|
Typki na tydzien 17.10 - 23.10 |
| Autor |
Wiadomość |
mazak

|
Wysłany: Sro Paź 19, 2005 9:44 am
|
|
wlasnie nie ma byc ciekawie - zadnych niespodzianek, faworyci wygrywaja a razem z nimi my:) wiec ja mam nadzieje ze dzis ciekawie nie bedzie |
_________________ Zasady Pokera - przewodnik po pokerze online i poszczególnych poker room'ach. Znajdziesz tutaj informacje o istniejących w internecie poker room'ach, promocjach poker room'ów jak i informacje o najciekawszych darmowych turniejach Freeroll. Zapraszam! Szkólka Pokera, Zasady Pokera! |
|
|
|
 |
karas
|
Wysłany: Sro Paź 19, 2005 1:10 pm
|
|
Kurcze Mazak Ty to masz nosa.Wytypowałeś lige angielska do obstawienia remisu i ... udało sie zremisowali.Tylko mały problem -nie obstawiłem bo nie miałem kasy |
|
|
|
 |
tuitui
|
Wysłany: Sro Paź 19, 2005 4:03 pm
|
|
no jakos dzisiaj tutaj cicho!
czyzby wszyscy upijaja sie smakiem wczorajszych wygranych
napewno wszyscy typowali tyle remisow,
i teraz trzosy pelne dukatow
swoja droga mam nadzieje ze dzis lepiej zagraja i bramki sie posypia!! |
_________________ tuitui |
|
|
|
 |
mazak

|
Wysłany: Sro Paź 19, 2005 6:09 pm
|
|
| hehehe, tak wczoraj zapilem ze dopiero dochodze do siebie - niestety bylo to zapijanie smutkow - choc ten glowny kupon to dopiero dzis wiec trzymam kciuki! |
_________________ Zasady Pokera - przewodnik po pokerze online i poszczególnych poker room'ach. Znajdziesz tutaj informacje o istniejących w internecie poker room'ach, promocjach poker room'ów jak i informacje o najciekawszych darmowych turniejach Freeroll. Zapraszam! Szkólka Pokera, Zasady Pokera! |
|
|
|
 |
jankie(L)
Moderator
|
Wysłany: Sro Paź 19, 2005 6:38 pm
|
|
hehe sami alkoholicy na tym naszym forum Jestem zaje****** rozczarowany tym co pokazał MU, jak można mówić o konkurencji z Chelsea o tytuł mistrza Anglii jak nie umie się wygrać z Lilly, porażka Fergusona i całego zespołu.
Na dziś zagrałem :
Chelsea - Betis typ:1
Milan - PSV typ: 1
Lyon - Olympiakos typ: 1
Real - Rosenborg typ: 1
stawka: 30zł
Anderlecht - Liverpool typ: 2
FC Porto - Inter typ: x2
Olympiakos (strz. / nie strz.) typ: 2
Rangers - Petrzalka (+1,5) typ: 2
Chelsea - Betis typ: 1
stawka: 2zł |
_________________ Bez ryzyka nie ma zysku |
|
|
|
 |
tuitui
|
Wysłany: Sro Paź 19, 2005 8:41 pm
|
|
A ja dzisiaj strajkuje i nie stawiam kij im w oko!
Ide do kumpla przepic to co chcialem postawic i normalnie popatrzec na mecz!
Panowie powodzenia i niech mo bedzie z wami !! |
|
|
|
 |
mazak

|
Wysłany: Sro Paź 19, 2005 9:43 pm
|
|
do przerwy jest super - real przegrywa 1:0 |
|
|
|
 |
mazak

