Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
typki by quaresma88
Autor Wiadomość
Karol(LP) 

Wysłany: Sob Sie 02, 2008 10:02 am   
Z moich info nic takiego nie wynika.Jesli to prawda to napewno warto.Z drugiej strony jak nie bedzie mogla trzymac solidnie rakiety to pewnie odpusci.Nie gram tego spotkania ale za 2 do 3 jednostego mozna zaryzykowac.Takie moje zdanie.Poszukam konkretow.POWODZENIA :grin:

POzdrawiam

quaresma88 

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 10:14 am   
Rapid W. - Kapfenberg under/over 2,5 :pilka:

typ: 1
kurs: 1,95 5/10

Bordeaux - Lyon under/over 2,5 :pilka:

kurs: 1,70 6/10

Kmita - Katowice under/over 2,5 :pilka:

kurs: 1,65 6/10

Sion - Basel under/over 2,5 :pilka:

typ: 2
kurs: 1,65 5/10

Arsenal - Juventus obie strzelą :pilka:

typ: TAK
kurs: 1,70 5/10

byłbym wdzięczny za komentarze,bo zaraz wybieram się do buka :mrgreen:

Karol(LP) 

Wysłany: Sob Sie 02, 2008 11:45 am   
Siemka :grin:
Po kolei Pierwszy typ patrzac na statystyki powinien wejs zarowno goscie jak i gospodarze malahdeo strzelaja.Ale sklanialbym sie ku overowi niewiem czemu ale pierwsza mysl zlota mysl ;)
Drugi typ jak najbardziej.Prestizowy puchar i napewno nikt nie bedzie chcial stracic bramki po drugie to liga Francuska a tak underow jest bardzo duzo
Trzeci typ 50/50.GKSa lubi ostra gre co pokazala w zeszlym tygodniu jesli powtorza ten wyczyn to over jak w morde strzelil ale pewnie dostali reprymende i tak szybko sie to nie powtorzy.
Basel twa ostatnie sezony w pojedynku ze Sionem 2undery 2 overy ja jednak dzis za underem
Juve- Arsenal hmmmm dobre zespoly majace swietnych graczy ofensywnych zarowno Juve jak i Arsenal strzela przynajmniej po jedynk golu POWODZENIA

POzdrawiam ;)

quaresma88 

Wysłany: Sob Sie 02, 2008 12:29 pm   
i jeszcze kuponik dość ryzykowny,ale myślę że do ugrania :mrgreen: :

Kto wygra kwalifikacje F1:

typ: Lewis Hamilton

kurs: 1,65

Które miejsce zajmie Jason Crump w GP Czech:

typ: 1-2

kurs: 2,10

ako = 3,46

quaresma88 

Wysłany: Sob Sie 02, 2008 9:31 pm   
Cytat:
Khimki - Dynamo Moskwa 2 1,90 3/10

1:1 :minus:

Cytat:
Koszyce - Dubnica 1 1,60 5/10

3:1 :plus:

Cytat:
Sion - Basel 2 1,90 3/10

2:0 :minus:

Cytat:
Ruzomberok - B.Bystrica 1 1,90 3/10

1:0 :plus:

może kiedyś się naucze,że meczów wyjazdowych się nie gra...

Cytat:
Rapid W. - Kapfenberg under/over 2,5

kurs: 1,95 5/10

3:1 :minus:

Cytat:
Bordeaux - Lyon under/over 2,5

kurs: 1,70 6/10

0:0 :plus:

Cytat:
Kmita - Katowice under/over 2,5

kurs: 1,65 6/10

1:1 :plus:

Cytat:
Sion - Basel under/over 2,5

kurs: 1,65 5/10

2:0 :minus:

Cytat:
Arsenal - Juventus obie strzelą

typ: TAK

0:1 :minus:

quaresma88 

Wysłany: Nie Sie 03, 2008 4:40 am   
quaresma88 napisał/a:
i jeszcze kuponik dość ryzykowny,ale myślę że do ugrania :

Kto wygra kwalifikacje F1:

typ: Lewis Hamilton

kurs: 1,65

Które miejsce zajmie Jason Crump w GP Czech:

typ: 1-2

kurs: 2,10

ako = 3,46

:minus: ...jednak nie do ugrania

Modes 

Wysłany: Nie Sie 03, 2008 1:00 pm   
Cytat:
Agnieszka Radwańska - Caroline Wozniacki

Wyczytałem dziś,że Agnieszce odnowiła się kontuzja prawej ręki,przez co ma opuchnięte palce i z trudem utrzymuje rakietę.Dunka ostatnio radzio sobie nieźle,wczoraj gładko uporała się z Mediną.Obym był złym prorokiem,ale wydaje mi się,że trener(ojciec) Agnieszki,jak i sama Agnieszka myślą już o olimpiadzie i dlatego dziś ten mecz odpuszczą.Moje typy na ten mecz:

typ: 2 2,30 2/10

:plus: :trophy: :plus: :trophy: :plus:
Dzieki za typka, dzieki niemu wyszedlem na duzy :plus: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

quaresma88 

Wysłany: Nie Sie 03, 2008 8:27 pm   
Cytat:
Agnieszka Radwańska - Caroline Wozniacki

