Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Test płatnych typów
Autor Wiadomość
cezar17 

Zaproszone osoby: 4
  Wysłany: Pon Sie 18, 2008 11:20 pm   Test płatnych typów
Moim celem jest sprawdzenie platnych typow na pewnej stronce, narazie nie bede jej podawal podam na sam koniec testowania. A wiec wykupuje pakiet za 10 PLN na 7 dni zaraz dokonam przelew. Admin tej strony ma do zaoferowania 100% pewniaki i jedno spotkanie z kursem powyzej 10 :shock: , zobaczymy co z tego wyjdzie. Ja osobiscie bede typowal te typy na wirtualnym buku, ale zapraszam tez was ;] i jezeli mi sie jakies typki spodobaja to bede obstawial na prawdziwym buku. Chodzi o to by sprawdzic czy warto kupic platne typy zeby wyjsc na zysk i na zwrot wlozonej kasy na platne typy, a wiec sie przekonamy.
Po otrzymaniu pierszych pewnych typow ze stronki bede podawal na forum w tym temacie i bede czekal na wasze kometarze i tak przez 7 dni jezeli z testu bedziemy zadowoleni to zrobimy jeszcze kilka testow ;]

Info od admina: Aktualizacja pewniaków następuje w godzinach 21:00 - 12:00.

Zapraszam

lokosz

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 7:54 am   
No to czekamy z niecierpliwoscia . Ja takze mam zamiar wplacic kase na takie platne typy ale tez nie wiem czy jest to pewne dlatego z neicierpliwoscia czekam na twoje typy ktore otrzymasz aby sprawdic ich pewnosc

Przemoth 

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 9:51 am   
Jesli ten typ z kursem powyzej 10 to Dynamo czy Mashuk-KMV, to powiem tyle: ruletka:D tam mnei nic nie zdziwi, nawet jeśli to Dynamo dziś wygra... zresztą na Rosję sie zawze opłaca stawiac na niepsodzianki;]

lokosz, zapewniam, nie warto;] lepiej samemu trochę kasy wtopić lub nei wtopić na początku i nauczyć sie samemu szukać dobrych spotkań:P

michal_leo 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 10:17 am   
Ja domyślam się o jakiej stronce pisze cezar17 i powiem wam tyle: ta stronka to oszuści i ściemniacze. Pewnie ta sama co wysyła pewniaki na komórkę i od pewnego czasu wysokie kursy. Jeśli pomyliłem stronki to sorki, ale jeśli to ta to zmykajcie stamtąd jak najszybciej. Skąd wiem? Jakiś czas temu mój kumpel zaczął się bawić w bukmacherkę i uparł się, żeby wykupić jakieś pewniaki, choć mówiłem mu, że to głupota. Znalazł pewną stronę, która reklamowała wysyłanie tanich pewniaków na komórkę, co najmniej 3 dziennie, z aktualizacją o 12 (dziwne podobieństwo do tej o której mówicie :wink: ) i co się okazało? po pierwsze to nie trafiali nawet połowy podanych, a po drugie oszukiwali ludzi podając wieczorami na stronie trafione typy, których w ogóle nie wysyłali ludziom!!! Taka sytuacja powtórzyła sie 3 razy w ciągu 4 dni, o ile dobrze pamiętam!! Kolega po niecałym tygodniu olał ich, a oni dla przyciągnięcia kolejnych (wybaczcie to słowo, ale to prawda) naiwnych teraz dają typy z wysokim kursem, na których z pewnością nikt nie wyjdzie na plus. Tak więc odradzam i przestrzegam przed tą stroną z typami! :???:

