| Ogłoszenie |
Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy. Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 75 postów dostaje 50 PLN GWARANTOWANE. Sprawdź to!
Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"
|
|
|
typy - proud |
| Autor |
Wiadomość |
proud
|
Wysłany: Nie Mar 25, 2007 11:25 pm typy - proud
|
|
Witam, na forum jest owszem nowy, co nie znaczy ze mecze/bukmacherka to dla mnie cos o czym nie mam pojecia, gram juz dobre pare lat i postaram sie pomoc, czy raczej podzielic sie swoim zdaniem na temat meczy, ktore sam stawiam badz ktore uwazam za dobre i warte do obstawienia.
Takze zapraszam do sledzenia mego tematu, bede staral sie robic podsumowania po kilku typach aby to wszystko dosc spojnie wygladalo.
Typy juz nie dlugo : ) |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Pon Mar 26, 2007 8:03 pm
|
|
Guccione Ch. - Rojer J.J. 1.45 [1]
Wg mnie bardzo dobry mecz, Guccione dobry serwis, mlody chlopak, coprawda dopiero 102 miejsce w rankingu, ale sadze ze to z czasem powinno sie zmieniac. Rojer 303 poz w rankingu, niezbyt znany zawodnik, a w tenisa juz gra dosc sporo, nie sadze ze stac go na jakis przeblysk w tym meczu, kurs na Guccione zachecajacy, wg mnie warto zagrac. |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2007 12:37 pm
|
|
Roddick A. - Ferrer D. 2.70 [2]
Forma Roddicka idzie raczej w dol moim zdaniem, za to Ferrer jest w bardzo wysokiej, niesamowite breaki z jego strony, bardzo lubi grac na kortach w Miami, w ostatnich dwoch latach udzial swoj konczyl dopiero w polfinale, gra mu sie tutaj naprawde bardzo dobrze. Polecam granie tego meczu na livebetting, bo duzo zalezy od dnia Roddicka, jesli bedzie mu dobrze wychodzil serwis i nienajgorzej gra z glebi kortu to ma szanse wygrac, w innym wypadku nie poradzi sobie z Ferrerem i przegra ten mecz.
PH Mathieu - A. Murray over 22.5 - 1.80
Wg mnie czysty over tutaj powinien pasc, Mathieu jak wiadomo jest w niesamowitej formie, pokonal bez problemu samego wielkiego Fernando Gonzaleza łamiac jego serwisy jak chciał. Dzisz juz niestety rywal duzo trudniejszy, Murray ostatnio gra niezle i ogolnie jest bardzo utalentowanym zawodnikiem. Mecz niekoniecznie skonczy sie zwyciestwem Francuza, ale... sadze ze jednak wygra przynajmniej jednego seta i dzieki temu padnie over 22.5.
Li N. - Chakvetadze A. 1.85 [1]
Nie zebym lekcewazyl utalentowana Rosjanke, owszem jest bardzo dobra, ale.. kiedy zobaczylem jak łatwo poradzila sobie Na Li z Clijsters, moge zaryzykowac i postawic na Chinke, coprawda obie sa w wysokiej formie, ale bardziej przychylny jestem do doswiadczonej 25 letniej Li, na Chakvetadze przyjdzie jeszcze czas, ale mysle ze nie w tym turnieju. Byc moze bedzie to 3 setowy pojedynek, wiec polecam grac over 22.5.
AKO= 8.99 |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Sro Kwi 04, 2007 4:26 pm
|
|
Li N. - Chakvetadze A. 1.85 [1]
Roddick A. - Ferrer D. 2.70 [2]
PH Mathieu - A. Murray over 22.5 - 1.80
Guccione Ch. - Rojer J.J. 1.45 [1]
Chelsea - Valencia
Mecz bardzo wazny dla obu druzyn (to akurat jest wiadome). Cwiercfinal ligi mistrzow, zostaly najlepsze, majace najwiecej szczescia zespoly. Jak widac mamy w stawce az 3 angielskie druzyny i mysle, ze kazda z nich znajdzie sie w polfinale, jest to naprawde bardzo prawdopodbne. Chelsea od 3 lat stara sie zdobyc lige mistrzow i jak na razie ani razu to im sie nie udalo, braklo im zazwyczaj nie wiele, moze po za tym rok temu gdzie ronaldinho sam wygral mecz. Dlatego tez Chelsea widzac ze w stawce sa druzyny, ktore mozna pokonac widzi swoja szanse (kolejna juz) na wygranie ligi mistrzow. W lidze angielskiej, mozna rzec, ze juz stracili mistrzostwo na rzecz MU, FA CUP tak, sa w finale, ale tam znowu na drodze staje MU, ale poki co najwazniejszy jest mecz dzisiejszy przeciwko co bardzo wazne oslabionej Valenci, ktora zagra bez Morientesa oraz Marcheny. Jesli ktos nie wie, sa to bardzo wazni zawodnicy tej druzyny. Chelsea gra u siebie, chelsea bedzie na maxa zdeterminowane wg mnie i powinni ten mecz wygrac.
