Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Typy by darblast
Autor Wiadomość
darblast 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 12:43 pm   Typy by darblast
Witam, dopiero zaczynam działalność na tym forum, zdecydowałem się zamieścić bardzo ważny dzisiejszy kupon dla mnie oto i on:

Rosja - Polska 1 - 1,2
Serbia - Grecja 1 - 1,2
Kubica - Rosberg 1 - 1,4
Alonso - Massa 1 - 1,3
Hamilton - Raikkonen 1 - 1,25

stawka: 100/200zł
kurs: 3,28 (z podatkiem)
wygrana 300/600 zł

Nie jestem jeszcze zdecydowany co do stawki, według mnie kupon bez większych problemów powinien wejść ale chętnie przeczytam jakieś wartościowe komentarze.

Pozdro
Ostatnio zmieniony przez darblast Nie Wrz 16, 2007 5:33 pm, w całości zmieniany 4 razy  

barthaaz02

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 12:54 pm   
to ja skomentuje..

F1 jak najbaedziej ok, ale ten 1 mecz mi sie nie podoba, bo polacy muszą wygrac a Rosjanie nie, Polska zajmuje 2 pozycje w rankingu FIBA tuż za Brazylią a rosjanie sa nizej. Rosjanie przed własną publicznością, ale moze dadzą sobie w tym meczu odpocząc. Jak mówi krOpka preciw swoim sie nie gra, grajac na naszych po ładnym kursie nawet za mała stawke, przy zwyciestwie naszych bedziesz miał [podwójny powód do radosci, a jesli pregrasz to nic bo przeciez grałes za małą stawke. przemyśl sobie to

pozdro

darblast 

Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 1:08 pm   
Ale nie sugerujmy sie rankingiem FIBA bo naprawdę nie ma większego sensu dobry przykład ?

Polska (tak jak mowiłeś 2 miejsce) - Belgia (70 bodajże..) wynik: 1:3....

Powiem tak Polacy mają też praktycznie pewny awans do dalszej rundy (z grupy wychodzą 3 zespoły), chyba ze dostaniemy wysoko od Rosji a Turcja zleje wysoko Belgie, nie sądzę jednak aby tak było.

Mówisz, że Rosjanie mogą tutaj odpuścić.. otóż nie dokońca, nie wiem czy znasz reguły jakie panują na ME, jeśli nie to pisz chętnie wytłumacze. W skrócie Rosjanie powinni to wygrać aby mieć lepszy bilans w następnej rundzie co jest bardzo ważne bo rywale będą trudniejsi (Finlandia, Bułgaria, Włochy)

Dzięki za komentarz, ja się tylko do niego ustosunkowałem.

Edit: W dziale siatkówka zamieściłem myślę, że interesującą analize meczu Rosja - Polska która może pomóc w typowaniu.

barthaaz02

Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 1:26 pm   
Belgia chyba 77 pozycja. Myślałem ze z grupy wychodza 2 zespoły, ale i tak wyjść z 3 miejsca to grac z 1 miejscem innej grupy? wiec to rozwiązanie nie cieszy. Jednak nadal uważam ze ten mecz to jest no bet, czyli brak typu na dane zdarzenie. Chetnie poczytał twoje informacje na temat Reguł na ME, pisz na pv, z góry dzieki

darblast 

Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 2:42 pm   
Otóż tak jak sądziłem nie masz racji, reguły gry na ME są inne. Napiszę w swoim temacie, może jeszcze komuś się to przyda. Przyznaje szczerze, że przed tymi ME sam ich nie znałem a interesuje się siatkówką już dłuuugi czas :)

Otóż tak jesteśmy jeszcze na etapie gdzie 16 drużyn zostało podzielonych na 4 grupy oczywiście po 4 zespoły. Z każdej grupy awansują 3 najlepsze zespoły. Teraz najważniejsze, jesteśmy w grupie B w związku z tym 3 najlepsze zespoły naszej grupy grają z 3 najlepszymi zespołami grupy D (Włochy, Bułgaria, Finlandia) każdy z każdym. Czyli czekają nas 3 mecze właśnie z tymi zespołami. Bez względu czy wyjdziemy z grupy na 1 czy na 3 miejscu.

darblast 

Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 8:42 pm   
darblast napisał/a:

