|
Test płatnych typów |
| Autor |
Wiadomość |
cezar17
Zaproszone osoby: 4
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 141 Skąd: Świedziebnia
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 11:20 pm Test płatnych typów
|
|
Moim celem jest sprawdzenie platnych typow na pewnej stronce, narazie nie bede jej podawal podam na sam koniec testowania. A wiec wykupuje pakiet za 10 PLN na 7 dni zaraz dokonam przelew. Admin tej strony ma do zaoferowania 100% pewniaki i jedno spotkanie z kursem powyzej 10 , zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja osobiscie bede typowal te typy na wirtualnym buku, ale zapraszam tez was ;] i jezeli mi sie jakies typki spodobaja to bede obstawial na prawdziwym buku. Chodzi o to by sprawdzic czy warto kupic platne typy zeby wyjsc na zysk i na zwrot wlozonej kasy na platne typy, a wiec sie przekonamy.
Po otrzymaniu pierszych pewnych typow ze stronki bede podawal na forum w tym temacie i bede czekal na wasze kometarze i tak przez 7 dni jezeli z testu bedziemy zadowoleni to zrobimy jeszcze kilka testow ;]
Info od admina: Aktualizacja pewniaków następuje w godzinach 21:00 - 12:00.
Zapraszam |
|
|
|
 |
lokosz
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 7:54 am
|
|
| No to czekamy z niecierpliwoscia . Ja takze mam zamiar wplacic kase na takie platne typy ale tez nie wiem czy jest to pewne dlatego z neicierpliwoscia czekam na twoje typy ktore otrzymasz aby sprawdic ich pewnosc |
|
|
|
 |
Przemoth

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 9:51 am
|
|
Jesli ten typ z kursem powyzej 10 to Dynamo czy Mashuk-KMV, to powiem tyle: ruletka:D tam mnei nic nie zdziwi, nawet jeśli to Dynamo dziś wygra... zresztą na Rosję sie zawze opłaca stawiac na niepsodzianki;]
lokosz, zapewniam, nie warto;] lepiej samemu trochę kasy wtopić lub nei wtopić na początku i nauczyć sie samemu szukać dobrych spotkań:P |
_________________ Bundesliga 1 miesiąc yield 54.97%
 |
|
|
|
 |
michal_leo

Zaproszone osoby: 2
Pomógł: 12 razy Wiek: 20 Dołączył: 15 Mar 2008 Posty: 956 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 10:17 am
|
|
Ja domyślam się o jakiej stronce pisze cezar17 i powiem wam tyle: ta stronka to oszuści i ściemniacze. Pewnie ta sama co wysyła pewniaki na komórkę i od pewnego czasu wysokie kursy. Jeśli pomyliłem stronki to sorki, ale jeśli to ta to zmykajcie stamtąd jak najszybciej. Skąd wiem? Jakiś czas temu mój kumpel zaczął się bawić w bukmacherkę i uparł się, żeby wykupić jakieś pewniaki, choć mówiłem mu, że to głupota. Znalazł pewną stronę, która reklamowała wysyłanie tanich pewniaków na komórkę, co najmniej 3 dziennie, z aktualizacją o 12 (dziwne podobieństwo do tej o której mówicie ) i co się okazało? po pierwsze to nie trafiali nawet połowy podanych, a po drugie oszukiwali ludzi podając wieczorami na stronie trafione typy, których w ogóle nie wysyłali ludziom!!! Taka sytuacja powtórzyła sie 3 razy w ciągu 4 dni, o ile dobrze pamiętam!! Kolega po niecałym tygodniu olał ich, a oni dla przyciągnięcia kolejnych (wybaczcie to słowo, ale to prawda) naiwnych teraz dają typy z wysokim kursem, na których z pewnością nikt nie wyjdzie na plus. Tak więc odradzam i przestrzegam przed tą stroną z typami! |
|
|
|
 |
Przemoth

