Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
Typy od muczaczo
Autor Wiadomość
Bzyku 

Wysłany: Wto Paź 07, 2008 4:58 pm   
Widze ze kolega zaczerpnol troszeczke pomysl odemnie, zycze powodzenia bo z twojego tenisa tez czesto korzystam :P

muczaczo 

Wysłany: Sro Paź 08, 2008 2:35 pm   
Cytat:
I
Jurgen Melzer- Ivan Ljubicic 1 @ 1,50+ Sveta Kuznetsova- Na Li 1 @ 1,40 = 2,10

:plus: :plus:
Cytat:

II
AKO: 12,13

:minus: :minus:
Cytat:

III
Underdog: Simon G. - Schwank E. 2 @ 2,70

muczaczo 

Wysłany: Pią Paź 10, 2008 5:10 pm   
Melzer J. - Lopez F. 1 @ 1,45
Kunitsyn I. - Chardy J. 1 @ 1,60

AKO: 2,32

Kilka słów, Melzer od dłuższego czasu gra najlepszy tenis w karierze, w swoim rodzinnym mieście z pewnością chciałby triumfować. Lopez wyraźnie pod formą. Co do Kunitsyna to miałbym małe obawy, Rosja dzisiaj pokazał że wałki w tenisie to codzienność, mimo wszystko Kunitsyn będzie grał dalej.

muczaczo 

Wysłany: Nie Paź 12, 2008 12:25 pm   
Cytat:
Melzer J. - Lopez F. 1 @ 1,45
Kunitsyn I. - Chardy J. 1 @ 1,60

AKO: 2,32

:minus:

Safin M. - Kunitsyn I. 2 @ 3,60

Turniej niespodzianek i wałków.

muczaczo 

Wysłany: Nie Paź 12, 2008 4:50 pm   
Cytat:
Safin M. - Kunitsyn I. 2 @ 3,60

Turniej niespodzianek i wałków.

muczaczo 

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 7:02 am   
Ginepri-Llodra 1 @ 1,75

Co by tu dużo nie pisać. Obaj zawodnicy po przeciwnej stronie barykady. Ginepri odnalazł formę na końcowe turnieje w tym sezonie, przeszedł łatwo kwalifikacje. LLodra sądząc po wynikach prezentuje się słabo a porażka z Istominem może dobitnie o tym świadczyć.

muczaczo 

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 11:58 am   
Blake J. - Simon G. 1 @ 1,70

Blejk po US OPEN bez gry. Jednak nie sądzę aby był w słabej formie. Jak sam podkreślił jest dobrze przygotowany do tego startu i liczy na udane rozpoczęcie. Amerykanin lubi grać przeciwko Simonowi ( bilans 2:0). Agresywny silny tenis, kontra taktyczny i wybiegany tenis Francuza. Jankes nie za bardzo lubi trzymać w piłkę w korcie dlatego silny forhend będzie wodą na młyn wobec ciągłego przebijania Simona. Mastersy nie są ulubionymi turniejami dla zawodników z USA , mimo to uważam że dzisiaj "świeży" James pokona Francuza.

muczaczo 

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 12:04 pm   
Kohlschreiber P. - Moya C. 1 @ 1,50

Niemiec powrócił w dobrym stylu do gry po kontuzji, prezentując w Wiedniu świetny tenis. Odpadł dopiero po zaciętym boju w półfinale z Monfilsem. W tym samym turnieju Moya dotarł do ćwierćfinału. Nie będę pisał że Moya najlepsze lata ma za sobą bo nadal jest to zawodnik, który jest w stanie wygrać z praktycznie każdym zawodnikiem z ATP.
Niemiec wydaje się być bardziej głodny gry i to jego zwycięstwa upatrywałbym w tym spotkaniu.

muczaczo 

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 12:37 pm   
Soderling R. - Serra F. 2:0 @ 1,55

Wszystkie atuty po stronie Szweda. Nabrał pewności siebie, której mu ostatnio brakowało dobrym występem w rodzinnym kraju. Serra przeszedł łatwo kwalifikacje, ale na powalczenie ze Szwedem najwyraźniej w świecie brakuje mu atutów.

