Sydney - Perth Glory
Typ: Perth Glory DNB
Kurs: 2.25
Stawka: 3/10
Buk:
Opis.
Dla miłośników egzotycznych lig Perth glory to dobrze znany zespół, w tym sezonie grają poniżej oczekiwań, ponieważ są niżej niż pierwsza trójka ligi, z tego względu niejako muszą odrabiać straty i widać to po zaangażowaniu w kolejne mecze, od kiedy stracili dystans do czołówki grają jak natchnieni punktując kolejnych rywali. wykorzystując to, że są w formie postanowiłem podać ten poranny typ na to, że prawdopodobnie zwyciężą w kolejnym meczu. Stawiam z podpórką, ponieważ jest to mecz wyjazdowy i gospodarze mogą zagrać jak natchnieni. Idąc dalej w ten typ i analizując postawę gości, to grali oni ze średniakami i radzili sobie dosyć mizernie notując wyniki w okolicach remisu ( remis, wygrana 1 bramkowa z zespołem niżej notowanym, przegrana 1 bramkowa z zespołem notowanym o oczko wyżej) W ostatnim czase odbył się mecz w podobnym składzie i w rozgrywkach Australian League między tymi ekipami padł remis 1:1, w tym meczu Sydney zaskoczyło tamtejszych (znów) gości bramką, którą niestety trzeba było odrabiać, idąc dalej i wyciągając wnioski z tamtego meczu podobny scenariusz nie powinien się powtórzyć, ponieważ od tamtego meczu Perth złapało wiatr w żagle i kolejno punktuje rywali 3 bramkowymi przewagami, jeśli nie zatracili skuteczności to mecz powinien zakończyć się zwycięstwem zważywszy na formę zwyżkową gości i zniżkową gospodarzy. Ewentualnie remis, który z historii może się trafić, ponieważ w historii konfrontacji obu ekip nigdy Perth jeszcze nie wygrało