| Ogłoszenie |
Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy. Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!
Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"
|
|
|
typki by quaresma88 |
| Autor |
Wiadomość |
Karol(LP)

Pomógł: 19 razy Wiek: 19 Dołączył: 21 Sty 2008 Posty: 2474 Skąd: Szamotuly
|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 10:02 am
|
|
Z moich info nic takiego nie wynika.Jesli to prawda to napewno warto.Z drugiej strony jak nie bedzie mogla trzymac solidnie rakiety to pewnie odpusci.Nie gram tego spotkania ale za 2 do 3 jednostego mozna zaryzykowac.Takie moje zdanie.Poszukam konkretow.POWODZENIA
POzdrawiam |
_________________ NBA PICKS
 |
|
|
|
 |
quaresma88

Zaproszone osoby: 6
Pomógł: 5 razy Wiek: 19 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 414 Skąd: KrK
|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 10:14 am
|
|
Rapid W. - Kapfenberg under/over 2,5
typ: 1
kurs: 1,95 5/10
Bordeaux - Lyon under/over 2,5
kurs: 1,70 6/10
Kmita - Katowice under/over 2,5
kurs: 1,65 6/10
Sion - Basel under/over 2,5
typ: 2
kurs: 1,65 5/10
Arsenal - Juventus obie strzelą
typ: TAK
kurs: 1,70 5/10
byłbym wdzięczny za komentarze,bo zaraz wybieram się do buka |
|
 |
Karol(LP)

Pomógł: 19 razy Wiek: 19 Dołączył: 21 Sty 2008 Posty: 2474 Skąd: Szamotuly
|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 11:45 am
|
|
Siemka
Po kolei Pierwszy typ patrzac na statystyki powinien wejs zarowno goscie jak i gospodarze malahdeo strzelaja.Ale sklanialbym sie ku overowi niewiem czemu ale pierwsza mysl zlota mysl
Drugi typ jak najbardziej.Prestizowy puchar i napewno nikt nie bedzie chcial stracic bramki po drugie to liga Francuska a tak underow jest bardzo duzo
Trzeci typ 50/50.GKSa lubi ostra gre co pokazala w zeszlym tygodniu jesli powtorza ten wyczyn to over jak w morde strzelil ale pewnie dostali reprymende i tak szybko sie to nie powtorzy.
Basel twa ostatnie sezony w pojedynku ze Sionem 2undery 2 overy ja jednak dzis za underem
Juve- Arsenal hmmmm dobre zespoly majace swietnych graczy ofensywnych zarowno Juve jak i Arsenal strzela przynajmniej po jedynk golu POWODZENIA
POzdrawiam |
_________________ NBA PICKS
 |
|
|
|
 |
quaresma88

|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 12:29 pm
|
|
i jeszcze kuponik dość ryzykowny,ale myślę że do ugrania :
Kto wygra kwalifikacje F1:
typ: Lewis Hamilton
kurs: 1,65
Które miejsce zajmie Jason Crump w GP Czech:
typ: 1-2
kurs: 2,10
ako = 3,46 |
|
 |
quaresma88

|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 9:31 pm
|
|
| Cytat: | | Khimki - Dynamo Moskwa 2 1,90 3/10 |
1:1
| Cytat: | | Koszyce - Dubnica 1 1,60 5/10 |
3:1
| Cytat: | | Sion - Basel 2 1,90 3/10 |
2:0
| Cytat: | | Ruzomberok - B.Bystrica 1 1,90 3/10 |
1:0
może kiedyś się naucze,że meczów wyjazdowych się nie gra...
| Cytat: | Rapid W. - Kapfenberg under/over 2,5
kurs: 1,95 5/10 |
3:1
| Cytat: | Bordeaux - Lyon under/over 2,5
kurs: 1,70 6/10 |
0:0
| Cytat: | Kmita - Katowice under/over 2,5
kurs: 1,65 6/10 |
1:1
| Cytat: | Sion - Basel under/over 2,5
kurs: 1,65 5/10 |
2:0
| Cytat: | Arsenal - Juventus obie strzelą
typ: TAK
kurs: 1,70 5/10 |
0:1 |
|
 |
quaresma88

|
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 4:40 am
|
|
| quaresma88 napisał/a: | i jeszcze kuponik dość ryzykowny,ale myślę że do ugrania :
Kto wygra kwalifikacje F1:
typ: Lewis Hamilton
kurs: 1,65
Które miejsce zajmie Jason Crump w GP Czech:
typ: 1-2
kurs: 2,10
ako = 3,46 |
...jednak nie do ugrania |
|
 |
Modes

Pomógł: 20 razy Wiek: 24 Dołączył: 09 Cze 2008 Posty: 861 Skąd: Koszalin/Chojnice
|
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 1:00 pm
|
|
| Cytat: | Agnieszka Radwańska - Caroline Wozniacki
Wyczytałem dziś,że Agnieszce odnowiła się kontuzja prawej ręki,przez co ma opuchnięte palce i z trudem utrzymuje rakietę.Dunka ostatnio radzio sobie nieźle,wczoraj gładko uporała się z Mediną.Obym był złym prorokiem,ale wydaje mi się,że trener(ojciec) Agnieszki,jak i sama Agnieszka myślą już o olimpiadzie i dlatego dziś ten mecz odpuszczą.Moje typy na ten mecz:
typ: 2 2,30 2/10 |
Dzieki za typka, dzieki niemu wyszedlem na duzy |
|
|
|
 |
quaresma88

