System Anlage ( jazda vabank )

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami.
ODPOWIEDZ
gość

System Anlage ( jazda vabank )

Post autor: gość » 28-04-2009, 15:24

Ostatnio bardzo mnie zaszokował pewien system, mianowicie chodzi mi o system Anlage, któy został opisany w dzienniku Vince Black ( http://www.typybukmacherskie.org/smak-h ... 647,25.htm ). Na początku ostro to skrytykowałem, ale po dniu przemyśleń postanowiłem go przetestować.

Na czym on polega ? Tak w skrócie gramy vabank kursy 1.01 - 1.15

Jako, że zrobiłem sobie przerwę od podawania typów w dziale Gotowe Kupony, założyłem tutaj temat i będę testował ten system.

Gram za pieniądze wirtualne ( coś jak gra na kartce tylko, że tutaj wszystko zamieszczam ), jeżeli będzie przynosiło zyski, wpłacę złotówki i będę grał na prawdę.

Wybrałem sobie 2 bukmacherów, a mianowicie bwin-brak-polskiej-licencji! i bet365-brak-polskiej-licencji!, załóżmy, że na każdego z nich wpłacam 200j, gram za 100, drugą część zostawiam ( jeżeli coś pójdzie nie tak, to te 100j w celu odrobienia strat )

Kilka zasad, których będę starał się trzymać :

1. Kursy 1.01 - 1.20
2. 1 typ dziennie
3. Jeżeli zysk sięgnie 100j - odkładam te pieniądze.

Liczę na komentarze. Dzisiaj jeszcze nie przeglądałem ofert bukmacherów, jeżeli znajdę coś ciekawego, pojawi się w tym temacie.

Stan Konta :

bwin-brak-polskiej-licencji! : 200 j
bet365-brak-polskiej-licencji! : 200 j

Awatar użytkownika
Prosiaczek

Post autor: Prosiaczek » 28-04-2009, 16:01

A jednak.. ;)

Widzę, że wyżej postawiłeś sobie poprzeczkę. 100% zysku, czyli 100 kuponów z kursem 1,01, lub nieco mniej odważniejszych bitew. Wczoraj ten props zdejmował mi sen z powiek: jak to ugryźć...

Mam pomysł na to, mianowicie granie zdarzeń w których pada dużo punktów vel goli, gdzie w czasie to właśnie faworyt oferowany przez buka ma większe szanse na zdobycie większości... Albo po prostu typ "strzeli', albo live w końcówce meczu... Chyba tylko tak szanse na golenie są spore. Mimo wszystko unikałbym klasycznych "1X-ów", bo właśnie jedna bramka może odebrać wszystko...

Ciekawe jak podejdziesz do tematu. Zatem powodzenia!

gość

Post autor: gość » 28-04-2009, 16:05

Dobra zaczynamy.

Kanada - Słowacja ( Hokej )
Kanada
kurs : 1.15
Stawka : 100j
bwin-brak-polskiej-licencji! :plus: :plus: :plus:

To co Słowacy ostatnio prezentują to jedna wielka porażka, ledwo wygrali z Węgrami, a później męczyli się z słaba Białorusią. Kanadyjczycy za to bez większych problemów, wysoka wygrana z Węgrami 9:0 i 6:1 z Białorusią. Kanadyjczycy na 2 spotkania zdobyli 15 bramek i stracili tylko 1 ! Słowacja 5:5.
Dla mnie Kanadyjczycy to jedna z drużyn, która ma szanse na tytuł, zaraz po Rosjanach, te 2 drużyny powinny się spotkań w finale.

EDIT :

Vince Black : także rozważałem opcję z grą na Live, myślę, że mógłby to być ciekawy pomysł, trzeba będzie to wypróbować.

gość

Post autor: gość » 29-04-2009, 16:59

Jako, że dzisiaj nie znalazłem spotkania wartego gry vabank, zagrałem na live.

Tenis, w setach prowadzi Dulko 1:0, rozgrywany jest 2 set, Dulko prowadzi 5:3, kurs na jej zwycięstwo 1.11. Symulacja oddania typu, odczekałem jakieś 20 sekund ( tyle gdzies na bwin-brak-polskiej-licencji! trwa weryfikacja ).

