To o czym jest forum bukmacherskie. Typy bukmacherskie piłka nożna, typy meczów innych dyscyplin, kupony bukmacherskie, najlepsze strony z typami, wszystko bez analizy tutaj!
-
GreenR
-
GreenR
-
GreenR
Dziś kolejny dzień typowania.
Po ostatnich zwycięstwach jestem na
nie dużo no ale jednak co znaczy, że idzie to wszystko w dobrą stronę.
Dziś będę obstawiał tylko jedno spotkanie mianowicie Bordeaux - PSG analiza w tym temacie :
http://www.typybukmacherskie.org/bordea ... htm#111272
Bordeaux - PSG : 1
Dziś jak już wspomniałem jeden mecz z wysokim AKO 1.90 który ma prawo a nawet powinien wejść, oby, oby. Zagram również za małą kwotę no ale tak jak już pisałem po woli grosz do grosza a dopiero pozniej będę bardziej rozrzutny w tej chwili jestem na plusie ale nie są to jakieś wielkie kwoty i ryzykować jednak na razie nie chcę najpierw ubije trochę $ a pozniej będę starał się grać za większe kwoty a co z tym idzie o większe pieniądze.
-
GreenR
Postanowiłem podjąć ryzyko i zagrać 3 mecze, które mają prawo wejść - więcej powinny wejść.
Villarreal - Osasuna : 1
Analiza tu :
http://www.typybukmacherskie.org/villar ... vt9741.htm
Bolton - Liverpool : 2
Analiza tu :
http://www.typybukmacherskie.org/bolton ... vt9714.htm
Girondins Bordeaux - PSG : 1
Analiza tu :
http://www.typybukmacherskie.org/bordea ... vt9743.htm
AKO : 5.33
Edit ; Liverpool pięknie wszedł wygrywając z Boltonem wysoko bo aż 1:3 teraz czekam z nie cierpliwością na następne 2 spotkania jak wejdzie to nie wiem czy wrócę dzisiaj trzezwy - mam zle przeczucie, że coś jednak nie pójdzie obym się mylił - zawsze jak czegoś bardzo chcę to mi się nie udaje no ale to nie Ja tam będę grał i nie Ja decyduje o losach tych dwóh meczów, które teoretycznie powinny wejść, marze żeby to mi weszło
Wysokie AKO postawiłem na te mecze większość moich pieniędzy i mam takiego pietra jak nigdy, obym przedłużył świetną serie ostatnich typowań. Najbardziej boje się jednak pierwszego spotkania czyli potyczki Boltonu z Liverpoolem choć liczę na zwycięstwo Liverpoolu.
Jak wejdzie kupon będę można powiedzieć prze szczęśliwy i bogatszy o sporą sumę plnów - teraz jest taki czas w którym mam pełne gacie.
Oby zakończyło się plusami to wszystko, proszę.
-
GreenR
-
milanista23
Witaj Green

cytat -/ Jedna rada dla poczatkujacych - jesli macie malo pieniedzy na koncie nie stawiajcie
wiecej meczow niz dubel wzbogajcie sie powoli / ______ SWIETE SLOWA
Nie ma co sie zalamywac Green

dobrze ze wyciagles wnioski

teraz moze byc tylko lepiej
Nawet jak masz$$$$$$$$$ nie graj wiecej meczy !!!!!
Jak dla mnie trzy to MAKS
pozdrawiam i zycze WYGRANYCH

-
GreenR
-
GreenR
Dziś ulubiony dzień każdego typera - sobota gdy to oferta jest najbogatsza ze wszystkich dni w tygodniu.
Skro oferta jest bogata to trzeba ją przejrzeć, wyszukać mecz pewny o w miarę dobrym kursie , zanalizować pojedynek, wyciągnąć wnioski i obstawiać bądz też nie.
To też co wypisałem wyżej zrobiłem Ja, co z tego wszystkiego mi wyszło ?
Analiza meczu Korona - Ruch znajduje się na forum w dziale liga polska, zapraszam.
Korona Kielce - Ruch Chorzów : 1
Slovan Liberec - Viktoria Zizkov : 1
Arminia - Schalke : 2
Kurs : 4.28
-
milanista23
Wital Green
Korona gra u siebie dobrze .... jednak o 3pkt w dzisiejszych zawodach moze byc nie latwo __
po tym co w derbach pokazal Ruch pelne uznanie jednak derby odbywaja sie raz do roku i zespolu
specjalnie na to spotkanie nie trzeba mobilizowac ___ jak pokarza choc wieksza polowe z tego co
w derbach na remis powinno wystarczyc _____ mysle ze sa w stanie i X bardzo prawdopodobny
jest w tym meczu
rowniez nie zgadzam sie z win Schalke .... obym sie mylil i zycze wyrwania $$$$$$$
pozdrawiam