|
Wysłany: Sro Paź 19, 2005 10:49 pm
|
|
| i do d... - jak real wyciagnal to rangersi nie umieli sobie poradzic z amatorami ze sloweni - straszne ... robie sobie tydzien przerwy!!!!! |
|
|
|
 |
Radek(L)
Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 25 Mar 2005 Posty: 110 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sro Paź 19, 2005 11:22 pm
|
|
A ja mam jednak ta kolejke LM do przodu- ale minimalnie... najawazniejsz ze nie jesem na minus...!!
Petrzałka , jak w tamtej edycji liverpool !! - zmierzają po trofeum !_ hehe |
|
|
|
 |
dj_ptak
Wiek: 23 Dołączył: 17 Paź 2005 Posty: 4 Skąd: Nowa Karczma
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2005 9:08 am
|
|
Kuponik na UEFA cup:
Besiktas - Bolton - 1 - 2.20
Szatchar Donieck - z kims nam:) - 1 - 1.45
Tromoso - AS ROMA - 2 - 1.85
3mamy kciuki za faworytów [/b] |
_________________ ----------------No RiSk No FuN:)-----------------
poZdrO
dj_ptak |
|
|
|
 |
wembul
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2005 5:26 pm
|
|
a jak typujecie polską ligę...??
Pogon - Cracovia
Amica - Gornik
Lech P. - Belchatow
Odra W. - Arka
Polonia W. - Groclin
Plock - Leczna
Lubin - Legia
Wisla K. - Korona
ja obstawiam tak:
Pogon - Cracovia 1
Amica - Gornik x
Lech P. - Belchatow 1
Odra W. - Arka 1x
Polonia W. - Groclin 2
Plock - Leczna x
Lubin - Legia 2
Wisla K. - Korona 1 |
|
|
|
 |
tuitui
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2005 8:52 pm
|
|
| mazak napisał/a: | | i do d... - jak real wyciagnal to rangersi nie umieli sobie poradzic z amatorami ze sloweni - straszne ... robie sobie tydzien przerwy!!!!! |
a widzisz mazak nie cza bylo sie napic za to co postawiles ja wlasnie w srode zrozumialem ze czas zrobic palze na jakies 5-7 dni |
|
|
|
 |
jankie(L)
Moderator
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2005 9:32 pm
|
|
Amika Wronki – Górnik Zabrze
W sezonie 03/04 Górnik Zabrze pierwszy raz od ponad 6 (SZEŚCIU) lat zdołał urwać punkty Amice podczas meczu wyjazdowego, padł remis 1-1, jeszcze nigdy nie odnieśli we Wronkach zwycięstwa. Amika wygrała 4 z ostatnich 6 meczy w domu. Zabrzanie ostatnie zwycięstwo wyjazdowe odnieśli 6 miesięcy temu. Bilans meczy rozegranych między tymi klubami:
Amika – Górnik 6-3-0 bramki: 17-5
W ostatniej kolejce Amika szczęśliwie zremisowała w meczu z Arką Gdynia 1-1, a Górnik Zabrze na własnym boisku przegrał aż 0-3 z Koroną Kielce. W Zabrzu nie mają pieniędzy, kibiców ani wyników. Moim zdaniem Amika jest zdecydowanym faworytem tego meczu.
Typ: 1 |
|
|
|
 |
jankie(L)
Moderator
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2005 9:33 pm
|
|
Groclin Wlkp. – Polonia Warszawa
Niezadowolony prezes klubu z Grodziska zatrudnił nowego trenera Wernera Liczke, myślę, że od razu nie zmieni to stylu i poziomu gry reprezentowanego przez gospodarzy. Groclin zajmuje dopiero 9 miejsce ze stratą 7 punktów do lidera tabeli ich bilans tez nie jest zachwycający w tym sezonie, odnieśli 2 zwycięstwa 2 remisy i doznali 2 porażek na własnym boisku. Ale na nasze szczęście jeszcze gorzej wiedzie się Polonii J, która zajmuje ostatnie miejsce w tabeli z dorobkiem 5 punktów, w meczach wyjazdowych statystyka wygląda: 1-0-4. Gospodarze strzelili 12 bramek ale stracili również 12, goście natomiast na wyjazdach strzelili 5 bramek a stracili 9.
W ostatniej kolejce Groclin przegrał z Pogonią u siebie 1-3, a Polonia przegrała wyjazdowe spotkanie z GKS Bełchatów 2-0.
W Polonii trwa passa 5 porażek z rzędu, liczę, że po meczu w Grodzisku będzie ona jeszcze większa, gospodarze na pewno będą chcieli zmazać plamę po przegranej z portowcami i odniosą wysokie zwycięstwo.
Typ: 1 |
|
|
|
 |
jankie(L)
Moderator
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2005 9:33 pm
|
|
Lech – GKS Bełchatów
Ekipa z Bełchatowa w ostatnich 10 spotkaniach wyjazdowych (także II liga) tylko raz zdobyła komplet punktów – 0-2 w Łęcznej. Nie realne wydaje się więc być zwycięstwo z Lechem, który w ostatnich 9 spotkaniach przegrał tylko z Wisłą Kraków. Zmiana trenera w GKS-ie pomogła tylko na jeden mecz ze słabiutką Polonią, przeciwko takiej drużynie jaką jest obecnie Lech, powtórzenie sukcesu jest według mnie nie realne. Lechici strzelili u siebie 9 bramek a stracili 7, bełchatowianie strzelili 3 bramki a stracili 5.
Typ: 1
Resztę zanalizowanych meczy dodam jutro |
|
|
|
 |
mazak

|
Wysłany: Pią Paź 21, 2005 9:47 am
|
|
jankee takie szczegolowe analizy to nie w tym dziale tu z reguly maja byc same kuponiki juz by nie zasmiecac tematu;) ale to tak na przyszlosc uwaga dla ciebie i dla innych forumowiczow |
|
|
|
 |
mazak

