Typy by Paul Pierce

Najlepsze typy i analizy, stworzone przez zespół ekspertów z naszego forum. Duże zyski GWARANTOWANE! Dostęp otwarty!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Paul Pierce

Typy by Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 02-01-2012, 13:09

Witam.

Dostałem propozycję żeby tutaj typować. Zastanawiałem się troszkę czy ją przyjąć. Zdecydowałem się. Co mi szkodzi. spróbuję jeżeli będzie słabo wrócę do GK. Jak każdy wie zajmuję się przede wszystkim typowaniem NBA. Początek sezonu jak dla mnie bardzo dobry jak będzie dalej ? Jak będzie w TE ? Zobaczymy zapraszam i mam nadzieję że nie zawiodę :)

NBA ogółem sezon 2011-2012 14-1-1

NBA styczeń: Liczba zakładów 0 | Wygrane 0 | Zwrot 0 | Przegrane 0 | Zysk 0 | Wkład 0| Yield: 0%
Ostatnio zmieniony 07-11-2013, 17:44 przez Paul Pierce, łącznie zmieniany 5 razy.
KG: Jeśli zależy to ode mnie, to żyje i umieram zielony.

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 02-01-2012, 16:30

Obrazek VS Obrazek

Typ 1 / STYCZEŃ

Zdarzenie: Phoenix Suns - Golden State Warriors
Typ: 1
Kurs: 1.55
Buk: :bet365-brak-polskiej-licencji!:
Stawka: 5/10

Dzisiaj o 21.30 Suns podejmować będą Golden State. Suns aktualnie bilans 1-3. U siebie zagrali dwa spotkania i dwa razy ulegli dla 76ers i NOH. Ostatnio przegrali 10 oczkami z Thunder i wygrali na wyjeździe z NOH. Widać że powoli Suns łapią swój rytm. Dzisiaj grają u siebie z Golden State. Goście mają bilans 2-2 ale wszystkie mecze zagrali u siebie. Co prawda pokonali NY i Chicago ale ta ekipa u siebie gra dobre spotkania. W tamtym sezonie na wyjazdach grali bardzo słabo i nie widzę żadnych argumentów żeby dzisiaj z Suns wygrali. Historia spotkań na korzyść Suns. Na ostatnie 20 wygrali aż 17 razy. Golden State to drużyna która gra dobry basket u siebie na wyjazdach spisują się słabo. Kontuzji w obu ekipach nie ma. Liczę na dobry mecz Suns i pewny win. Last 5:

19/03-11 NBA Phoenix vs. Golden State 108:97
11/02-11 NBA Phoenix vs. Golden State 112:88
20/10-10 NBA Presezon Phoenix vs. Golden State 92:87
24/01-10 NBA Phoenix vs. Golden State 112:103
31/10-09 NBA Phoenix vs. Golden State 123:101

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 02-01-2012, 18:00

Obrazek VS Obrazek

Typ 2 / STYCZEŃ

Zdarzenie: New York Knicks - Toronto Raptors
Typ: Knicks -6
Kurs: 1.66
Stawka: 6/10

W nocy o 1.30 czasu polskiego w Nowym Yorku miejscowi Knicks podejmować będą Toronto Raptors. NY aktualnie ma bilans 2-2. U siebie grali z Bostonem i wygrali 104:102. Toronto natomiast ma bilans 1-3. Raptors ostatni mecz grali wczoraj w nocy z Orlando Magic. Przegrali ten mecz 6 oczkami gdzie praktycznie przez cały mecz prowadzili aby w ostatnie kwarcie dostać srogie lanie 32:15. Jak widać dla Raptors to mecz back to back. NY ostatni swój mecz rozegrali 1 stycznia na wyjeździe z Sacramento gdzie wygrali 114:92. Wczoraj dobry mecz zagrali: Bargnani 28pkt, DeRozan 17pkt i Calderon 18pkt. Moim zdaniem oni nie są wstanie zagrać dwa razy tak dobrego meczu. Teraz o kontuzjach. W Toronto nie zagra na pewno Kleiza a pod znakiem zapytania stoi występ Baylessa. Po stronie NY nie zagrają: Jeffries, Davis i Schumpert. Amare przed meczem ma status Questionable for Jan. 2 vs. Toronto więc raczej jego występ nie jest zagrożony. Ostatni mecz miedzy tymi zespołami w NY wygrali Knicks 131:118. Dzisiaj nie widzę nic innego jak wygrana NY. Toronto to nie potęga na wyjazdach, grają po ciężkim meczu w Orlando i na dodatek w kotle NY. To jest ode mnie ostatni mecz na noc. Powodzenia :!:

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 03-01-2012, 11:41

Typ 1 102:91 :plus: 7.75j
Typ 2 90:85 :minus: -6j

NBA ogółem sezon 2011-2012 15-1-2

NBA styczeń: Liczba zakładów 2 | Wygrane 1 | Zwrot 0 | Przegrane 1 | Zysk 7.75 | Wkład 11| Yield: -29.55%

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 03-01-2012, 14:14

Obrazek VS Obrazek

W nocy o 1.00 w Clevland miejscowi CAvaliers podejmować będą Charlotte Bobcats. Cavs aktualnie z bilansem 2-2. U siebie grali wygrali z Netsami i ponieśli porażkę od Raptors. Bobcats bilans aktualnie 1-3. Na wyjazdach grali jeden mecz który przegrali z Heat. W tym meczu będziemy obserwowali pojedynek jedynek. Po stronie gospdoarzy Irving a po stronie gości D.J Augustin. Historia obu ekip na korzyść Clevland. Na 14 spotkań ostatnich Charlotte wygrali raz było to 4 stycznia 2010 gdzie minimalnie wygrali 88:91. W Cavs nie zagra od dawna kontuzjowany Erden. Po stronie Charlotte nie zagrają : Najera, Williams a nie pewny występu jest Thomas. Oglądając ostatnio obie ekipy moim zdaniem lepiej prezentują się Cavs. Charlotte w tamtym sezonie mieli problemy z wygrywaniem spotkań wyjazdowych. Natomiast Cavs pokazało w meczu z Pacers gdzie przegrali dopiero po dogrywce że są w stanie powalczyć z lepszymi. Obie ekipy ostatnie spotkania rozegrały 2 stycznia. Cavs wygrali z Netsami 98:82 a Bobcats zostali zmieceni z parkietu w MIami 129:90. Czyli obie ekipy miały dwa dni odpoczynku i przygotowania się do meczu. W ostatnim sezonie padł wynik 99:89 dla Cavaliers i myślę że i dzisiaj w nocy Cavs spokojnie pokonają gości.