-
GreenR
No właśnie wszystkie 3 mecze graniczą ze sporym ryzykiem bo we wszystkich 3 meczach mogą równie dobrze paść remisy i porażki moich kandydatów do zwycięstwa, kurs jest ładny jak wejdzie to będę się cieszył, obstawiłem za małą sumę bo dziś jednak nie ma pewniaków ze sporym kursem i chyba to potwierdzisz a jak są to podaj mi to obstawie, hehe.
Pozdrawiam i dzięki za opinie obyś się mylił 
-
GreenR
No i po zabawie, po zwycięstwie przyszła porażka - głupia strata bramki w końcowych minutach przez Slovan, do 74 minuty Schalke wygrywa z Armienią 0:1
Cóż dobrze, że nie postawiłem za wielką sumę bo znów by był mój lament.
-
milanista23
witam

Korona jak dla mnie to muasto NIGDY NIE BEDZIE MIEC DRUZYNY jak sie pozbywa takiego gracza jak Swierczewski to trzeba miec sporo namieszane w glowce _____ ogladalem
skroty w Lidze+ moze troche szczescia mieli goscie / poprzeczka Kusia / ale nic pozatym a glupote
Kowalewskiego trzeba odnotowac ____ Ruch ladna bramka z wolnego Balaza i Piotra z karnego
Gratulacje dla Chorzowian z wystep
pozdrawiam

