Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Typy by silverthomas :) - Zapraszam do komentowania ;]
Autor Wiadomość
silverthomas 

Zaproszone osoby: 14
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 2:59 pm   Typy by silverthomas :) - Zapraszam do komentowania ;]
Dopiero niedawno zaczalem swoja przygode z typowaniem. Od czasu do czasu bede zamieszczal tutaj swoje typy. Jakby co to gram jak narazie tylko w STSie. Zapraszam do komentowania:

Kupon 1:
Zakład kombinacyjny (0-10-2)
Valenciennes - PSG 1x
Deportivo - Valencia x2
Livorno - Lazio x2
Jabloniec - Ostrava x2
Levadiakos - Xanthi x2
Wilhelm II - Breda x2
Wigan - Portsmouth x2
QP Rangers - Ipswich x2
Altach - Mattersburg x2
Colchester - West Brom x2
Rangers - Celtic 1x2
Dyskobolia - Lech 1x2

Kurs ogolny: cos okolo 20 zl :wink:

barthaaz02

Zaproszone osoby: 6
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 7:22 pm   
szczerze mówiąc to tez zaczynałem w STS, i tez zdazało sie zagrac kombinacyjnym ale nigdy nie zdazyło sie wygrac tym sposobem, uważam ze wybierają takie spotkania ze bardzo bardzo ciezko trafic 9 wyników, są to po prsotu spotkania bez faworyta.

nie wiem jakie ty masz odczuciua do tego sposobu ale ja odradzam gry tą metodą

mimo wszystko zycze powodzenia

pzdr

silverthomas 

Wysłany: Czw Paź 18, 2007 8:02 pm   
dziekuje za rade. ten kupon jest jeszcze nie postawiony (jeden mod mi powiedzial zebym opublikowal). pierwszy raz bym zagral tym sposobem.

mam tu jeszcze jeden kupon:
Juventus - Genoa 1
PSV - Venlo 1
Legia - Odra 1
Zagłebie - Korona 2
Arsenal - Bolton 1
AC Milan - Empoli 1
Regina - Inter Mediolan 2
AS Roma - Napoli 1
FC Brugge - Dender 1
Werder - Hertha
AEK - Larisa 1
Ajax - Nijmegen 1
Feyenord - Excelsior 1
Manchester City - Birmingham 1
Fiorentina - Sienna 1

Kurs ogolny: 104,31 zl

co o tym myslicie??? prosze napisac te mecze ktore uwazacie ze moga byc remisy :)

gites 

Zaproszone osoby: 30
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 8:15 pm   
Zagłebie - Korona 2 -jakoś ten mecz jak dlamnie niepewny
Werder - Hertha ???? na co stawiasz:P
AEK - Larisa 1 nieznam sie zabardzo
Ajax - Nijmegen 1 Ajax potrafi zagrac jak na druzyne z wyzszej pułki przystało ale ma równiez słabsze dni, ja bym niegrał.

Reszta niby ok ale wiesz tasiemiec..... tyle spotkań na jednym kuponie, ciężko bedzie ale powodzenia.
A co do spotkan ogolnie to ładnie skompletowałes.
Pozdrawiam
Nigdy o tym nie zapominaj"

silverthomas 

Wysłany: Czw Paź 18, 2007 8:17 pm   
gites napisał/a:

Werder - Hertha ???? na co stawiasz:P

sorki. zapomnialem dopisac. 1 oczywiscie :cool:

dam1anov 

Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Czw Paź 18, 2007 8:50 pm   
To ja będę kolejnym z użytkowników, który powie że stawianie wielu zdarzeń sportowych na jednym kuponie jest dosyć ryzykowne - chyba, że grasz za naprawdę niewielką kwotę i puszczasz kuponik licząc bardziej na szczęście(spójrz na wyniki "faworytów" z choćby ostatnich spotkań el. do Mistrzostw Eropy 2008). Ale i w takiej sytuacji lepiej poszukać niespodzianek(tak z dwie, trzy góra na moje oko :wink: ) - osiągniesz podobny, jeśli nie wyższy kurs. No i z uwagi na ilość zdarzeń szanse nie są aż tak beznadziejne :mrgreen: .