Przemoth 

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 10:45 am   
Dobra dobra, ale polskie prawo przewiduje w wyadku sprzedaży czy jak kto woli kupna umowę, bodź w postaci faktury bądź w postaci aktu, jeśli takowej nie ma to jest to nielegalne, czyli sprzeczne z prawem i ścigane z urzędu. Może mi powiecie, ze odprowadzają podatek? Na dzien dzisiejszy to są tak smieszne sumy pieniedzy, ze fiskusowi nie chce sie w to bawić, ale podejrzewam, że z czasem to się zmieni.
Poza tym umowa jest podstawą do reklamacji w przypadku niespełnienia oczekiwań, zaczynają się prawa konsumenta i takie pierdułki. Tak, że biorąc udział w takowym procederze nie macie prawa do reklamamcji, chyba, ze korzystacie z usług firmy która odprowadza podatek i ma wzór "kontraktu" , wiem, ze są takie firmy, ale nei są tanie, a reszte to na wstępie sobie darujcie, bo mi za 10 zł nie chciałoby sie poświęcać nawet 20 min na szukanie typów;p poza tym ryzykować kary skrabówki(min. 5000). Tak że niezależnie od formy jesteśmy w plecy;]

pitermanu

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 1:23 pm   
Znam jedną stronę z naprawdę dobrymi typami. Jednak są one dosyć drogie. Może ktoś z tego forum byłby też zainteresowany?? Im więcej osób tym taniej wyjdzie, a wszyscy dostaną to samo.
To chyba dobry pomysł. Jest ktoś zainteresowany??

muczaczo 

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 1:32 pm   
pitermanu napisał/a:
Znam jedną stronę z naprawdę dobrymi typami. Jednak są one dosyć drogie. Może ktoś z tego forum byłby też zainteresowany?? Im więcej osób tym taniej wyjdzie, a wszyscy dostaną to samo.

nie szukaj frajerów,

pitermanu

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 1:40 pm   
muczaczo widzę, że chyba jeszcze nigdy nie spotkałeś się z profesjonalnym serwisem z typami. Ja znam naprawdę dobry, jeśli nie chcesz to sie nie przyłączaj, ale może ktoś inny jest zainteresowany.

muczaczo 

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 1:47 pm   
pitermanu napisał/a:
muczaczo widzę, że chyba jeszcze nigdy nie spotkałeś się z profesjonalnym serwisem z typami. Ja znam naprawdę dobry, jeśli nie chcesz to sie nie przyłączaj, ale może ktoś inny jest zainteresowany.

sory ale chyba Ty nie widziałeś, takie typy co oni podają znajdą się na DARMOWYCH stronkach np. tutaj. Tutaj typy są w całości za darmo i takie posty:

Cytat:

powinny być chyba usuwane...

pitermanu

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 1:54 pm   
Heh, chyba jest różnica pomiędzy stronkami z darmowymi typami, a płatnymi, nie?? No chyba że ty tego nie dostrzegasz. Nie mówię tu o pierwszej lepszej stronie, lecz o sprawdzonej firmie.

muczaczo 

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 1:58 pm   
pitermanu napisał/a:
Heh, chyba jest różnica pomiędzy stronkami z darmowymi typami, a płatnymi, nie?? No chyba że ty tego nie dostrzegasz. Nie mówię tu o pierwszej lepszej stronie, lecz o sprawdzonej firmie.

Ty weź lepiej idź na te Twoje forum i tam szukaj naiwniaków.

Sprawdzona firma :lol: ludzie sprzedający płatne typy to tylko i wyłącznie OSZUŚCI ! ale skoro chcesz ich sponsorować to proszę bardzo...

Darmowe typy bukmacherskie- taką nazwę nosi ta stronka.
Więc nie wiem po co wyskakujesz z tymi idiotycznymi "newsami". Chyba że Ty sprzedajesz te "zajebiste" typy :lol:

muczaczo 

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 2:01 pm   
Pewnie jesteś jeszcze młody, a co za tym idzie małe doświadczenie z bukmacherką.
Nie poszło Ci najlepiej ( nie wiem, tak gdybam)- szukasz nowych rozwiązań i płatnych typów. Uwierz że jednak to nie jest dobra metoda....

NIKT NIE ZAGWARANTUJE CI ŻE TYP WEJDZIE NA 100 % nawet jeżeli tak napiszą...

Przegrasz kilka razy na tych magicznych typach, będziesz chciał zwrotu kasy, myślisz że Ci oddadzą ??? wydymają i znajdą następną "ofiarę"

cezar17 

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 2:28 pm   
Panowie spokojnie
Utworzylem ten temat po to by wam pokazac, ze nie oplaca sie wykupywac platnych typow
i dlatego zrobilem test.
Admin strony jeszcze nie dal mi tych pewnych typow"moze ich nie maja" kase przelalem wczoraj a dzis jeszcze nie mam ty pewniakow zal.pl z ta strona!

