EdiTypuje

To o czym jest forum bukmacherskie. Typy bukmacherskie piłka nożna, typy meczów innych dyscyplin, kupony bukmacherskie, najlepsze strony z typami, wszystko bez analizy tutaj!
ODPOWIEDZ
EdiWWA

EdiTypuje

Post autor: EdiWWA » 02-10-2015, 12:06

Witam. U Buka gram od czasów szkolnych, czyli już będzie jakieś 10lat. U mnie największe wzięcie ma piłka nożna, ligi europejskie raczej i to nie koniecznie te z górnej półki, chociaż i tam sie coś znajdzie.Stawki są rożne, zależnie od tego czy to akumulator,single czy może jakiś system, choć te ostatnie gram raczej rzadko. Będę się starał dodawać do każdego typu jakąś krótką analizkę, choć nie zawsze ona będzie. A teraz moi drodzy po zwycięstwo ! :rumba: :trophy:

Na start przygotowałem:

Darmstadt vs Mainz

Typ: 1DNB

Kurs: 2.10
:sb:

Lille vs Montpellier

Typ: 1

Kurs: 2.00

LASK Linz vs Innsbruck

Typ: Obie drużyny strzelą gola - TAK

Kurs: 1.75

Oostende vs Lokeren

Typ: 1

Kurs: 1.91

Clermont vs Bourg Peronnas

Typ: Obie drużyny strzelą bramkę- TAK

Kurs: 1.95

Analiza:

#1: Liga Niemiecka i spotkanie beniaminka (awans z drugiego miejsca) Darmstadt z 11 drużyną ubiegłego sezonu Mainz. W obecnym sezonie drużyny zajmują odpowiednio 9.miejsce Darmstadt i 12.miejsce Mainz. Statystyka Darmstadt jako beniaminka może nie jest wybitna, ale jest dość dobra: 2-4-1 ulegli tylko z Bayernem na własnym stadionie, jednak potrafili zwyciężyć z Leverkusen 0-1 na wyjeździe, czy zremisować w ostatniej kolejsce z Dortmundem na wyjeździe 2-2, tak więc drużyna ma potencjał, chęci i jeszcze w miare sporo siły ;) Mainz natomiast: 3-0-4, z czego lepiej im poszło na własnym boisku. Wykluczeni i kontuzjowani z zespołu Mainz: Frai i Soto. Darmstadt: Kazimi,Volk,Finger,Wembacher,Platins, jednak nie są to czołowi gracze.W tym meczu liczę na ducha Darmstadt, z racji tego że grają na własnym boisku co jest dodatkowym plusem, myślę że DNB po takim kursie warte pogrania ;)

#2: Liga Francuska i mecz dwóch drużyn które plasują sie na dole tabeli, odpowiednio 16 (Lille) i 18 (Mont.). Oba zespoły grają cienko w tym sezonie mówiąc kolokwialnie, jednak w takich meczach są dwa możliwe scenariusze, pierwszy z nich to albo będzie się działo dużo, albo będzie to nudny mecz, ja stawiam że to będzie mecz w którym coś się będzie działo. Oba zespoły rozegrały w tym sezonie po 8 spotkań, z czego Montpellier wygrało jedno spotkanie, jedno zremisowało i aż sześć przegrało, z czego aż cztery razy przed własną publicznością i dwa razy na obcym terenie, kiedy Lille na 8 spotkań: jedna wygrana, cztery remisy, trzy porażki, jednak troszkę lepiej poszło im na własnym stadionie. Warto dołożyć do tego że w Montpelliere nie zagra dziś dwóch czołowych napastników drużyny a mianowicie: Berigaud i Yatabare, w zespole kontuzje mają również: Jourdren,Saihi,Sanson. W zespole Lille również kilka urazów jednak mniej istotnych graczy, jeśli takim można nazwać Belmonta ;) Tak więc dziś Lille po trzy punkty !

Awatar użytkownika
nero10
#Weteran
#Weteran

Post autor: nero10 » 02-10-2015, 12:48

Witaj na na forum EdiWWA :D , życzę samej zieleni i wytrwałości w prowadzeniu tematu.
Mam nadzieję, że regulamin przeczytany, jeśli nie zapraszam TUTAJ , tak aby później nie było żadnych niedomówień.

Jeśli chodzi o samo forum to mamy tutaj kilka ukrytych działów, do których warto się dostać. ;)
Pierwszym z nich to Typy Ekspertów - aby mieć tam dostęp musisz napisać 100 wartościowych postów.
Rozdajemy również kasę za aktywność, wystarczy że będziesz pisał analizy, prowadził temat, a na pewno zostaniesz nagrodzony!
Aha i jeszcze jedna ważna rzecz, o ile nie najważniejsza. Chcąc być w Elicie, nie możesz udzielać się na żadnym innym polskim forum.
Jeśli masz jakieś pytania, wątpliwości, zapraszam na PW > chętnie pomogę.