Wyczytałem dziś,że Agnieszce odnowiła się kontuzja prawej ręki,przez co ma opuchnięte palce i z trudem utrzymuje rakietę.Dunka ostatnio radzio sobie nieźle,wczoraj gładko uporała się z Mediną.Obym był złym prorokiem,ale wydaje mi się,że trener(ojciec) Agnieszki,jak i sama Agnieszka myślą już o olimpiadzie i dlatego dziś ten mecz odpuszczą.Moje typy na ten mecz:

typ: 2 2,30 2/10

typ: 0:2 4,00 0,5/10

4:6 1:6 :trophy: :plus: ...czysty zarobek ;)

Cytat:
Dzieki za typka, dzieki niemu wyszedlem na duzy :plus:

cieszę się,że skorzystałeś Modesik ;)

quaresma88 

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 7:02 am   
Wisła Kraków - Beitar Jerozolima

typ na awans: 2

Wisła to mój ukochany klub,a ten typ to taka dość marna rekompensata na wypadek,gdyby nie udało się Wisełce awansować...

BATE Borisov - Anderlecht Bruksela

kurs: 1,75 4/10

Anderlecht po porażce na własnym boisku 1:2 musi to spotkanie wygrać i to dwoma bramkami,aby nie skompromitować się jak wczoraj zespół Glasgow Rangers.Nie wiem czy dadzą radę awansować,ale zwycięstwo choćby jedną bramką jest dla mnie prawdopodobne.

Rapid Wiedeń - Anorthosis Famagusta

kurs: 1,55 6/10

Po porażce na Cyprze 0:3 gospodarze muszą atakować od samego początku.Albo szybko strzelą bramkę i mogą jeszcze uratować ten dwumecz,albo długo będą się męczyć i wkońcu uda się cypryjczykom jedna kontra i po golu Sosina wygrają...Liczę,że Anorthosis awansuje,ale dziś przegra.

FC Basel - IFK Goeteborg

kurs: 1,70 7/10

Myślę,że po remisie 1:1 w Goeteborgu dziś szwedzi muszą od początku zacząć atakować,aby strzelić bramke na wyjeździe.Liczę,że się odsłonią i dzięki tem u gospodarzom łatwiej będzie strzelić pierwszą bramkę,a potem kontrolować w pełni to spotkanie i strzelać kolejne bramki.

Niemcy - Brazylia /IO piłka nożna kobiet/

kurs: 2,10 2/10

Niemki są faworytkami całej tej imprezy,dziś okaże się czy słusznie...raczej czysta rekreacja po fajnym kursie,niż jakaś głębsza analiza tego spotkania zadecydowała,że go zagram,raczej w piłce nożnej kobiet jestem słabo zorientowany,ale tyle,że Niemki są dobre to wiem.Typ za drobne ;)

Pedersen 
Mr. Invincible

Zaproszone osoby: 9
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 10:29 am   
quaresma88 napisał/a:
Wisła Kraków - Beitar Jerozolima :no:

Wisła to mój ukochany klub,a ten typ to taka dość marna rekompensata na wypadek,gdyby nie udało się Wisełce awansować...

Anderlecht po porażce na własnym boisku 1:2 musi to spotkanie wygrać i to dwoma bramkami,aby nie skompromitować się jak wczoraj zespół Glasgow Rangers.Nie wiem czy dadzą radę awansować,ale zwycięstwo choćby jedną bramką jest dla mnie prawdopodobne.

Rapid Wiedeń - Anorthosis Famagusta :yes:

Po porażce na Cyprze 0:3 gospodarze muszą atakować od samego początku.Albo szybko strzelą bramkę i mogą jeszcze uratować ten dwumecz,albo długo będą się męczyć i wkońcu uda się cypryjczykom jedna kontra i po golu Sosina wygrają...Liczę,że Anorthosis awansuje,ale dziś przegra.

FC Basel - IFK Goeteborg :no: :yes:

Myślę,że po remisie 1:1 w Goeteborgu dziś szwedzi muszą od początku zacząć atakować,aby strzelić bramke na wyjeździe.Liczę,że się odsłonią i dzięki tem u gospodarzom łatwiej będzie strzelić pierwszą bramkę,a potem kontrolować w pełni to spotkanie i strzelać kolejne bramki.

Niemcy - Brazylia /IO piłka nożna kobiet/ :yes:

kurs: 2,10 2/10

Niemki są faworytkami całej tej imprezy,dziś okaże się czy słusznie...raczej czysta rekreacja po fajnym kursie,niż jakaś głębsza analiza tego spotkania zadecydowała,że go zagram,raczej w piłce nożnej kobiet jestem słabo zorientowany,ale tyle,że Niemki są dobre to wiem.Typ za drobne ;)

Pierwszy meczyk to raczej 1, a co do Basel - IFK to lepszy wydaje się under, nieprawdasz? :smile:
Bate - Anderlecht to typowy NO BET

coolen 

Wysłany: Sro Sie 06, 2008 10:57 am   
Cytat:
FC Basel - IFK Goeteborg

Basel odpuscil ligowy mecz w weekend, zagrali prawie 2gim skladem. Podstawowi zawodnicy odpoczywali i sadze ze beda gotowi na dzisiejszy mecz w 100%. Jak dla mnie pewna zwyciestwo Basel dzis.

quaresma88 

Wysłany: Czw Sie 07, 2008 11:24 pm   
quaresma88 napisał/a:
Wisła Kraków - Beitar Jerozolima

:minus: ...jestem wniebowzięty tym minusem :mrgreen:

:minus:

Rapid Wiedeń - Anorthosis Famagusta

:plus:

FC Basel - IFK Goeteborg