Moje typy:
Chelsea [1]
Valencia [nie strzeli gola]
Chelsea [awans]
Nastepnym meczem jest ... cos z tenisa : )
A mianowicie,
Bammer - Razzano
Razzano ostatnio w bardzo wysokiej formie, przeszla 2 rundy w Miami, w trzeciej musiala juz odpasc - trafila na Henin. Razzano w tym samym turnieju (Amelia) doszla dwa lata temu do pol finalu, wiec jest pewne iz dobrze zna ta nawierzchnie i potrafi na niej zagrac (o nawierzchni troche pozniej). Nie lekcewaze oczywiscie dobrych wynikow Bammer w tym roku, ale.. jej forma jest obecnie nienajwyzsza, coprawda pierwsza runde wygrala łatwo, ale grala przeciwko zawodniczce, ktora w tym turnieju podczas jakiejkolwiek edycji nie wygrala nawet seta, wiec ta wygrana Bammer raczej o niczym nie swiadczy. Grala w tym turnieju rok temu, odpadla bardzo szybko bo juz w pierwszej rundzie z Samantha Stosur (6:3,6:1). Sadze ze nie potrafi za bardzo grac na tej nawierzchni.
Wiec teraz cos o nawierzchni: Nie jest to typowy wolny Clay, ludzie poprzegrywali duzo kasy na pierwszych rundach (w tym ja troche) bo mysleli ze to zwykla Clayowa nawierzchnia i stawiali na zawodniczki, ktore taka nawierzchnie preferuja. Z pierwszej rundy wiec duzo faworytek poodpadalo.
Wiec jest to Green-Clay, ktora rozni sie od zwyklego Clay, tym ze jest troche twardszy i przez to troche szybszy. Zawodniczki, ktore nie graly na czyms takim wczesniej lub po prostu tego nie trawia, odpadaja odrazu. Glownie dlatego gram ten mecz:
Razzano : potrafi zagrac na tej nawierzchni
Bammer : nie za bardzo
Typ
Razzano [1] Kurs 2.50 calkiem atrakcyjny.
Jak ktos jakies handi znajdzie to mozna zagrac dla bezpieczenstwa
Dodam jeszcze z tenisa, mozna do jakiegos combo dorzucic.
V. Williams - Petty Schnyder [1] 1.30
Wg mnie Schnyder bez formie zupelnie w tym sezonie na razie, wrecz przeciwnie Venus, potrafi juz cos zagrac, podobnie jak jej siostra powoli forma idzie w gore, to jest nie to co u Sereny, ale naprawde gra juz bardzo przyzwoicie i nie wierze ze mogla by odpasc tak szybko z tego turnieju, Schnyder grala w poprzednich latach na tych kortach i rok temu poszlo jej calkiem niezle, doszla do Cwierfinalu, ale w tamtym roku ta zawodniczka byla o wiele lepsze, teraz nie ma formy, a bedac bez formy gra beznadziejnie i przegrywa z duzo slabszymi zawodniczkami, a Venus mozliwosci ma bardzo duze. Dla mnie zwyciestwo Amerykanki jest tutaj wielce prawdopodobne, 80%-20% |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2007 4:43 pm
|
|
Chelsea - Valencia
Bammer - Razzano
V. Williams - Petty Schnyder |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 12:10 am
|
|
Statystyka
Typow 7
Wygrane: 3
Przegrane: 4
Bedzie lepiej : ) |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 12:52 am
|
|
Tampa Bay - Florida Panthers
Na dzis mecz z NHL, myślę ze warto zwrocic na niego szczegolna uwagę, dlaczego? postaram sie w skroce wyjasnic:
A więc Tampa walczy dzis o pierwsze miejsce w swojej dywizji, jest to bardzo prestizowa i wazna sprawa w NHL. Maja stratę jednego puntku do lidera, a mianowicie Atlanty. W bardzo wysokiej formie sa dwaj zawodnicy Tampy, najlepszy strzelec ligi - Lecavalier oraz Dan Boyle, dzieki ich golom w ostatnim meczu wyeleminowali z walki o play offy, mistrza ubieglego sezonu a mianowice Caroline. Rowniez bardzo dobra forma Martina St. Louisa, ktory w szesciu kolejnych meczach przeciwko Panthers, strzelil 4 bramki i zaliczyl 5 asyst.
