Zamknięty przez: mazak Czw Paź 25, 2007 12:52 pm |
System - pytanie |
| Autor |
Wiadomość |
Tosiak

|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 3:31 pm System - pytanie
|
|
Witam, niedawno przypadkiem w sieci znalazlem cos takiego :
http://www.ezaklady.com/systemy-bukmacherskie.php
Platny poradnik o systemach, ale najbardizej zainteresowalo mnie to:
| Cytat: | * SYSTEM III * NOWOŚĆ! * - czysta rewolucja ! System testowany intensywnie przez kilkadziesiąt dni - zebrał bardzo pozytywne opinie u osób, które zajmują się systemami gry na codzień ! Jest to profesjonalny schemat gry krok po kroku.
Oto rezultaty szczegółowych testów systemu:
- miesięczny wkład własny: 120 PLN / wygrana: 1432 PLN
- minimalny wkład to 24 PLN - wystarczający, aby osiągać pewny zysk - minimum 20% wkładu. Najczęściej jednak wygrana oscyluje w przedziale 250%-500%.
- schemat opisujący wszystko krok po kroku
- intensywność gry zależy od Ciebie - ja osobiście gram codziennie
- zysk GWARANTOWANY - za każdym razem! |
Co o tym myslicie? Moze wiecie o jaki system chodzi? Jesli tak prosze o napisanie tu albo jak ktos woli PW. |
| Ostatnio zmieniony przez mazak Czw Paź 25, 2007 12:52 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mczech3
Zaproszone osoby: 6
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 5:51 pm
|
|
Moim zdaniem kolejna próba wyzysku, szkoda czasu i pieniedzy .... |
_________________ Chcesz być na +?? zajrzyj już dziś!! na >>>MOJE TYPY<<< a także jedy i NAJWIEKSZY KURS na forum!! wpadnij już dziś!! ;];] |
|
|
|
 |
memfis23
:-) <lol>

Zaproszone osoby: 20
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 8:53 pm
|
|
to jest wysyk tak jak wszystkie systemy. Kazdy to nic rewelacyjnego
Najlepiej samemu sobie wymyslec strategie gry i nia grac a nie z jakiś płatnych poradników uzywac
Nic wam nie pomze wygrywać oprócz własnego doświadczenia lub dobrych typów od jakiejś doswiadczonej grupy typerów a tych nie brakuje (tylko mało jest naprawde dobrych grup)
Zapraszam do moich typów (link w podpisie) z grupy GTWTyper |
|
 |
lapski1988
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 8:25 pm
|
|
| O większości systemow tak piszą aby zachęcić ludzi do kupienia badziewia(czytaj. poradnik).Nie ma systemów ktore same za czlowieka wygrają trzeba mieć wiedzę bukmacherską ,analityczną i przede wszystkim szczęście.O wszystkich, a napewno o tych lepszych systemach dowiesz się czytając fora np. takie jak to. Jak zaczynałem przygodę z bukmacherką kupiłem sobie e-booka (aby bylo taniej) i się zawiodlem, wszystkiego co tam napisali dowiedziałem się w przeciągu 2 tygodnii przeglądając różne fora. |
|
|
|
 |
przecinak199
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 7:56 am
|
|
| Wszystkie płatne super-systemy to ściema. Daruj sobie! |
| Ostatnio zmieniony przez strateg1 Sro Wrz 26, 2007 7:41 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Nihilus

Zaproszone osoby: 8
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 12 Cze 2007 Posty: 632 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 4:54 pm
|
|
| Sam wymyśl jakiś system albo skorzystaj z tych które masz do wyboru tutaj na forum |
|
 |
Lukasz15wisla
Zaproszone osoby: 206
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 7:54 pm
|
|
| Odpuść sobie. Najlepsze są systemy które samemu się wymyśli. |
|
|
|
 |
Tosiak

|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 8:11 pm
|
|
Chyba zle mnie zrozumieliście
Ja w życiu nie kupie jakiegoś śmiesznego poradnika, który naciąga nowych i myslą, że dzięki temu wygrają, a takie sposoby można znależć na forach np. takich jak te, ale sie pytałem, czy już może o tym słyszeliście i wiecie o jaki sposób autorowi chodziło.
Mimo to dziękuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam. |
| Ostatnio zmieniony przez strateg1 Czw Paź 04, 2007 8:39 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
TRETER
|
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 3:00 pm
|
|
| No więc tak prawda jest taka, że w każdym systemie by wygrać musisz sam dobrze wytypować więc praktycznie system nic Ci nie da wszystkie te super systemy to ściema - progresje różnego rodzaju, które każdy zna... - surebety... trza mieć konto u paru buków by trochę wygrać... - inny system bodajże ten co tu opisuje jako numer 3 to system kostka... gdzie grasz 10 kuponów i musisz z nich trafić 6 wszystkie kupony po kursie 2.10 i takie tam brednie ładnie to wygląda, ale musisz ładnie trafiać te kupony bo kurs 2.10 no i 60% skuteczności musisz mieć więc po co Ci system skoro musisz sam dobrze wytypować. Mam sporo książek, artykułów i systemów, ale wszystkie za friko w necie znalazłem no i powiedzieć mogę, że są wszystkie nic nie warte jednie progresja może się przydać ale jako strategia do stawkowania, że jeśli coś mi nie wejdzie to następny kupon podwyższam stawkę by mi się zwróciło to co przegrałem i jeszcze miał z tego zysk. |
|
|
|
 |
|
|
|