Cilic M. - Verdasco F. 2 @ 1,70

Hiszpan na hali grać uwielbia. Świetny technik, w Madrycie zawsze potrafi wykrzesać resztki swoich umiejętności. Cilic podobnie jak Blake po US Open bez żadnej poważnej gry. Wczoraj oglądałem kawałek spotkania z Rochusem, nie przekonał mnie do swojej gry. Oprócz serwisu, który ratował go w wielu przypadkach nie zachwycił. Wiem, że kursy na Hiszpana sporo pospadały, mam nadzieje że nie będzie jakiejś przykrej niespodzianki. H2H 2:0 dla Verdasco.

muczaczo 

Wysłany: Wto Paź 14, 2008 4:18 pm   
Cytat:
Ginepri-Llodra 1 @ 1,75

:plus:
Cytat:
Blake J. - Simon G. 1 @ 1,70

Cytat:
Kohlschreiber P. - Moya C. 1 @ 1,50

Cytat:
Soderling R. - Serra F. 2:0 @ 1,55

Cytat:
Cilic M. - Verdasco F. 2 @ 1,70

słabiutko, jedynie co mnie pociesza to to że nie straciłem ani złotówki

niedługo 2 miesiące od ostatniego zakładu

muczaczo 

Wysłany: Sro Paź 15, 2008 4:32 pm   
Bhupathi/Knowles v Moya/Nadal 1 @ 1,70

Lopez F. v Ferrer D. 2 @ 1,82

Wawrinka S. v Kohlschreiber P. 2 @ 1,73

Kirilenko M. v Schiavone F. 2 @ 1,82

muczaczo 

Wysłany: Pon Paź 20, 2008 2:11 pm   
Cytat:
Lopez F. v Ferrer D. 2 @ 1,82

Cytat:
Wawrinka S. v Kohlschreiber P. 2 @ 1,73

Cytat:
Kirilenko M. v Schiavone F. 2 @ 1,82

muczaczo 

Wysłany: Pon Paź 20, 2008 6:00 pm   
Koniec sezonu coraz bliżej. Dzisiaj ruszyły kolejne turnieje. Panowie zagrają w Bazylei, Lyonie i Sankt Petersburgu. Panie natomiast w Linzu i Luxemburgu.

Niektórzy zawodnicy już myślami na wakacjach, więc typować trzeba raczej z większym dystansem. Trudno jednak z drugiej strony się dziwić. 10 miesięcy ciągłego grania, podroży, treningu, konferencji, wywiadów to męczy..

Sezon zakończy tradycyjny turniej Mistrzów tym razem w Szanghaju. Z panów pewne miejsce mają zapewnione: Nadal, Federer, Djoko, Murray, Denko, o pozostałe 3 miejsca walczyć będą z pewnością Roddick (obecnie 6) Ferrer (7) Potro (8) a także Simon i Blejk.

Nieco bardziej skomplikowana jest sytuacja naszego eksportowego debla (nie wiem skąd to określenie). Obecnie Polacy zajmują ostatnią premiowaną pozycję do wyjazdu na turniej Mistrzów. Mimo że para Cuevas/ Horna zajmuje dopiero 13 pozycję w rankingu już dzisiaj może pakować się do Chin z racji wygranego Wielkiego Szlema ( win French Open).
Tak więc jak wspominałem bardzo ważny będzie występ w Paryżu. Frytki muszą mieć na uwadze że rywale z pewnością nie odpuszczą. Strata Coetzee /Moodie to bodajże 20 pkt więc do boju FRYTKI !!!

Nasza Agnieszka Radwańska zaprzepaściła tak naprawdę szanse gry w Szanghaju słabym występem w Zurychu więc teraz pozostaje jej liczyć że jakaś wyżej notowana zawodniczka odniesie kontuzje bądź wycofa się z turnieju. W przeciwnym razie pojedzie do Chin jako rezerwowa, ale nie ma tego złego....Szanghaj zwiedzi chociaż...

Ale cóż jesteśmy w dziale "gotowe kupony" więc i od siebie coś zaproponuje, ( takie blabla to do dziennika typera, chociaż ostatnio mnie nazwać nim nie można).

Ferrero J.C. - Querrey S. 1 @ 1,60 Lyon

Hiszpan mało gry w tym sezonie, z powodu różnorakich kontuzji. Głód i umiejętności na pewno po jego stronie. Surowy Querrey ostatnio fatalny...

