|
Tabela sponsorów |
| Autor |
Wiadomość |
tomasso_p87

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 12:26 pm Tabela sponsorów
|
|
wiele jest pytań o to jak obracać wygraną kasą, ile razy, po jakim kursie itp. fajnie byłoby to zebrać w jedno miejsce, więc postanowiłem zrobić małą tabelke:
niestety mam doświadczenie tylko z dwoma sponsorami Unibet i GB (mam nadzieje że będzie ich więcej ) i reszte pól chciałbym aby uzupełniły osoby, które już wygrały nagrody i wiedzą jakie są zasady (dlatego dodaje załącznik) lub możecie wysłać do mnie PM i ja uzupełnie tą tabelke aby każdy nowy gracz nie musiał n-ty raz się pytać o to samo. |
_________________ Siła z nami K I B I C A M I !!!
 |
|
|
|
 |
qwerty

|
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 2:02 pm
|
|
| w gamebookers kurs min 2.00 |
|
|
|
 |
edyyy
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 12:23 am
|
|
a jak jest w myBet? może ktoś wie?
i pytanie mam takie również... kiedy mogę się tam spodziewać kasy? bo wygrałem l. hiszpańską kolejkę 33 już ponad tydzień temu... pisze że pieniążki trafiają do wtorku a dziś już jest prawie czwartek o tu ani widu ani słychu o kasie... |
|
|
|
 |
coolen

Pomógł: 5 razy Wiek: 22 Dołączył: 04 Sty 2008 Posty: 1454 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 12:29 am
|
|
| mybet 3x o kursie 1.6 z tego co pamietam. |
_________________ Real Madrid - Campeones de La Liga 07-08
NBA 2007/2008 yield - 28,55% |
|
|
|
 |
kokosek
Zaproszone osoby: 11
Wiek: 48 Dołączył: 19 Paź 2007 Posty: 107 Skąd: Dąbrowa Górnicza
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 8:57 pm Re: Tabela sponsorów
|
|
| tomasso_p87 napisał/a: | wiele jest pytań o to jak obracać wygraną kasą, ile razy, po jakim kursie itp. fajnie byłoby to zebrać w jedno miejsce, więc postanowiłem zrobić małą tabelke:
Obrazek
niestety mam doświadczenie tylko z dwoma sponsorami Unibet i GB (mam nadzieje że będzie ich więcej ) i reszte pól chciałbym aby uzupełniły osoby, które już wygrały nagrody i wiedzą jakie są zasady (dlatego dodaje załącznik) lub możecie wysłać do mnie PM i ja uzupełnie tą tabelke aby każdy nowy gracz nie musiał n-ty raz się pytać o to samo. |
na unibet dostalem 50zl i chyba trzeba obrócic x 3 po kursie 1,5 na zaklad |
_________________ NIE MA PEWNIAKóW PEWNIAKI ZNA MAFIA !
 |
|
|
|
 |
tomasso_p87

Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 10:09 pm
|
|
| Cytat: | | na unibet dostalem 50zl i chyba trzeba obrócic x 3 po kursie 1,5 na zaklad |
ja wchodze na moje konto i pisze coś takiego: "Suma, którą można wypłacić: 60 zł (17,66 EUR) " więc chyba można...a u Ciebie może 15€ nie jest przekroczone?
teraz widać ile jest niedomówień z tymi nagrodami... |
_________________ Siła z nami K I B I C A M I !!!
 |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2139 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 7:24 pm
|
|
| Z założenia nagrodą trzeba obrócić 3x po kursie 1.6. I nie próbował bym tego obchodzić, bo nawet jeśli taka wypłata się powiedzie to pieniądze mogą zostać cofnięte a konto zablokowane. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
|
|
|