EdiWWA

Post autor: EdiWWA » 03-10-2015, 13:21

Wczoraj było pięć typów z czego 3 na plus i dwa niestety na minus, Darmstadt mogli uratować remis i byłby zwrot, jednak nie wykorzystali rzutu karnego w 90+5min :cry: Natomiast LASK Linz nie zdobył bramki mimo że sądząc po statystykach bardzo sie starali. Tak więc:

#1 :minus:

#2 :plus:

#3 :minus:

#4 :plus:

#5 :plus:

EdiWWA

Post autor: EdiWWA » 07-10-2015, 15:38

Witam, z racji tego że przerwa na eliminacje, ja nie bardzo mam co grać, ale na eliminacje sie przygotowałem i gram jeden kuponik na ako, kuponik przygotowany bardziej dla tych odważnych ;)

Albania vs Serbia

Typ: 1DNB

Kurs: 1.85

Irlandia Północna vs Grecja

Typ: Irlandia -1 (H)

Kurs: 6.00

Rumunia vs Finlandia

Typ: Rumunia ponad 1.5 bramki w meczu.

Kurs: 2.1

Czarnogóra vs Austria

Typ: Austra -1 (H)

Kurs: 5.75

Wszystko :sb: Gramy i zobaczymy co z tego wyjdzie, myślę że taki akumulatorek dość odważny jednak ja gram to za 50zł bo myślę że jakieś szanse powodzenia ma takie zestawienie.
Gdyż, Albania według mnie wygląda korzystniej w tym meczu według statystyk, dodatkowym plusem jest granie na własnym boisku no i dodać trzeba że Albańczycy walczą o awans na własnym boisku, a po cichu liczą że Portugalia ogra Duńczyków, wtedy Albania będzie miała realne szanse na awans z drugiego miejsca, warto więc na nich pograć DNB po takim kursie :mrgreen: Irlandia kontra Grecja, co tu dużo mówić, kto śledzi Eliminacje wie jak grają te drużyny, od razu widać po spojrzeniu na tabele kto jest faworytem w tym meczu, wydaje mi sie że kurs na samo zwycięstwo jest również zawyżony, gdyż Irlandia nie jest pewna awansu, a jak grają Grecy wszyscy to wiemy, dodatkowo Irlandia na własnym boisku, HANDI jak najbardziej realne i to po kursie 6.00 :mrgreen: :twisted:
Kolejny mecz to Rumuni którzy zagrają z Finlandczykami na własnym boisku, Rumuni nie są bramkostrzelni bo w ostatnich 3meczach nie strzelili gola, jednak grają przed własną publicznością, dodatkowo również grają o awans bo on nie jest taki do końca pewny, bo walczą o niego z Węgrami, chociaż i na pierwsze miejsce jakieś tam szanse są, tak wiec dorzuciłem również że w tym spotkaniu Rumuni dwie bramki strzelą, stawiam na jakieś 2-1, 2-0,3-1, ale według mnie na 90% wbiją im dwa gole :twisted: :mrgreen: No i ostatni mecz to Czarnogóra z Austrią, Austria może nie gra pięknie (oprócz ostatniego meczu) ale gra mega skutecznie w ataku przy tym mało traci bramek, lepiej odziwo radzi sobie na wyjazdach co jest dodatkowym plusem, mam nadzieje że nie zluzują i pocisną na 100% i w tym meczu chociaż że awans mają już zapewniony :mrgreen: :twisted:

Dorzucam dziś jeszcze trzy typy grane za 50zł, moje przewidywania 8/10.

Albania vs Serbia

Typ: Druzyna pierwsza powyżej 1.5 gola w meczu.

Kurs: 3.70

Irlandia Północna vs Grecja

Typ: Drużyna pierwsza powyżej 1.5gola w meczu.

Kurs: 3.60

Rumunia vs Finlandia

Typ: Drużyna pierwsza powyżej 1.5 gola w meczu.

Kurs: 2.10

EdiWWA

Post autor: EdiWWA » 12-10-2015, 18:12

#6 :minus:

#7 :plus:

#8 :minus:

#9 :minus:

#10 :minus:

#11 :plus:

#12 :minus:

Kiepsko to poszło, mimo że kurs na Irlandie 6.00 wszedł gładko, jednak byłem na to przygotowany.

Na dziś zagrałem:

Obrazek

+ drugi taki sam kupon z tym że zamiast Rosji z Handi, dałem że strzelą 1.5 bramki w meczu, kurs 1.5 :sb:

ODPOWIEDZ