Typy by JackStyle
-
JackStyle
Typy by JackStyle
Spróbuje szczęścia z typami zobaczymy jak będzie.
Życzę Powodzenia !! ! !!
-
JackStyle
Hannover 96 - Hansa Rostock
1 - 1.85
Hannover w średniej formie 2 - 3 - 1.
Natomiast Hansa ostatnio raczej tragicznie 1 - 0 - 5
Poza tym w ostatnim mecu H96 nie mial zadnych problemow z Hansa na ich stadionie wygrywając 0 - 3 więc myśle ze u siebie bedzie latwa wygrana.
Poza tym prawdopodobne jest Over 2,5 które zdarzało się zespołowi Hannoveru juz 21 razy w sezonie na swoim stadionie.
- DonnyDonowitz
- -#VIP

-
JackStyle
FC Nürnberg - MSV Duisburg
Under 2,5
W ostatnich spotkaniach tych druzyn nie padało więcej niż 1 bramka. Mam nadzieję że się to nie zmieni. Poza tym drużyny nie zdobywają przeważnie więcej niż 1 bramki w spotkaniu.
2 Typ
Valencia CF - Real Saragossa
Over 2,5
Tylko 3 razy w sezonie w meczach Valencii na ich stadionie padło mniej niż 3 bramki. Poza tym w spotkaniach tych druzyn przewaznie pada duzo bramek.
Prawdopobnym wynikiem końcowym jest według mnie remis.
3 Typ
Real Madryt - FC Barcelona
Wynik końcowy 1
Chyba nie musze mówić wiele o tym meczu . . .
4 Typ
Real Mallorca - Osasuna
Wynik końcowy 1
Mallorca ostatnio w nienajgorszej formie, od ostatniej przegranej z Sevillą 2-3 seria 3 zwycięstw.Poza tym w 6 meczach zdobyli 15 bramek co wygląda imponująco w porównaniu z 4 Osasuny. Mam nadzieję że Real Mallorca wreszcie przełamie złą passę spotkań z Osasuną i po 2 porażkach wygra na swoim stadionie.
5 Typ
Deportivo - Levante
Under 2,5
W spotkaniach tych druzyn raczej nie pada wiele bramek. Postawiłbym na wygraną Deportivo ale za niski kurs . . .
- rzekakanadyje
-
JackStyle
-
JackStyle
1 Typ
Tottenham - Liverpool
Under 2,5
Grają praktycznie o nic. Mecz bez zadnej motywacji no chyba ze o prestiż. Myślę ze nie powinno wpasci wiecej niz 2 bramki. Liverpool wygra 0-2.
2 Typ
West Ham United - Aston Villa
Aston Villa
Motywacja na pewno po stronie gości. Poza tym nienajgorsza forma tego zespołu. Natomiast ostatnio słaba gra West Ham United.
3 Typ
Sunderland - Arsenal Londyn
Over 2,5
Myślę że Arsenal pokaże coś wyjątkowego na zwieńczenie sezonu. W meczach tych druzyn ostatnio same overy. Dobra forma Arsenalu ktora mam nadzieje przelozy sie na ilosc bramek.
4 Typ
Portsmouth - Fulham Londyn
Under 2,5
W ostatnich 5 meczach tlko 1 Over. Licze na dobrą postawę gospodarzy.
5 Typ
Middlesbrough - Manchester City
Under 2,5
Juz wszystko właściwie wiadomo więc myślę że to będzie gra na luzie.
-
JackStyle
1 Typ
Reggina - Empoli
Wynik końcowy 1
Obie drużyny bliskie spadku więc wygrana w tym meczu jest ważna. Reggina gra u siebie poza tym jest w lepszej formie.
2 Typ
AC Fiorentina - AC Parma
Wynik końcowy 1
Ostatnio słaba gra Parmy. Mam nadzieje ze Ftorentina to wykorzysta i wygra. Wydaje mi się że będzie under.
-
JackStyle
1 Typ
Real Saragossa - Real Madryt
Wynik końcowy 2
Niby już koniec sezonu ale nie wierzę żeby Real Madryt dał się ograć bez walki. Poza tym przy kursie na gości 3.30 to grzech nie obstawiać.
2 Typ
Betis Sewilla - Sevilla FC
Wynik końcowy 2
Motywacja, forma i bezpośrednie starcia na korzyść Sevilli.
-
JackStyle
JackStyle pisze:Serie A
1 Typ
Reggina - Empoli
Wynik końcowy 1
JackStyle pisze:2 Typ
AC Fiorentina - AC Parma
Wynik końcowy 1
JackStyle pisze:Premiership
1 Typ
Tottenham - Liverpool
Under 2,5
Sprawdziło się
JackStyle pisze:2 Typ
West Ham United - Aston Villa
Aston Villa
JackStyle pisze:3 Typ
Sunderland - Arsenal Londyn
Over 2,5
JackStyle pisze:4 Typ
Portsmouth - Fulham Londyn
Under 2,5
JackStyle pisze:5 Typ
Middlesbrough - Manchester City
Under 2,5
Co ten Manchester odwalil to ja nie wiem.
-
JackStyle
Saint Etienne - Monaco
Under 2,5
Mała ilość strzelanych bramek przez te drużyny. W bezpośrednich spotkaniach tych druzyn raczej zadko pada Over.
2 Typ
Sochaux - Paris SG
Under 2,5
Słaba forma drużyn szczególnie PSG mam nadzieje na zaciety mecz bez bramek.
3 Typ
Metz - Le Mans
Under 2,5
Drużyny nie mają o co walczyć. Metz u siebie więc mam nadzieje ze będą się dobrze bronić przed Le Mans faworytem meczu.
4 Typ
Lorient - Lille
Wynik końcowy 2
Lille w dobrej formie poza tym motywacje mają konkretną. Myślę ze wygrają 0-1.
5 Typ
Lorient - Lille
Under 2,5
6 Typ
Lens - Bordeaux
Wynik końcowy 2
Motywacja po stronie Lens, jednak ja nie wierze ze sama motywacja mozna wygrac mecz. Mam nadzieje ze Bordeaux nie opuscila forma.
7 Typ
FC Nürnberg - Schalke 04
Under 2,5
Gospodarze mają szanse na opuszczenie strefy spadkowej gdyż Arminie czeka trudny mecz. Jednak Schalke w dobrej formie. Mam nadzieje na zaciety mecz i walke o kazda pilke.
8 Typ
E. Frankfurt - MSV Duisburg
Under 2,5
Myślę że nie mając już o co walczyc odpuszczą sobie ten mecz.