|
Toto - Mix |
| Autor |
Wiadomość |
Miszka000
|
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 17:52
|
|
| Grałem kiedyś troche w toto - mixie , obstawiałem zazwyczaj " noge " . Oferta w piłce nożnej dużo nie różni sie w porównaniu z niektórymi bukmacherami internetowymi . Dużą zaletą sa dosyć wysokie kursy . Do obstawiania najpopularniejszych dyscyplin sportu spokojnie wystarcza . |
|
|
|
 |
snickers

|
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 18:08
|
|
Toto-mix to pierwszy bukmacher do którego poszedłem, byłem chyba w Gimnazjum jeszcze Zawsze z kumplem drukowaliśmy oferte i w szkole studiowaliśmy ją.
Ogólnie Toto-mix jest moim zdaniem jednym z lepszych bukow. Plusem ostatnio jest wprowadzenie telewizorów do swoich lokalów. Zawsze też miła obsługa jest. |
|
|
|
 |
budynnios
|
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 17:25
|
|
| Wysokie kursy?? Nie powiedział bym chociaż napewno wyższe niż w STS bukmaher solidny, mój pierwszy:) miła obsługa, oferta jak w bukach internetowych:)...chodz jak nie chce ci sie przelewać kasy na konto internetowego bukmahera, ale polecam jednak grac przez neta wyzsze kursy ciagla kontrola:) |
|
|
|
 |
PiotrekMU [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 18:10
|
|
| Może mi ktoś powiedzieć ile czasu jest na odebranie wygranej w toto-mixie?? |
|
|
|
 |
Mefiu
Booyashaka !

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 101 razy Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 3984 Skąd: Ostrów Wlkp.
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 18:17
|
|
| Jak dobrze pamiętam to miesiąc. |
| Poziom: 47 HP |
 |
 |
 |
 |
21% |
1672/7965 |
|
|
|
|
 |
CREATIVE
U.S. Marine Corps

Zaproszone osoby: 4
Pomógł: 32 razy Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 1343 Skąd: Quantico
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 19:32
|
|
Z regulaminu totomix-a
| Cytat: | | Uczestnik zakładów może odebrać wygraną w okresie 60 dni od daty zawarcia zakładu. Po upływie tego terminu uczestnik zakładów traci prawo do wygranej. |
|
|
|
| Poziom: 31 HP |
 |
 |
 |
 |
8% |
202/2536 |
|
|
|
|
 |
kozo
|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 16:11
|
|
Jak obsatwiam u naziemnych buków to w toto-mixie bo mam blisko... Poza tym nie raz są większe kursy no i można sobie troche z kimś pogadać jakie typy, kto ile przegrał itp. |
|
|
|
 |
snickers

|
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 16:23
|
|
| kozo napisał/a: | | Poza tym nie raz są większe kursy |
Ale popatrz na to z tej strony, że jest podatek i te wyższe kursy nic nie znaczą w porównaniu do internetowych. Chyba że chodzi Ci o porównanie np. z stsami i innymi formulami. |
|
|
|
 |
MarekMasa
|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 20:44
|
|
| Ja obstawiam w Toto- mixie i na kursy nie narzekam. |
|
|
|
 |
dario777
Why ? For $$$ !!!

Zaproszone osoby: 3
Pomógł: 30 razy Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 444 Skąd: Jarosław
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 12:45
|
|
| MarekMasa napisał/a: | | Ja obstawiam w Toto- mixie i na kursy nie narzekam. |
Kursy owszem są wysokie ale po odliczeniu podatku to nie jest już tak różowo |
|
|
|
 |
tylko BKS
|
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 13:04
|
|
Ten podatek wynosi 10 % A kursy są często porównywalne do innych
Często gram w Toto-mixie |
_________________ O Ma JAGIELLONIO nie zdradzę Cię ... |
|
|
|
 |
adikk90

