Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!
Dobra oferta w Sportingbet - 400 pln za darmo! Przeczytaj!

Poprzedni temat :: Następny temat
Typy Batmana na weekend
Autor Wiadomość
batman582

Wysłany: Czw Lis 30, 2006 7:30 pm   Typy Batmana na weekend
Przygotowałem około 20 bardzo interesujących typów z różnych lig.Oczywiście nie wszystkie wstawie na kupony.Popatrzcie i ewentualnie zweryfikujcie moje przypuszczenia.

FC Porto-Boavista 1. Słaba forma Boavisty i świetny domowy bilans Porto

Aris-Panathinaikos 2. Bardzo dobry wyjazdowy bilans koniczynek a Aris to średniawka.

Aek-Ionikos 1 Pewniak.Ionikos to czerwona latarnia.

Paok-Panionios 1 Dobry domowy bilans Paok.

Beveren-Anderlecht 2 Anderlecht nie bedzie miał problemów z takimi ogórkami ponadto ma strate do lidera i nie powinien jej powiekszyć.

Lierse-Brugge 2 Lierse natargało dotychczas 2 punkty.

St.Gallen-Aurau 1 Różnica klas obu zespołów skłania do postawienia jedynki

Bayern-Moenchengladbach 1 Każdy inny wynik bedzie wielką niespodzianką.

Cagliari-Milan 2 Milan musi gonić czołówke i powinien wygrać w Cagliari.

Roma-Atalanta 1 Dobra forma Romy przekonuje do takiego wyniku.

Real M.-Bilbao 1 To także pewniak.Bilbao raczej stawi słaby opór i przegra zdecydowanie.

Auxerre-Nice-1 Auxerre musi wygrać żeby nie stracić kontaktu z czołówką.Nice ma fatalny bilans meczów wyjazdowych.

Vitesse-PSV 2 PSV nie przegrało tam od 10 lat.

Alkmaar-Excelsior 1 Alkmaar nigdy w domu nie uległ Excelsiorowi.

Arsenal-Tottenham 1 Arsenal odbije sobie porażke z Fulham.

Monaco-Valenciennes 1 Monaco potrzebuje punktów a Valenciennes ma fatalny bilans na wyjazdach.

Man City -Watford 1 Dobra obecna forma Man City szczególnie u siebie w połączeniu ze słabiutką postawą Watford wskazują na jedyny możliwy wynik.

Standard Liege-Westerlo 1 takie mam przeczucie

Ponadto trzy mecze drugich lig ale nie wiem o nich zbyt wiele wiec podpowiedzcie cosik

Riminii-Vicenza 1
Mantova-Bari 1
Strasbourg-Bastia 1

Pare wtop tutaj pewnie bedzie więc prosze o wasze spostrzerzenia i informacje dotyczące tych meczy wtedy razem ogramy buków na niezły hajs
Ostatnio zmieniony przez Czw Lis 30, 2006 8:03 pm, w całości zmieniany 1 raz  

adam_mtx 

Wysłany: Czw Lis 30, 2006 8:36 pm   
ale wykombinowałeś ;) ładnie ładnie chociaż PAOK może być X i jak w podstawowyn składnie Auxerre wyjdzie Jelonek to wygrają ;P a ty jakie bieżesz na kupon ??

lucekksz

Wysłany: Czw Lis 30, 2006 9:02 pm   
A więc tak...Z mojego tematu wklejam :P

Auxerre - Nice
3 zwycięstwa, 3 remisy, 2 porażki(Auxerre bilans u siebie) - 0 zwycięstw, 1 remis, 7porażek(Nice bilans na wyjeździe)
Tutaj upatruję szansę w tym, że Nice nie jest mocne na wyjazdach (ma aż 7 porażek). Upatruje też szansę w Irku Jeleniu :D Mecz tych drużyn w ostatnim sezonie zakończył się wynikiem 2:0.

Strasbourg - Bastia (francja 2 liga)
7 z, 2 r, 0 p - 3 z, 1 r, 5 p
Strasbourg zajmuje 3 miejsce w lidze i jest dobre u siebie.Ma 7 zwycięstw i 2 remisy. Za dużo o tych drużynach nie wiem to napiszę jeszcze, że w ostatnim sezonie nie grali ze sobą, a w sezonach 04/05 , 03/04 i 02/03 Strasbourg wygrywał kolejno 2:0 , 4:2 , 2:0.

AEK - Ionikos
5 z, 1 r, 0 p - 1 z, 1 r, 4 p
Ionikos to ostatnia drużyna w tabeli. W ostatnich 8 spotkaniach siedem przegrali i jeden zremisowali. Myślę, że trzecia druzyna w tabeli nie będzie miała problemow z tym zespołem.Mecz tych drużyn w ostatnim sezonie zakończył się wynikiem 2:1.