Rosja - Polska 1 - 1,2 ---> 3-0 :plus:
Serbia - Grecja 1 - 1,2 ---> 3-1 :plus:
Kubica - Rosberg 1 - 1,4 ---> :plus:
Alonso - Massa 1 - 1,3 ---> :plus:
Hamilton - Raikkonen 1 - 1,25 ---> :plus:

stawka: 100
kurs: 3,28 (z podatkiem)
wygrana 300 :trophy: :plus: :plus: :plus:

Ładna kaska wpadła :)

barthaaz02

Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 9:57 pm   
no to gratuluje tytpku na rosje... ale mecz bardzo zaciety zwłaszcza 2 pierwsze sety a później polacy jak byodpuscili??

GrzechuTG 

Zaproszone osoby: 50
Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 10:00 pm   
brawo darek ladny poczatke na forum oby tak dalej mam nadzieje ze zagoscisz znami na dluzej :)

darblast 

Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 3:16 pm   
Dziękuje, dziękuje.. hehe :wink:

Na podtrzymanie passy:

Belgium-Italy 2 - 1,20
Germany-Slovakia 1 - 1,24

stawka: 200
ako: 1,5
wygrana: 300zł

Kupon pewniaczek :mrgreen:

darblast 

Wysłany: Wto Wrz 11, 2007 7:18 pm   
darblast napisał/a:

Belgium-Italy 2 - 1,20 --> 0:3 :plus:
Germany-Slovakia 1 - 1,24 --> 3:0 :plus:

stawka: 200
ako: 1,5
wygrana: 300zł :trophy:

Kolejna setka, tak jak mówiłem ten kupon był 99%.. :mrgreen:
W pare dni +300zł

darblast 

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 1:59 pm   
1 kupon

Spain-Finland 1 1,75

Ruch Chorzow-Zaglebie Lubin x2 1,36

VFB Stuttgart-Energie Cottbus 1 1,40

stawka: 100zł
ako: 3,33
wygana: 333zł

2 kupon

VFB Stuttgart-Energie Cottbus - strzeli/nie strzeli : Energie Cottbus 2 2,00

Arminia Bielefeld-Hansa Rostock 1x 1,14

1.FC Nuernberg-Hannover 96 - suma bramek : -2,5+ 1 1,82

Chelsea FC-Blackburn Rovers - handicap : 0-1,5 2 1,63

stawka: 20
ako: 6,76
wygrana: 130zł

3 kupon

Kotwica Kołobrzeg - Kujawiak Włocławek 1 1,8

stawka: 80 zł
ako: 1,8
wygrana: 144zl

darblast 

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 8:07 pm   
darblast napisał/a:

1 kupon

Spain-Finland 1 1,75 --> 3:2 :plus:

Ruch Chorzow-Zaglebie Lubin x2 1,36 --> 2-2 :plus:

VFB Stuttgart-Energie Cottbus 1 1,40 --> 3-0 :plus:

stawka: 100zł
ako: 3,33
wygana: 333zł :plus: :trophy: :plus:

2 kupon

VFB Stuttgart-Energie Cottbus - strzeli/nie strzeli : Energie Cottbus 2 2,00 --> 3-0 :plus:

Arminia Bielefeld-Hansa Rostock 1x 1,14 --> 4:2 :plus:

1.FC Nuernberg-Hannover 96 - suma bramek : -2,5+ 1 1,82 --> 2-2 :minus:

Chelsea FC-Blackburn Rovers - handicap : 0-1,5 2 1,63 --> 0:0 :plus:

stawka: 20
ako: 6,76
wygrana: 130zł :minus:

3 kupon

Kotwica Kołobrzeg - Kujawiak Włocławek 1 1,8 --> 6-2 :plus:

stawka: 80 zł
ako: 1,8
wygrana: 144zl :plus: :trophy: :plus:

Wszystko zgodnie z planem szkoda troche tego underka.