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 10 Mar 2009 Posty: 242 Skąd: Sulechów
|
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 22:57
|
|
Ja też bardzo często gram w Toto-mixie, bo jak mam jakieś 2 czy 5zł to wole iść do TM niż przelewać taką śmieszną sumkę na internetowego buka moja największa wygrana za 2zł to 340zł |
_________________ HALA MADRID & KOLEJORZ !!! |
|
|
|
 |
madziak24
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 01:33
|
|
Witajcie:)
Ja zaczęłam przygodę z buchmacherką jakeś 2miesiące temu, zaczełam od betGun, a teraz też Totomix bo można obstawiać liczby w multi. na sporcie to sie znam jak świnia na betonie:):):)
Wolałabym jednak Fortune gdyż systemy są tańsze ale w moim mieście jest tylko totomix, więc nie mam wyboru. ogólnie nie jest źle:)
na razie rozpracowuję te systemy:)
pozdro dla wszystkich:) |
|
|
|
 |
mati3454
Wiek: 21 Dołączył: 04 Maj 2009 Posty: 96 Skąd: Włoszczowa
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 20:36
|
|
Nie wiem jak w innych Totomixach ale w tym w moim mieście już mnie zaczyna denerwować, ponieważ jak mu podaje nr meczy to on wiecznie jkis przekreci osttnio miał postawić na legie jak grala z ŁKSem i postawił na ŁKS. No i o to mi kupon nie wszedł a mailem do wygranai troszeczke wczoraj byłem w STSie i nie m takich problemów. Moim zdaniem to jednk najlepsze jest obstawianie przez neta, bo jeszcze do tego nie zabierja 10% od wygranej a przy wiekszych kursach to jest spora sumka. Pozdro |
|
|
|
 |
Tw1nS

Zaproszone osoby: 11
Pomógł: 46 razy Wiek: 20 Dołączył: 28 Kwi 2009 Posty: 1430 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 18:00
|
|
Proponuję zawsze po postawieniu kuponu "rzucić" na niego okiem i zobaczyć czy nie ma żadnych błędów, to zajmuję tylko małą chwilę, a wiadomo człowiek nie jest nieomylny ...
W przypadku popełnienia jakiegoś błędu przez wpisującego nr spotkań do komputera można poprosić tą osobę o ponowne wprowadzenie kuponu, przynajmniej tak jest w STS, w Totomixie - nie wiem ... Pozdrawiam ! |
_________________ Liga holenderska W-V-L: 8-0-0 |
|
|
| Poziom: 32 HP |
 |
 |
 |
 |
12% |
330/2753 |
|
|
|
|
 |
barto125
|
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 23:33
|
|
w toto mixie w przypadku błądu też jest możliwość anulowania kuponu
bardzo fajna jest też opcja liga mixu - wpłacanie pieniędzy i typowanie przez neta |
|
|
|
 |
Krzych756
|
Wysłany: Sro Lis 04, 2009 19:13
|
|
| Mam pytanie co waszym zdaniem jest lepsze STS czy Totomix? Chodzi mi o grywalny i kursy. |
|
|
|
 |
whitepoland
|
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 16:20
|
|
| Nie rozumiem trochę ludzi którzy grają w takich Bukach przecież na necie oferta lepsza , promocję można na kompie obstawić . Podatek 10 % Plus to że na 2 dzień jest kasa ale tak po za tym to nie wiem co was tam ciągnie |
_________________ WHITE POLAND ! |
|
|
|
 |
sttaafff
|
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 19:07
|
|
| Jak może słyszałes hazard w internecie jest teoretycznie nielegalny, ponadto rzad chce wprowadzic totalny zakaz takiego hazardu w Polsce. Z tego wzgledu bukmacherzy naziemni nie sa wcale tacy niepotrzebni. A wogole rozmawialem niedawno ze swoim kolga ktory ciagle gra w bukmacherze naziemnym i mowil, ze on lubi czuc atmosfere takich miejsc, moze spotkac sie z innymi typerami, itd. Moze i cos w tym jest. |
|
|
|
 |
quares

Zaproszone osoby: 8
Pomógł: 325 razy Wiek: 23 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 5131 Skąd: KrK
|
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 19:09
|
|
| whitepoland napisał/a: | | Nie rozumiem trochę ludzi którzy grają w takich Bukach przecież na necie oferta lepsza , promocję można na kompie obstawić . Podatek 10 % Plus to że na 2 dzień jest kasa ale tak po za tym to nie wiem co was tam ciągnie |
to, że lepsza kasa w ręku niż niewiadoma w necie. Pozatym ludzie skłonni do hazardu nie mogą mieć kasy w bukach online, bo łatwo przegrają wszystko. A pozatym ja sam bardzo często korzystam z buków naziemnych, bo jak mam dość pewne spotkanie do obstawienia, to idę do ziemniaczka i gram za naprawdę spore pieniądze. I nie specjalnie obchodzi mnie to, że zabiorą mi 10% wygranej. Buki naziemne wbrew pozorom są bardzo przydatne, np. kiedy w większości buków online mecz jest zablokowany, to można go przeważnie jeszcze zagrać u ziemniaka i to po fajnym kursie... |
|
|
| Poziom: 52 HP |
 |
 |
 |
 |
35% |
3773/10781 |
|
|
|
|
 |
mucka_2

