|
SYSTEM BUKMACHERSKI ---Sure Bets--- |
| Autor |
Wiadomość |
byly_moderator

Zaproszone osoby: 180
Pomógł: 16 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 1993 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 6:49 pm
|
|
| SimplyCactus napisał/a: | | Dziwi mnie że w 10bet jest coś takiego jak Under 2.25, zamiast 2.5 |
niestety to nie jest to samo |
|
|
|
 |
SimplyCactus
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 7:11 pm
|
|
A jaka jest różnica? Tak z ciekawości.. Bo na logikę to nie moge wymyślić o co chodzi
Zresztą i tak chyba lepiej w betchance zaryzykować, przynajmniej nie mają prowizji za wypłatę na MB.. W 10bet jak się wczytałem w regulamin to odkryłem że nie dość że mają standardową prowizję (1 E od pierwszej wypłaty w ciagu 30 dni, 3-5% od kolejnych) to jeszcze mogą nałożyć dodatkową prowizję jak nie obróciłeś depozytem zbyt wiele.. cytuję "Please note: 10Bet may charge a withdrawal fee of up to 8% if your deposit is not rolled over 5 times." Nie ma co się bawić w surebeta przy takich warunkach.. |
|
|
|
 |
byly_moderator

Zaproszone osoby: 180
Pomógł: 16 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 1993 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 7:15 pm
|
|
| SimplyCactus napisał/a: | A jaka jest różnica? Tak z ciekawości.. Bo na logikę to nie moge wymyślić o co chodzi |
nie wiem dokladnie, le to jest troche podobne to hc azjatyckich 0:1/4
no jak jest taki kurs to zdecydowanie lepiej |
|
|
|
 |
SimplyCactus
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 8:24 pm
|
|
Aaaarghhh.. Nie doczytałem że ten zakład underowy na betchance jest do wykorzystania tylko w kombinacjach minimum trzech zdarzeń.. Nici z fajnego surebeta (fajnego tym bardziej że kurs overowy skoczył rano do 2.5 na betfair.. byłoby 7%..) Echh. Tak sobie myśle że najszybciej to tak za tydzień uda mi się wreszcie znaleźć aktualnego i wartego zachodu surebeta |
|
|
|
 |
jedi_2008

Zaproszone osoby: 6
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 427 Skąd: Lublin
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 12:00 pm
|
|
| Dobra kmina z tą strategią ale trzeba troche po przeglądać różne oferty z kursami. Jakie buki mają najlpsze oferty kursowe??? Według mnie Interwetten, Expect, Gamebookers, expect. Jeśli zna ktoś zaufanego wypłącalnego buka z atrakcyjnymi kursami prosiłbym o kontakt na pw albo w tym temacie. |
|
|
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 34
Pomógł: 18 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 2772 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 12:07 pm
|
|
dwa razy Expekta wymieniles jak dla mnie dobre kursy ma gamebooker, Betsson, BAH, jadnak duzo zalezy od zdarzenia. nie ma buka ktroy we wszystkich zdarzeniach wyroznilby sie wyzszymi od konkurencji kursami. Dlatego przydaje sie miec konta u roznych bukow. |
|
 |
dante_90
|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 8:39 pm
|
|
Nie wiecie czy przelewy poprzez moneybookers sa akceptowane przez buki zagraniczne?
aha i jeszcze jedno jaki jest najbardziej opłącalny sposób na przesyłanie tych pieniedzy, bo chyba od wpłaty poprzez karty kredytowe pobierane sa jakies prowizje?? |
|
|
|
 |
|
|
|