+280zł

Niestety temat cieszy sie małym zainteresowaniem nie ma żadnych wpisów, nikt nie patrzy na typy wiec nie wiem czy jest sens pisania dalej tutaj typków, bo jaki jest sens??

gomes 

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 8:13 pm   
darblast napisał/a:
Niestety temat cieszy sie małym zainteresowaniem nie ma żadnych wpisów, nikt nie patrzy na typy wiec nie wiem czy jest sens pisania dalej tutaj typków, bo jaki jest sens??

no tu masz racje, pisanie typow dla samego siebie... bez sensu, to juz lepiej napisz sobie na kartce i daj mamie, potem powiedz ze to, to i to weszlo i mama Cie pochwali :roll:
Nie no ludzie nie robcie sobie jaj, takie typy a wy nie wchodzicie? Nikt nic nie pisze? Co to za forum, to jest gorzej niz u fistacha, robicie kabaret :???:

darblast 

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 8:15 pm   
Heh ciezko sie z Toba nie zgodzic, radzisz mi usunac temat i przestac podawac typy na forum ?

gomes 

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 8:18 pm   
darblast napisał/a:
Heh ciezko sie z Toba nie zgodzic, radzisz mi usunac temat i przestac podawac typy na forum ?

proponuje taki test dla zagladajacych tu, korzystajacych moze z Twoich typow. Jak do 22 nie wpisze sie 3 userow (a zaloze sie za dzisiejszy kupon, ktory jest :trophy: bo ja zajrzalem i jestem happy) to usuwaj bo to raczej bez sensu. Wogole zauwazylem ze tu wiekszosc pisze dla siebie, w dzialach z analizami czesem po 15 wejsc do tematu, zal mnie ogarnia jak na to patrze, robcie cos z tym, konkursy to nie wszystko!

darblast 

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 8:22 pm   
Mądra rada, popieram

Jeśli do 22 nie będzie chociaż 3 wpisów kasuje temat gdyż nie ma sensu ''zaśmiecać nim forum''

Prosze nie pisac mi ze w temacie sie spamuje, bo i tak zapewne to wszystko bedzie usuniete..

paul25r 

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 8:26 pm   
darblast napisał/a:

Witam
Usuwanie tematu jesli masz czas na podawanie typów na forum nie ma sensu. Takie przynajmniej jest moje zdanie. Ja korzystam z typów z forum ale nie mam czasu na to zeby pisac posty z opisami meczow albo odpowiedzi na czyjes posty. Dzis na przykład skorzystałem ale z pierwszych dwóch twoich typów (3 brak w ofercie) i jestem zadowolony. Oby tak dalej. Dla ciebie :alien: za typki i DUZY browar. :lol:

darblast 

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 8:31 pm   
Heh no bardzo miły wpis, ale wiesz czasem miło zobaczyć w swoim temacie jakiegoś posta od innego użytkownika forum w którym pisze ''ten typ od Ciebie pożyczam'' czy np. jakaś sugestia co do moich typów, a jak w temacie wpisuje sie tylko ja no to trace troche checi..

MefiuPro 

Zaproszone osoby: 7
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 8:52 pm   
Witaj darblast !

Widzę, że bardzo dobrze sobie radzisz, wcześniej przy pierwszych kuponach 'wpadłem' do Twojego tematu ale nic nie postawiłem, bo jak pamiętam to już było za późno, a dziś jakoś przeoczyłem ten temat, a z pewnością bym sobie coś zaporzyczył. Trochę rzadko piszesz widzę, ale warto zaglądać i trzeba 'pilnować' kiedy napiszesz. Mam nadzieję, że przy następnej okazji, zdołam odpowiednio wcześnie zajrzeć by postawić coś z Twoich typów. Zapomniałem o najważniejszym - gratulacje za tak dobrą skuteczność ! Każdy by chciał by trwała jak najdłużej i tego Ci właśnie życzę. Co do usuwania tematu, nie rób tego, na forum jest wielu użytkowników którzy nie mają zbyt wiele czasu i chętnie patrzą na typy poszczególnych userów i rzadko cokolwiek piszą, a posty typu "też bym tak postawił" albo "mysle ze wejdzie" to czysty spam dlatego nie warto tego pisać, bo jeśli już się wypowiadać to z sensem i nie jednym krótkim zdaniem. Czekam na kolejne typy (mam nadzieję, że będą odpowiednio wcześnie bo gram w milenium bo lepiej jest grać za gotówkę - wiadomo, że na klawiaturze łatwiej wpisać cyferki niż wyciągnąć kasę z portfela i gra się rozsądniej, choć ostatnio mi to coraz gorzej idzie). Muszę się w końcu odkuć bo popadam ciągle w większy minus i mam nadzieję, że może mi w tym pomożesz prezentując tak dobrą skuteczność jak dotychczas.

