Typy by lskora...
-
lskora
Typy by lskora...
Anwil Włocławek - Czarni Słupsk Typ 1 Kurs 1.28 Data: 27.X.07 18:00
Kotwica Kołobrzeg - Górnik Wałbrzych Typ 1 Kurs 1.3 Data: 27.X.07 18:00
ATLAS Stal Ostrów - Polonia Warszawa Typ 1 Kurs 1.15 Data: 18.X.07 19:00
Moim zdaniem warto zagrac ten kupon za duuużą kase. Ja stawiałem rano w Expekcie. Kurs na Kotwice był jeszcze 1.35 teraz widze że spadł.
Kupon 2
Manchester United - Middlesbrough Typ 1 Kurs 1.2 Data: 27.X.07 16:00
Celtic - Motherwell Typ 1 Kurs 1.25 Data: 27.X.07 16:00
Wisla Plock - GKS Jastrzebie Typ 1X Kurs 1.1 Data: 27.X.07 17:00
Wisła Kraków - Legia Warszawa Typ 1X Kurs 1.15 Data: 28.X.07 19:30
Nie wpisuje nic wiecej bo gdy ja puszczałem o 8 niektore kursy byly wyzsze. Polecam w szczególosci pierwszy kupon za wieksza kase. Ja niestety nie dysponuje zbyt wysokim budżetem.
Zobaczymy co z tego wejdzie.
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach hazardowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach hazardowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Zawieranie zakladow u bukmacherow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow na zawieranie zakladow wzajemnych jest zabronione i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.Polityka prywatnosci