Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Typy by RoberTop
Autor Wiadomość
RoberTop

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 7:38 pm   Typy by RoberTop
Witam wszystkich odwiedzających :wink: W tym temacie będe podawał swoje typy... głównie z hokeja....czasem z piłki nożnej i tenisa.Na całą tą zabawe przeznaczam 300zł... Mam nadzieje że uda mi sie pomnożyć tą kwote....ale jak będzie czas pokaże :grin: ps.Wszystkie moje stawki są realne :twisted:

Na jutro wysyłam dosyć pewny kupon:

Bern - Zurich Typ:1 1,58zł
Langnau - Kloten Typ:2 2,08zł
Servette - Davos Typ:2 2,13zł

Stawka:50zł
AKO:7,00
Do wygrania: 315zł

MefiuPro 

Zaproszone osoby: 7

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 7:45 pm   
Witaj RoberTop, mam nadzieję, że będę mógł tu często zaglądać.

Cytat:
Bern - Zurich Typ:1 1,58zł
Langnau - Kloten Typ:2 2,08zł
Servette - Davos Typ:2 2,13zł

Stawka:50zł
AKO:7,00
Do wygrania: 315zł

Nie analizowałem tych typów, ale sądząc po kursach to buki dają słabe szanse na wygraną gości w drugim i trzecim zdarzeniu. Możesz uzasadnić swój wybór, bo może się skuszę jeśli faktycznie warto to zagrać :) I jak możesz podaj godzinę tych spotkań bo nie chce mi się szukać (ahh to lenistwo :D )

RoberTop

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 7:46 pm   
Proponuje także coś takiego...troche ryzykowny kupon ale powinien wejść :wink:

Basel - Rapperswil Typ:2 2,13zł
Duisburg - Hannover Typ:2 2,13zł
Nurnberg - Dusseldorf Typ:2 3,04zł
Straubing - Ingolstadt Typ:1 2,51zł

Stawka:5zł
AKO:34,61
Do wygrania:155zł
Bilans: 0
Stan konta po puszczeniu kuponów: 245zł

RoberTop

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 7:51 pm   
Te 3 pierwsze typy....są dla mnie najlepszymi typami dnia...Kurs jest wysoki ponieważ jest to pierwsza kolejka ligi Szwajcarskiej...tym bardziej że te drużyny grają na wyjazdach (oprócz Bern)... Ja akurat śledze te drużyny od dwóch sezonów i wiem na co je stać... :twisted:

ps.mecze zaczynają sie o 19.45...pozdro :wink:

MefiuPro 

Zaproszone osoby: 7

Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 8:54 pm   
Cytat:
Te 3 pierwsze typy....są dla mnie najlepszymi typami dnia...Kurs jest wysoki ponieważ jest to pierwsza kolejka ligi Szwajcarskiej...tym bardziej że te drużyny grają na wyjazdach (oprócz Bern)... Ja akurat śledze te drużyny od dwóch sezonów i wiem na co je stać... :twisted:

ps.mecze zaczynają sie o 19.45...pozdro :wink:

Dzięki bardzo za te informacje, chętnie skorzystam z Twoich typów i zagram sobie za parę groszy. Mam nadzieję, że wiesz co robisz skoro śledzisz to już trzeci sezon. Pozdrawiam i czekam na następnie "bardzo prawdopodobne" typy :) A już nie bawem, bo pod koniec września rusza NHL także będzie się można wzbogacić :)

RoberTop

Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 5:54 pm   
Bern - Zurich Typ:1 1,58zł :minus:
Langnau - Kloten Typ:2 2,08zł :minus:
Servette - Davos Typ:2 2,13zł :plus:

Rozczarowałem sie tymi drużynami...bo nie tego sie spodziewałem...Niestety okazało sie że następniego dnia te drużyny grały ponownie mecze...( w których wygrali)...Cóż mam nadzieje że nie będzie następnej takiej wtopy.

To akurat było do przewidzenia...
Basel - Rapperswil Typ:2 2,13zł :minus:
Duisburg - Hannover Typ:2 2,13zł :plus:
Nurnberg - Dusseldorf Typ:2 3,04zł :minus:
Straubing - Ingolstadt Typ:1 2,51zł :minus:

Stan konta 245zł
Bilans: -55zł

RoberTop

Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 6:03 pm   
Na dzisiaj puszczam coś takiego:

Derby Country - Newcastle Typ:x2 (1,2zł)
Norrkoping - Landskrona Typ:1 (1,55zł)
Djurgarden - Trelleborg Typ:1 (1,38zł)

Stawka:45zł
AKO:2,56
Do wygrania:104zł

Stan konta po puszczeniu kuponów: 200zł

Odpowiedz do tematu