oby jutro na Zielono

-
GreenR
Los Angeles Lakers : Sacramento Kings LAL-14 @2.05
Oby na plus bo zależy mi na tym spotkaniu, typ zapożyczony ale także zanalizowany przez samego siebie jeśli można oczywiście tak napisać.
Pozdrawiam i dziękuję za komentarz.[/b]
-
GreenR
A dziś obstawiłem spotkanie :
Polska - Zagraniczne gwiazdy OE : 1
Oby na plus dziś było.
Kurs : 1.50
-
GreenR
Polska jak wiecie przegrała wczoraj 2:3 i cóż poradzić - sądziłem że dadzą im radę ale jednak tak się nie stało.
Na dziś typuję tylko jedno wydarzenie mianowicie spotkanie Bayern Monachium - Anderlecht Bruksela - konkretnie typ jest taki, że w tym meczu nie padnie więcej niż 3,5 bramki co jest bardzo możliwe ale jak będzie czas pokażę, mam sporą nadzieje, że jednak kurs wejdzie bo trzeba powoli nadrabiać straty.
Pozdrawiam
-
GreenR
Na dziś typuję tylko jedno wydarzenie mianowicie spotkanie Bayern Monachium - Anderlecht Bruksela - konkretnie typ jest taki, że w tym meczu nie padnie więcej niż 3,5 bramki
Udało się i mogę dzisiejszy dzień zaliczyć do udanych mimo, że wielkiej kwoty nie udało mi się ugrać to jednak jest ten 
W sumie muszę przyznać, że gdyby ktoś grał to co Ja z tym, że za większe stawki to byłby już grubo na plusie także już teraz mogę polecić moje typy osobą, które chcą być na tym plusie - wiadomo zdarzają się porażki ale to jest w tym 'sporcie' nie do przejścia i zawsze się to będzie zdarzać ale oby było ich jak najmniej czego sobie i wam życzę.
Pozdrawiam.
-
GreenR
Na dzisiaj 2 typy, które mają prawo wejść - wczoraj taki sam typ wszedł to czemu nie dziś ?
Trudno w jednym meczu o ustrzelenie 4 bramek więc tak stawiam :
Sporting Lizbona - Bolton Wanderers (Ile goli zostanie strzelonych?) : Mniej niż 3,5
Werder Brema - Glasgow Rangers (Ile goli zostanie strzelonych?) : Mniej niż 3,5
Bardziej obawiał bym się tego drugiego spotkania w Bremie gdzie jednak mecz będzie bardzo zacięty i może paść trochę więcej bramek no ale miejmy nadzieje, że nie będzie to więcej niż 3 gole.
Pozdrawiam.
-
GreenR
Sporting Lizbona - Bolton Wanderers (Ile goli zostanie strzelonych?) : Mniej niż 3,5 
Werder Brema - Glasgow Rangers (Ile goli zostanie strzelonych?) : Mniej niż 3,5
Kolejny raz udało mi się prawidłowo wytypować losy meczu oby ta dobra passa przedłużyła się a już jutro trochę bardziej ryzykowny typ bądz typy no ale to jutro a dziś jest dziś.
Aktualnie jestem na plus i niech tak zostanie.
Pozdrawiam.
-
GreenR
Wydawało mi się, że pisałem już w tym temacie że puszczam typy :
Polonia Bytom - Kolporter Kielce : 2 
Schalke - Duisburg typ że nie padnie więcej niż 4,5 żółtych kartek (padły 3) 
Kurs był trochę ponad 4 więc co nieco udało się zarobić.
A że to obstawiam (te wydarzenia) możecie zobaczyć w temacie Schalke - Duisburg (gdzie napisałem analize i temacie Polonia - Korona gdzie również napisałem analize co i jak stawiam.
Byłem przekonany że wcześniej podzieliłem się z wami tymi typami.
Pozdrawiam.
-
GreenR
-
lech1981
dzieki z akomentzra tez ten villa mi troche smierdzi.... pozdro
-
GreenR
Witam,
Jestem na forum po dłuższej nie obecności, z jeszcze większą wiedzą i przygotowany do nowego sezonu w Europie...
Na razie mamy mecze towarzyskie a wiadomo, że z takimi spotkaniami wiąże się ogromne ryzyko porażki i przetracenia naszych pieniędzy także będę się ograniczał w tej chwili w typowaniu.
Ruszę gdy zaczną się eliminacje do Ligi Mistrzów, bo tam już drużyny będą wystawiały swe optymalne składy i grały na najwyższych obrotach.
Pozdrawiam i życzę Wam jak i sobie samych 
-
GreenR
-
GreenR
Ja sam nie obstawiam tego bo zbyt mały kurs, ale wam polecam - pojedynek Polski i Francji w szermierce (finał) oczywiście pewny typ na Francuzów bo oni po prostu muszą to wygrać.
Kurs malutki bo ok. 1.30 ale wejdzie 
A tym czasem poszedł kupon (mówiłem, że nie ryzykuje a jednak hehe
teraz się skusiłem gdyż za 10 zł mogę wygrać 100 zł a to by oznaczało prawdziwe rozkręcenie budżetu i wspaniały typerski sezon z jeszcze większą wygraną kasą.
Oto moje typy :
FC Bayern Monachium - Hamburger SV : 1
Włochy - Belgia : 1
Glasgow Rangers - Heart of Midlothian : 1
Górnik Łęczna - Dolcan Ząbki : 1
Chelsea FC - Portsmouth FC : 1
Dundee United - Celtic Glasgow : 1
Fakt typy dość ryzykanckie, jeszcze dobrze nie oczytałem się o tych wszystkich zespołach, transferach, przygotowaniach ale już niedługo wezmę się porządnie do roboty. Kupon uważam, przy odrobinie szczęścia ma szansę aby wszedł.
Najbardziej obawiam się spotkań Bayernu z HSV to może być ciężki pojedynek dla Bawarczyków, ale liczę na to że początek sezonu pierwsza kolejka bundesligi występ przed własną publicznością zrobią swoje.
Włochy - Belgia - tego czemu się zbytnio nie obawiam, chociaż jest trochę z nim ryzyka ponieważ Belgia może tutaj sprawidz niespodziankę jeśli Włosi oleją ten zespół, który nie jest ostatnio najwyżej notowany, oby bez niespodzianki.
Rangers - Heart of Midlothian tego meczu chyba najbardziej się obawiam bo Heart of Midlothian potrafi grać w piłkę i wygrywać z takimi zespołami jak zespół z Glasgow, oby Rangersi grali równie dobrze jak w poprzednim sezonie.
Górnik - Dolcan z tym meczem też wiąże się pewne ryzyko pomimo, że Górnik Łęczna ma bardzo dobrą drużynę i grają dobra piłkę już w III lidze radzili sobie bardzo dobrze teraz również nie zrzucają tępa i ostatnie 3 mecze zostały wygrane w tym 2 ligowe 1 puchar polski (wczoraj bodajże grali i pokonali rywali 2:0 mecz u siebie powinno być do przodu abym się nie zawiódł. Dolcan słabiej dysponowany w tym sezonie będą raczej walczyć oto aby znaleść się poza zasięgiem baraży 3 mecze 2 punkty.
Chelsea - Portsmouth FC tutaj się nie obawiam raczej niczego chociaż Chelsea potafi sprawiać niespodzianki i przegrywać ze słabszymi co pokazała w poprzednim sezonie.
Dundee United - Celtic Glasgow - Mistrz Szkocji podejmuje Dundee na wyjezdzie oby pokazali że są prawdziwymi mistrzami i zapowiada się kolejny udany sezon dla tego zespołu powinno być bez niespodzianki liczę na naszego pewniaka w bramce aby pokazał na co go stać, albo jeszcze inaczej żeby nie musiał pokazywać na co go stać
Stawka : 10 zł
Wygrana : 100 zł z groszami, trzymajcie kciuki !
-
GreenR
Cóż kupon który puściłem nie wszedł na samym początku zawiódł Bayern i kadra Włoch która uległa Belgii.
Kolejny kupon puszczony to mecze :
Górnik Łęczna - Dolcan Ząbki : 1 wynik 3:0
Ruch Wysokie Mazowieckie KSZO - jutro poznamy wynik, oby również plus