|
Team F1 wycofany z MŚ |
| Autor |
Wiadomość |
treliusz
Moderator

Zaproszone osoby: 179
Pomógł: 15 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 3086 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 12:56 pm Team F1 wycofany z MŚ
|
|
Aguri Suzuki, były kierowca Formuły 1 , a obecnie właściciel stajni Super Aguri, ogłosił we wtorek wycofanie swojego teamu z rywalizacji w mistrzostwach świata!
Do ostatnich chwil trwała akcja ratunkowa, mająca zapewnić finansową płynność ekipie, ale nie była ona udana.
W dalszej części sezonu mistrzostw świata F1 rywalizować będzie dziesięć teamów.
Super Aguri, w barwach którego w tym sezonie jeździli Japończyk Takuma Sato i Brytyjczyk Anthony Davidson, powstał w 2005 roku. Wystartował w 39 wyścigach, zdobywając pierwsze punkty podczas ubiegłorocznej Grand Prix Hiszpanii.
źródło: Onet.pl
PS Grzechu prosze nie placz. choc mam nadzieje ze nigdy tego nie przeczytasz |
_________________ treliusz - ekspert od lig angielskich
Sezon 2007/2008 - Yield +27.21 %
typy by treliusz - najczęściej wyświetlany temat na tym forum.
Wykup abonament na moje typy, kontakt przez pw |
|
|
|
 |
alves
|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 1:51 pm
|
|
no to Grzechu sie zalamie... wkoncu to jego idol byl... pamietam te emocje w Championie |
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 30
Pomógł: 12 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 2416 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 2:02 pm
|
|
Nie dobrze Teraz bede musial poszukac innego zawodnika ktory tak samo czesto jak Davidson nie dojezdza do mety |
_________________ Nie ma takich, którzy by nigdy nie upadli.
 |
|
|
|
 |
treliusz
Moderator

Zaproszone osoby: 179
Pomógł: 15 razy Wiek: 20 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 3086 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 5:26 pm
|
|
| alves napisał/a: | no to Grzechu sie zalamie... wkoncu to jego idol byl... pamietam te emocje w Championie |
Mam nadzieje ze chlopak znajdzie jakies pocieszenie Choc juz doszly mnie słuchy ze swoje zainteresowanie sato wyrazilo Ferrari |
_________________ treliusz - ekspert od lig angielskich
Sezon 2007/2008 - Yield +27.21 %
typy by treliusz - najczęściej wyświetlany temat na tym forum.
Wykup abonament na moje typy, kontakt przez pw |
|
|
|
 |
Oskarek_89

Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 5:45 pm
|
|
No nie.... a Jeszcze dzis postawilem za 1 zl na to ze Davidson wygra po kursie 1001! xD |
|
|
|
 |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 1933 Skąd: Brd
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 11:02 pm Re: Team F1 wycofany z MŚ
|
|
| treliusz napisał/a: | Aguri Suzuki, były kierowca Formuły 1 , a obecnie właściciel stajni Super Aguri, ogłosił we wtorek wycofanie swojego teamu z rywalizacji w mistrzostwach świata!
Do ostatnich chwil trwała akcja ratunkowa, mająca zapewnić finansową płynność ekipie, ale nie była ona udana.
W dalszej części sezonu mistrzostw świata F1 rywalizować będzie dziesięć teamów.
Super Aguri, w barwach którego w tym sezonie jeździli Japończyk Takuma Sato i Brytyjczyk Anthony Davidson, powstał w 2005 roku. Wystartował w 39 wyścigach, zdobywając pierwsze punkty podczas ubiegłorocznej Grand Prix Hiszpanii.
źródło: Onet.pl
PS Grzechu prosze nie placz. choc mam nadzieje ze nigdy tego nie przeczytasz |
ehh jednak go przeczytałem chociaż wiedziałem o tym wcześniej bo sato zadzwonił i powiedział że aguri się rozpadnie w przeciągu kilku godzin ;( ehh ale ostatni jego występ oglądałem z wami więc wspomnienia i tka będą nie zapomniane |
_________________ POLSKA GOLA!!!! POLSKA GOLA!!!
 |
|
|
|
 |
|
|
|