Więcej nic ciekawego dzisiaj nie widzę, Melzer- Andreev totalny no bet, chociaż skłaniałbym się ku Rosjaninowi, Cornet- Zheng- tu już kompletnie nie wiem co może być, ostatnio zbierają same bęcki więc lepiej takich spotkań nie grać.

muczaczo 

Wysłany: Pon Paź 20, 2008 10:16 pm   
Cytat:
Ferrero J.C. - Querrey S. 1 @ 1,60 Lyon

:plus: :plus: :plus:

muczaczo 

Wysłany: Wto Paź 21, 2008 10:38 am   
Bondarenko A. - Makarova E. 1 1,65

Ukrainka zdecydowanie bardziej od swojej przeciwniczki lubi hale. Sezon dla obu zawodniczek bardzo przeciętny, więc obie na pewno będą chciały się pokazać z dobrej strony. Wyższy poziom prezentuje Alona i myślę, że to ona wyjdzie z tego pojedynku zwycięsko. Mecz o 11.

Bartoli M. - Sugiyama A 1 1,40

Co ciekawe lepszy bilans bezpośrednich starć po stronie Japonki. Bartoli przeplata słabsze mecze z lepszymi, dzisiaj pora idąc takim tokiem rozumowania na ten lepszy. Wiekowa Japonka ostatnio bez kwalifikacji w Zurychy, już myślami w Azji.

Petrova N. - Bondarenko K. 1 1,30

Kolejny słaby turniej w wykonaniu Rosjanki ? nie chce mi się w to wierzyć. Po słabiutkich występach w Moskwie i Zurychu czas na rehabilitacje. Druga z sióstr Bondarenko ostatni mecz przegrała w kompromitujący sposób. Czas na dobry turniej Nadi.

Benesova I. - Robson L. 2:0 1,80

Ciekawa sprawa. Benesova doświadczona, solidna zawodniczka kontra uwaga 14 letnia Brytyjka. !!! Nie ma jej nigdzie w statystykach więc trudno cokolwiek o niej napisać. Wątpię aby w swoim pierwszym poważnym meczu na szczeblu WTA pokazała coś co zadziwi świat. Czelendżery w jakich zapewne występowała to nie to samo. Myślę że gładkie 2:0 dla Czeszki a kurs smakowity.

Domachowska M. - Castano C. (-1.5/+1.5) 2 1,60

Nasza Martusia bardziej skupia się na swoim chłopaku niż na treningu. Zresztą widać to po jej ostatnich wynikach. Kolumbijka już 4 spotkania w Luxemburgu. 3 gładkie wygrane w kwalifikacjach+ jeden mecz deblowy. To musi zaprocentować. Ostrożny typ na wygranie przynajmniej jednego seta przez Castano, chociaż myślę że spotkanie też powinno paść jej łupem.

muczaczo 

Wysłany: Wto Paź 21, 2008 11:14 am   
Beck A. - Devilder N. 1 1,45

Spojrzałem w statystyki i już widzę: Devilder : 3 ostatnie turnieje na hali i 3 porażki nawet bez ugranego seta. Beck w rytmie meczowym, finał w Dusseldorf'ie,ćwierćfinał w Rennes
(Challengery) i 3 mecze wygrane w kwalifikacjach do tego turnieju. Faworyt jest tylko jeden.

Elgin M. - Volandri F. 1 1,45

Też już głośny mecz. Kursy pospadały z początkowego 1,70. Volandri przyjeżdża do Rosji, kraju wałków, będzie się czuł tutaj więc wyśmienicie. Jutro już odjazd...

Zverev M. - Serra F. 1 1,65

Rosjanin w Niemieckich barwach nie dał szans rywalom w kwalach. W Moskwie był w półfinale, gdzie też trochę pofixował. Z Serrą, który nie potrafi grać na hali powinien wygrać.

Petzschner P./Peya A. - Nalbandian D./Schwank E. 1 1,55

Doświadczona i zgrana para Austriacka, kontra po raz pierwszy grający razem w deblu Południowcy. Takich meczy miałem, już nie typować, ale co tam.

Santoro F. - Fognini F. 1 1,30

Santoro na dywaniku, gdzie liczy się bardziej technika, gra przy siatce od bezsensownego walenia na siłę jest zdecydowanym faworytem turnieju rozgrywanego we Francji.