Pomógł: 69 razy Wiek: 21 Dołączył: 19 Gru 2006 Posty: 1487 Skąd: Wronki
|
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 21:53
|
|
| Podpisuję się obiema rękoma pod tym co napisał Quares. Poza tym nie wszyscy są tak zaawansowani internetowo, że potrafią korzystać z zakładów internetowych, nie każdy ma konto internetowe w banku, tak aby szybko sobie przelewać pieniążki z konta na konto. Ja np. gdybym miał buka naziemnego na osiedlu, blisko domu, to z pewnością bym często tam bywał, bo tak jak napisał Quares, naziemne często śpią ze spadkami kursów, ale że mieszkam w małej mieścinie, do punktu mam ze dwa klocki, to wygodniej jest mi grać przez internet. |
_________________ "Are you watching this?! I'm looking like a frackin' tourist here!"
 |
|
|
| Poziom: 32 HP |
 |
 |
 |
 |
7% |
192/2753 |
|
|
|
|
 |
Bart

|
Wysłany: Pon Lis 09, 2009 10:59
|
|
Też uważam, że quares trafił w 10 kasa dotknięta jest już Twoja i wiesz, że nikt Ci nie zablokuje konta i nie zabierze tych pieniędzy(jak jetbull z blokowaniem kont, albo inne buki które blokują konta po ciągłych wygranych).
Co z tego, że zarobisz w internecie 100 czy 1000zł jak możliwe, że jutro to przegrasz i nawet nie zdążysz dotknąć tych pieniędzy, a tu przynajmniej masz je w rękach i bardziej cieszy taka wygrana(jest bardziej "rzeczywista", materialna). 10% płacisz jawne ok, a u buków internetowych to co myślisz, że nie płacisz? I jak się utrzymują tylko z Twoich przegranych?(pewnie też by się dało )Oni pobierają ukryte prowizje na kursach są może mniejsze, ale też zdarza się, że sięgają 10%(bah), a czasem i wyżej.
No i dochodzimy tu do najważniejszego czyli spadku kursów i blokowania zakładów. Przeważnie jest tak, że ich reakcje są o wiele wolniejsze i zakłady dopiero blokują przez noc czy też przed otwarciem rano, a nie na bieżąco jak internetowi.
Poza tym ziemniaki docierają do grup, które nie posiadają internetu(tak jeszcze są tacy ludzie), nigdy nie widziałeś kolejki meneli w tot-mix? Na pewno lata świetności są już za nimi, ale ich prawo bytu jest w 100% zrozumiałe. |
_________________ Niecierpliwość żąda rzeczy niemożliwej-mianowicie osiągnięcia celu bez środków |
|
|
|
 |
angelo24
Pomógł: 11 razy Wiek: 30 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 896 Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: Pon Lis 09, 2009 12:26
|
|
| JA też chciałem się podzielić z Wami na temat TOTOMIXa . Gram u niego i jestem zadowolony. Nie wiem czy się orientujecie, ale u niego też można grać przez neta. Idziesz wpłacasz u niego kasę na swoje konto i możesz w domku obstawiać . Maja różne promocje, które jak ktoś dobrze wykorzystuje to nie traci 10 % podatku z kursu. Jeśli wygrany kupon przelewasz w całości dostajesz 10 % bonusu i tak możesz obrucić bonusem i go wypłacić. Dużo by tu pisać o tym. Może oferta nie do końca mi odpowiada, ale da się z tego wybrać coś dla siebie. |
|
|
|
 |
sttaafff
|
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 13:08
|
|
| Hej Kolego, a mógłbyś trochę wiecej napisac o tej możliwości obstawiania w totomixie przez internet? Jak dokładnie się to odbywa i co trzeba zrobić zeby grać u nich online? dzieki za odpowiedz |
|
|
|
 |
GreenR
|
Wysłany: Wto Lis 10, 2009 21:58
|
|
sttaafff, Wystarczy poszukać, tutaj raczej wszystko pisze :
http://totolotek.pl/totomix/ekupon/
Co do samego toto mixa to czasem tam zajdę miła obsługa, na kursy nie ma co narzekać ogólnie lubię te lokale ostatnio u mnie w mieście wprowadzili tam nawet jednorękich bandytów |
_________________ www.trenuj.com
Polskie Centrum Piłkarzy |
|
|
|
 |
|
|
|