|
Szpakowski "uśmiercił" byłego reprezentanta |
| Czy Szpakowski "musi odejść" ? |
| Tak, już dawno powinien to zrobić! |
|
53% |
[ 7 ] |
| Nie, to ciągle najlepszy komentator TVP |
|
30% |
[ 4 ] |
| Tak, ale tylko pod warunkiem, że znajdzie się ktoś kto godnie go zastąpi |
|
15% |
[ 2 ] |
|
| Głosowań: 13 |
| Wszystkich Głosów: 13 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Fredi
Moderator

Pomógł: 5 razy Dołączył: 20 Lis 2005 Posty: 1690 Skąd: Bradford (Anglia)
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2007 3:46 pm Szpakowski "uśmiercił" byłego reprezentanta
|
|
"Jak podaje "Fakt" piłkarz Sturmu Graz i były reprezentant Polski Adam Ledwoń żąda przeprosin od Dariusza Szpakowskiego, którego gafa podczas komentowania meczu Polska -Azerbejdżan wywołała spore zamieszanie w rodzinie piłkarza.
"W tamtym spotkaniu gole strzelali (...) Krzyszof Nowak, nieżyjący już niestety Adam Ledwoń" powiedział Szpakowski na antenie przypominając jeden z meczów kadry z udziałem Ledwonia.
Szpakowskiemu chodziło oczywiście o to, że zmarł Krzysztof Nowak. Niestety komentator TVP niewłaściwie postawił przecinek i wywołał spore zamieszanie wśród najbliższych Ledwonia.
- Dzwoni do mnie ojciec i pyta: Adam żyjesz? A co mam nie żyć?! Na stacji byłem i nie mogłem odebrać - powiedział Ledwoń.
- A ojciec dalej: Jezu, synu w telewizji mówili, że nie żyjesz! Tak się wystraszyliśmy - opowiadał piłkarz.
- Jak nie umie komentować to niech tego nie robi! W domu zawały były! Żądam przeprosin na antenie - mówił Ledwoń."
Więcej w "Fakcie"
Źródło onet.pl
Szpakowski popełnia coraz więcej błędów. Na ostatnim meczu reprezentacji wspominając o Planicy powiedział "Srebrna kula" zamiast "Kryształowa", a do tego notorycznie myli nazwiska. Jak dla mnie Szpakowski powinien już odejść. |
_________________ ZEITGEIST movie - POLECAM PART 2 i 3! WŁĄCZ MYŚLENIE. |
| Ostatnio zmieniony przez Fredi Pią Mar 30, 2007 9:38 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
gites

Zaproszone osoby: 30
Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 25 Lis 2006 Posty: 1867 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2007 4:24 pm
|
|
| Szpaku puszcza Bąka lewą strona:P Dlamnie tez powinien odejśc nienadaje sie do transmitowania meczy. A dla Ledwonia sie niedziwie ,tez bym sie ostro wkurzył. |
_________________ "Przyjaźń jest wszystkim,
To coś więcej niż talent,
Więcej niż władza,
Nigdy o tym nie zapominaj"
 |
|
|
|
 |
Gurianus

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Mar 2007 Posty: 889 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 11:10 pm
|
|
A dla mnie to Ledwon robi z tego niepotrzebna afere. Wogole co z noego za pilkarz zeby sie tak oburzac
Jak ja ogladalem transmisje to uslyszlaem i zrozumeilem ze mowi o Nowaku |
|
|
|
 |
kakaowy

|
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 11:16 pm
|
|
no dobra to dam notke do gazety ze umarłes zobaczymy jaka bedzie reakcja twojej rodziny i znajomych .
SZPAK DO POLSAT 2 |
|
|
|
 |
Gurianus

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 3 razy Dołączył: 12 Mar 2007 Posty: 889 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 11:22 pm
|
|
Ale przeciez on nie dal notki do gazety
w dodatku dobrze to powiedzial i wedlug mnie zrozumiale bylo to ze mowi o Nowaku, a rodzice to zle odebrali i afere zrobili
Na miejscu Szpaka przeprosilbym Ledwonia i po sprawie |
|
|
|
 |
kakaowy

|
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 11:57 pm
|
|
| Gurianus napisał/a: | | Na miejscu Szpaka przeprosilbym Ledwonia i po sprawie |
dokladnie i po sprawie |
|
|
|
 |
googer

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 10:36 am
|
|
szczerze nie przepadam za Szpakowskim i cieszyłbym się jakby w końcu odszedł...
cholernie się myli i wogóle kiepsko z nim..
denerwuje mnie też to, że TVP ma tylko Szpakowskiego i Szaranowicza.. i oni komentują wszystko (no rzadko ktoś inny komentuje)
a spójrzmy na Eurosport.. każdy komentator jest do innej dyscypliny i zna się świetnie na tym.. a tu co? Szpak jak Chuck Norris wie wszystko?
dlatego jak mecz - to nigdy TVP |
_________________ Jeśli wydaje ci się, że coś jest pewne to masz rację - wydaje ci się..
 |
|
|
|
 |
morenowe

Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 418 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 12:10 pm
|
|
Sie myli jak dzieci z Jard 2 :P Ale najlepszy jego teskt byl z Bąkiem w meczu z francuzami |
|
 |
mazak

|
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 3:08 pm
|
|
Szpakowski to nadal najlepszy komentator w Polsce!! to co ze sie czasem pomyli
Nawet Borki sie nie ruwnaja Szpakowskiemu a niedowiarkom wystarczy pograc w PES i FIFE - odrazu widac 3 klasy roznicy komentowania meczu |
|
|
|
 |
Dawid84

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 5:15 pm
|
|
I nie zapominajmy o SzpaQ komentatorze w SkiJumping2007 ("Czy sądzisz, że spalił ten skok? Tak sądzę, że spalił ten skok"). |
_________________ "Niebiesko-białe barwy Twe..." |
|
|
|
 |
googer

Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 8:04 pm
|
|
czy choćby nawet Szpak na żywo (komentując skoki): "To jest bardzo dobry skok.. Niestety złe wybicie i słaba odległość..." no comments |
_________________ Jeśli wydaje ci się, że coś jest pewne to masz rację - wydaje ci się..
 |
|
|
|
 |
|
|
|