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 10:45 am
|
|
Dobra dobra, ale polskie prawo przewiduje w wyadku sprzedaży czy jak kto woli kupna umowę, bodź w postaci faktury bądź w postaci aktu, jeśli takowej nie ma to jest to nielegalne, czyli sprzeczne z prawem i ścigane z urzędu. Może mi powiecie, ze odprowadzają podatek? Na dzien dzisiejszy to są tak smieszne sumy pieniedzy, ze fiskusowi nie chce sie w to bawić, ale podejrzewam, że z czasem to się zmieni.
Poza tym umowa jest podstawą do reklamacji w przypadku niespełnienia oczekiwań, zaczynają się prawa konsumenta i takie pierdułki. Tak, że biorąc udział w takowym procederze nie macie prawa do reklamamcji, chyba, ze korzystacie z usług firmy która odprowadza podatek i ma wzór "kontraktu" , wiem, ze są takie firmy, ale nei są tanie, a reszte to na wstępie sobie darujcie, bo mi za 10 zł nie chciałoby sie poświęcać nawet 20 min na szukanie typów;p poza tym ryzykować kary skrabówki(min. 5000). Tak że niezależnie od formy jesteśmy w plecy;] |
 |
|
|
|
 |
pitermanu

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 1:23 pm
|
|
Znam jedną stronę z naprawdę dobrymi typami. Jednak są one dosyć drogie. Może ktoś z tego forum byłby też zainteresowany?? Im więcej osób tym taniej wyjdzie, a wszyscy dostaną to samo.
To chyba dobry pomysł. Jest ktoś zainteresowany?? |
|
|
|
 |
muczaczo

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 1:32 pm
|
|
| pitermanu napisał/a: | Znam jedną stronę z naprawdę dobrymi typami. Jednak są one dosyć drogie. Może ktoś z tego forum byłby też zainteresowany?? Im więcej osób tym taniej wyjdzie, a wszyscy dostaną to samo.
nie szukaj frajerów, |
|
|
|
 |
pitermanu

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 1:40 pm
|
|
| muczaczo widzę, że chyba jeszcze nigdy nie spotkałeś się z profesjonalnym serwisem z typami. Ja znam naprawdę dobry, jeśli nie chcesz to sie nie przyłączaj, ale może ktoś inny jest zainteresowany. |
|
|
|
 |
muczaczo

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 1:47 pm
|
|
| pitermanu napisał/a: | | muczaczo widzę, że chyba jeszcze nigdy nie spotkałeś się z profesjonalnym serwisem z typami. Ja znam naprawdę dobry, jeśli nie chcesz to sie nie przyłączaj, ale może ktoś inny jest zainteresowany. |
sory ale chyba Ty nie widziałeś, takie typy co oni podają znajdą się na DARMOWYCH stronkach np. tutaj. Tutaj typy są w całości za darmo i takie posty:
| Cytat: | Znam jedną stronę z naprawdę dobrymi typami. Jednak są one dosyć drogie. Może ktoś z tego forum byłby też zainteresowany?? Im więcej osób tym taniej wyjdzie, a wszyscy dostaną to samo.
powinny być chyba usuwane... |
|
|
|
 |
pitermanu

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 1:54 pm
|
|
| Heh, chyba jest różnica pomiędzy stronkami z darmowymi typami, a płatnymi, nie?? No chyba że ty tego nie dostrzegasz. Nie mówię tu o pierwszej lepszej stronie, lecz o sprawdzonej firmie. |
|
|
|
 |
muczaczo

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 1:58 pm
|
|
| pitermanu napisał/a: | | Heh, chyba jest różnica pomiędzy stronkami z darmowymi typami, a płatnymi, nie?? No chyba że ty tego nie dostrzegasz. Nie mówię tu o pierwszej lepszej stronie, lecz o sprawdzonej firmie. |
Ty weź lepiej idź na te Twoje forum i tam szukaj naiwniaków.
Sprawdzona firma ludzie sprzedający płatne typy to tylko i wyłącznie OSZUŚCI ! ale skoro chcesz ich sponsorować to proszę bardzo...
Darmowe typy bukmacherskie- taką nazwę nosi ta stronka.
Więc nie wiem po co wyskakujesz z tymi idiotycznymi "newsami". Chyba że Ty sprzedajesz te "zajebiste" typy |
|
|
|
 |
muczaczo

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 2:01 pm
|
|
Pewnie jesteś jeszcze młody, a co za tym idzie małe doświadczenie z bukmacherką.
Nie poszło Ci najlepiej ( nie wiem, tak gdybam)- szukasz nowych rozwiązań i płatnych typów. Uwierz że jednak to nie jest dobra metoda....
NIKT NIE ZAGWARANTUJE CI ŻE TYP WEJDZIE NA 100 % nawet jeżeli tak napiszą...
Przegrasz kilka razy na tych magicznych typach, będziesz chciał zwrotu kasy, myślisz że Ci oddadzą ??? wydymają i znajdą następną "ofiarę" |
|
|
|
 |
cezar17
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 141 Skąd: Świedziebnia
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 2:28 pm
|
|
Panowie spokojnie
Utworzylem ten temat po to by wam pokazac, ze nie oplaca sie wykupywac platnych typow
i dlatego zrobilem test.
Admin strony jeszcze nie dal mi tych pewnych typow"moze ich nie maja" kase przelalem wczoraj a dzis jeszcze nie mam ty pewniakow zal.pl z ta strona! |
|
|
|
 |
Przemoth

