Typ dnia
- piotras
Typ dnia
Podobno temat ten powastał po to by dawac najbardziej pewne mecze z danego dnia .
A gdzie sa analizy i uzasadnienie tych spotkan ??
Rozumiem ze jak kazdy wrzuci typ to jest to typ Dnia ? Czyli jak ułoze to wszystko na kuponie to wyjdzie mi ako 500 z 15 zaj....tych meczy ...
Dla mnie to nie ma najmniejszego sensu jezeli nie sa podawane uzasadnienia. kazdy moze wrzucic byle jaki mecz i dla mniego jest on hiciorem który wejdzie na 1000%
Mojim zdaniem jezeli nie pojawia sie analizy sensowne do kazdego spotkania to ten temat tylko miesza ludziom w głowach i wprowadza zamieszanie.
takie moje zdanie . pzdr
piotras
- Zgrzyt
Wiadomo, że Typem Dnia nie zawsze będą mecze Manchester-Real Madryt. Często ludzie podają typy z lig, których drużyn nie wszyscy znają. Ja nie ukrywam, że nie pozjadałem wszystkich rozumów i jestem super ekspertem, ale na sporcie się znam, jednak gdy czasem ktoś poda typ z III ligi niemieckiej, to chwilę trzeba poszukać, aby to zdarzenie u bukmachera znaleźć.
Powinniśmy podawać Typ Dnia według zasady:
Zdarzenie (oraz jaka liga)-
Typ-
Kurs-
Krótka analiza-
Można by zrobić z tego mały konkurs, na zasadzie rankingu. Ten kto wskaże najwięcej pewnych typów dnia wygrywa
Należy się również zastanowić, czy warto pisać po zakończeniu danego zdarzenia to czy zdarzenie zostało obstawione prawidłowo, czy też nie. Wiele osób traktuje to jako 'darmowy' post.
- Jacekmikolow
Zresztą Manchesteru fan napisa
Więc co trza więcejW tym wątku podajemy swój najlepszy typ na dany dzień. Największy pewniak, lub zakład bardzo opłacalny który gramy sami za całkiem sporą stawkę.
Dzięki takiej informacji inni forumowicze mogą takim typem się zaintereować i zgłębić temat w dziale analizy.
WAZNE - w tym wątku podajemy wyłącznie sam typ, bez uzasadnienia.
Miłym dodatkiem będzie późniejsze edytowanie postu i dopisanie czy typ wszedł czy też nie.
MEGA WAZNE ! - Bardzo prosze wszystkich piszacych w "moj typ dnia" na napisanie choc 3 zdan o tym typie w dziale analizy !
W koncu jesli decydujecie sie juz na cos stawiac i sadzice ze to dobry typ to bez trudu wymyslicie kilka zdan uzasadnienia.
Milym getem bedzie podanie pod typem linku do dzialu analiz w ktorym opublikowaliscie jego komentarz. Nie ukrywam ze bedzie to mialo bardzo duzy wplyw przy rozdawaniu nagrod za aktywnosc
- michal31
- piotras
Popatrzmy na to inaczej , rejestruje sie tu nowa osoba , kompletny lajik w bukmacherce , widzi dział " typ dnia " wchozi bierze 3 typy i 2 mu nie siadaja i co teraz ?
Ja rozumiem ze nik nie jest nieomylny ale czasem takie głupoty tam ludzie wypisują ze głowa boli , Ja bym ten dział zlikwidował i zrobił costakiego jak Typ Dnia z Analiza gdzie nie mozna powtarzac tego samego spotkania a za kazde trafione dostaje sie 3 lub 1 punkt.
To by wyzwolilo rywalizacje i lepsza skutecznosc , No bo sorry co to za typ dnia : NP -
Wisła - Hutnik , 1.05 , 8.00 , 23.00 Typ 1 ( Pewniak )
Czy takie pisanie lub podobne ma sens ???
Ludzie daja na przemian kursy wyższe a moze sie uda to sobie pomaluje na zielono . Mecze które skoncza sie 90% overem któs daje na under bo wypasionym kursie bo liczy ze wejdzie , wynik ? 0-5 !
Czy to ma sens , no chyba ze mozna nabijac tam sobie posty to przepraszam .
Dla mnie temat do poprawki , trzeba wprowadzic jakies zmiany bo ten dział kuleje i to ostro !
- Jacekmikolow
- piotras
Jacekmikolow pisze:Hola hola widzę że kolega gra większe kursy-idąc twoim tokiem myślenia dajmy tu jeszcze skan kuponu że taki zakład obstawiliśmy-a kurs 1.15 to nie typ dnia zagraj za 1000 i masz 150 na czysto mało kto tyle zarabuia na dzień.
Nie mowie o skanie kuponu , nie ma sensu , mysle o tym by Typ dnia połaczyć z działem Typy z anlizą . Zrobic to profesjonalnie , Podawać mecz z kursem min np 1.50 , oraz krotka argumentacje . Mecze nie mogą sie powtarzać chyba że ktoś gra na druga druzyne lub zaklad na over/under itd .
To by mialo sens i szanse powodzenia , walenie byle czego na oslep mianem typu nia chyba lekko odchodzi od znaczenia tego słowa .
