| Ogłoszenie |
Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy. Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!
Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"
|
|
|
typy - proud |
| Autor |
Wiadomość |
proud
|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 12:38 pm
|
|
Statystyka:
Typow 33
Wygrane: 18
Przegrane: 15 |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2007 12:11 am
|
|
(14/04/07 01:35)
Atlanta Braves - Florida Marlins
Baseball
2
1.94 Sportbet
Atlanta zaczyna dzis z slabym pitcherem, Markiem Redmanem, jesli ktos nie za bardzo jest zaglebiony w MLB to pitcher jest najwazniejsza postacia i od niego zalezy najwiecej, im lepszy pitcher tym wieksza szansa na zwyciestwo danej druzyny. Jest to mozna powiedziec glowny powod dla ktorego polecam ten typ, Florida gra swoim najlepszym pitcherem Dontrelle Willisem. Atlanta juz wczoraj przegrala ze slabymi Nationals 0:2.. wiec nie zaliczyli zadnego runa.. sadze ze dzis zwyciestwo Floridy jest naprawde bardzo prawdopodobne.
(14/04/07 01:35)
Atlanta Hawks - Washington Wizards
Basketball
2
1.68
Pinnacle
Meczyk z nba wg mnie bardzo ciekawy, bardzo slaba seria Wizardsow spowodowana brakiem Arenasa i Butlera, 6 meczy z rzedu przegranych, wg mnie taka druzyna musi postarac sie jak najszybciej przerwac tą passe, z tylu gonia juz inny druzyny, a trzeba walczyc o jak najlepsza pozycje wyjsciowa do play off. Sadze ze dzis Wizards przelamia ta beznadziejna serie z Hawks, ktorzy coprawda sa grozni ale w walce o PO juz sie nie licza. Wg mnie 2, mozna zagrac to jeszcze z Handi -3 na wizards.
(14/04/07 02:05)
New Orleans/Oklahoma City Hornets - Denver Nuggets
Basketball
1
1.87
Pinnacle
Kolejny mecz na przelamanie serii, Denver graja jak nakreceni, ogrywaja wszystkich ostatnio, maja serie bodajze 5 czy 6 meczy wygranych pod rzad. Ilez mozna:> Hornets to dosc dobra druzyna, ktora moze spokojnie postawic mocny opor dla Nuggets, wg mnie ciezki mecz, ale sadze ze jednak padnie dzis 1. Ze stawkami ostroznie :p
Dallas Mavericks - Utah Jazz
14/04/07 02:35
1 1.54
Dziwi mnie taki kursik na Dallas, wg mnie Utah bez formy ostatnio, slabo graja.. co tu duzo mowic, Dallas jest jesli nienajlepsze to drugie albo trzecie w NBA. Seria 3 zwyciestw przeciwko seri 5 porazek Utah, sadze jednak ze Utah dzis i tak nie przelamie tego, gdyz Mavsami bardzo ciezko sie gra, do tego na ich hali. Dla mnie to 1, rowniez z handicapami mozna grac. Utah is very very poor at the moment :p
A tak to bym polecil jeszcze:
Phoenix Suns-
Los Angeles Lakers
14/04/07 03:35
Wszelkie handicapy na LA mozna grac moim zdaniem, ja bym sie nawet pokusil na czysta 2, kurs 6.5 - bardzo atrakcyjny. Bryant da rade dzis moim zdaniem ;p chlopaki z Phoenix do ogrania! |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2007 8:30 am
|
|
Dwa glowne typy siadly, Orlean niestety przegrywa dwoma punktami.. w tym ostatnia kwarta przegrana dziesiecioma. Szkoda..
Dallas jednak zawiodlo, wyszli chyba rezerwami z tego co wiem, LA przegralo 8, nie pamietam jakie handicapy byly, ale chyba w granicach tego.
Ogolnie dwa typy na ktorych opieralem dzisiejsza noc - weszly : ) |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 6:42 pm
|
|
Sacramento - New Orleans
New Orlean jak wiadomo stracil juz definitywnie szanse na gre w play off, na pewno jest to dla nich bardzo zla sytuacja gdyz ostatnie kilka meczy grali naprawde bardzo dobrze, a mimo to porzadany przez nich cel juz na pewno nie zostanie osiagniety. Sacramento wczoraj bardzo mocno utrudnilo sytuacje dla Clipersow, przez to iz z nimi wygrali, druzyna z z LA spadla na 9 miejsce w konferencji za Golden State i bedzie im juz nie zwykle ciezko wdrapac sie spowrotem do pierwszej ósemki. Sacramento pokazalo wczoraj, iz nie odpuszcza koncowki sezonu, mieli juz wczoraj przewage ponad 20 pktow, bylem w niesamowitym szoku spogladajac na livescore. New Orlean nie ma juz dzis o co walczyc, a Sacremento mysle, ze jest w gazie i wygra dzisiejszy mecz.
Moje Typy to:
Sacramento @1.60 7/10
Sacramento -4 @1.95 (Handicap) 5/10
Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks
Kolejny mecz, ktory na dzis bardzo mi sie podoba. Atlanta jest po prostu podziurowiona przez kontuzje w skladzie, nie gra duzo kluczowych zawodnikow. Ostatni ich mecz to sromotna porazka prawie 40 pktowa roznica i to na wlasnej chali. Sadze ze dzis moze byc podobnie. Przypuszczam jednak, ze bardzo dobrym wyborem i chyba wydaje mi sie najlepszym bedzie under 208, Atlanta w ostatnim meczu rzucila tylko 76 oczek, wiec nawet jesli Bucksy w takiej sytuacji rzuca grubo ponad 100 to under i tak bedzie bezpieczny. Atlanta jest bez formy, bez podstawowych zawodnikow i bez szans na dobry wynik w dzisiejszym meczu. Takie jest moje zdanie, opinie mile widziane.
Moje typy:
under 208 @1.90 7/10
Bucks @1.50 7/10
Bucks -5,5 @1.94 5/10 |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 7:19 am
|
|
| Cytat: | Sacramento @1.60 7/10
Sacramento -4 @1.95 (Handicap) 5/10
under 208 @1.90 7/10
Bucks @1.50 7/10
Bucks -5,5 @1.94 5/10
|
Nie jest tak zle. |
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0.12 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
Pewne typy meczy, typy sportowe
Na naszym forum znajdziesz: typy bukmacherskie | analizy meczy | darmowe typy | typy meczy | typy sportowe | pewne typy | typy bukmacher | piłka nożna typy | koszykówka typy | skoki | typy typy hokejowe.
Analizujemy takie dyscypliny jak: piłka nożna | hokej | koszykówka | nba | nhl | piłka ręczna | tenis | siatkówka | formula 1 | skoki narciarskie | piłkarska ruletka | baseball | liga angielska | liga niemiecka | liga polska | liga włoska | liga hiszpańska | liga typerów | bundesliga | liga francuska | liga turecka | liga portugalska | liga grecka | ekstraklasa | premiership | liga holenderska czy też liga szkocka.
Znajdziesz tu również informacje o: bwin | gamebookers | expekt.com | bet365 | prime poker | bodog | unibet.com | betsson | betfair | betgun | bet365 | poker | sportingbet.pl | bet-at-home | Betway | Party Poker | Cd poker | Titan poker | Netteler oraz o Moneybookers.
|
|
|