PAOK - Panionios
4 z, 1 r, 0 p - 1 z, 4 r, 1 p
Niecierpliwi mnie to, że Panionios często remisuje na wyjazdach.PAOK po serii czterech zwycięstw przegrał w ostatniej kolejce 1:0 na wyjeździe z Xanthi. Jednak myślę, że PAOK u siebie nie da szans 13 drużynie w tabeli. W ostatnich pięciu sezonach mecze tych drużyn kończyły się wynikami : 1:0, 1:0, 2:0, 3:0, 3:1.

Real - Bilbao
3 z, 2 r, 1 p - 1 z, 3 r, 2 p
Tego meczu się boję bardzo ! Real jest mocniejszy na wyjazdach niż u siebie, a Bilbao dosyć dobrze radzi sobie na wyjazdach. Real złapał serię trzech wygranych i myslę, że teraz będzie czwarte z rzędu zwycięstwo.Mecz tych druzyn w ostatnim sezonie zakończył się wynikiem 3:1.

Vitesse - PSV
3 z, 0 r, 2 p - 5 z, 1 r, 1 p
PSV !!! Rewelacja w lidze holenderskiej ! Osiem spotkań z rzędu zakończyli zwycięstwem.
Vitesse to 14 zespół ligi i myślę, że nie powinni zagrozić liderowi tabeli. PSV ma tylko 5 punktów przewagi nad srugim Alkmaarem, więc nie powinni odpuszczać takich meczów.Mecz tych druzyn w ostatnim sezonie zakończył się wynikiem 1:3.

Alkmaar - Excelsior
3 z, 2 r, 1 p - 0 z, 2 r, 4 p
Tak jak w przypadku Realu, Alkmaar lepiej radzi sobie na wyjazdach, ale myslę, że z przecietnym Excelsiorem nie powinni mieć u siebie problemów. Ostatnio te dwie drużyny spotkały się ze sobą w sezonie 02/03 wtedy alkmaar wygrał 4:1.

FC Porto - Boavista
5 z, 0r, 0 p - 1 z, 1 r, 3 p
FC Porto jest u siebie niepokonanym zespołem. W ostatnich osmiu spotkaniach wygrali 6 i zremisowali oraz przegrali na wyjeździe. Mam nadzieję, że lider tabeli powinien spokojnie wygrać z 11 drużyną w lidze.Mecz tych drużyn w ostatnim sezonie zakończył się wynikiem 1:0.

Bayern - M'Gladbach
5 z, 1 r, 1 p - 0 z, 1 r, 6p
Bayern ma o co grać, ponieważ na razie zajmuje czwartą pozycję i nie powinni dać sobie odebrać punktów piętnastemu zespołowi tabeli. M'Gladbach bardzo słabo prezentuje się na wyjazdach.Mecz tych druzyn w ostatnim sezonie zakończył się wynikiem 3:0.

Powodzenia !!

MARTIN VACULIK MASTER OF KSM KROSNO !!!!!

gites 

Zaproszone osoby: 30
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 10:18 pm   
no przyznam mecze niezle:) ale grecka liga jes niepewna
Nigdy o tym nie zapominaj"

batman582

Wysłany: Czw Lis 30, 2006 10:51 pm   
Dzięki Lucekksz utwierdziłeś mnie w przekonaniu co do niektórych meczy.Pozdro

Dawid84 

Zaproszone osoby: 3
Wysłany: Pią Gru 01, 2006 4:18 pm   
Co do Strasbourga to też byłbym skłonny przyznać, że tego nie przegrają.
Szczegóły dział "Analizy..." --> Liga francuska

batman582

Wysłany: Pią Gru 01, 2006 6:44 pm   
Zdecydowałem sie na takie kupony:

Strasbourg-Bastia 1 :x
Man City-Watford 1
AEK-Ionikos 1:D
PAOK-Panionios 1
Monaco-Valenciennes 1:D
Aris-Panathinaikos 2
Roma-Atalanta 1
Celtic-Aberdeen 1 :D

Kurs 22.21

Za 3 zł do zgarnięcia 6 dyszek

Beveren-Anderlecht 2 :x :shock:
Ajax-Willem II 1:D
Bayern-Moenchengladbach 1:x :shock:
FC Porto-Boavista 1:D
Alkmaar-Excelsior 1:D
Auxerre-Nice 1:x
Vittese-PSV 2:D
Real M.-Bilbao 1

kurs 11.99

Za 3 zł 32.40

Lierse-FC Brugge 1
St.Gallen-Aurau 1:D
Arsenal-Tottenham 1:D
Mantova-Bari 1:x
St.Liege-Westerlo 1:D
Cagliari-Milan 2
Rimini-vicenza 1:x
St.Etienne-Lorient 1:D

Za 2 zł 74.10

Może któryś wejdzie
Ostatnio zmieniony przez batman582 Nie Gru 03, 2006 4:42 pm, w całości zmieniany 1 raz  

batman582

Wysłany: Pią Gru 01, 2006 11:43 pm   
Totalny szok.Jedyne dwa piątkowe mecze okazały sie wtopami w efekcie dwa kupony poszły sie j****.I do tego Anderlecht(byłem pewny tego meczu) stracił gola na 1:1 w doliczonym czasie gry.Masakra

Odpowiedz do tematu