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 2:29 pm
|
|
| muczaczo napisał/a: | | NIKT NIE ZAGWARANTUJE CI ŻE TYP WEJDZIE NA 100 % |
tak w 100% racja... ja raz grałem 100% stawki... gruba kasa... 1 pkt wygrali, od tego czasu twierdzę, ze wtedy miałem farta i drogo mnei to mogło kosztować:D szczęscie, ze sie dobrze skończyło. Od tego czasu stawki i typy to sa tylko i wyłącznie moje przemyślenia. Z ugłu firm typerskich nigdy nei korzystałem i nei mam zamiaru korzystać!
edit///
miałem nosa co do Dynama:D prowadzenie od 16 minuty:D i kurs 10:P 3y 3eba być "ekspertem" płatnych typów żeby coś takie znależć? chyba nie:P |
 |
|
|
|
 |
Rokit

Pomógł: 19 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 930 Skąd: ŁĘCZNA
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 3:55 pm
|
|
| Cytat: | | miałem nosa co do Dynama:D prowadzenie od 16 minuty:D i kurs 10:P 3y 3eba być "ekspertem" płatnych typów żeby coś takie znależć? chyba nie:P |
1-2 sie skonczyło...
te Twoje "3" w każdym zdaniu aż rażą w oczy...
jeszcze co do płatnych typow przecież jesli mecz smierdzi to nikt nie ma potrzeby dzielenia się tym z jak najwiekszą iloscią osob - jest zupełnie odwrotnie, |
_________________ semper fidelis
 |
|
|
|
 |
Przemoth

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 5:29 pm
|
|
| Rokit napisał/a: | | 1-2 sie skonczyło... |
fakt
| Rokit napisał/a: |
te Twoje "3" w każdym zdaniu aż rażą w oczy... |
przynajmniej pisze stylistycznie ;] i ortograficznie ;p |
 |
|
|
|
 |
nikosis

Zaproszone osoby: 6
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 5:39 pm
|
|
Sorry za OT, ale musiałem zareagować.
Jestem takim można by powiedzieć pedantem, jeśli chodzi o pisownię i akurat zbyt częste wielokropki, doklejanie emotikon do poprzedniego słowa oraz liczby zamiast słów nie są zgodne ze stylistyką. Dodatkowo często brak kropek i przecinków, brak dużych liter w zdaniach, więc nie można powiedzieć, że twoja stylistyka jest w 100 % poprawna.
Jeszcze raz sorry za OT, ale sumienie by mnie później dręczyło.
EDIT: Do twojego postu poniżej. Nie chce pisać nowego już. To jak piszesz w Internecie jest twoją wizytówką. A ciężko dobrze ocenić osobę która w treści wypowiedzi wypisuje (bez urazy) zlepek słów, w którym brakuje kropek, są literówki i umieszcza jakieś liczby w słowach. Estetyka to rzecz niedoceniana, ale dla tych którzy dbają o swój wizerunek bardzo ważna. |
| Ostatnio zmieniony przez nikosis Wto Sie 19, 2008 10:16 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 35
Pomógł: 33 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 3063 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 7:05 pm
|
|
Taki test byłby ciekawy, gdybyśmy się złożyli w kilku i wykupili typy w prawdziwej firmie doradczej. Takie firmy funkcjonują z dużym powodzeniem m.in w Anglii. W Polsce jest to rzadko spotykana branża, ale bardzo perspektywiczna. Te firmy o których mówię są w pełni profesjonalne, działają zgodnie z prawem, są zarejestrowane w US, za zakup dostajemy fakturkę itp. Czytałem tez że zwracają część kasy w razie braku zadowolenia klienta. A najlepsze jest to że można spotkać się z bardzo dużą ilością dobrych opinii na temat tych firm. Ludzie ufają im i źle chyba na tym nie wychodzą, bo biznes się kręci. A stawka jest spora, bo gdy widziałem cennik: 5000 Funtów za miesiąc lub 300funtów za typ. Tak więc przypadkowi gracze nie korzystają z ich usług. Tacy szukający szczęścia, liczący na szybki zysk typerzy kupują "super typy 100%, mega ustawki itp" za 10 płaconą sms'em i liczą na cud. Dlatego zgadzam się z treliuszem, jeśli kupować to z głową, w prawdziwej firmie. A 10 zł lepiej przeznaczyć na puszczenie kuponu któregoś typera z tego forum. Wyjdzie się na tym dużo lepiej.
A najlepiej pomyśleć samemu |
|
 |
pitermanu