Florida nie ma juz szans w walce o miejsce dajace gre w play offach, dlatego ten mecz dla nich jest praktycznie o nic. Nie sadze aby ta druzyna jakos specjalnie mobilizowa się do tego meczu.
Nie kieruje sie tu do konca forma graczy obu druzyn, chociaz tez ma to jakis wplyw na moj wybor zwyciezcy. Jednak glownym powodem dla ktorego gram Tampe jest to, ze na pewno beda bardzo chcieli zdobyc jeszcze pare oczek w tabeli, ze wzgledu na lepsze rozstawienie w PO i wygranie swojej dywizji, a to wszystko jest jeszcze bardzo mozliwe, jednak zeby sie udalo muszą wygrac.
Moje typy:
Tampa Bay Lighting - Florida Panthers 1.85 [1]
Tampa -1,5 - Florida 2.30 [1]
Tampa - Flordia over 5.5 1.65 |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 1:44 am
|
|
Mam szybki meczyk jeszcze na dzis.
Tym razem NBA:
Wizards - Cavaliers
Wizards oslabione brakiem Arenasa i Butlera, nie sadze aby mieli szanse z niezlymi Cavsami, ktorzy wczoraj po dogrywce przegrali z Miami 94:90. Ogladalem mecz byli bardzo bliscy zwyciestwa, sadze ze dzis wygraja bez problemu. Dla Wizardsow brak Arenasa i Butlera jest naprawde bardzo znaczacy, sa to kluczowi zawodnicy i dzis bedzie im wygrac bardzo ciezko.
Moje typy
Wizards - Cavs 1.43 [2]
Wizards +5 - Cavs 1.95 [2] |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 10:30 am
|
|
Tampa Bay Lighting - Florida Panthers 1.85 [1]
Tampa -1,5 - Florida 2.30 [1]
Tampa - Flordia over 5.5 1.65
Wizards - Cavs 1.43 [2]
Wizards +5 - Cavs 1.95 [2] remis |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 12:12 pm
|
|
Maly preview polskiej ligi:
951 16:00 Gornik Z. - Legia 1.60 [2]
Legia wraca do moze nie do swietnej formy, ale zaczynaja grac juz troche lepiej. Ogladalem ich mecz z ŁKSem i ta gra wygladala juz troche lepiej niz poprzednie mecze. Mysle ze powinni zaczac wygrywac, a szczegolnie z takimi druzynami jak Gornik, bo Legia jest w takiej sytuacji, ze nie moze byc nawet pewna wystepow w pucharze UEFA. Mysle ze powinni ten mecz wygrac.
53 16:00 Korona - Pogon Sz. 1.35 [1]
Korona rozegrala tydzien temu bardzo dobry mecz z Wisła u siebie, coprawda zakonczyl sie remisem 0:0, ale druzyna z Kielc gra bardzo dobrze w ostatnich czasach, wg mnie ma najbardziej wyrownany sklad w polskiej ekstraklasie. Pogon nie zaciekawa jak zwykle, mieszanka polsko-brazylijska to zle rozwiazanie i słaba gra na boisku. Obstawiam zwyciestwo Korony.
Zeby tylko nie wyszlo tak, ze wszysc na to graja i bedzie remis :p
954 16:00 LKS Lodz - Odra W. 1.80 [1]
ŁKS dopiero tydzien temu z Legia stracil pierwsze bramki w rundzie rewanzowej, ogolnie dobra gra w obronie. Odra coprawda ostatnio wygrala z Bełchatowem (bardzo duza niespodzianka) lecz sadze ze limit niespodzianek sie skonczy juz na jednej. Dzis powinien wygrac ŁKS, jedyne czego sie obawiam to, ze moze sie mecz skonczyc remisem 0:0.
