|
Test płatnych typów |
| Autor |
Wiadomość |
Bartuś
Żyje aby wygrywać ;)

Zaproszone osoby: 6
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 19 Lis 2007 Posty: 1672 Skąd: Radom
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 10:24 pm
|
|
Rokit: to powiedź przez jaki czas grał ich typy i jaka to była firma.
Prawdopodobnie może kolega nie potrafi dobrać stawek lub trafił się możliwe akurat ten czarny miech ...
Bo ja akurat jestem pewnien z resztą fakty mówią same za siebie jełsi firma ma yield ok 10% to jak może nie zarobić |
|
|
|
 |
muczaczo

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 10:28 pm
|
|
| Cytat: | | I nie zgodzę się że typy sprzedają tylko słabi typerzy. |
zysk z abonamentu dla dobrego typera to żaden zysk. NIECH KOSI BUKI a nie FRAJERÓW |
|
|
|
 |
Rokit

Pomógł: 19 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 930 Skąd: ŁĘCZNA
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 10:42 pm
|
|
| Bartuś napisał/a: | Rokit: to powiedź przez jaki czas grał ich typy i jaka to była firma.
|
jednorazowy abonament przez miesiąc, po co ma pchać im kase dalej skoro nawet ja bym mu podał typy na miesiąc z których wyszedłby na plus
| Cytat: | | Prawdopodobnie może kolega nie potrafi dobrać stawek lub trafił się możliwe akurat ten czarny miech ... |
dobierać stawki potrafi, czarny miech ? hm Ci eskperci mają czarny miech ?
| Cytat: | | jełsi firma ma yield ok 10% to jak może nie zarobić |
po ilu typach?
i pytanie - jeśli ktoś ma miesiąc w miesiąc yield od 20 % w góre to jest dobrym typerem wg Ciebie? |
_________________ semper fidelis
 |
|
|
|
 |
Przemoth

Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 9:00 am
|
|
Rokit, 100% racji.
Zobaczcie, prosty rachunek. Abonament 200zł. Jeśli zysk przewidywany to 20-30% to zeby odrobić same 200zł musisz zagrać za 1000zł , a gdzie zyski? Ja nie grłabym tysiącem na nie swoje typy , o których nie mogę nic powiedzieć i nikt mi nic nie gwarantuje...
A skoro sam jescze dobierałbym stawki to ja dziękuje...
Bo ta sprawa ma sie trochę jak z doradcami finansowymi. Oni mówią co wiedzą, zachecali ludzi do akcji, bessa i co? ano nie ich pieniądze poszły się........... w błoto. To samo jak dajesz do funduszu kasę, przedstawiają wyniki, ale ŻADEN fundusz w Poslce nei gwarantuje zysku! (Wyjątek to fundusze obligacyjne, ale tam zysk jest stały na poziomie 4-5% i to trudno nazwać funduszem). Tak samo z typami. Nie dosć , ze płacisz to jeszcze możesz wtopić:P
Chyba, ze grasz jednostke na poziomie 2000zł to sobie można nawet dla porównania i upewnienia 200zł dać za abonament;p ale jeśli gra się stawkami 50-200zł to nei ma sensu moim zdaniem, ale kazyd moze mieć inne zdanie. |
_________________ Bundesliga 1 miesiąc yield 54.97%
 |
|
|
|
 |
Bartuś
Żyje aby wygrywać ;)

|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 9:05 am
|
|
| muczaczo napisał/a: | | zysk z abonamentu dla dobrego typera to żaden zysk. NIECH KOSI BUKI a nie FRAJERÓW |
No nie wydaje mi się żeby był to mały zysk ,takie firmy aby poważnie prosperowały muszą mieć dużo klientów i pewnie mają skoro się utrzymują na rynku długo a przychody z samego abonamentu są duże a kupujący nie są liczeni jak w Polsce 1-10 tylko sa to liczby co najmniej 3 cyfrowe zatem zysk mały nie jest na pewno.A jeśli Ci FRAJERZY nie potrafią sami i kupowanie jest dla nich głównym i jedynym rozwiązaniem to nie rozumiem co w tym złego...
| Rokit napisał/a: | | dobierać stawki potrafi, czarny miech ? hm Ci eskperci mają czarny miech ? |
pisałem wcześniej że raz na jakiś czas trafia się taka seria.
| Rokit napisał/a: | po ilu typach?
i pytanie - jeśli ktoś ma miesiąc w miesiąc yield od 20 % w góre to jest dobrym typerem wg Ciebie? |
jak wyżej pisałem o tym.
Yield ma sens jeśli mierzy go się w długim okresie czasu lub po dużej ilości typów.A na miesiąc niektórzy stawiają 10 typów a niektórzy zagrają 100 więc tu też nie moge odpowiedzieć.
Natomiast takie firmy najcześciej mieszczace się np. w Anglii typują tylko ligi angielskie i SAMI analizują tak jest znacznie trudniej utrzymać korzystny współczynnik.Będąc forumowym typerem przeglądając inne fora wybieramy z wielu lig najkorzystniejsze spotkania tak jest znacznie łatwiej pobierać typy itd.natomiast na jednej lidze grając tylko typy ze swojej analizy jest znacznie ciężej. |
|
|
|
 |
Bartuś
Żyje aby wygrywać ;)