Obrazek VS Obrazek

Jutro nad ranem o 4.30 czasu polskiego w Los Angeles ekipa Lakers podejmować będzie rakiety z Houston. Lakers aktualnie z bilansem 3-3. U siebie rozegrali dotychczas 4 spotkania. Wygrali 3 razy ( Denver, NY, Utah ) i ponieśli porażkę na inaugurację z Chicago. Houston natomiast ma bilans 2-2. Na wyjeździe rozegrali dwa spotkania z Memphis i Orlando i oba przegrali. Lakers ostatni swój mecz rozegrali 2 stycznia i przegrali z Denver. Houston grali 1 stycznia u siebie i wygrali z Hawks. Historia obu ekip na korzyść Lakers. Ostatnie 20 spotkań to 14 wygranych Lakers. W ostatnim sezonie Lakers wygrali dwa razy u siebie z rakietami 114:106 i 112:110. W obu ekipach nie ma zbytnio kontuzji. Odkąd z zawieszenia wrócił Bynum do Lakers ich gra się poprawiła. CO prawda przegrali ostatnio z Denver ale wtedy zagrał dość słabo ich lider Kobe. Dzisiaj myślę że Lakers w pełnym składzie poradzą sobie z rakietami. NIe spodziewam się że Kobe zagra drugi słaby mecz. GO Lakers

Typ 3 / STYCZEŃ

Typ: Cleveland Cavaliers + Los Angeles Lakers
Kurs: 2.12
Buk: :pinna:

Obrazek VS Obrazek

Typ 4 / STYCZEŃ

Zdarzenie: Utah Jazz - Milwaukee Bucks
Kurs: 1.826

Nad ranem o godzinie 3.00 czasu polskiego ekipa Utah Jazz podejmować będzie we własnej hali Milwaukee Bucks. Jazzmani aktualnie bilans 2-3. U siebie rozegrali 2 spotkania i dwa wygrali kolejno z: 76ers i NOH. Bucks natomiast ma bilans 2-2. Na wyjazdach zagrali 2 razy i dwa razy ulegli: Denver i Bobcats. Obie ekipy ostatnie swoje mecze rozegrały minionej nocy. Utah pokonało u siebie NOH 94:90 a Bucks przegrali z Denver 91:86. Jak widać dla Bucks to będzie kolejna podróż i kolejny mecz na wyjeździe. Utah nigdzie nie musi podróżować bo z NOH grali u siebie. Historia meczów na korzyść Utah którzy wygrali ostatnie 9 spotkań. Dziwi mnie dlaczego jest tak wysoki kurs na gospodarzy. Co prawda z Utah odszedł Andrei Kirilenko ale daj posiadają mocny skład i na pewno lepszy od gości. Tym bardziej że w Utah bez kontuzji a w Bucks nie pewni gry są Dunleavy i Harris. Dla mnie kurs mocno zawyżony i po dwóch spotkaniach Utah u siebie gdzie ograli nie takie słaby drużyny: 76ers i NOH stawiam dziś na Jazzmanów. Myślę że dzisiaj powinno być ok.

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 04-01-2012, 12:52

Typ 3 115:101 i 108:99 :plus: 12:72j
Typ 4 85:73 :plus: 9.13j

NBA ogółem sezon 2011-2012 17-1-2

NBA styczeń: Liczba zakładów 4 | Wygrane 3 | Zwrot 0 | Przegrane 1 | Zysk 29.6 | Wkład 22| Yield: 34.55%

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 04-01-2012, 17:17

Obrazek VS Obrazek

Dzisiaj w nocy o godzinie 1.30 w Miami miejscowi Heat podejmować będą u siebie Indiane Pacers. Heat aktualnie bilans 5-1. U siebie grali 3 razy. Dwa razy wygrali z Bostonem i Charlotte a ostatnio 3 stycznia ponieśli porażkę niespodziewaną z Atlanta Hawks. Pacers aktualnie bilans 4-1. Na wyjeździe zagrali 3 razy. Wygrali z Netsami i Raptors. Ponieśli porażkę z Pistons 96:88. Teraz o kontuzjach. Po stronie gospodarzy nie zagrają Miller i Curry. NIe pewny występ ma Gladness. Po stronie Pacers nie pewni występu są: Pendergraph i Foster. Jak widać osłabień większych po obu stronach nie ma. Historia spotkań na korzyść Miami. Ostatnie 6 spotkań pomiędzy nimi to 5 wygranych Heat i jedna porażka. Obie ekipy miały dzień odpoczynku przed tym meczem. Miami nigdzie nie jeździli bo z Hawks grali u siebie. Pacers grają 3 mecz z rzędu na wyjeździe po Pistons i Nets. Heat myślę że będą podrażnieni ostatnią porażką u siebie i powinni spokojnie ograć Indiane.

Obrazek VS Obrazek

Dzisiaj w nocy o 1.00 czasu polskiego na florydzie Orlando Magic podejmować będą czarodziejów z Waszyngtonu. Magic aktualnie mają bilans 4-2. U siebie rozegrali trzy spotkania. Wygrali z Raptors, Nets i Houston. Wizards aktualnie mają bilans 0-5. Na wyjeździe zagrali trzy razy i przegrali : Boston, Bucks i Hawks. Wizards w Orlando wygrali w ostatnich 18 spotkaniach tylko 4 razy. W ostatnim sezonie Magic dwa razy we własnej hali ograli Wizards wynikiem: 101:76 i 112:83. Co prawda Magic męczyli się ostatnio z Toronto ale tutaj przyjeździe najsłabsza jak dla mnie ekipa w tym sezonie NBA. Oglądając ich ostatnie mecze to praktycznie nie grają koszykówki. Nie można to nazwać dobrą grą. Obie ekipy miały dzień przerwy ale to Wizards grali z Bostonem i teraz kolejny wyjazd i kolejny ciężki mecz w Orlando. W Magic bez kontuzji. Wizards zagrają bez: Evans, Turiaf i Vesely. Jak dla mnie Orlando dzisiaj pokonuję czarodziejów.

Typ: Heat -5 + Magic -10
Kurs: 2.38

Obrazek VS Obrazek

Dzisiaj w nocy o godzinie 2.30 w Texasie Dallas podejmować będzie ekipę Marcin Gortata Phoenix Suns. Dallas aktualnie ma bilans 2-4. Słabo zaczęli sezon mistrzowie NBA. Dallas u siebie zagrali cztery spotkania. Wygrali dwa razy: Oklahoma , Raptors i przegrali dwa razy z : Denver i Miami. Suns aktualnie z bilansem 2-3. Na wyjeździe zagrali dwa spotkania wygrywając z NOH i przegrywając z Thunder. Oglądając ostatni mecz Suns którzy zagrali 2 stycznia u siebie z Golden było widać że ofensywa Suns bardzo kuleje. Dallas po wygranej nad Thunder widać że zaczynają powoli łapać swój rytm. Historia spotkań obu ekip na korzyść Dallas. Na ostatnie 20 spotkań 13 razy wygrali gospodarze. W ostatnim sezonie Dallas pewnie wygrali dwa razy z Suns u siebie: 115:90 i 106:91. W obu ekipach brak kontuzji. Myślę że w tym spotkaniu górą będzie Dallas. Swój parkiet i dobre nastroje po ograniu Thunder sprawią że powinni sobie poradzić ze słabo spisującymi się Suns.

