|
|
Steaua Bukareszt - AEK Larnaca |
| Autor |
Wiadomość |
mariusz26hehe

Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 12 Sie 2010 Posty: 1890 Skąd: małopolska
|
Wysłany: Pon Gru 12, 2011 12:40 Steaua Bukareszt - AEK Larnaca
|
|
Steaua ma wielkie szanse wyjść z grupy. Musi jednak po pierwsze wygrać mecz u siebie z AEK Larnaca, a po drugie Maccabi nie wygrać z Schalke. Steaua ma w tej chwili pięć punktów i cztery z nich zdobyła na własnym boisku. AEK Larnaca również ma pięć punktów i również może liczyć na wyjście z grupy, ale ilość punktów zgromadzona w meczach wyjazdowych bardzo mała wynosząca zaledwie jeden punkt w dwóch spotkaniach. Oczywiście ten jeden punkt zdobyty na ciężkim stadionie w Gelsenkirchen z Schalke, ale już porażka z Maccabi 0-1. Steaua u siebie pokonała Maccabi 4-2 i 0-0 w spotkaniu z Schalke. Steaua będzie myślę na tyle zmobilizowana, że może wygrać to spotkanie, a kurs na takie rozstrzygnięcie wcale nie taki skromny i według mnie należy go rozważyć.
Steaua - AEK Larnaca
typ: 1
kurs: 1.50
stawka: 5j. |
|
|
| Poziom: 36 HP |
 |
 |
 |
 |
29% |
1089/3758 |
|
|
|
|
 |
mlekorient

|
Wysłany: Sro Gru 14, 2011 16:38
|
|
Steaua musi ten mecz wygrac a i tak musza patrzec na mecz M.Haifa - Schalke Macabi nie moze wygrac, remis nic im nie daje wiec jedyna opcja jest tutaj wygrac. AEK Larnaca to drużyna która według mnie jest sporą niespodzianką mimo słabej skuteczności oraz defensywie ich bilans wygląda tak 3strzelone -8straconych. Mysle ze typ 1 jest pewny.
Steaua - AEK
Typ-1
kurs - 1.52
Milenium |
|
|
| Poziom: 17 HP |
 |
 |
 |
 |
16% |
100/630 |
|
|
|
|
 |
mariusz26hehe

Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 12 Sie 2010 Posty: 1890 Skąd: małopolska
|
Wysłany: Sro Gru 14, 2011 23:34
|
|
| mariusz26hehe napisał/a: | Steaua ma wielkie szanse wyjść z grupy. Musi jednak po pierwsze wygrać mecz u siebie z AEK Larnaca, a po drugie Maccabi nie wygrać z Schalke. Steaua ma w tej chwili pięć punktów i cztery z nich zdobyła na własnym boisku. AEK Larnaca również ma pięć punktów i również może liczyć na wyjście z grupy, ale ilość punktów zgromadzona w meczach wyjazdowych bardzo mała wynosząca zaledwie jeden punkt w dwóch spotkaniach. Oczywiście ten jeden punkt zdobyty na ciężkim stadionie w Gelsenkirchen z Schalke, ale już porażka z Maccabi 0-1. Steaua u siebie pokonała Maccabi 4-2 i 0-0 w spotkaniu z Schalke. Steaua będzie myślę na tyle zmobilizowana, że może wygrać to spotkanie, a kurs na takie rozstrzygnięcie wcale nie taki skromny i według mnie należy go rozważyć.
Steaua - AEK Larnaca
typ: 1
kurs: 1.50
stawka: 5j. |
Steaua - AEK Larnaca 3-1 +7.5j. |
|
|
| Poziom: 36 HP |
 |
 |
 |
 |
29% |
1089/3758 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|