Co do grania kursów 1.15 za 1000 zł dla zysku 150 zł nie wróży tych " wielkich " pieniedzy o których mówisz , przykładów gdzie nie wchodzi typ z hokeja , tenisa , recznej z kursem 1.07 , 1.03 , 1.11 jest masa ! Myslałem kiedys dawno temu tak samo i grałem tak na próbe za 2 zł wybierajać niby takie pewniaki z malymi kursami , stawialem za 2 zł i mozna tak wygrac ale nieraz mozna wdupic i sporo ! Serdecznie odradzam gre takim systemem
- Szamonnn
- Jacekmikolow
Zobacz co napisałeś powyżej dają 3 typy a potem że ktoś zwraca uwagę na zawyżony kurs-a po pierwsze co to ma wspolnego,a po drugie gdzie ty tam 3 typy widziałeś tego samego użytkownika takie same.Po 3 co wznosi twój post?Wylanie żalów jakiś wydaje mi sięszamon12 pisze:Teraz z "Typach Dnia" robi się śmietnik, nowe twarze dają po 3 typy w odstępie jednej minuty, często również 3 te same typy przez jednego użytkownikaWystarczy spojrzeć na typ dnia z dzisiaj tj. 19 listopada. Jeden podał wysoki kurs, a drugi nie mógł tego zostawić na pastwę losu, tylko musiał go zapytać gdzie taki kurs dorwał ;| ... w ogóle nie rozumiem co to za dyskusje w Typach Dnia.
- Szamonnn
No bo tak napisałem, a co, coś się nie zgadza ?Zobacz co napisałeś powyżej dają 3 typy a potem że ktoś zwraca uwagę na zawyżony kurs
myślę, że ten temat, to ogólnie opinia o Typach Dnia ...a po pierwsze co to ma wspolnego
sorrry ... 2gdzie ty tam 3 typy widziałeś tego samego użytkownika takie same
poniekąd ...Po 3 co wznosi twój post?Wylanie żalów jakiś wydaje mi się
A teraz odpowiedz mi na pytanie, co wniósł twój post w Typach Dnia, odnośnie kursu na Lech ? Możesz odpowiedzieć na PW, a żeby nie zaśmiecać tego wątku ...
- Wenegor
ps. No i skutecznosc moze by sie poprawila
-
wylly
-
wylly
- piotras
Nie dogadamy sie w tej kwesti , szkoda .
Chcecie robic wioche na Typach Dnia to prosze, wkładajmy tam remisy z kosza po kursach 20 , mecze typu Barca-Elche kurs 1.08 itd . Czlowiek chce cos nowego zasugerowac ale sie nie da bo wszyscy pozjadali rozumy ,
Temat Zakonczony . Kropka . Pl
END
-
wylly
Jamber pisze:wylly
Mowisz ze nie nabijasz postow a walisz jeden pod drugim zamiast uzyc opcji "Edytuj"
I będę walił bo tak mi się podoba.Proste.Nikt mi nie zabroni.A posty mam gdzieś,jak już pisałem piszę kiedy mam ochotę i kiedy mi się podoba.I nic komuś do tego.Nie piszę w Twoich tematach więc czep się innego ogona.
- Jacekmikolow
I szybko dostaniesz ostrzeżenie lub bana za tego typu wypowiedż.Regulamin wyrażnie mówi-jeden z jego pktwylly pisze:Jamber pisze:wylly
Mowisz ze nie nabijasz postow a walisz jeden pod drugim zamiast uzyc opcji "Edytuj"
I będę walił bo tak mi się podoba.Proste.Nikt mi nie zabroni.A posty mam gdzieś,jak już pisałem piszę kiedy mam ochotę i kiedy mi się podoba.I nic komuś do tego.Nie piszę w Twoich tematach więc czep się innego ogona.
To co robisz chyba to łamie ,nie sądzisz?Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura osobista i netykieta. Wulgaryzmy, agresja, zaczepki wobec innego użytkownika lub klubu któremu kibicuje, będą natychmiastowo i bez ostrzeżenia karane usunięciem z forum.
-
wylly
Jamber pisze:Czlowieku wez sie ogarnij. Nawet w rgulaminie jest , aby nie pisac post pod postem tylko uzywac opcji Edytuj , ale takim jak ty sie nie da przetlumaczy... I potem jeszcze gadaja ze nie obchodza go posty... ?
I co mam się z tego powodu bać???Dostanę to dostanę.Life.Następnym razem się nie czepiaj mnie to Ja nie będę czepiał się Ciebie.Tyle.
- Jamber
-
wylly
Hahahaha,śmieszny jesteś.Z dobrego serca...hehehe.Jakbym chciał człowieku POWAŻNY nabijać posty to robiłbym to codziennie w gotowych kuponach,tak jak Ty to zapewne robisz.Więc powtarzam czep się innych rzeczy.I nie pisz mi kiedy jest koniec tematu bo nie Ty o tym decydujesz.Tyle.Jamber pisze:Powiem ci tyle: Jestes niepowazny. Nie czepiam sie tylko mowie jaki jest regulamin , i robie to z dobrego serca , abys nie mial ostrzezen itp. . Ty zgrywasz niewidomo kogo , i taksie zachowanie moze sie skonczyc dla ciebie zle na tym forum.
KONIEC TEMATU !
- Jamber
-
wylly
Jamber pisze:Tak dla formalnosci jezeli czegos nie wiesz to nie osadzaj bezpodstawnie... Jezeli wedlug ciebie posty w gotowych kuponach to nabijanie to lepiej zakoncz kariere na tym forum. Mojego tematu z gotowymi kuponami nie prowadze od okolo miesiaca wiec pomyliles sie troche. Pisz sobie co chcesz ja juz sobie opinie na twoj temat wyrobilem i nie bede znizal sie do twojego poziomu i z toba gadal.
Uważaj bo dostaniesz jeszcze bana i co będzie???Hehehehe.Śmieszny jesteś....