| Ogłoszenie |
Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy. Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!
Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"
|
|
|
Typy od Wolana |
| Autor |
Wiadomość |
Wolan
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2007 1:58 pm Typy od Wolana
|
|
Witam wszystkich w nowym roku-oby szczęśliwym i spędzonym w zdrowiu. A moje typy na dzisiaj:
Liverpool-Bolton 1,kurs 1,55
Fulham-Watrford 1,kurs 1,7
Reading-West Ham 1,kurs 2
całkowity kurs: 5,27
stawka:10 zł
ew.wygrana-52,7zł |
|
|
|
 |
Wolan
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2007 9:58 pm
|
|
| Jak zwykle 1 mecz nie wszedł...no a Fulham dało plamy okropnej...z Chelsea wywalczyli cenny remis,więc myślałem,że chłopaki podbudowali sobie morale a tu kupa....cóż taki sport... |
|
|
|
 |
marcinmg [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2007 10:21 pm
|
|
| No niestety Fulham dzisiaj strasznie zawalilo, gratuluje trafnego typu na Reading, a tak wogule to dlaczego zalozyles nowy temacik? |
|
|
|
 |
Wolan
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2007 11:05 pm
|
|
No reading ostatnimi czasy gra naprawdę dobry futbol...a nowy temat założyłem,hmmm w sumie to nie wiem ,może jeszcze mnie % trzymały:). teraz wszytskie swoje typy będe zamieszczał w tym temacie... |
|
|
|
 |
Wolan
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 11:43 pm
|
|
Na sobote proponuje takie typy:
Doncaster-Bolton 2,kurs 1,50
Portsmouth-Wigan 1,kurs 1,70
Reading-Burnley 1,kurs 1,45
Sheffield Utd-Swansea 1,kurs 1,50
Watford-Stockport 1,kurs 1,28
Atletico-Gimnastic 1,kurs 1,26
Getafe-Barcelona 2,kurs 1,60
ManUtd-Aston 1,kurs 1,28
kurs całkowity:18,32
stawka:10zł
ew.wygrana:183,20
szansa: meczyki w miare pewne się wydają,chociaż w tym roku w pucharach w Anglii duuużo niespodzianek(tych niemiłych),dlatego asekuracyjnie szanse na zwycięstwo oceniam na 60% |
|
|
|
 |
Laataar
|
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 2:58 am
|
|
szczerze powiedziawszy... ostry kupon stworzyłeś... ja osobiście oceniam go na 40% szans i to tylkoi dlatego że sam na bukmacherce kasy nie zrobiłem i pewnie nie zrobię hehehe ale tyleeeeeeee spotkań na jednym kuponnie hehe nawet nie wiem co to za spotkania ... ale skoro piszesz że tam jeszcze pucharowe rozgrywki się pojawiają .... no nie pozostaje mi nic innego jak zyczyć ci powodzenia... ja osobiście to 2 zł na taki kupon bym nie dał .... bez urazy oczywiście... każdy bawi się tak jak lubi... hehehe... w każdym bądź razie zastanawia mnie to czy wogóle analizowałeś wszystkie te mecze ... czy stawiałeś je tylko dlatego że takie pewne (osobiście to nie wiem czy dałbym radę wszystkie te spotkania przemyśleć ) żYCZę POWODZENIA (napewno będzie potrzebne ) |
|
|
|
 |
Wolan
|
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 11:46 am
|
|
Powiem szczerze,że każdy meczyk przemyślałem powierzchownie bądź dogłębniej , oto moje analizy:
Doncaster- Bolton- goście znajdują się w czołówce ligi angielskiej,ostatnimi czasy grają naprawdę dobry futbol-a po porażce 0-3 z Liverpoolem będą chcieli pokazać fanom,iż to była tylko wpadka,natomiast gospodarze to 9 zespół league one(odpowiednik 3 ligi polskiej)
Portsmouth-Wigan-tego meczu najbardziej sie obawiam,lecz Portsmouth nie powinno zawiść swoich kibiców i stracić taką szanse na własnym stadionie-ostatnio zremisowali na nim 1-1 z tottenhamem
Reading-Burnley- 6-0 w ostatnim meczu-wszystko na temat....bardzo dobra forma reading
Sheffileld utd- Swansea-po porażce z midlesbrough 3-1 maja szanse odzyskać zaufanie kibiców,tym bardziej,iż w lidze idzie im słabo,Burnley-12 zespół the championship(odpowiednik 2 ligi polskiej)
Watford-stockport- gospodarze ostatnimi czasy bardzo dobrze grają defensywnie,tracą mało bramek,a przy przeciwniku takim jak stockport powinni strzelic kilka bramek
Atletico-Gimnastic- jeżeli drużyna F.Toressa chce naprawde liczyc sie w tym roku w lidze hiszpańskiej to musi wygrywać takie mecze jak ten...
Getafe-Barca- 1-1 z atletico,a poza tym jest kilka mankumentow które składają sie na postawienie na nich
MU-Villa- będa chcieli pokazać,że są w wyśmienitej formie,a poza tym nasz rodak będize w pierwszym składzie:)
Wydaje mi się,że wybrałem mecze,które moga wejść,ale napewno twoje"powodzenia" się przyda
Wydaje mi sie,że wybrałem mecze,które moga wejść,ale to jest futbol....wiec twoje "powodzenia" napewno się przyda |
|
|
|
 |
Laataar
|
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 2:40 pm
|
|
no przyda się przyda... wszystko piknie ładnie hehe tylko że tyle zdarzeń i to jeszcze puchary... większośc drużyn ma daleko w d.... rozgrywki w których pojawia się słowo puchar (np. puchar UEFA wyniki są tamm tak ciężkie do przewodzenia jak pogoda ) i pojwaia się pytanie czy drużyny które wybrałes podejdą do sprawy profesjonalnie czy będą oszczędzać podstawowych zawedników na ligę.... no ale jak to mówią ... kto nie ryzykuje ten nie wygrywa hehehe jeszcze raz życzę powodzenia .. |
|
|
|
 |
Wolan
|
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 8:19 pm
|
|
| No niestety miałeś racje...Sheffield jednak nie gra źle,gra bardzo źle... |
|
|
|
 |
Wolan
|
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 12:30 pm
|
|
No to coś na weekend ode mnie:
Watford-Liverpool 2,kurs 1,50
Espanyol-Barcelona 2,kurs 1,60
Real Madryt-Saragossa 1,kurs 1,70
FC Sevilla- Mallorca 1,kurs 1,30
całkowity kurs 5,30
stawka- 50 zł
ew.wygrana-265,2zł
szansa-70% |
|
|
|
 |
Cygan

Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 310 Skąd: Stalowa Wola
|
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 12:35 pm
|
|
| Barcelona ma kilku podstawowych graczy kontuzjowanych, więc tu bym się zastanawiał. Saragossa w tym sezonie prezentuje się bardzo dobrze, więc Real może mieć problemy, chociaż z drugiej strony przemawia za nimi atut własnego boiska. Sevilla i Liverpool powinny dać sobie radę. |
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|