|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 9:28 am
|
|
Przemoth:ale bzdury piszesz:
| Przemoth napisał/a: | | Ja nie grłabym tysiącem na nie swoje typy , o których nie mogę nic powiedzieć i nikt mi nic nie gwarantuje... |
A grając swoje typy gwarantujesz sobie zysk?jak tak to ja kupuje je od Ciebie:wink:
Stary jesli firma ząłużmy firuruje na rynku 3 lata i w tym okresie zdarzyło się 5 miesięcy (nie kolejno tylko zupełnie w innym odstępie czasowym) które były na minus a reszta plus.Przy tym firma ma yield 10% to przecież masz wgląd do archiwum itd. to nie mów mi że nie da się na tym zarobić bo to jest głupota totalna.
| Przemoth napisał/a: | | A skoro sam jescze dobierałbym stawki to ja dziękuje... |
szukasz gdzie dobierają za Ciebie ,bo tak też można.
Ale oni podają kursy zazwyczaj 1,80-1,90 więc ustalasz sobie i lepisz płaską stawka. | Przemoth napisał/a: | | Chyba, ze grasz jednostke na poziomie 2000zł to sobie można nawet dla porównania i upewnienia 200zł dać za abonament;p ale jeśli gra się stawkami 50-200zł to nei ma sensu moim zdaniem, ale kazyd moze mieć inne zdanie |
stary czytaj dokładniej było już pisane płatne typy są dla ludzi którzy dysponują grubą kasa.
I ostatnia rzecz jak możesz porównywać zysk z typów a zysk z funduszu.Generalna nieznajomość-fundusz- załużmy wpłacasz 50 tys i masz zysk od tego te marne % a z yieldem jest zupełnie inaczej bo yield liczony jest od obrotu czyli masz 50tys. i możesz to obrócić kilku(nasto)ktornie i wtedy jest już ogromny zysk przy 'marnym' 20 % yieldzie.
pozdro |
|
|
|
 |
muczaczo

|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 10:09 am
|
|
Bartuś wiem że to trochę jałowa dyskusja na temat płatnych typów. Wątpię żeby kogoś przekonać że to jest zła droga..Nawet przedstawiając fakty i dowody nie liczyłbym na to że ktoś zmieni zdanie.
Ja wiem swoje, Ty wiesz swoje.
Złote motto brzmi: najlepsze typy, to swoje typy i ja osobiście nigdy nie dam się wydymać "ekspertom".
A jeżeli chodzi o doradztwo bukmacherskie to to jest dopiero śmiech. |
|
|
|
 |
Bartuś
Żyje aby wygrywać ;)

|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 10:58 am
|
|
| muczaczo napisał/a: | | ja osobiście nigdy nie dam się wydymać "ekspertom". |
I tego osobiście gratuluję Jeśli generujesz na własnych typach zysk który Cię zadowala to masz 100% rację graj swoje ,rób swoje i jest pięknie
Bo ja wcale nie namawiam nikogo do zakupu typów bo nie mam w tym żadnego interesu.Po prostu jeśłi widze że ktoś pisze że do jest do kitu ,nie da rady na tym zarobić itd.to pisze co wiem -a wiem akurat że się da na takich typach zarobic. |
|
|
|
 |
Przemoth