Zdarzenie: Dallas Mavericks - Phoenix Suns
Typ: Mavericks -6
Kurs: 1.66

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 05-01-2012, 11:51

Typ 5 118:83 i 103:85 :plus: 14.28j
Typ 6 98:89 :plus: 8.3j

NBA ogółem sezon 2011-2012 19-1-2

NBA styczeń: Liczba zakładów 6 | Wygrane 5 | Zwrot 0 | Przegrane 1 | Zysk 52.18 | Wkład 33| Yield: 58.12%
Ostatnio zmieniony 07-01-2012, 11:38 przez Paul Pierce, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 06-01-2012, 16:31

Obrazek VS Obrazek

Dzisiaj o 1.30 czasu polskiego w hali TD Garden Boston Celtics podejmować będzie Indiane Pacers. Celtics aktualnie bilans 4-3. Do tej pory u siebie zagrali 3 spotkania i wszystkie wygrali: Pistons, Wizards, Nets. Warto dodać że Boston zaczął od trzech porażek i bilansu 0-3. Pacers natomiast mają bilans 4-2. Na wyjeździe zagrali cztery razy. Pokonali Raptors i Nets a przegrali z Heat i Pistons. Historia spotkań na korzyść Celtics. Na 20 spotkań Boston wygrał 12 razy. W ostatnim sezonie w ogródku Boston pewnie pokonał dwa razy Indiane stosunkiem: 92:80 i 99:88. Obie ekipy ostatnie spotkania rozegrały 5 stycznia. Pacers zostali rozgromieni w Miami 118:83 ( Bez Wade'a ) a Boston ograł pewnie Netsów 89:70 ( Bez Allen'a ) . W Bostonie dzisiaj nie zagra: Green i Pietrus. Allen odpoczywał z Netsami i dzisiaj wyjście na parkiet jest wątpliwe. W Pacers nie pewni gry są: Pendergraph , Foster i Stephenson. Myślę że dzisiaj Boston spokojnie wygra z Indiana. Oni w tym sezonie mają ciężkie mecze wyjazdowe i punkty muszą zdobywać przede wszystkim u siebie. I nie ma co się oszukiwać własna hala , lepszy skład i dzień odpoczynku przed meczem to plusy dla Bostonu.

Obrazek VS Obrazek

Dzisiaj w nocy o godzinie 2.00 czasu polskiego Wilki podejmować będą we własnej hali Cleveland Cavaliers. Wilki aktualnie bilans 2-4. U siebie zagrali cztery razy. Przegrali z Miami 101:103 i Memphis 86:90. Wygrali natomiast z Dallas 99:82 i San Antonio 106:96. Cavs natomiast legitymują się bilansem 3-3. Na wyjeździe zagrali trzy razy. Wygrali na początku rozgrywek z Pistons i ponieśli 2 porażki z Pacers i Raptors. Historia obu ekip na korzyść Cavs . Na 9 spotkań wygrali 5 razy. Obie ekipy swoje spotkania rozegrały 5 stycznia. Wilki przegrały z Memphis a Cavs ulegli Toronto. W Cavs nie zagra kontuzjowany od dawna Erden. U gospodarzy nie zagrają: Webster, Lee i Miller. Nie pewny jest występ JJ Barey ale prawdopodobnie zagra. W tym meczu zdecydowany faworyt to wilki. Przed sezonem solidnie się wzmocnili. Pokazali w tym sezonie już że u siebie są bardzo groźni. Ograli mistrzów NBA, ograli Spurs. A nie oszukujmy się Cavs to jedna ze słabszych drużyn chociaż w tym sezonie posiadają nr 1 draftu Irvinga. Na wyjazdach w tym sezonie dość słabo i nie przewiduję żeby powalczyli z Wilkami gdzie Minnesota u siebie skromnie przegrała z Miami i Memphis. Dzisiaj Wilki wygrywają mecz .

Typ: Boston + Wolves -3
Kurs: 2.02

Obrazek VS Obrazek

Dzisiaj o 2 w nocy czasu polskiego Oklahoma City Thunder podejmować będzie rakiety z Houston. Thunder aktualnie z bilansem 5-2. U siebie zagrali 4 spotkania. Wygrali 3 z: Magic, Dallas i Suns. Ponieśli jedną porażkę z Portland. Houston natomiast ma bilans 2-4. Na wyjeździe zagrali 4 spotkania i 4 srogo przegrali z: Magic, Memphis, Lakers i Clippers. Historia obu ekip na korzyść Houston. Na 17 spotkań wygrali 11. Ale warto dodać że ostatnie 3 spotkania do Thunder wygrywali pewnie. W ostatnim sezonie wygrali dwa razy 117:105 i 116:99. W Houston nie zagra Lee. W Thunder nie zagra Reid a nie pewny występ ma Thabo Sefolosha. Oklahoma swój ostatni mecz rozegrała 4 stycznia u siebie który przegrali z Portland. Dla Houston jest to trzeci mecz z rzędu na wyjeździe. 4 stycznia przegrali z Lakers ( 9 pkt ) , 5 stycznia przegrali z Clippers (28pkt ) . Dodać do tego porażki z Memphis ( 20pkt ) i Magic ( 9 pkt ) Oklahoma po dwóch porażkach z rzędu dzisiaj u siebie będzie chciała pokonać pewnie Houston i myślę że im to się uda. Mieli więcej dni do regeneracji sił. Houston w tym sezonie na wyjazdach gra dość słabo i nie widzę 3 porażki z rzędu Thunder na dodatek że grają u siebie po porażce z Portland.

Zdarzenie: Oklahoma City Thunder - Houston Rockets
Typ: Thunder -6
Kurs: 1.61

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 07-01-2012, 11:37

Typ 7 74:87 i 87:98 :minus: -6j
Typ 8 109:94 :plus: 8.05j

NBA ogółem sezon 2011-2012 12-1-3

NBA styczeń: Liczba zakładów 8 | Wygrane 6 | Zwrot 0 | Przegrane 2 | Zysk 60.23 | Wkład 45| Yield: 33.84%
Ostatnio zmieniony 08-01-2012, 20:42 przez Paul Pierce, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 07-01-2012, 14:32

Obrazek VS Obrazek

Dzisiaj w nocy o godzinie 2.30 czasu polskiego San Antonio Spurs podejmować będzie ekipę Denver Nuggets. Spurs aktualnie z bilansem 5-2. W domu rozegrali dotychczas 5 spotkań i wszystkie wygrali. Ograli kolejno: Dallas 93:71, Golden State 101:95, Utah 104:89, LAC 115:90 i Memphis 95:82. Denver aktualnie ma bilans 6-2. Na wyjeździe zagrali 4 spotkania. Wygrali z Dallas 115:93 i NOH 96:88. Przegrali z Lakers 92:89 i Portland 111:102. Denver notują aktualnie serię 4 wygranych z rzędu. Spurs u siebie 5-0. Dzisiaj ktoś straci serię i myślę że to będzie Denver. Historia obu ekip na korzyść Spurs. Na 20 spotkań wygrali 12 razy. Kontuzje. Spurs zagrają bez manu który połamał sobie rękę. Manu nie grał już w meczu z Dallas i Spurs poradzili sobie bardzo dobrze. W Denver bez kontuzji. Spurs ostatni mecz zagrali 6 stycznia z Dallas u siebie. Denver grali wczoraj z NOH i dzisiaj przyjeżdżają na ciężki teren do San Antonio. Wiadomo że gospodarze mają ekipę nie młodą dlatego to że nie grali i przygotowywali się spokojnie do tego daje im plus. Denver grają B2B. Moim zdaniem dzisiaj twierdza Spurs nie zostanie zdobyta. SAS pokazują w tym sezonie u siebie bardzo dobry basket i nie powinni mieć problemów w zatrzymaniu kurczaków.

Obrazek VS Obrazek

Dzisiaj w nocy o 1.00 czasu polskiego Atlanta Hawks podejmować będzie byków z Chicago. Atlanta aktualnie z bilansem 5-3. U siebie zagrali do tej pory trzy spotkania. Wygrali z Wizards , Nets i ponieśli porażkę po dogrywce z Heat 109:116. Chciago natomiast to aktualnie najlepsza ekipa NBA. Mają bilans 7-1. Na wyjeździe zagrali 6 razy. Ponieśli jedną porażkę z Golden State. Wygrali z: Lakers, Kings, LAC, Pistons i Magic. Ostatnie swoje mecze obie ekipy zagrały wczoraj w nocy. Hawks po dogrywce pokonali Charlotte w ich hali. Chicago pokonali Magic w ich hali. Historia obu ekip z lekkim plusem na Chicago. Na 19 spotkań 10 razy wygrali byki. U gospodarzy nie zagra: Kirk Hinrich a nie pewny występ ma Tracy McGrady. W Chicago nie zobaczymy: C.J Watsona a nie pewny gry jest Richard Hamilton. Ogólnie obserwując ostatnio grę Chicago myślałem że tak dobry początek to tylko wypadek przy pracy i nie grałem ich. W ostatnich dniach widzę że są w mega formię. Hawks męczyli się z Charlotte gdzie Chicago pewnie pokonali Orlando. Dzisiaj myślę że byki podtrzymają passę i wygrają swój mecz. Mecz nie będzie łatwy ale powinno go wygrać. Są w mega formie. Nie raz grali B2B i ogrywali spokojnie ekipy. Magic , Clippers czy Lakers to są solidne ekipy a byki ograły ich w ich halach. Dzisiaj stawiam na byków.

Typ 9 / STYCZEŃ

Typ: San Antonio Spurs + Chicago Bulls
Kurs: 2.27

Obrazek VS Obrazek

W niedzielę rano o 4.30 czasu polskiego w Los Angeles miejscowy zespół Clippers podejmować będzie Milwaukee Bucks. LAC aktualnie z bilansem 3-2. U siebie zagrali 3 spotkania. Wygrali z Houston i Portland i ponieśli jedną porażkę z Chicago. Bucks natomiast mają bilans 2-4. Na wyjeździe zagrali cztery razy przegrywając z: Kings, Utah, Denver i Charlotte. Historia obu ekip na korzyść LAC. Na ostatnich 9 spotkań to LAC wygrali 8. Po stronie LAC nie pewny występ ma Evans. Po stronie Bucks duże osłabienia. Nie zagra i czołowy zawodnik Andrew Bogut. Do tego nie pewny występ mają: Harris. Mbah a Moute i Dunleavy. W tym meczu faworyt jest jeden to LAC. Nie wyobrażam sobie nic innego jak pewne i wysokie zwycięstwo LAC. Clippers maja w tym sezonie znacznie lepszą ekipę a przyjeżdzają średni Bucks w osłabieniach. Myślę dzisiaj że Blake i Paul pewnie poprowadzą Clippersów po wygraną. LAC grali 5 stycznia wygrali z Houston i mieli aż 2 dni przerwy. Są głodni gry na pewno. Bucks grali 6 stycznia z Kings gdzie przegrali swój mecz. Dziś pewnie wygrywa LOB City.

Obrazek VS Obrazek

Dzisiaj w nocy o godzinie 3.00 czasu polskiego ekipa mistrzów NBA ostatniego sezonu Dallas podejmować będzie zespół New Orleans Hornets. Dallas aktualnie z bilansem 3-5. U siebie zagrali 5 spotkań. Przegrali na początku sezonu z Heat i Denver. Później przyszły trzy zwycięstwa z rzędu z Raptors, Thunder i Suns. NOH natomiast aktualnie z bilansem 2-5. Na wyjeździe rozegrali 3 spotkania. Przegrali z Kings i Utah. A odnieśli zwycięstwo nad Suns na początku rozgrywek. Historia obu ekip na korzyść Dallas. Ostatnie 18 spotkań to 16 wygranych Dallas. U gospodarzy nie zagra dzisiaj tylko Jason Kidd. Po stronie gości więcej osłabień. Nie zagrają: Henry , Ariza i Gordon. A co by nie patrzeć to znaczące postacie w ekipie NOH. A nie pewny występ ma DaJuan Summers. Dallas ostatni mecz zagrali 6 stycznia przegrany na wyjeździe z Spurs. NOH grali wczoraju siebie z Denver i przegrali mecz. Dla nich będzie to B2B. Gra Dallas ostatnio się poprawia. Oglądając ich w szczególności u siebie widać że wszystko idzie w dobrym kierunku. W ostatnim sezonie Dallas pewnie ograło 2 razy NOH : 121:89 i 98:95. NOH bardzo przeciętna forma , stracili dwóch czołowych graczy i grają B2B. Dallas więcej miało odpoczynku i myślę że powinno sobie spokojnie poradzić z NOH.

Typ 10 / STYCZEŃ

Typ: Dallas Mavericks -6 + Los Angeles Clippers -6
Kurs: 2.04

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 08-01-2012, 11:31

Typ 9 121:117 i 109:94 :minus: -6j
Typ 10 96:81 i 92:86 :plus: 8.58j

NBA ogółem sezon 2011-2012 13-1-4

NBA styczeń: Liczba zakładów 10 | Wygrane 7 | Zwrot 0 | Przegrane 3 | Zysk 68.81 | Wkład 57| Yield: 20.72%
Ostatnio zmieniony 08-01-2012, 20:43 przez Paul Pierce, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 08-01-2012, 19:32

Obrazek VS Obrazek

Dzisiaj w nocy o godzinie 2.00 czasu polskiego Phoenix Suns podejmować będą we własnej hali ekipę Milwaukee Bucks. Suns aktualnie z bilansem 3-4. U siebie rozegrali dotychczas 4 spotkania. Przegrali z 76ers i NOH a pokonali Golden State i ostatnio Portland. Bucks aktualnie z bilansem 2-5. Na wyjeździe zagrali 5 spotkań i wszystkie przegrali kolejno z: Charlotte, Denver, Utah, Kings i LAC. Historia obu ekip na korzyśc Suns. Na ostatnie 9 spotkań Suns wygrali wszystko. W ostatnim sezonie dwa razy ograli Bucks 92:77 i 105:101. Teraz trochę o kontuzjach. W Phoenix bez żadnych kontuzji. Bucks natomiast w tym meczu musza sobie poradzić bez Boguta i Dunleavy. Oboje są nie pewni gry i raczej nie wystąpią dzisiaj. Na temat Boguta czytałem że to są sprawy osobiste. Nie pewni gry są też Brockman i Mbah a Moute. Suns ostatni swój mecz zagrali u siebie w hali pokonując wręcz demolując Portland 102:77. Z każdym meczem widać że Suns nabierają rozpędu i ich forma rośnie. Bucks grają dzisiaj b2b. Wczoraj w nocy po ciężkim meczu ulegli LAC 92:86. Dzisiaj myślę że Suns spokojnie pokonają Bucks. Ta ekipa im bardzo dobrze leży. Potrafią z nią grać. Dodać do tego kłopoty gości. W tym meczu nie powinno nic się wydarzyć i Słońca na czele z Marcinem Gortatem który już nie ma śladu po kontuzji powinni odnieść 4 zwycięstwo.