|
Wysłany: Pią Paź 21, 2005 12:47 pm
|
|
I moj kuponik na dzis i jutro:
Arsenal - Man City 1 - 1,45
Hertha - Mainz 1 - 1,45
Millwall - Southampton 2 - 2,3
Pogoń - Cracovia X - 3,2
AKO 15,4 Stawka 10zl |
|
|
|
 |
jankie(L)
Moderator
|
Wysłany: Pią Paź 21, 2005 4:06 pm
|
|
ale prawda jest taka,że w innych działak nikt nic nie pisze dlatego umiesciłem to tutaj |
|
|
|
 |
jankie(L)
Moderator
|
Wysłany: Pią Paź 21, 2005 4:13 pm
|
|
| mazak napisał/a: | I moj kuponik na dzis i jutro:
Arsenal - Man City 1 - 1,45
Hertha - Mainz 1 - 1,45
Millwall - Southampton 2 - 2,3
Pogoń - Cracovia X - 3,2
AKO 15,4 Stawka 10zl |
MOIM zdaniem jedyny mecz, który może nie wejść to nie Southampton tylko remis w polskiej lidze, Pogoń pewnie idze do góry w tabelii, a Cracovia która zanotowała małą zwyżke w formy w Wodzisławiu mam nadal małe szanse żeby urwać gospodarzom punkty. Tym bardzie umotywowany do gry będzie Kaźmierczak,którego będą oglądac wysłannicy między innymi klubów angielskich... |
|
|
|
 |
tuitui
|
Wysłany: Pią Paź 21, 2005 5:01 pm
|
|
jankie(L) zapraszam:
Typy bukmacherskie Strona Główna » Forum "Typera" » Analizy i Informacje » Liga Niemiecka
jesli chodzi o 1 BL to mysle ze postaram sie umiescic cos przed kazda kolejka
Typy bukmacherskie Strona Główna » Forum "Typera" » Analizy i Informacje » Liga Niemiecka |
|
|
|
 |
jankie(L)
Moderator
|
Wysłany: Pią Paź 21, 2005 8:01 pm
|
|
| tuitui napisał/a: | jankie(L) zapraszam:
Typy bukmacherskie Strona Główna » Forum "Typera" » Analizy i Informacje » Liga Niemiecka
jesli chodzi o 1 BL to mysle ze postaram sie umiescic cos przed kazda kolejka
Typy bukmacherskie Strona Główna » Forum "Typera" » Analizy i Informacje » Liga Niemiecka |
Dziękuje, napewno skorzystam
Tym czasem zagrałem przez przypadek handicap na Craxe :
Pogon Szcecin - Cracovia Krakow (0:1) typ: 2
czyli urządza mnie tylko remis lub zwycięstwo gości...jest to mało prawdopodobne...wszystko przez nieuwage..k**** |
|
|
|
 |
mazak

|
Wysłany: Sob Paź 22, 2005 8:20 am
|
|
| no i cracovia niestety wygrala, a mi juz brak slow na to co sie wydarzylo w tym meczu, stracic gola w 95 min - kuswa mac ... |
|
|
|
 |
jankie(L)
Moderator
|
Wysłany: Sob Paź 22, 2005 8:57 am
|
|
mój przypdkowy handicup naszczęście wszedł. Dziś nie gram u buków za swoją kase. zadużo straciłem w poprzednim tygodniu. postaram się powielić bonus jaki dostałem w bet-at-home. teraz mam 8.75zł.
Mój kupon na dziś:
Bayern - Duisburg typ:1 kurs: 1.20
Metz - Lyon typ: 2 kurs: 1.65
ako: 1.98
stawka: 8.75 zł
możliwa wygrana: 17.33zł
jeśłi mi sie poszczęśći i trafie ten kupon to możliw,że zagram jeszcze na barce |
|
|
|
 |
Radek(L)
Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 25 Mar 2005 Posty: 110 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sob Paź 22, 2005 11:07 am
|
|
Ja także zainwestowałem te 5 zł.... i zobaczymy, ale zagralem chelsea, czyli dopiero jutro sie dowiem co i jak
MAzak- współczuje Tobie i sobie... cos niesamowitego ten mecz... ale dlaczego ja zawsze msuze na tym tracic :/ Już tak blisko bylo remisu, a tutaj klapa- to sie niezwykle wkur..łem, bo ostatnio strasznie gram w kratkę, co mnie deprymuje... ach szkoda gadać. Musze isc do pobliskiego buka i cos zagrać, a niestety hajsu nie mam w inetrentowych bukach :/-szkoda, ale mowi sie trudno: mam zamiar zagrać za duże hasjy taki kuponik:
Bayern-Duisburg 1
Everton-Chelsea 2
D. Zagrzeb-Cibalia Vinkovci 1
AKO: 2.0 |
|
|
|
 |
|