|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 2:49 pm
|
|
Bartuś, a więc, ludzie z grubą kasą nei korzystają z typów ekspertów. Traktują bukmacherkę jako zabawę najczęściej, jesli mają w ogóle czas. Człowiek z grubą kasą inwestuje na giełdzie i w nieruchomości, a nie kupuje abonament od "ekspertów"
| Bartuś napisał/a: | Przemoth:ale bzdury piszesz:
Przemoth napisał/a:
Ja nie grłabym tysiącem na nie swoje typy , o których nie mogę nic powiedzieć i nikt mi nic nie gwarantuje...
A grając swoje typy gwarantujesz sobie zysk?jak tak to ja kupuje je od Ciebie:wink:
Stary jesli firma ząłużmy firuruje na rynku 3 lata i w tym okresie zdarzyło się 5 miesięcy (nie kolejno tylko zupełnie w innym odstępie czasowym) które były na minus a reszta plus.Przy tym firma ma yield 10% to przecież masz wgląd do archiwum itd. to nie mów mi że nie da się na tym zarobić bo to jest głupota totalna. |
Nic nigdy nie można zapewnić. Jakbym ni emyślał o to nawet złotówki bym nie zagrał, chyba prosta logika? Tak samo, żadna firma nie zagwarantuje mi zysku, bo nie ma takiej możliwości;]
oczywiscie, ze sie da zarobić, ale w życiu nie postawiłbym na coś równowartości samochodu, nawet połowy, więcje i pewnie można zarobić np. na wspomnianych nieruchomosciach i na tym nigdy nei stracisz...
Co do funduszów, to były okresy gdzie można śmiało było wyciągać 50% bez ryzyka na rok. A i dizs można sporo na akcjach zarobić. Ryzykując mneij niż korzystając z typów...
Nie znam nikogo rozsądnego, który swój majątek postawiłby na jakiś zakład. Znam za to wiele przypadków jak tacy ludzie kończyli...
Poza tym jeśli już mówisz o tym obrocie, to równie dobrze mozesz po drugim zakałdzie nei mieć za co grać, albo się zadłużyć... wiesz, wielu już przez takie praktyki nisko skończyło, a ludzi którzy bogacą się w ten sposób i potrafią przerwać można policzyć na palcach... |
 |
|
|
|
 |
Bartuś
Żyje aby wygrywać ;)

|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 3:04 pm
|
|
| Przemoth napisał/a: | | Bartuś, a więc, ludzie z grubą kasą nei korzystają z typów ekspertów. Traktują bukmacherkę jako zabawę najczęściej, jesli mają w ogóle czas. Człowiek z grubą kasą inwestuje na giełdzie i w nieruchomości, a nie kupuje abonament od "ekspertów" |
heh..ta wypowiedź brzmi jakbyś był analitykiem 'rynku' i znał wszystkich ludzi a przynajmniej połowę którzy mają 'gruba kasę' i się wypowiadał.Sam sobie zaprzeczasz bo skoro ktoś ma gruby pieniądź to NA PEWNO nie zdobył go myśląc o bukmacherce na żarty.Przecież dla ludzi powaznie podchodzących bukmacherka to inwestycja.
Posłuchaj ,zadam Ci jedno pytanie:
Płacąć za typy w renomowanym serwisie za miesiąc 500€ tracisz czy inwestujesz?
p.s.Aha panowie żeby była jasność ja nie kupuję typów ,nie kupowałem kiedyś i prawdopodobnie tak już zostanie bo już dostałem priva o stronke z płatnymi typami więc może to tak wyglądać jakbym namawiał do kupna jakiegoś abonamentu itp. nic takiego nie ma miejsca.
pozdro. |
|
|
|
 |
Bartuś
Żyje aby wygrywać ;)

|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 3:08 pm
|
|
| Przemoth napisał/a: | | Poza tym jeśli już mówisz o tym obrocie, to równie dobrze mozesz po drugim zakałdzie nei mieć za co grać, albo się zadłużyć... wiesz, wielu już przez takie praktyki nisko skończyło |
Ja nie znam ani jednej osoby która jak to powiedziałeś 'nisko skończyła'.
| Cytat: | | ludzi którzy bogacą się w ten sposób i potrafią przerwać można policzyć na palcach... |
Czas pozbyć się limitów bo one istanieją tylko w głowach Takich ludzi jest więcej .Zapewniam Cię. |
|
|
|
 |
Przemoth