|
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 8:27 pm
|
|
| Cytat: | Agnieszka Radwańska - Caroline Wozniacki
Wyczytałem dziś,że Agnieszce odnowiła się kontuzja prawej ręki,przez co ma opuchnięte palce i z trudem utrzymuje rakietę.Dunka ostatnio radzio sobie nieźle,wczoraj gładko uporała się z Mediną.Obym był złym prorokiem,ale wydaje mi się,że trener(ojciec) Agnieszki,jak i sama Agnieszka myślą już o olimpiadzie i dlatego dziś ten mecz odpuszczą.Moje typy na ten mecz:
typ: 2 2,30 2/10
typ: 0:2 4,00 0,5/10 |
4:6 1:6 ...czysty zarobek
| Cytat: | Dzieki za typka, dzieki niemu wyszedlem na duzy |
cieszę się,że skorzystałeś Modesik |
|
 |
quaresma88

|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 7:02 am
|
|
Wisła Kraków - Beitar Jerozolima
typ na awans: 2
Wisła to mój ukochany klub,a ten typ to taka dość marna rekompensata na wypadek,gdyby nie udało się Wisełce awansować...
BATE Borisov - Anderlecht Bruksela
kurs: 1,75 4/10
Anderlecht po porażce na własnym boisku 1:2 musi to spotkanie wygrać i to dwoma bramkami,aby nie skompromitować się jak wczoraj zespół Glasgow Rangers.Nie wiem czy dadzą radę awansować,ale zwycięstwo choćby jedną bramką jest dla mnie prawdopodobne.
Rapid Wiedeń - Anorthosis Famagusta
kurs: 1,55 6/10
Po porażce na Cyprze 0:3 gospodarze muszą atakować od samego początku.Albo szybko strzelą bramkę i mogą jeszcze uratować ten dwumecz,albo długo będą się męczyć i wkońcu uda się cypryjczykom jedna kontra i po golu Sosina wygrają...Liczę,że Anorthosis awansuje,ale dziś przegra.
FC Basel - IFK Goeteborg
kurs: 1,70 7/10
Myślę,że po remisie 1:1 w Goeteborgu dziś szwedzi muszą od początku zacząć atakować,aby strzelić bramke na wyjeździe.Liczę,że się odsłonią i dzięki tem u gospodarzom łatwiej będzie strzelić pierwszą bramkę,a potem kontrolować w pełni to spotkanie i strzelać kolejne bramki.
Niemcy - Brazylia /IO piłka nożna kobiet/
kurs: 2,10 2/10
Niemki są faworytkami całej tej imprezy,dziś okaże się czy słusznie...raczej czysta rekreacja po fajnym kursie,niż jakaś głębsza analiza tego spotkania zadecydowała,że go zagram,raczej w piłce nożnej kobiet jestem słabo zorientowany,ale tyle,że Niemki są dobre to wiem.Typ za drobne |
|
 |
Pedersen
Mr. Invincible

Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 11 razy Dołączył: 02 Lis 2007 Posty: 573 Skąd: z nienacka
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 10:29 am
|
|
| quaresma88 napisał/a: | Wisła Kraków - Beitar Jerozolima
Wisła to mój ukochany klub,a ten typ to taka dość marna rekompensata na wypadek,gdyby nie udało się Wisełce awansować...
Anderlecht po porażce na własnym boisku 1:2 musi to spotkanie wygrać i to dwoma bramkami,aby nie skompromitować się jak wczoraj zespół Glasgow Rangers.Nie wiem czy dadzą radę awansować,ale zwycięstwo choćby jedną bramką jest dla mnie prawdopodobne.
Po porażce na Cyprze 0:3 gospodarze muszą atakować od samego początku.Albo szybko strzelą bramkę i mogą jeszcze uratować ten dwumecz,albo długo będą się męczyć i wkońcu uda się cypryjczykom jedna kontra i po golu Sosina wygrają...Liczę,że Anorthosis awansuje,ale dziś przegra.
FC Basel - IFK Goeteborg
Myślę,że po remisie 1:1 w Goeteborgu dziś szwedzi muszą od początku zacząć atakować,aby strzelić bramke na wyjeździe.Liczę,że się odsłonią i dzięki tem u gospodarzom łatwiej będzie strzelić pierwszą bramkę,a potem kontrolować w pełni to spotkanie i strzelać kolejne bramki.
kurs: 2,10 2/10
Niemki są faworytkami całej tej imprezy,dziś okaże się czy słusznie...raczej czysta rekreacja po fajnym kursie,niż jakaś głębsza analiza tego spotkania zadecydowała,że go zagram,raczej w piłce nożnej kobiet jestem słabo zorientowany,ale tyle,że Niemki są dobre to wiem.Typ za drobne |
Pierwszy meczyk to raczej 1, a co do Basel - IFK to lepszy wydaje się under, nieprawdasz?
Bate - Anderlecht to typowy NO BET |
|
|
|
 |
coolen

Pomógł: 8 razy Wiek: 23 Dołączył: 04 Sty 2008 Posty: 1870 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 10:57 am
|
|
| Cytat: | FC Basel - IFK Goeteborg
kurs: 1,70 7/10 |
Basel odpuscil ligowy mecz w weekend, zagrali prawie 2gim skladem. Podstawowi zawodnicy odpoczywali i sadze ze beda gotowi na dzisiejszy mecz w 100%. Jak dla mnie pewna zwyciestwo Basel dzis. |
_________________ Real Madrid - Campeones de La Liga 07-08
NBA 2007/2008 yield - 28,55% |
|
|
|
 |
quaresma88

|
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 11:24 pm
|
|
| quaresma88 napisał/a: | Wisła Kraków - Beitar Jerozolima
...jestem wniebowzięty tym minusem
FC Basel - IFK Goeteborg
kurs: 2,10 2/10 |
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|