Przemoth 

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 2:29 pm   
muczaczo napisał/a:
NIKT NIE ZAGWARANTUJE CI ŻE TYP WEJDZIE NA 100 %

tak w 100% racja... ja raz grałem 100% stawki... gruba kasa... 1 pkt wygrali, od tego czasu twierdzę, ze wtedy miałem farta i drogo mnei to mogło kosztować:D szczęscie, ze sie dobrze skończyło. Od tego czasu stawki i typy to sa tylko i wyłącznie moje przemyślenia. Z ugłu firm typerskich nigdy nei korzystałem i nei mam zamiaru korzystać!

edit///

miałem nosa co do Dynama:D prowadzenie od 16 minuty:D i kurs 10:P 3y 3eba być "ekspertem" płatnych typów żeby coś takie znależć? chyba nie:P

Rokit 

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 3:55 pm   
Cytat:
miałem nosa co do Dynama:D prowadzenie od 16 minuty:D i kurs 10:P 3y 3eba być "ekspertem" płatnych typów żeby coś takie znależć? chyba nie:P

1-2 sie skonczyło...

te Twoje "3" w każdym zdaniu aż rażą w oczy...

jeszcze co do płatnych typow przecież jesli mecz smierdzi to nikt nie ma potrzeby dzielenia się tym z jak najwiekszą iloscią osob - jest zupełnie odwrotnie,

Przemoth 

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 5:29 pm   
Rokit napisał/a:
1-2 sie skonczyło...

fakt

Rokit napisał/a:

te Twoje "3" w każdym zdaniu aż rażą w oczy...

przynajmniej pisze stylistycznie ;] i ortograficznie ;p

nikosis

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 5:39 pm   
Sorry za OT, ale musiałem zareagować.

Jestem takim można by powiedzieć pedantem, jeśli chodzi o pisownię i akurat zbyt częste wielokropki, doklejanie emotikon do poprzedniego słowa oraz liczby zamiast słów nie są zgodne ze stylistyką. Dodatkowo często brak kropek i przecinków, brak dużych liter w zdaniach, więc nie można powiedzieć, że twoja stylistyka jest w 100 % poprawna.

Jeszcze raz sorry za OT, ale sumienie by mnie później dręczyło. :)

EDIT: Do twojego postu poniżej. Nie chce pisać nowego już. To jak piszesz w Internecie jest twoją wizytówką. A ciężko dobrze ocenić osobę która w treści wypowiedzi wypisuje (bez urazy) zlepek słów, w którym brakuje kropek, są literówki i umieszcza jakieś liczby w słowach. Estetyka to rzecz niedoceniana, ale dla tych którzy dbają o swój wizerunek bardzo ważna.
Ostatnio zmieniony przez nikosis Wto Sie 19, 2008 10:16 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Raja 

Zaproszone osoby: 35
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 7:05 pm   
Taki test byłby ciekawy, gdybyśmy się złożyli w kilku i wykupili typy w prawdziwej firmie doradczej. Takie firmy funkcjonują z dużym powodzeniem m.in w Anglii. W Polsce jest to rzadko spotykana branża, ale bardzo perspektywiczna. Te firmy o których mówię są w pełni profesjonalne, działają zgodnie z prawem, są zarejestrowane w US, za zakup dostajemy fakturkę itp. Czytałem tez że zwracają część kasy w razie braku zadowolenia klienta. A najlepsze jest to że można spotkać się z bardzo dużą ilością dobrych opinii na temat tych firm. Ludzie ufają im i źle chyba na tym nie wychodzą, bo biznes się kręci. A stawka jest spora, bo gdy widziałem cennik: 5000 Funtów za miesiąc lub 300funtów za typ. Tak więc przypadkowi gracze nie korzystają z ich usług. Tacy szukający szczęścia, liczący na szybki zysk typerzy kupują "super typy 100%, mega ustawki itp" za 10 płaconą sms'em i liczą na cud. Dlatego zgadzam się z treliuszem, jeśli kupować to z głową, w prawdziwej firmie. A 10 zł lepiej przeznaczyć na puszczenie kuponu któregoś typera z tego forum. Wyjdzie się na tym dużo lepiej.
A najlepiej pomyśleć samemu :)

