 6:57 pm
|
|
| dlaczego w lidze hiszpańskiej nie zostal mi zaliczony wynik espanol-betis z tej kolejki??????????????? |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 9:07 pm
|
|
| ?? W tej kolejce nie bylo zadnego meczu espaniol-betis |
|
|
|
 |
websterinho
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 10:34 pm
|
|
jak nie bylo Espanyol- Betis w lidze hiszpanskiej ? kurwa ! nie bylo tak jak man utd nie zremisowal z Midlesbrughe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i mi zajebal kupon!
Espanoly-Betsi 2:2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
kakaowy

|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 11:08 pm
|
|
bo go nie postawiles !!!
ja widzisz w pierwszej rubryce w ktorej sa twoje typy ty masz -- , czyli nic nie postawiles w tym meczu |
|
|
|
 |
mcflower
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 9:43 am
|
|
| Pierwsza rubryka to jest wynik a druga to typy. Potwierdzam mecz się odbył, u mnie też nie został zaliczony. |
|
|
|
 |
websterinho
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 1:30 pm
|
|
ja go nie postawiilem ?
jak jest napisane moje typy X!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
glory glory man united

|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 1:45 pm
|
|
Spokojnie, okazuje sie ze w wyniku bledu administratora, mecz Espaniol-Betis nie zostal nikomu z liczony.
Za chwile zakonczy sie przeliczanie wynikow na nowo, z uwzglednieniem tego remisu.
websterinho, dzieki za wylapanie bledu. Jesli jednak jeszcze raz z Twoich ust padnie slowo niecenzuralne - dostaniesz dozywotniego bana na forum i w konkursie. Czasami nawet my popelniamy bledy. |
|
|
|
 |
websterinho
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 5:03 pm
|
|
ok sory, ale się zdenerwowalem
pozdrawiam!
PS: bardzo mi zależalo na podium ! dzięki i jescze raz przepraszam |