Ponadto z moich doświadczeń(śmiem twierdzić, że nie tylko moich) wynika, iż nie opłaca się stawiać na "murowanych faworytów". Nie dość, że kursy oscylują w granicach 1,05-1,15 na "czyste" zwycięstwo, to jeszcze od czasu do czasu lubią sprawić niespodziankę.

Proponuję również, abyś zainteresował się firmami bukmacherskimi działającymi w internecie - nie płacisz 10% podatku, a dodatkowo wielu z nich ma ciekawe promocje dla nowych graczy.

Co zaś się tyczy Twoich typów, to powiem tak - wiele z nich typowałbym tak samo, jednakże absolutnie nie na jednym kuponie :smile: .

Te które wzbudzają moje wątpliwości:

Roma - Napoli , Ajax - NEC , AEK - Larissa, Zagłębie - Korona.

Ale nie sugeruj się tym - to Ty typujesz. Czasem przeczucie daje więcej niż niejedna analiza:).

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez dam1anov Czw Paź 18, 2007 9:29 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Ramzessso 

Wysłany: Czw Paź 18, 2007 8:54 pm   
silverthomas napisał/a:
co o tym myslicie??? prosze napisac te mecze ktore uwazacie ze moga byc remisy

hmmm no wiesz, moim zdaniem remisy mogą się trafić wszędzie, jak nawet lepsza drużyna ma gorszy dzień itp
ogólnie kuponik ładny, ale ja to mam zawsze zastrzeżenie co do polskich drużyn, ostatnio jakoś Legia właśnie mi zalepiła :evil:

silverthomas 

Wysłany: Czw Paź 18, 2007 9:00 pm   
dziekuje za komentarze. jak sie zastanowie to rozbije moj kupon na dwie czesci, usune Korone i Werder, albo zostawie tak jak jest. Jesli chodzi o stawki to zagram ten kupon za 2zl. jak wygram i tak bedzie cos kolo 2 stow. czasem warto jest ryzykowac :)

a teraz poki jeszcze tu piszecie mam takie jedno pytanko jeszcze. ktore z tych meczy sa najmniej pewne????

przecinak199 

Zaproszone osoby: 2
Wysłany: Pią Paź 19, 2007 2:17 pm   
Nie za dużo tutaj zdarzeń na jednym kuponie? Pamiętaj że zawsze coś może się zdarzyć -fuks, niedyspozycja sędziego :mrgreen: , i takie tam...

silverthomas 

Wysłany: Pią Paź 19, 2007 5:21 pm   
przecinak199 napisał/a:
niedyspozycja sędziego :mrgreen: ,

fajnie to nazwales. osobiscie wedlug mnie to sedzia moze miec zly dzien i wlepic ze 2 czerwone kartki. wszystkie moje typy to sa typy na mecze raczej pewne - druzyna w gory tabeli gra z druzyna u dolu tabeli :mrgreen:

typeros93 

Wysłany: Pią Paź 19, 2007 5:23 pm   
Manchester City - Birmingham X

Ramzessso 

Wysłany: Sob Paź 20, 2007 2:44 am   
heh a widzisz silverthomas :mrgreen: moje zdanie co do Legii się potwierdziło :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dlatego ja jej ni eobstawiam bo zalepia, nawet teraz zalepiła i to u siebie hahahahhaha :twisted:
Pozdrawiam :alien:

silverthomas 

Wysłany: Sob Paź 20, 2007 8:38 pm   
no wlasnie i chyba tylko to mi z tego kuponu nie siadlo.

