Typy by Szymek
- Szymek
Typy by Szymek
-
muczaczo
- Szymek
Widzew w ostatnim meczu z Korona miał bardzo dużo szczęścia w ostatniej minucie i udało im się zremisować , jednak myśle ,że szczęście zostało wyczerpane , a Widzew nie ma już szans na pozostanie w lidze . Nie dość ,że dostali kare za korpupcje , to nie mają już matematycznych szans na pozostanie w 1 lidze . Dzisiaj Górnik zagra o prestiż i kase bez Brzeczka ale z powracajacym Hajtą i Pawelcem , Bye bye na co najmniej 2 sezony
5/10
- Szymek
Leeds United - Carlise United 1.60
Ako : 2.92
Ja sie nie znam ale mi sie nie widzi taka różnica na Errani ... w bwinie 1.63 a u innych 1.9 , a Leeds no to wiadomo gra u siebie o awans i też mi sie nie widzi żeby nie wygrali .Odradzam gre tego kuponu bo mi coś ostatnio nie idzie
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach hazardowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach hazardowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Zawieranie zakladow u bukmacherow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow na zawieranie zakladow wzajemnych jest zabronione i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.Polityka prywatnosci