Typ 11 / STYCZEŃ

Zdarzenie: Phoenix Suns - Milwaukee Bucks
Typ: Suns -6
Kurs: 1.71

Obrazek VS Obrazek

O 3.00 czasu polskiego ekipa Portland podejmować będzie u siebie kawalerzystów z Cleveland. Portland aktualnie z bilansem 5-2. U siebie zagrali 4 mecze. Pokonali Kings, Denver, 76ers i Lakers. Cleveland notują bilans 4-3. Na wyjeździe zagrali 4 razy z czego wygrali dwa spotkania z Pistons i ostatnio z Wolves. Ponieśli porażki z Raptors i Pacers. Historia obu ekip na korzyść Portland. Na 9 spotkań wygrali 5 razy. W Portland nie zagraj leczący kontuzję Greg Oden. W Cavs nie zagra Erden. Obie ekipy swoje ostatnie mecze grały na wyjeździe 7 stycznia. Portland sromotnie przegrali z Suns w ich hali a Cavs wygrali na wyjeździe z Wolves. Portland u siebie w tym sezonie spisują się znakomicie. Cavs jak dotąd dość dobrze sobie radzą. Ale pytam się jak długo ? Przyjeżdżają do Portland gdzie o punkty będzie ciężko. Sam uważam że dobra gra Cavs kiedyś się skończy i to będzie dzisiaj. Nie ma co mówić że skład Portland jest znacznie lepszy. Sam Irving dzisiaj nie wystarczy. Jak do tej pory to Cavs nie grali z potęgami tylko ze średniakami ligi. Dzisiaj pewnie wygrywają gospodarze. Inny wynik niż wysoka wygrana Portland będzie dużą niespodzianką.

Typ 12 / STYCZEŃ

Zdarzenie: Portland Trail Blazers - Cleveland Cavaliers
Typ: Portland -8
Kurs: 1.61

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 08-01-2012, 20:48

Na dzisiaj też polecam zagrać tripla za dośc dużą stawkę bo w moim mniemaniu są spore szansę na wejście. Thunder + Lakers + Suns takiego tripelka dzisiaj na noc polecam. Suns opisałem wyżej. Co do Lakers to są oni w gazie i u siebie raczej nie powinni przegrać z Miśkami którzy grają bez swojego lidera Randolpha. Oklahoma i Spurs oboje dziś grają B2B. Spurs wczoraj dobry mecz zespołu całego ale nie wierze że dzisiaj zagrają również dobrze w hali Thunder. Spurs swoje lata mają na prost nich Oklahoma, młodzi gniewni z Durantem na czele. Formę mają bardzo dobrą. Chociaż historia na korzyśc SPurs i to sporo ale dzisiaj Spurs przegrają mecz. Bez Manu Spurs nie są wstanie zagrać 4 dobrego meczu z rzędu i to w hali Thunder gdzie Oklahoma gra bardzo dobrze. Powodzenia.

Typ 13 / STYCZEŃ

Typ: Oklahoma + Suns + Lakers
Kurs: 2.30
Stawka: 8/10

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 09-01-2012, 11:58

Typ 11 109:93 :plus: 8.55j

Typ 12 98:78 :plus: 8.05j

Typ 13 108:96, 109:93, 90:82 :plus: 18.04j

NBA ogółem sezon 2011-2012 16-1-4

NBA styczeń: Liczba zakładów 13 | Wygrane 10 | Zwrot 0 | Przegrane 3 | Zysk 103.45 | Wkład 75| Yield: 37.93%

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 09-01-2012, 16:40

Z dzisiejszych spotkań spodobał mi się dubelek. Chicago jak i Pistons grają dzisiaj 3 mecz z rzędu. Chicago 7 stycznia wygrali na wyjeździe z Magic, 8 stycznia przegrali z Hawks gdzie zagrali bardzo słabo. Pistons 7 stycznia przegrali z 76 ers , 8 stycznia przegrali u siebie w hali z NY. Dzisiaj przyjeżdżają do podrażnionych słabą grą z Hawks byków. Moim zdaniem dzisiaj byki się zrehabilitują. W ostatnim sezonie ograli ich pewnie u siebie dwa razy 95:82 i 101:91. Dzisiaj nie wyobrażam sobie że Chicago zagra drugi z rzędu słaby mecz tym bardziej że dla nich to dopiero 3 mecz u siebie w hali. Wcześniej ograli pewnie Memphis 104:64 i męczyli sie z Hawks 76:74. Pistons w tym sezonie regularnie na wyjeździe zbierają bęcki. Drugi mecz to 76ers z Pacers. 76ers sezon zaczęli dobrze. Mają tylko dwie porażki na swoim koncie. U siebie grali dwa razy w tym sezonie i 2 razy gromili rywali ( Raptors i Pistons ). Pacers początek w miarę dobry. Na wyjazdach grają na przemian. W-P-W-P-W ostatnio wygrali na wyjeździe z Bostonem. Ale nie wierze że dzisiaj Pacers pokonają 76ers w ich hali gdzie oni są u siebie bardzo mocni. Co prawda 76ers gra 3 mecz z rzędu a Pacers mieli dzień przerwy ale gospodarze grali dwa razy u siebie także nigdzie nie musieli latać. Nie powinno to zbyt wpłynąć na ich grę. W Pacers prawdopodobnie nie zagra ich lider Hibbert. Ale to będzie na 100% wiadomo tuż przed meczem. Ten dubelek wygląda mi na dzisiaj bardzo smacznie i oceniam duże szanse na plus.