Pozdrawiam :mrgreen:

darblast 

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 9:19 pm   
Heh no niestety zgadzam sie, że typy podaje dość późno ale nie wyrabiam sie poprostu na wczesniej. Dzisiejsze oferty bukmacherow sa ogromne, żeby przeanalizować wszystko i wybrać najlepsze rozwiązania potrzeba mase czasu, np. szukając typów na tą sobote

- w piatek wieczorem poświęciłem okolo 2 h na pobierzny przeglad calejh oferty
- dzis rano ok. godz 8 do 13:30

Sam widzisz szukając typów na dziś poświęciłem łącznie prawie 8 h !!

P.S. Pisze rzadko ponieważ stawiam tylko wtedy gdy naprawde warto, rzadko kiedy na tygodniu znajde naprawde dobre i warte gry zdarzenia.

Dzieki za wpis, pozdro

colaluki1 

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 9:25 pm   
no widze, że niezłe typy tutaj podajesz........nie usuwaj tego napewno ktos kiedys skorzysta ja zazwyczaj sam wymyslam typy i patrze czy inni to graja jak widze ze graja to spoko bo wiem ze powinno siasc nie mowie tutaj o jakis wyrobionych markach jak milan i itp tylko takie słabsze zespoły............a jeśli chodzi o problem ze nikt nie zagląda to ja powiem tak ja dawniej patrzylem na kazdego typy a teraz juz to sie troche znudzilo poniewaz jak sam widzisz duzo jest tych osób...... może mozna by bylo zrobic osobny temat dla np takich osob jak ty ktorzy dobrze typuja np TOP 10 gdzie swoje typy bedzie podawac najlepsza 10 a reszta w tym dziale wtedy napewno wiele osob bedzie sledzilo typy tych najlepszych

MefiuPro 

Zaproszone osoby: 7
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 10:01 pm   
darblast napisał/a:
Heh no niestety zgadzam sie, że typy podaje dość późno ale nie wyrabiam sie poprostu na wczesniej. Dzisiejsze oferty bukmacherow sa ogromne, żeby przeanalizować wszystko i wybrać najlepsze rozwiązania potrzeba mase czasu, np. szukając typów na tą sobote

- w piatek wieczorem poświęciłem okolo 2 h na pobierzny przeglad calejh oferty
- dzis rano ok. godz 8 do 13:30

Sam widzisz szukając typów na dziś poświęciłem łącznie prawie 8 h !!

P.S. Pisze rzadko ponieważ stawiam tylko wtedy gdy naprawde warto, rzadko kiedy na tygodniu znajde naprawde dobre i warte gry zdarzenia.

Dzieki za wpis, pozdro

Dobrze wiem ile czasu należy poświęcić na dobrą analizę. Już nie raz siedziałem kilka dobrych godzin aby być niemal pewnym tego co chcę postawić i rozumiem to. Rozumiem takze to, że rzadko stawiasz bo tak jak piszesz nie zawsze warto, to fakt. Dziś aż tak późno znów nie było bo gdybym zajrzał o tej czternastej to bym zdążył do piętnastej ale coż. Mam nadzieję, że następnym razem zdąże. Pozostaje mi teraz czekać na kolejne Twoje dobre typy.

PS
colaluki1, dobrze mówisz, można by stworzyć jakiś osobny dział np "Typy najlepszych" albo "Typy eksperów", ewentualnie "Typy vipów". Ale trudno chyba by było wybrać tych najlepszych, ale to już jak wiadomo zadanie administratorów.

WojtekSnk 

Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 11:41 pm   
Gratuluje dobrych typów. Jeśli chodzi o brak wpisów i straszenie zamykaniem tematu..... łaski nikomu nie robisz. Odpowiedz sobie na pytanie: po co podajesz tu typy?? Po to żeby Cię chwalono?? czy po to żeby pomóc innym użytkownikom?? Jeśli chcesz żeby Cię chwalono i szukasz poklasku, to brak komentarzy może być powodem usunięcia tematu.... natomiast jeśli chcesz aby Twoje typy pomagały innym ogrywać bukmacherów to myślę, że brak wpisów od użytkowników w niczym nie przeszkadza. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w typowaniu.