|
Typy by darblast |
| Autor |
Wiadomość |
darblast
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 10:26 am
|
|
| ziomek Fisichella mial wymieniony silnik jedzie z ostatniego miejsca !! To jest pewniak !! |
|
|
|
 |
MefiuPro

Zaproszone osoby: 7
Pomógł: 22 razy Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 1836 Skąd: Ostrów Wlkp.

|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 11:16 am
|
|
| darblast napisał/a: | 1 2519 Heidfeld - Kubica 1 1.35
2 2524 Rosberg - Fisichella 1 1.60
stawka: 500zł
ako: 2,16
wygrana: 972
|
Jak widzę, tylko w sts można to zagrać, więc się wybrałem na szybko i puściłem. Przyjąłem nową taktykę, więc zapraszam do wypowiedzi. Typy niemal pewne, bo wiadomo, że nie ma pewniaków a są tylko wielce prawdopodobne. Liczę, że wszystko będzie po naszej (w większości Twojej ) myśli. Pozdro |
_________________ www.typybukmacherskie.org/7136.htm
 |
|
|
|
 |
darblast
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 5:31 pm
|
|
| darblast napisał/a: |
1 2519 Heidfeld - Kubica 1 1.35 -->
2 2524 Rosberg - Fisichella 1 1.60 -->
stawka: 500zł
ako: 2,16
wygrana: 972
|
+ 500zł Tak jak mówiłem kupon był pewny |
|
|
|
 |
gomes
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 5:44 pm
|
|
Juz wiecej "!!" pod tematem sie napisac nie dalo??????????????
Bys widzial +500 jakbys rano nie wiedzial ze Fisico wymienial silnik i jedzie z ostatniego miejsca
Brawo za wynik tygodniowy ale cos za bardzo sie lansujesz ziomek ciekawy jestem czy ty wogole grasz te kupony, juz wielu bylo takich co to wygrywali kupe szmalu, ale w necie na forum, taka forma dowartosciowania. Fajnie byloby zobaczyc screena |
|
|
|
 |
barthaaz02
Zaproszone osoby: 6
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 5:47 pm
|
|
| Cytat: | Cytat:
1 2519 Heidfeld - Kubica 1 1.35
jaki duy kurs, typ jak najbardziej ok, jesli Nickowi bolid nie odmówi posłuszenstwa bedzie przed Kubicą. Start z 15 pozycji na tym torze to bardzo ciezki start. Jesli robert zajmie punktowane miejsce bede sie cieszył, ale w to watpie aby udało mu sie wyprzedzic 7 bolidów na tym torze.
Cytat:
2 2524 Rosberg - Fisichella 1 1.60
Rosberg w kwalfikacjach miał chyba mało paliwa wiec jako jeden z pierwszych bedzie musoiał zjechac na tankowanie. na starcie ma mała przewage nad włochem i oby jej nie stracił. Typek lekko ryzykowny |
no i jak pisałem Robertpkt nie zdobył, a nie wiedziałem ze Fisichela miał wymieniony silnik. Coś duży kurs jak na takie rozstrzygniecie, chyba kursy brałes z piątku...
gratuluje kuponu |
|
|
|
 |
darblast
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 5:50 pm
|
|
Do: barthaaz02
Z czwartku.. trzeba bylo wejsc dzis przed 10 na strone STS'a
Do: tego bolka wyżej
Czy na każdym forum są ludzie dla których gdy typy nie wchodzą jest źle, a jak wchodzą to jeszcze gorzej ?
Załóż cwaniaku temat i pokaż jaki jesteś dobry może tylko w japie ? |
|
|
|
 |
paul25r
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 6:14 pm
|
|
Spamerskie graty za typki. Mi niestety sie udalo ako 1,6 wyciągnąć bo faktycznie spadly kursy. Oby tak dalej |
|
|
|
 |
gomes
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 7:10 pm
|
|
ty cwaniaku lepiej podziekuj za tego Fisico dobra, sa tu ludzie, sa dobre typery to sie troche poangazujemy, szkoda tylko ze tak malo ludzi zaglada i pisze w dziale z analizami ale sprobujemy to niedlugo zmienic, prawda Darus? Dobra koncze spamowanie, pozdrawiam wszystkich napinaczy a w szczegolnosci darblasta
Espana |
|
|
|
 |
klimas

|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 7:29 pm
|
|
Naprawde spoko kuponik Ci wszedł. Rano luknołem tutak jednak zauwazyłem ze kursik zmalał na jedno zdarzenie wiec postanowiłem dodac cos od siebie z F1 i sie udało. Jak narazie zachwyca mnie twój sposób gry oby tak dalej. |
|
 |
MefiuPro

|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 6:19 am
|
|
| gomes napisał/a: | Juz wiecej "!!" pod tematem sie napisac nie dalo??????????????
Bys widzial +500 jakbys rano nie wiedzial ze Fisico wymienial silnik i jedzie z ostatniego miejsca
Brawo za wynik tygodniowy ale cos za bardzo sie lansujesz ziomek ciekawy jestem czy ty wogole grasz te kupony, juz wielu bylo takich co to wygrywali kupe szmalu, ale w necie na forum, taka forma dowartosciowania. Fajnie byloby zobaczyc screena |
gomes, nie ma znaczenia czy darblast gra te kupony czy nie, podaje typy przed rozpoczęciem zdarzeń, kursy się zgadzają. Nie rozumiem takich ludzi jak Ty, jak komuś dobrze idzie to zaraz ktoś musi się do czegoś dopiepszać Opanuj się kolego !
darblast, gratulacje i dzięki za typki. Trzymaj tak dalej |
 |
|
|
|
 |
gomes
|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 7:49 pm
|
|
haha Mefiu w tym momencie to mnie rozlozyles nie przeczytales uwaznie dalej tematu, minus dla Ciebie dopieprz sobie pomidorka na kolacje i zluzuj to byla czysta ironia wiekszosc postow to byla metoda na sprawdzenie userow na tym forum czy warto tu zostac, wyszlo ze warto
Jak mozna zauwazyc ja i darblast zyjemy w dobrej komitywie i czesto gramy te same kupony wiecej dystansu
Pozdro dla napinaczy a w szczegolnosci MefiuPro i standardowo darblasta |
|
|
|
 |
darblast
|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 7:53 pm
|
|
No proste my z raptorkiem żyjemy dobre dwa lata razem [bez glupich skojarzen ] i ziomki z nas dobre
Pozdro raptor and wszyscy co sie wpisali w topicu |
|
|
|
 |
MefiuPro

|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 9:04 pm
|
|
gomes, na czole wypisane nie masz, ze znacie się z darblast ileś już czasu Co do mojego oburzenia, proste, byłem już świadkiem takiego jednego zdarzenia (na innym forum), że ludzie próbowali na siłę znaleźć coś na kogoś kto daje dobre typy, wygrywa pieniądze. Wpisuje typy odpowiednio przed zdarzeniem, ale ktoś musiał się przyczepić i dlatego tak "wyskoczyłem" także bez dalszych napinek. Na przyszłość będę wiedział, że user gomes pisze posty z czystą ironią |
 |
|
|
|
 |
gomes
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 9:53 am
|
|
hehe no dokladnie bo to Polska..., sam widzialem takie rzeczy dlatego chcialem sprawdzic czy tu jest podobnie a wynik jest wiadomy konczymy spamowanie u darblasta bo chlopak dal pare typow a temat zaraz na trzy strony bedzie
Pozdro dla calego forum |
|
|
|
 |
|
|
|