Typ 14 / STYCZEŃ

Typ: Chicago -10 + Philadelphia 76ers
Kurs: 2.25
Stawka: 7/10

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 10-01-2012, 14:15

Typ 14 96:86 i 92:68 :plus: 15.75j

NBA ogółem sezon 2011-2012 17-1-4

NBA styczeń: Liczba zakładów 14 | Wygrane 11 | Zwrot 0 | Przegrane 3 | Zysk 119.20 | Wkład 82| Yield: 45.37%

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 10-01-2012, 19:50

Na dzisiaj miałem nic nie grać ale zdecydowałem się na tripelka. Pierwszy mecz to 76ers vs Kings. Tak tak pewnie nie którzy się zdziwią że gram na 76ers znowu. 76ers aktualnie bilans 6-2. U siebie zagrali 3 spotkania i 3 pewne wygrane. Zero kontuzji i bardzo dobra forma co pokazują na początku sezonu. Dla 76ers jest to b2b ale patrząc na ten sezon dla mnie to nie ma znaczenia. Kings dzisiaj przyjeżdżają po ciężkie punkty. Chociaż historia na korzyść królów ja dzisiaj wierze ze Phila wygra ten mecz spokojnie. Kings 3 razy grali na wyjazdach i dostawali lanie : Denver ( 110:83 ) , Memphis ( 113:96 ) i Portland ( 101:79 ). Drugi mecz to Utah vs Cavs. Jazzamani po stracie Kirilenki myślałem że będą grać słabo a tu proszę bilans 5-3 z tego 4 wygrane u siebie na 4 rozegrane spotkania z nie byle jakimi drużynami: Memphis, Bucks, NOH i 76ers. Cavs mają bilans 4-5. Na wyjazdach zagrali 5 razy z czego wygrali tylko z Pistons i Wolves. Przegrali z Portland, Toronto i Indiana. Cavs grają b2b bo zeszłej nocy przegrali z Portland. Utah mieli więcej odpoczynku i myślę że sam Iriving dzisiaj to za mało na zgraną ekipę z Utah. W ostatnim sezonie Utah u siebie dwa razy win: 121:99 i 97:96. Ostatni mecz to jak dla mnie hit dzisiejszej nocy LAL 7-4 vs Suns 4-4. Lakers chyba kryzys mają za sobą. Lakers u siebie w tym sezonie już rozegrali 7 spotkań. Przegrali tylko raz na początku z bykami. Ogrywali po kolei: Utah, NY, Denver, Houston, Memphis i Golden. Powrót Bynuma dała sporo dla jeziorowców. Dzisiaj zagrają z Suns. Ekipa Gortata ostatnio dość ładnie sobie pogrywa i wygrywają mecze ale to u siebie. Dzisiaj przyjeżdżają do jaskini lwa. Suns rozegrali tylko 3 wyjazdowe spotkania. Wygrali z NOH i ponieśli porażki od Thunder i Dallas. Czy Lakers poniosą 2 porażkę u siebie ? Nie wierzę w to. To że Suns zaczynają powoli grać swój basket nie wystarczy im na lakers. Mimo tego że w zeszłym sezonie w Los Angeles zagrali dwa dobre mecze. Nie ma opcji że Nash zagra tak fenomenalnie pod względem asyst jak ostatnio u siebie. Bynum vs Gortat ? Gortat w dobrej formie i sporo punktuje na dobrej skuteczność ale Bynum to nie ogórek i ciężko mu będzie dzisiaj zdobywać punkty. Moim zdaniem taki tripelek ma duże szansę na wejście dzisiaj.

Typ 15 / STYCZEŃ

Typ: Philadelphia 76ers + Utah Jazz + Los Angeles Lakers
Stawka: 7/10

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 11-01-2012, 09:57

Typ 15 112:86, 113:105 , 99:83 :plus: 15.75j

NBA ogółem sezon 2011-2012 18-1-4

NBA styczeń: Liczba zakładów 15 | Wygrane 12 | Zwrot 0 | Przegrane 3 | Zysk 134.95 | Wkład 89| Yield: 51.63%

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 11-01-2012, 17:09

Obrazek VS Obrazek

Dzisiaj w nocy o godzinie 2.00 czasu polskiego w Chicago miejscowe byki podejmować będą czarodziejów z Waszyngtonu. Chicago aktualnie z bilansem 9-2. U siebie zagrali do tej pory trzy spotkania. Wygrali z Memphis ( +40 ) , Atlanta ( +2 ) i Pistons ( + 24 ). Wizards aktualnie z najgorszym bilansem w lidze 1-8. Na wyjazdach zagrali cztery spotkania i wszystkie przegrali. Przegrali i to sromotnie: Magic ( +18 ), Boston ( słaby mecz +8 ) Bucks (+21 ) i Hawks ( +18 ). Historia obu ekip na korzyść byków. Na 20 spotkań Chicago wygrali aż 16. W ostatnim sezonie byki pewnie wygrali dwa razy z Wizards 98:79 i 103:96. Dla Chicago będzie to 3 mecz z rzędu. Pokonali Pistons u siebie 92:68 minionej nocy ograli na wyjeździe Wolves 111:100. Wizards grają b2b dzisiaj. Wczoraj wygrali swój pierwszy mecz u siebie z Raptors 93:78. Teraz o kontuzjach. Byki dzisiaj bez Watsona. Nie pewny występ ma Richard Hamilton. Po stronie gości nie zagrają Evans i Turiaf. Jak widać w tym sezonie czarodzieje grają bardzo słabo. Byki po ostatniej wpadce z Atlanta znowu zaczeli grać swoją piłkę. Dzisiaj 3 mecz z rzędu ale po tym sezonie widać że to nie ma znaczenia. Wizards to nie potęga a Chicago to faworyt do wygrania ligi w bardzo dobrej formie. U siebie w hali nie ma innej opcji aby byki nie wygrały tego spotkania sporą przewagą.

Obrazek VS Obrazek

Dzisiaj o 1.00 czasu polskiego w Toronto miejscowi Raptors podejmować będą Sacramento Kings. Toronto aktualnie z bilansem 4-6. U siebie zagrali do tej pory 4 razy. Wygrali z Cavs i Wolves a ulegli Nets i Pacers. Kings mają bilans 3-7. Na wyjazdach zagrali cztery razy i cztery razy zbierali baty. Kolejno: 76ers ( +27 ), Denver ( +17 ), Memphis ( +17 ) i Portland ( +22 ). Historia obu ekip na korzyść Toronto. Na rozegrane 9 spotkań Raptors wygrali 8 razy. W ostatnim sezonie dwa razy wygrali: 118:112 i 115:104. Kontuzje. W ekipe Toronto nie zagrają: Bayless i Gray. Nie pewny występ ma Kleiza który wraca po kontuzji. W Kingsach nie zagrają Hayes a nie pewny wystep ma Thonton. Oglądając obie ekipy mam wrażenie że Toronto prezentuję się znacznie lepiej. Świetne zawody rozgrywa ostatnio Bargnani. Pomaga mu w tym Calderon. Sacramento na wyjazdach bardzo słabe. W Toronto grać nie potrafią jak pokazuję historia i dzisiaj wątpię że się to zmieni.