pitermanu

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 8:21 pm   
Właśnie to proponowałem, żeby kupić typy w profesjonalnej firmie. W Polsce jest kilka takich, a cenniki mają znacznie niższe niż w krajach zachodnich, bo w Polsce to nie jest jeszcze tak popularne. Niestety chyba z tego nic nie wyjdzie, bo za samą tę propozycję dostałem ostrzeżenie. Nazwy tej firmy nie mogę więc ujawnić.

muczaczo 

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 8:28 pm   
Sory ale nie ma czegoś takiego jak DOBRE PŁATNE TYPY.

Jeśli chodzi o firmy o których pisze Raja, nie muszę wydawać złotówki by samemu zdobyć takie typy (czyt. przeanalizować mecz z tenisa czy premiership )

DOBRY TYPER NIE SPRZEDAJE TYPÓW

A ŻADEN POWAŻNY GRACZ NA TAKIE COŚ SIĘ NIE SKUSI- RACZEJ NOWICJUSZ

Raja 

Zaproszone osoby: 35
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 9:11 pm   
muczaczo napisał/a:
Jeśli chodzi o firmy o których pisze Raja, nie muszę wydawać złotówki by samemu zdobyć takie typy (czyt. przeanalizować mecz z tenisa czy premiership )

I dlatego napisałem że najlepiej samemu coś zagrać, a nie kupować. Jednak przetestować taka profesjonalną firmę nie jest złym pomysłem. Oczywiście w kilkunastu, by koszta były znikome. Bo nikt nie ma chyba zamiaru wydawać na takie rzeczy grubszej kasy, lepiej przejrzec forum

muczaczo 

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 9:14 pm   
Ktoś mądry napisał :
"Przypomina mi to trochę tych co sprzedają jakieś książeczki typu "Jak zostać milionerem w dwa tygodnie!".
Akurat w tym wypadku odpowiedź jest prosta: znaleźć jak najwięcej naiwnych głupców, którzy zamówią od Ciebie taką książeczkę. "

Puenta jak najbardziej pasująca do tematu..

Przemoth 

Wysłany: Wto Sie 19, 2008 9:18 pm   
To jest racja. Ja nigdy nei kupuje typów. Owszem współpracuje z paroma gośćmi znającymi sie na rzeczy, na zasadzie ja tobie cos z nogi ty mnie coś z kosza... na prawdę po 30min czy 2 godiznach nad meczem każdy dojdzie do podobnego wniosku;]

PS

nikosis, mylisz się, otóż STYLISTYKA to:

"Stylistyka to dyscyplina z pogranicza nauki o literaturze i językoznawstwa, zajmująca się opisem, analizą porównawczą, interpretacją i systematyzacją stylów językowych; także: nauka o indywidualnych formach ekspresji językowej, oraz stylach charakterystycznych dla epok."

nikosis napisał/a:
Dodatkowo często brak kropek i przecinków, brak dużych liter w zdaniach, więc nie można powiedzieć, że twoja stylistyka jest w 100 % poprawna.

dokładnie MOJA:]

Po drugie ja już nie raz musiałem wygłaszać jakieś sztywne i super poprawne przemówienia ; więc to jest tak jak z ubiorem. Nie zawsze człowiek nosi garnitur.
A jescze raz powołam się na Gombrowicza, który mówił, ze styl to "morda" jaką przyjmujemy aby właśnie wyrazić nasze poglądy;] i jest ona indywidualną sprawą człowieka;p Nie bawmy się w polonistów;]
Sorry za OT ale to jest w PS to też w duzej mierze sprawa tego, że jak pisze to nie myśle nad pisownią, tylko nad sensem
Zawsze sobie mozemy polemizować bądź w osobnym temacie, bądź na gg;]

Bartuś 
Żyje aby wygrywać ;)

Zaproszone osoby: 6