jesli chodzi o moje stawianie to postawialem ostatnio takie kupony jak napisalem wczesnie i oba nie siadly. :cry: na szczesnie stawialem za niskie stawki :mrgreen:

a to nastepny kupon jaki byc moze obstawie:

Arsenal - Slavia 1
Dynamo K. - Manchester U. 2
Sevilla - Steaua 1
Beksiktas - Liverpool 2
Chelsea - Shalke 1
Milan - Szachtar 1
Real M. - Olimpiakos 1
Rosenvorg - Valencia 2

najmniej pewne sa chyba Valencia i Liverpool. a wy co myslicie otym kuponie??? prosze o komentarze. ;)

123grafik

Wysłany: Sob Paź 20, 2007 9:45 pm   
Fajnie by było jakbyś napisał kursy.

Moim zdaniem:
Sevilla przegra z Steaua ...

silverthomas 

Wysłany: Nie Paź 21, 2007 12:27 pm   
ok. podaje kursy z listy STSa: :mrgreen:

Arsenal - Slavia 1 1,20
Dynamo K. - Manchester U. 2 1,60
Sevilla - Steaua 1 1,22
Beksiktas - Liverpool 2 1,80
Chelsea - Shalke 1 1,50
Milan - Szachtar 1 1,30
Real M. - Olimpiakos 1 1,25
Rosenvorg - Valencia 2 1,50

podkreslam ze narazie nie stawiam tylko chce zebrac info od wszystkich co o tym myslicie i postawie kupon wtedy kiedy bede znal wasze zdania :mrgreen:

kusi mnie jeszcze zeby postawic pare meczy - poprostu mam przeczucie ze tak bedzie
Marsylia - FC Porto x 2,90
Werder - Lazio 2 4,50
CSKA Moskwa - Inter 2 1,85
Roma - Sporting 1 1,40

a wy co sadziecie o tych meczach??? glownie chodzi mi o wypowiedzenie sie na temat tych pierwszych ;)

JayJay17 

Zaproszone osoby: 19
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 4:10 pm   
Sevilla z Steauą zremisuje.
Milan-Szachtar też może paść remis.
Werder-Lazio też x.
CSKA-Inter tutaj może być niespodzianka.CSKA spisuje się jak na razie dobrze i myślę, że warto postawić 1x.
Marsylia-Porto według mnie zwycięstwo Marsylii nad Liverpoolem to raczej przypadek i słaba gra Liverpoolu niż dobra gra piłkarzy Marsylii.Porto w lidze gra świetnie jak na razie wszystko wygrywa w Lidze Mistrzów też dobrz i mają w składzie Quaresmę.Według mnie pewna 2.
Roma-Sporting tutaj może paść x.Bardzo trudny mecz.Może paść każdy wynik.
Pozostałe powinny siąść.

silverthomas 

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 4:09 pm   
moj dzisiejszy kupon: (jest on jak widac juz na pare dni)

Chelsea - Shalke 1 1,50
Real M. - Olympiakos 1 1,25
Manch. Utd. - M`Brough 1 1,25
Charlton - QP Rangers 1 1,50
Real M. - La Coruna 1 1,30
Barcelona - Almeria 1 1,20
Panathinaikos - Aberdeen 1 1,30
Crvena Zvezda - Bayern 2 1,55
Niemcy - Rosja (pilka reczna) 1 1,40

Kurs ogolny: 15,47

zapraszam do komentowania ;)

Prysiu 
NieStawiaćMoichTypów

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 4:31 pm   
Można Ci życzyć jedynie powodzenia, bo typy wyglądają na "pewniaki", a jak powszechnie wiadomo one zawsze zawodzą... ;) Najbardziej tutaj obawiałbym się formy Barcelony...

adamo 

Wysłany: Pią Paź 26, 2007 8:09 pm   
no tak wyglądaja na pewniaki ale w piłce jest wszystko mozliwe ...
życze powodzenia

pozdro;)

Odpowiedz do tematu