Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: mazak
Czw Paź 25, 2007 12:52 pm
System - pytanie
Autor Wiadomość
Tosiak

Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 3:31 pm   System - pytanie
Witam, niedawno przypadkiem w sieci znalazlem cos takiego :
http://www.ezaklady.com/systemy-bukmacherskie.php

Platny poradnik o systemach, ale najbardizej zainteresowalo mnie to:

Cytat:
* SYSTEM III * NOWOŚĆ! * - czysta rewolucja ! System testowany intensywnie przez kilkadziesiąt dni - zebrał bardzo pozytywne opinie u osób, które zajmują się systemami gry na codzień ! Jest to profesjonalny schemat gry krok po kroku.

Oto rezultaty szczegółowych testów systemu:
- miesięczny wkład własny: 120 PLN / wygrana: 1432 PLN
- minimalny wkład to 24 PLN - wystarczający, aby osiągać pewny zysk - minimum 20% wkładu. Najczęściej jednak wygrana oscyluje w przedziale 250%-500%.
- schemat opisujący wszystko krok po kroku
- intensywność gry zależy od Ciebie - ja osobiście gram codziennie
- zysk GWARANTOWANY - za każdym razem!

Co o tym myslicie? Moze wiecie o jaki system chodzi? Jesli tak prosze o napisanie :) tu albo jak ktos woli PW.
Ostatnio zmieniony przez mazak Czw Paź 25, 2007 12:52 pm, w całości zmieniany 1 raz  

mczech3 

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 5:51 pm   
Moim zdaniem kolejna próba wyzysku, szkoda czasu i pieniedzy .... :mrgreen:

memfis23 
:-) <lol>

Zaproszone osoby: 20
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 8:53 pm   
to jest wysyk tak jak wszystkie systemy. Kazdy to nic rewelacyjnego
Najlepiej samemu sobie wymyslec strategie gry i nia grac a nie z jakiś płatnych poradników uzywac
Nic wam nie pomze wygrywać oprócz własnego doświadczenia lub dobrych typów od jakiejś doswiadczonej grupy typerów a tych nie brakuje (tylko mało jest naprawde dobrych grup)
Zapraszam do moich typów (link w podpisie) z grupy GTWTyper :)

lapski1988

Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 8:25 pm   
O większości systemow tak piszą aby zachęcić ludzi do kupienia badziewia(czytaj. poradnik).Nie ma systemów ktore same za czlowieka wygrają trzeba mieć wiedzę bukmacherską ,analityczną i przede wszystkim szczęście.O wszystkich, a napewno o tych lepszych systemach dowiesz się czytając fora np. takie jak to. Jak zaczynałem przygodę z bukmacherką kupiłem sobie e-booka (aby bylo taniej) i się zawiodlem, wszystkiego co tam napisali dowiedziałem się w przeciągu 2 tygodnii przeglądając różne fora.

przecinak199 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 7:56 am   
Wszystkie płatne super-systemy to ściema. Daruj sobie!
Ostatnio zmieniony przez strateg1 Sro Wrz 26, 2007 7:41 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Nihilus 

Zaproszone osoby: 8
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 4:54 pm   
Sam wymyśl jakiś system albo skorzystaj z tych które masz do wyboru tutaj na forum

Lukasz15wisla 

Zaproszone osoby: 206
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 7:54 pm   
Odpuść sobie. Najlepsze są systemy które samemu się wymyśli.

Tosiak

Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 8:11 pm   
Chyba zle mnie zrozumieliście :)
Ja w życiu nie kupie jakiegoś śmiesznego poradnika, który naciąga nowych i myslą, że dzięki temu wygrają, a takie sposoby można znależć na forach np. takich jak te, ale sie pytałem, czy już może o tym słyszeliście i wiecie o jaki sposób autorowi chodziło.

Mimo to dziękuje za odpowiedzi.

Pozdrawiam. :grin:
Ostatnio zmieniony przez strateg1 Czw Paź 04, 2007 8:39 am, w całości zmieniany 1 raz  

TRETER

Wysłany: Nie Paź 21, 2007 3:00 pm   
No więc tak prawda jest taka, że w każdym systemie by wygrać musisz sam dobrze wytypować więc praktycznie system nic Ci nie da wszystkie te super systemy to ściema - progresje różnego rodzaju, które każdy zna... - surebety... trza mieć konto u paru buków by trochę wygrać... - inny system bodajże ten co tu opisuje jako numer 3 to system kostka... gdzie grasz 10 kuponów i musisz z nich trafić 6 wszystkie kupony po kursie 2.10 i takie tam brednie ładnie to wygląda, ale musisz ładnie trafiać te kupony bo kurs 2.10 no i 60% skuteczności musisz mieć więc po co Ci system skoro musisz sam dobrze wytypować. Mam sporo książek, artykułów i systemów, ale wszystkie za friko w necie znalazłem no i powiedzieć mogę, że są wszystkie nic nie warte jednie progresja może się przydać ale jako strategia do stawkowania, że jeśli coś mi nie wejdzie to następny kupon podwyższam stawkę by mi się zwróciło to co przegrałem i jeszcze miał z tego zysk.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi