|
SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI!! |
| Autor |
Wiadomość |
SzczepanM1986
Wiek: 26 Dołączył: 31 Maj 2006 Posty: 120 Skąd: Poznań(KKS)
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 10:07 SZLAG MNIE ZARAZ TRAFI!!
|
|
A więc:
Pierwszą wpłatę w sportingbet dokonałem jakiś rok temu i wszystko było ok po uwaga - 3 dniach. Troche pograłem i kasa sie skończyła:/ Niestety:/ Spodobała mi sie gra HiLo;) Postanowiłem znowu wpłacić i uwaga:
--->kolejna wpłata (18 zł) poszła 21 kwietnia z Urzędu Pocztowego - PIENIEDZY NADAL NIE MA NA DEPOZYCIE
--->kolejne 20 złotych wysłałem przelewem z konta w wbk 2 maja jako że mam tam knto bankowe - PIENIEDZY TEŻ NIE MA
--->dzwonie od rana (9:30) do centrum pomocy pod polski numer telefonu i co słysze przez 25 minut - muzykę przeplataną anglojęzycznym komentarzem jakiejś baby
JESTEM TAK ZŁY ZE ZARAZ MNIE SZLAG TRAFI |
|
|
|
 |
Dawid84
Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 1 raz Wiek: 27 Dołączył: 27 Lis 2006 Posty: 976 Skąd: Gniezno
|
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 12:23
|
|
Kolego radzę wziąć na uspokojenie. Tak si ę skłąda, że mam styczność z sektorem bankowym i powiem Ci, że z Poczty to zawsze idzie dłuuuugo dłużej niż przelew realizowany w banQ lib elektronicznie. Więc spokojnie, kasa dojdzie w razie czego to masz przecież potwierdzenie wpłaty.
A co do przelewu to wpłaciłeś 2 maja, 3. był wolny 4 mogła pójść kasa z banku zelceniodawcy, 5. maja to sobota a więc seria przelewów nie odbywa się. Trzeba czekać do poniedziałku, nawet jeśli kasa już doszła do banku tw którym Sportingbet ma rachunek tozawsze księgowanie trwa 2-3 dni robocze.
Zresztą gdzieś tam jest napisane, że wpłaty przelwem są realizowane w ciągu (bodajże) 3-4 dni roboczych więc spokojnie. Bez stresu. Stres zostaw sobie na bukmacherkę.
Pozdrawiam |
_________________ ... niebiesko-biały herb, a na nim święty znak.. |
|
|
|
 |
margonem
|
Wysłany: Sro Paź 15, 2008 20:14
|
|
Ja mam kur** to samo wysyłałem w zeszły czwartek kasę, dziś już środa i PLN nie widać...
Normalnie już nie mogę wyrobić !!!! Co to kur** jest ??
Było napisane : 3-5 dni... |
|
|
|
 |
michal31
Mistrz 2009/2010

|
Wysłany: Pią Paź 17, 2008 09:13
|
|
| Wysyłałeś przez pocztę tak?dziś mamy piatek, dalej nie doszło?myslę ze nie ma co sie stresować niepotrzebnie, kasa wpłynie tylko z opóźnieniem, raz tez awaryjnie wpłacałem przez pocztę(teraz z konta w banku, czeka sie tylko 24 h) i czekałem 9 dni, wiec wiesz, cierpliwość przede wszystkim!Napisz jak wpłynie, ok?i jeszcze taka autentycznie zyczliwa rada, bo widze ze jesteś nowy i w sumie masz prawo nie wiedzieć- jeśli uzywasz w wypowiedzi niecenzuralnych słów, nieważne ze dajesz gwiazdki, kazdy wie przecież o co chodzi, musisz sie liczyc z tym ze ktos moze Ci walnac ostrzezenie i będzie miał racje, ponieważ regulamin w tej sprawie jest kategoryczny-żadnych przekleństw!wybacz to kazanie ale tak naprawde jest. |
| Poziom: 32 HP |
 |
 |
 |
 |
8% |
220/2753 |
|
|
|
|
 |
angels768
|
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 09:49
|
|
| Ja musiałem czekać, gdy wysłałem z poczy 6 dni roboczych. To co mnie 'wkurzyło' to bonus, gdzie pisało ' wpłac 100zł następne dostaniesz gratis' wpłaciłem 100zł nic, pisze do supportu i okazało się, iż bonus 100zł dostawało się wtedy gdy wielokrotność depozytu osiągnie x3, czyli w moim przypadku z tych 100zł miałem zrobić 300 i napisać pod e-mail wtedy depozyt zostanie dopisany. Zdenerwowałem się co każdy by zrobił na moim miejscu i puściłem zakład za całe 100 okazało się, że wygrałem 260. Potem niestety tak grałem, że prze****łem, od tej pory omijam tego bukmachera, chyba, że dostane jakiś bonus to gram i staram sie jak najszybciej wypłacić. Jeżeli chodzi o przelewy to problemu raczej nie miałem, troche trzeba poczekać z poczty.. |
|
|
|
 |
armando
|
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 10:57
|
|
| A jam mam pytanie dlaczego jak w przeglądarce wpisuję stronę sporting bet nie chce mi się pojawić tylko mam biały obraz albo jak wchodze na nią przez gooogle nie chce mi się otowrzyć ta strona i nie mam możliwości się zarejestrować a w tym tygodniu zdobęde nagrodę w lidze hiszpańskiej bo trafiłem 10 meczy doradźcie mi proszę Adminie czy nie mógłbyś wygranej wpłacic na konto w bwin albo expekt albo gdzieś indziej !!!!!!!!! :pilka: |
|
|
|
 |
pjurczak45
|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 23:05
|
|
Na sportingbet wszystko jest OK. Nie należy się tak denerwować jak pan w 1 poście.
Trzeba czekać, a wrazie czego pisać do supportu na livechat. |
|
|
|
 |
michal31
Mistrz 2009/2010

|
Wysłany: Wto Gru 30, 2008 18:44
|
|
| Wreszcie jakaś kulturalna wypowiedż i z sensem, w tym dziale to niestety rzadkość. Mam nadzieje ze teraz sie to zmieni. Jesli chodzi o support to polecam, mozna liczyc na ich pomoc. |
| Poziom: 32 HP |
 |
 |
 |
 |
8% |
220/2753 |
|
|
|
|
 |