Obrazek VS Obrazek

Tuż nad ranem o 4.00 czasu polskiego ekipa Portland podejmować będzie Orlando Magic. Portland z bilansem 7-2. U siebie rozegrali 6 spotkań które wygrali. Pokonali : LAC, Cavs, LAL, Denver, Kings i 76ers. Magic z bilansem 6-3.Na wyjazdach zagrali 4 razy. Wygrali dwa razy z : Kings i Bobcats. Przegrali z : Pistons i Oklahoma. Historia obu ekip na korzyść Portland. Na 9 spotkań Portland wygrali 5 razy. W ostatnim sezonie pewnie wygrali dwa razy z Magic: 97:83 i 102:87. Kontuzję. W Portland nie zagra od dawna kontuzjowany Greg Oden a w Magic nie pewny wystep ma Q. Richardson. Dziwi mnie tak wysoki kurs na Portland. Gospodarze w tym sezonie radzą sobie znakomicie tym bardziej we własnej hali gdzie ogrywali już nie takie słabe drużyny: Lakers , Denver czy LAC. Tutaj jedyne co może wpłynąć na tak wysoki kurs to to że grają b2b. Wczoraj w nocy ograli LAC 105:97 a Magic ostatni mecz zagrali z Kings na wyjeździe gdzie ledwo wygrali 104:97. Widziałem tamten mecz i powiem szczerze Orlando nic wielkiego nie pokazało. Dzisiaj grają z Portland gdzie gospodarze grają bardzo dobry basket i mają zgraną ekipę. Dzisiaj gram na gospodarzy i myślę że mnie nie zawiodą bo są wstanie ograć nie tak mocne Orlando.

Obrazek VS Obrazek

O 3.00 czasu polskiego ekipa Denver podejmować będzie u siebie New Jersey Nets. Denver aktualnie z bilansem 6-4. U siebie zagrali do tej pory 5 spotkań. Wygrali 4 razy: Utah, LAL, Bucks, Kings i ponieśli jedną porażkę z NOH. Nets z bilansem 2-8. Na wyjazdach zagrali 6 razy. Wygrali z : Wizards i Raptors. Przegrali z: Magic, Hawks, Cavs i Bostonem. Historia obu ekip na korzyśc Denver. Na 9 spotkań kurczaki wygrały 5 razy. W ostatnim sezonie dwa razy ich pokonali: 107:103 i 101:87. Kontuzję. W Denver nie pewny występ ma Lawson. Więcej kontuzji jest po stronie Nets. Nie zagrają: Lopez, James, Sevenson. Nie pewny występ ma Mehmet Okur. Obie ekipy ostatnie swoje mecze zagrały 10 stycznia. Denver u siebie dość nie oczekiwanie przegrali z NOH a Netsi ulegli we własnej hali Hawks. Denver notuję 2 porażki z rzędu. Dzisiaj grają u siebie we własnej hali z osłabionymi Netsami. Składów nie ma co porównywać. Bo wiadomo że Denver dysponują mocniejszą s5 jak i rotacją na ławce. Bo dwóch meczach z rzędu przegranych dzisiaj będzie rehabilitacja i Nuggets pewnie pokonują Netsów którzy na wyjazdach jak do tej pory zbierają lanie. Dzisiaj się nie zanosi na ich wygraną a pewny win gospodarzy.

Typ 16 / STYCZEŃ

Typ: Chicago Bulls -10 + Toronto Raptors
Kurs: 2.28
Stawka: 8/10

Typ 17 / STYCZEŃ

Typ: Portland Trail Blazers + Denver Nuggets -8
Kurs: 2.34

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 12-01-2012, 10:29

Typ 16 :minus: 8j

Typ 17 :minus: 5j

NBA ogółem sezon 2011-2012 18-1-6

NBA styczeń: Liczba zakładów 17 | Wygrane 12 | Zwrot 0 | Przegrane 5 | Zysk 134.95 | Wkład 101| Yield: 33.61%

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 12-01-2012, 12:56

Dzisiaj w NBA tylko 5 spotkań. Ja wybrałem dwa do dubelka za mocną stawkę po wczorajszym pierwszym tak mocnym moim nie powodzeniu. Pierwsze spotkanie to Suns vs Cavs. Ekipa Suns ostatnio pokazuję bardzo dobrą formę. U siebie zagrali 5 spotkań. Wygrali trzy ostatnie z rzędu z Bucks (+16 ), Portland ( +15 ) i Golden State ( +11). W ostatnim meczu z Lakers żeby nie zagrali ostatniej złej kwarty to by powalczyli o wygraną. Widać dużą poprawę w grze słońc. Przyjeżdżają dziś Cavs. Ekipa która na wyjazdach do tej pory rozegrała 6 spotkań. Wygrali tylko dwa razy z Pistons i Wolves. Przegrali z Utah ( + 8 ) , Portland ( +20 ) , Raptors (+15 ) i Pacers ( +7 ). Historia obu ekip na korzyść Suns. Na 8 spotkań to Suns wygrali aż 6 razy. Drugie spotkanie to Hawks vs Bobcats. Tutah stawiam zdecydowanie na gospodarzy. Ostatnio pokazują bardzo dobry basket.
Wczoraj ulegli dla Pacers na wyjeździe 12 punktami a dzisiaj grają b2b u siebie z Charlotte. Bobcats ostatni mecz u siebie 11 stycznia i dostali lanie z Houston +12. Atlanta w tym sezonie przegrała u siebie po OT tylko z Heat. pokonali u siebie Wizards ( +18 ) , Nets ( +7 ) i Chicago +15 grając b2b :!: . Wczoraj dość sporo niespodzianek ale dzisiaj nie przyjmuję do wiadomości że może być tak samo. Stawka wysoka ponieważ uważam że dubelek z dużymi szansami na wygraną i osobiście polecam zagrać mocniej. Dla mnie ten dubelek to jest główne danie dzisiejszej nocy. Może być różnie bo to tylko sport ale liczę na spory plus rano.

Typ 18 / STYCZEŃ

Typ: Suns -5 + Hawks -6
Kurs: 2.56
Stawka: 9/10

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 13-01-2012, 05:26

Typ 18 :minus: 9j

Czas na głębokie przemyślenia. Trzy porażki z rzędu. :???: Najbliższe dwa dni to 22 spotkania oby to co straciłem , odrobić.

NBA ogółem sezon 2011-2012 18-1-7

NBA styczeń: Liczba zakładów 18 | Wygrane 12 | Zwrot 0 | Przegrane 6 | Zysk 134.95 | Wkład 110| Yield: 22.68%

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 13-01-2012, 17:13

Obrazek VS Obrazek

Dzisiaj o 1.00 czasu polskiego Philadelphia 76ers podejmować będzie u siebie czarodziejów z Waszyngtonu. 76ers akutalnie z bilansem 7-3. U siebie zagrali do tej pory 4 spotkania i wszystkie wygrali. Kolejno z: Kings, Pacers, Raptors, Pistons. Wizards to najgorsza drużyna ligi. Aktualnie mają bilans 1-9. Na wyjazdach zagrali pięć razy. Wszystko przegrali po kolei z: Bulls +14, Magic +18 , Boston +8, Bucks +21 i Hawks +18. Historia obu ekip na korzyść 76ers. Wizards na 18 spotkań wygrali tylko 5 razy. Kontuzję. W 76ers nie pewny gry jest Spencer Hawes. W Wizards nie zagrają: Evans, Turiaf a nie pewny gry jest Blatche. Tutaj nie ma co się oszukiwać. 76ers powinna wygrać ten mecz bardzo zdecydowanie. Obie ekipy ostatnie spotkania grali 12 stycznia. 76ers po dobrej passie przegrali wyjazdowe spotkanie z NY a Wizards dostali bęcki od Chicago gdzie u nich rozgrywającym był nr 3. Nieporadność koszykarzy Wizards w tym sezonie woła o pomstę do nieba. 76ers spisują się w tym sezonie znakomicie i do ich hali przyjeżdża najsłabsza ekipa. Czy dzisiaj przegrają ? Był by to szczyt głupoty. Ja dzisiaj liczę na dobry mecz ich lidera Iguodali i pewna wygrana 76ers.