|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 3:17 pm
|
|
Co do analizy rynku, to może masz racje;] Kiedyś to był mój konik, dziś troszkę mniej, można powiedzieć, że koncząc z tym jakiś rok temu miałem więcej szczęścia niż rozumu. Na początku żałowałem bo bł okres gdzie mozna było jescze sporo wyciągnąć, ale jak przyszła ta bessa...
Powiem tyle. Oboje mamy racje. Oboje mamy jakąś prawde, która jest prawdą, niby sprzeczną do drugiej, aczkolwiek dająca się pogodzić.
Co do osób który nisko skończyli znam kilka przypadków osobiście, kilkanaście z opowiadań. Bo nei ukrywajmy, ale w ogóle ludzie grający za grubą kasę nei stanowią dużej grupy. CO do ludzi zarabiających; znam kilku, którzy się deklarują, ale sami widzieliśmy, jkak jeden polityk na pytanie skad będąc bezrobotnym zdobył kilkunasto milionowy majatek w krótkim okresie powiedział, ze wygrał w pokera;]
| Bartuś napisał/a: | | Czas pozbyć się limitów bo one istanieją tylko w głowach |
to prawda
| Cytat: | | Płacąć za typy w renomowanym serwisie za miesiąc 500€ tracisz czy inwestujesz? |
nie mam zbytniego prównania ludzi którzy grają duże pieniądze, bo faktem jest, że jak się ktoś afiszuje z tym to znaczy , ze kręci, a jak wygrał to się woli nie rpzyznawać, zeby sąssiedzi go nei zjedli, że mafia etc. chyba, że jest głupi, ale to już nie biorę pod uwagę...
Jest to swego rodzaju inwestycja, bo grając na giełdzie też nei mam pewności, natomiast jeśli chodzi o super sposób to jednak nieruchomości, ale to kasa konkretna. |
 |
|
|
|
 |
acmilan
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 7:27 am
|
|
| Wszystko przed nami. Powstanie jeszcze wiele firm, które ze sprzedaży płatnych typów będą żyły długo i szczęśliwie. |
_________________ Gdy piłka jest Twoja to gra jest Twoja. |
|
|
|
 |
cpunek
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 1:16 am
|
|
cezar w pierwszym poscie podales adres strony
| cezar17 napisał/a: |
Info od admina: Aktualizacja pewniaków następuje w godzinach 21:00 - 12:00.
|
www.google.pl i wklejamy "Aktualizacja pewniaków następuje w godzinach 21:00 - 12:00" i mamy stronke
pozdro
a co do pewniakow nigdy w tonie wierzylem i nie uwnierze jak nie zobacze |
_________________ jedziesz jedziesz !!
 |
|
|
|
 |
Przemoth

|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 9:05 am
|
|
No ja się jedynie uśmiałem.
Pewniaki w archiwum po kursach 1.2, 1.3. 1.4 i to nie zawsze wchodzące. Moim zdaniem oszustwem takich firm typu wyślij sms jest to, że nie podliczją po ludzku zysku, tylko puszczają zdarzenia po 1.2 1.3 i potem piszą, że na 80 typów weszło 60 i mają 75% skuteczności... |
 |
|
|
|
 |
Bartuś
Żyje aby wygrywać ;)

|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 9:14 am
|
|
aż wszedłem na tę stronkę i jest strasznie zabawna , to jest niezłe:"Probably the best website with bet in the world"
Na poparcie tego najlepiej podac jakiś skuteczny argument czyli...TYPY ,no to mamy i bezpłatne typy uuups tzn. PEWNIAKI:
Bepłatne pewniaki:
Trafione: 6
Nietrafione: 8
Skuteczność: 42,86%
Bravo,Bravo!!!Szkoda tylko że nie aktualizuja tych typów to byśmy chociaż korzystali
Akurat to co ja pisałem o tych typach oczywiście nie odnośi się do takich badziewi bo to raczej jest ponury żart a niżeli PROFESJONALNY SERWIS BUKMACHERSKI.
Pozdro. |
|
|
|
 |
Przemoth

|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 9:18 am
|
|
| Bartuś, zauważ, że na takich stronach dowiadujemy się zupełnie nowego terminu odnośnie typów, a mianowicie SKUTECZNOŚĆ. Grasz 1.1 nawet 1.01 i spokojnie wyciągniesz 95% ;] taka jest prawda;] |
 |
|
|
|
 |
Bartuś
Żyje aby wygrywać ;)

|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 9:22 am
|
|
Ludziom naprawdę poprzewracało się w głowach .Za typy jakby nie było są grosze -bo skoro tu mowa o profesjonalizmie to załoga tej stronki pewnie jest licza więc do podziału załóżmy na 10 osób jest jakieś 10 PLN bravo dobra robota |
|
|
|
 |
Jacekmikolow
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 12:55 pm
|
|
Ciekawe temat,dopiero teraz go zauważyłem i widzę że już się wyczerpał.Ale chciałbym przedstawić jak już ktoś napisał to płatne strony moim skromnym zdaniem działają żeby wyłudzić kasę.Tak jak autorzy książek z serii"jak zarobić milion dolarów"Wogle teraz banki dają 9% zysku a tyle przeciętnie niby wynosi zysk od tych ekspertow
Przed chwilą byłem na takowej stronce"jedna z pierwszych w google"-napiszę krotko żenada z tymi typami |
_________________ Mylić się rzecz ludzka |
|
|
|
 |
Bartuś
Żyje aby wygrywać ;)

|
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 12:12 am
|
|
| Jacekmikolow napisał/a: | | Wogle teraz banki dają 9% zysku a tyle przeciętnie niby wynosi zysk od tych ekspertow |
totalna ignorancja ,przynajmniej byś poczytał cały temat i byś wiedział jak się mają zyski przy 10% yieldu a nie takie głupoty pisał.
pozdro. |
|
|
|
 |
|
|
|