Azarenka vs Dulko
Dulko
kurs : 1.11
Stawka : 115j :plus: :plus: :plus:

EDIT : No i długo nie trzeba było czekać, Dulko szybko zakończyła.
Wniosek... system ten jest wręcz idealny do gry LIVE.

Stan Konta
bwin-brak-polskiej-licencji! : 127.65j Bilans : + 27.65j
bet365-brak-polskiej-licencji! : 100j Bilans : 0j

gość

Post autor: gość » 01-05-2009, 09:25

Na dzisiaj wybrałem spotkanie z Polskiej ligi siatkówki.

Asseco Resovia vs PGE Skra Bełchatów
PGE Skra Bełchatów
kurs : 1.35
Stawka : 127.65j
bwin-brak-polskiej-licencji! :plus: :plus: :plus:

Analiza : http://www.typybukmacherskie.org/asseco ... t21941.htm

Do tego chciałbym jeszcze dopisać, że tacy zawodnicy jak Murek, Wlazły czy Bąkiewicz nie oddadzą zwycięstwa tak o... Resovia w pierwszych 2 spotkaniach nic nie pokazała, Skra prezentuje całkiem inny poziom gry, stąd też typ na to spotkanie.

gość

Post autor: gość » 01-05-2009, 21:07

Skra 3:1 :)

Stan Konta : 172.32j
Bilans : + 72.32j

Jeszcze jedno spotkanie, prawdopodobnie na live, bo na razie nic ciekawego na jutro nie znalazłem i odkładam zysk. Coś czuje, że niedługo zainwestuję w ten system trochę wieksze pieniądze... minęły 3dni, a tu już prawie 100% zysku.

Awatar użytkownika
Prosiaczek

Post autor: Prosiaczek » 01-05-2009, 21:14

Hej!
Chyba ktoś mi stawia kielicha... Ja wpadłem na teście (Fyllingen 1X 1,10), bo kompletnie olałem analizę i sztywno trzymałem się reguł odnośnie kursu. Niemniej jednak wpłacam na BAH parę groszy i biorę się na serio za grę wg Anlage. Powodzenia.
* ten post wskazuje tylko na chwilowy brak zajęcia.

Awatar użytkownika
El_Nino

Post autor: El_Nino » 01-05-2009, 22:30

Vince , Ty chyba coś pisałeś na Shoutboxie że już więcej nie pijesz :lol:
A tak poważnie to graty gość ! Ja bałem się grać dzisiaj Skry, jakoś mi tu PB śmierdziało! No ale ładnie weszło :-) Też chyba zacznę na serio grać tym sposobem!
"Masz większą szansę wygrać na loterii jeśli kupisz los." - Forrest Gump

gość

Post autor: gość » 02-05-2009, 16:47

Dobra jedziemy dalej.

Rosja vs USA
Over 0.5 w 3 tercji
kurs : 1.11
Stawka : 172.32j :minus:
rzekakanadyje pisze:Hmmm ja szukałem typu over 1,5 w 3 tercji, co z tego co zaobserwowałem, USA nie udało się to tylko raz na tych mistrzostwach, podobnie zresztą, jak Rosjanom. Mecz będzie wyrównany tak czuję i uważam, że 3 tercja może być decydująca.
Popieram wypowiedź rzekakanadyje., Będzie to bardzo zacięte spotkanie obfitujące na pewno w dużą ilość goli. A jak wiadomo drużyna przegrywająca w pod koniec spotkanie ( 3 tercja ) zaczyna grać agresywniej, co kończy się bramkami.
Nie zagrałem over 1.5 bo mam stracha, ale over 0.5 to nie jest nic wielkiego.
Tak jak sprawdzałem ostatnie ich spotkania to na tych mistrzostwach obie drużyny zawsze trafiały przynajmniej 1 bramkę w 3 tercji. Więc czemu dzisiaj miałoby być inaczej ?

gość

Post autor: gość » 02-05-2009, 21:19

No i teraz bym stracił wszystko :)
Dobrze, że to tylko symulacja.

Koniec tego tematu do czasu, aż wpłacę pieniądze na bwin-brak-polskiej-licencji! i tam będę grał na prawdę, tylko zakłady LIVE.

ODPOWIEDZ