Obrazek VS Obrazek

O godzinie 2.00 czasu polskiego w Houston miejscowe rakiety podejmować będą królów z Sacramento. Houston aktualnie z bilansem 3-7. U siebie zagrali do tej pory trzy spotkania . Wygrali z Spurs i Hawks a przegrali z Thunder gdzie nie grał ich lider Lowry. Kings natomiast notują bilans 4-7. Na wyjazdach zagrali 5 razy z czego wygrali raz ostatnio z Raptors. Ponieśli porażki z: 76ers, Denver, Memphis, i Portland. Historia obu ekip na korzyść Rakiet. Na 18 spotkań 12 wygrali Houston. Kontuzję. W Houston nie pewny występ ma Lee. W Kings nie zagra: Chuck Hayes a nie pewny występ ma Thronton. Obie ekipy ostatnie mecze rozegrali 12 stycznia. Houston poo dogrywce przegrali w San Antonio a Kings dość nie oczekiwanie ograli Toronto w ich hali. Houston notuję dość słaby bilans ale większość spotkań grali na wyjazdach. U siebie już Spurs czy hawks się przekonali że nie są tacy słabi. Dzisiaj przyjeżdżają Kings. Nie chcę wierzyć że Houston w składzie z ich gwiazdą i motorem napędowym Lowrym nie pokonają Kingsów. Toronto to nie Hoston i aż tak łatwo nie będą mieli. Ja się dzisiaj spodziewam pewnej wygranej. Przemawia za tym ich własna hala, Lowry w składzie i to jak grają u siebie. A grają bardzo dobry basket.

Obrazek VS Obrazek

Rano o godzinie 4.30 czasu polskiego w Los Angeles miejscowi Lakers podejmować będą kawalerzystów z Cleveland. Lakers aktualnie z bilansem 8-4. U siebie zagrali 8 spotkań i przegrali tylko raz na star rozgrywek z Chicago. Wygrali z: Suns, Memphsi, Golden State, Houston, Denver, NY i Utah. Cavs mają bilans 5-5. Na wyjazdach zagrali 7 razy. Wygrali z Pistons, Wolves i Suns. Ponieśli porażki z: Pacers, Raptors, Portland i Utah. Historia obu ekip na korzyść Lakers. Na 9 spotkań LAL wygrali 6 razy. W ostatnim sezonie Lakers we własnej hali rozgromili Cavs 112:57 ale dzisiaj ekipa z Cleveland ma u siebie nr 1 draftu Irvinga. Kontuzję. W Lakers nie zagra: Derrick Caracter a status day to day mają: McRoberts, Blake i Murphy. Cavs ostatni swój mecz zagrali wczoraj ograli na wyjeździe Suns była to dość spora niespodzianka. Lakers ostatni mecz zagrali 12 stycznia gdzie ograli na wyjeździe Utah. W ostatnich dwóch meczach fenomenalnie gra lider jeziorowców Kobe który rzuca pond bagatela 40 punktów. Wczoraj dobry mecz zagrał lider Cavs Irving który rzucił ponad 20 punktów. Dzisiaj grają b2b w jaskini lwa w hali MSG w Los Angeles. Ostatnio bardzo sporo niespodzianek ale dzisiaj nie ma argumentów żeby Cavs powalczyli z Lakers tym bardziej że ekipa LAL ostatnio w bardzo dobrej formie. Notują 4 mecze wygrane z rzędu a u siebie aż 7 razy z rzędu wygrywali i to z ekipa lepszymi od Cavs. Wiadomo to NBA tam każdy z każdym może wygrać. ALe nie dzisiaj. Dzisiaj Lakers sprowadzą na ziemię Cavs i wygrają swój mecz.

Obrazek VS Obrazek

O 2.30 czasu polskiego w San Antonio miejscowi Spurs podejmować będą Portland. Spurs 7-4 z czego u siebie zagrali 7 spotkań i wszystkie wygrali: Memphis, LAC, Utah, Golden, Dallas , Denver, Houston. Spurs dzisiaj zagrają bez Manu i Forda. San Antonio bez Manu radzą sobie bardzo dobrze. U siebie na parkiecie grają dobry basket i są nie pokonani. Portland z bilansem 7-3. Na wyjeździe zagrali 3 razy. Wygrali z Thunder a ponieśli porażkę z LAC i Suns. Ostatnie swoje mecze obie ekipy zagrały 12 sytcznia. Spurs pokonali u siebie Houston a Portland u siebie przegrali z Magic. Ostatni mecz portland z Orlando pokazał że forma opada z dzisiejszych gości. Historia spotkań na korzyśc Spurs. Na 16 spotkań aż 12 wygrali Spurs. Dzisiaj przewiduję dobry równy mecz z przewagę gospodarzy. U siebie grają bardzo dobrze i liczę na wygraną.

Co do Dallas to jestem bardzo pewny tego że wygrają mecz z Bucks. Mistrzowie NBA z ostatniego sezonu widać że łapią wiatr w żagle. Dallas notują 3 wygrane z rzędu. Bucks nie wygrali jeszcze na wyjeździe a w Dallas gra im się bardzo ciężko gdzie w historii NBA wygrali tylko dwa razy. Myślę że spokojnie Mavs wygra ten mecz. Co prawda Bucks już z Bogutem i po dwóch wygranych meczach to jednak nie spodziewam się żeby tutaj Mavs stracili punkty.

Typ 19 / STYCZEŃ

Zdarzenie: San Antonio Spurs - Portland Trail Blazers
Kurs: 1.80
Stawka: 4/10

Typ 20 / STYCZEŃ

Typ: Philadelphia 76ers -10 + Houston Rockets -4

Typ 21 / STYCZEŃ

Typ: Dallas Mavericks -4 + Los Angeles Lakers -6
Kurs: 2.02

Awatar użytkownika
Paul Pierce

Post autor: Paul Pierce » 14-01-2012, 11:39

Typ 19 99:83 :plus: 7.2j

Typ 20 120:89 , 103:89 :plus: 13.5j

Typ 21 :minus: -5j

NBA ogółem sezon 2011-2012 20-1-8

NBA Styczeń: Liczba zakładów 21 | Wygrane 14 | Zwrot 0 | Przegrane 7 | Zysk 155.65 | Wkład 125| Yield: 24.52%

ODPOWIEDZ