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 8:21 pm
|
|
| Właśnie to proponowałem, żeby kupić typy w profesjonalnej firmie. W Polsce jest kilka takich, a cenniki mają znacznie niższe niż w krajach zachodnich, bo w Polsce to nie jest jeszcze tak popularne. Niestety chyba z tego nic nie wyjdzie, bo za samą tę propozycję dostałem ostrzeżenie. Nazwy tej firmy nie mogę więc ujawnić. |
|
|
|
 |
muczaczo

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 8:28 pm
|
|
Sory ale nie ma czegoś takiego jak DOBRE PŁATNE TYPY.
Jeśli chodzi o firmy o których pisze Raja, nie muszę wydawać złotówki by samemu zdobyć takie typy (czyt. przeanalizować mecz z tenisa czy premiership )
DOBRY TYPER NIE SPRZEDAJE TYPÓW
A ŻADEN POWAŻNY GRACZ NA TAKIE COŚ SIĘ NIE SKUSI- RACZEJ NOWICJUSZ |
|
|
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 35
Pomógł: 33 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 3063 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 9:11 pm
|
|
| muczaczo napisał/a: | | Jeśli chodzi o firmy o których pisze Raja, nie muszę wydawać złotówki by samemu zdobyć takie typy (czyt. przeanalizować mecz z tenisa czy premiership ) |
I dlatego napisałem że najlepiej samemu coś zagrać, a nie kupować. Jednak przetestować taka profesjonalną firmę nie jest złym pomysłem. Oczywiście w kilkunastu, by koszta były znikome. Bo nikt nie ma chyba zamiaru wydawać na takie rzeczy grubszej kasy, lepiej przejrzec forum |
|
 |
muczaczo

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 9:14 pm
|
|
Ktoś mądry napisał :
"Przypomina mi to trochę tych co sprzedają jakieś książeczki typu "Jak zostać milionerem w dwa tygodnie!".
Akurat w tym wypadku odpowiedź jest prosta: znaleźć jak najwięcej naiwnych głupców, którzy zamówią od Ciebie taką książeczkę. "
Puenta jak najbardziej pasująca do tematu.. |
|
|
|
 |
Przemoth

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 9:18 pm
|
|
To jest racja. Ja nigdy nei kupuje typów. Owszem współpracuje z paroma gośćmi znającymi sie na rzeczy, na zasadzie ja tobie cos z nogi ty mnie coś z kosza... na prawdę po 30min czy 2 godiznach nad meczem każdy dojdzie do podobnego wniosku;]
PS
nikosis, mylisz się, otóż STYLISTYKA to:
"Stylistyka to dyscyplina z pogranicza nauki o literaturze i językoznawstwa, zajmująca się opisem, analizą porównawczą, interpretacją i systematyzacją stylów językowych; także: nauka o indywidualnych formach ekspresji językowej, oraz stylach charakterystycznych dla epok."
| nikosis napisał/a: | | Dodatkowo często brak kropek i przecinków, brak dużych liter w zdaniach, więc nie można powiedzieć, że twoja stylistyka jest w 100 % poprawna. |
dokładnie MOJA:]
Po drugie ja już nie raz musiałem wygłaszać jakieś sztywne i super poprawne przemówienia ; więc to jest tak jak z ubiorem. Nie zawsze człowiek nosi garnitur.
A jescze raz powołam się na Gombrowicza, który mówił, ze styl to "morda" jaką przyjmujemy aby właśnie wyrazić nasze poglądy;] i jest ona indywidualną sprawą człowieka;p Nie bawmy się w polonistów;]
Sorry za OT ale to jest w PS to też w duzej mierze sprawa tego, że jak pisze to nie myśle nad pisownią, tylko nad sensem
Zawsze sobie mozemy polemizować bądź w osobnym temacie, bądź na gg;] |
 |
|
|
|
 |
Bartuś
Żyje aby wygrywać ;)

Zaproszone osoby: 6
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 19 Lis 2007 Posty: 1672 Skąd: Radom
|