Kalfi 

Zaproszone osoby: 95
Wysłany: Wto Paź 21, 2008 6:55 pm   
muczaczo, jesteś moim bogiem tenisa;) co kolwiek nie zagram z twoich typów to zawsze wchodzi:) dzięki za Bondarenko i porazke Domachowskiej:)

muczaczo 

Wysłany: Wto Paź 21, 2008 8:15 pm   
Cytat:
Bondarenko A. - Makarova E. 1 1,65

Cytat:
Bartoli M. - Sugiyama A 1 1,40

Cytat:
Petrova N. - Bondarenko K. 1 1,30

Cytat:
Benesova I. - Robson L. 2:0 1,80

:minus: wygrała ale tylko 2:1
Cytat:
Domachowska M. - Castano C. (-1.5/+1.5) 2 1,60

Cytat:
Beck A. - Devilder N. 1 1,45

Cytat:
Elgin M. - Volandri F. 1 1,45

Cytat:
Zverev M. - Serra F. 1 1,65

Cytat:
Santoro F. - Fognini F. 1 1,30

Cieszę się Kalfi że skorzystałeś, w końcu dla kogoś te typy podaje, zwłaszcza że sam od dłużeszgo czasu nie gram.
Nasza Martusia lekka kompromitacja, sporo niespodzianek ( porażki Cilica/ Karlovica)
To doskonałe przykłady że koniec sezonu należy trochę potraktować z przymrużeniem oka, więcej underdogów i będzie spoko. Oddsmakerzy to też ludzie i błądzą. Zadaniem typera jest wykorzystać ich błędy.

Pozdrawiam :mrgreen:

muczaczo 

Wysłany: Sro Paź 22, 2008 5:48 pm   
Lapentti N. - Ouanna J. 1 1,70

Młody Francuz przeszedł I rundę i to by było chyba na tyle. Wygrana w dosyć dziwnych okolicznościach ze słabym Ljubicićem na pewno nie jest wyznacznikiem jego prawdziwych możliwości. Obaj bardzo dużo niewymuszonych błędów, gra praktycznie na siłę, zapominając o taktyce. Wysoki Ouanna blisko 190 cm wzrostu z dobrym serwisem.
Po drugiej stronie siatki też sprawca niemałej niespodzianki, wyeliminowanie Karlovica do takowych można zaliczyć. Bardzo solidny zawodnik, doświadczony w turniejach ATP, tego brakuje nadal Francuzowi, który grywa więcej w Chellengerach. Na hali potrafi i lubi grać.
Taktyka na ten mecz będzie prosta, zmęczyć, przebijać, biegać taki styl ma Ekwadorczyk. Rywala ma podobnego do Karlovica tak więc do boju.

Fish M. - Lopez F. 1 1,70

Po raz pierwszy staną naprzeciwko siebie Amerykanin z Hiszpanem. Dziwne bo rozegrali już razem ponad kilkanaście sezonów. No ale co się odwlecze to nie uciecze.
Większość widziała obu zawodników przynajmniej raz na korcie, więc ich styl jest powszechnie znany. Typ bardziej na intuicję, niż na zdrowe, chłodne kalkulowanie. Jestem za Rybką.

muczaczo 

Wysłany: Czw Paź 23, 2008 2:55 pm   
Cytat:
Lapentti N. - Ouanna J. 1 1,70

Cytat:
Fish M. - Lopez F. 1 1,70

czasem się zastanawiam, czy jest sens pisać analizę przed meczem

muczaczo 

Wysłany: Czw Paź 23, 2008 3:22 pm   
Roddick-Soderling over 24,5 1,80
Soderling 2,00

Szybka nawierzchnia w Lyonie, więc bardzo prawdopodobny over. Zarówno Roddick jak i Soderling dysponują w tym turnieju świetnym serwisem. Szwed miał łatwiejszych rywali wygrał dosyć gładko, Amerykanin również 2 dobre spotkania z nieco mocniejszymi rywalami. Mój scenariusz na to spotkanie to 3 sety a co za tym idzie over gemowy.

muczaczo 

Wysłany: Pią Paź 24, 2008 1:53 pm   
J.Blake-F.Lopez over 23,5 1,80

Blake wczoraj dosyć długo męczył się ze słabym Hernandezem. Nie jest z pewnością w najlepszej dyspozycji. Hiszpan zalicza ostatnio solidne wyniki. Myślę że kolejne 3 setowe spotkanie.

Del Potro-Andreev over 21,5 1,80

Tutaj linia troszkę za niska. Obaj posiadają bardzo dobry serwis. Andreev, o którego bardziej bym się obawiał rozegrał dobry mecz z Koschlaiberem. Wygrana z pewnością doda mu trochę więcej wiary, której ostatnio mu brakowało.

Murray A. - Tipsarevic J. 2 5,00

No i underdog z Rosji. Murray ostatnio maraton gier, ma prawo być zmęczony, niedługo ważniejsze turnieje dla niego w Paryżu i Szanghaju. Tipsarevic po kontuzji wraca do formy.