955 18:30 Wisla K. - Lech P. 1.55 [1]
Lech wyraznie se nie radzi w tej rundzie, po calej fuzji z Arka i teraz na lawce ze Smuda mieli grac bardzo dobry futbol. Tak sie niestety nie dzieje, lech traci duzo bramek, coprawda potrafi tez duzo strzelic, ale wiekszosc meczy przegrywaja. Wisła walczy o jak najwyzsze miejsce w polskiej lidze, bo o mistrzostwie moga raczej zapomniec. Tydzien temu sie nie udalo przeskoczyc o jedna pozycje w gore, bo trudne warunki postawila Korona, mysle ze Wisle stac dzis na zwyciestwo. Lech to taka druzyna ktora z kazdym moze przegrac i z kazdym wygrac, aczkolwiek nie sadze aby dzis sprawili niespodziankę. Zwyciestwo wisly wg mnie i over 2.5. |
|
|
|
 |
proud
|
|
|
Cos z angielskiej : )
980 13:45 Chelsea - Tottenham 2.26 [X2]
Bez formy Chelsea od dluzszego czasu.. nie ma co ukrywac. Slaby mecz z Watford, rowniez slaby z Velncia i zaledwie remis. Sadze ze dzis albo przegraja albo zremisuja, Tottenham potrafi im strzelic pare bramek, przekonalismy sie o tym w meczach o FA CUP. Robie Keane w bardzo dobrej formie, mysle ze dzis cos razem z Berbatovem strzela i nie przegraja tego meczu, a kurs bardzo ładny.
987 18:15 Portsmouth - Manch.Utd. 1.92 [1X]
Ten mecz jest bardziej ryzykowny wg mnie. Ale.. ile MU moze wygrywac w lidze ? Sadze ze ktos musi przerwac ich niesamowita passe zwyciestw i mysle ze stanie sie to dzis bo Porthsmouth to druzyna, ktora na pewno stac na wywalczenie chociazby remisu. MU na pewno troche podmeczone po lidze mistrzow, mozliwy remis : )
985 16:00 Sheffield Utd. - Newcastle 2.40 [1]
Scheffield ku memu zdziwieniu jak przegladalem statystyki gra bardzo dobrze u siebie.. a graja dzisiaj przeciez mozna powiedziec wazny mecz, bo do strefy spadkowej im bardzo blisko. Z newcastle wygrali juz na wyjezdzie w I rundzie 0:1, mysle ze ten wynik jest do powtorzenia bo Newcastle na wyjazdach gra bardzo słabo. Kurs 2.40 nie jest na pewno adekwatny do prawdopodobienstwa ze wygra Sheffield, 1X mozna zagrac dla 99% pewnosci : ) sadze jednak ze czysta 1 wejdzie, mozna wrzucic do jakiegos ciekawego rozpisu
Taki mecz bez analizy to mysle ze Blackburn - Aston Villa bedzie [1] 2.00 badz remis |
|
|
|
 |
proud
|
|
|
Niemcy cienko dzisiaj ale:
1097 15:30 Schalke - M'Gladbach 1.40 [1]
Wyglada mi ciekawie, tydzien temu Shalke nie zdobylo zadnego punktu z Bayernem, chociaz mieli duzo okazji na wyrownanie, niestety nie udalo sie i dostali kulke na 2:0. Mecz przegrali, na ich szczescie werder tylko zremisowal, przewaga shalke nad wlasnie werderem to tylko 2 punkty, sadze ze dzis nie moga se pozwolic nawet na remis na wlasnym terenie. Obstawiam zwyciestwo gospodarzy. Borussia niby broni sie przed spadkiem, ale wg mnie nie zdola wywiezc dzisiaj punktow z terenu lidera bundesligi.
1092 15:30 Aachen - Dortmund 2.40 [1]
Dortmund bez formy, ZADNEJ. Znowu zmiana trenera.. bardzo nisko w tabeli, mysle ze obronia sie przed spadkiem, ale jeszcze w ten weekend przegraja. Achen gra niezle u siebie, 4-0-2 bilans. Nie chce za duzo sie rozpisywac, 5 ostatnich meczy wyjazdowych Dortmundu to mecze przegrane, nie wroze im dzis inaczej. W najlepszym przypadku remis, ale szczerze w to watpie.
Z innych meczy Hamburger - Stuttgart 1 albo 1X
Hannover - Bayern [2] X2 |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 12:13 pm
|
|
Wypatrzylem fajny Handicap w stsie:
1240 13:45 Chelsea - Tottenham (+1.5) 1.60 [2]
Ładny kurs wg mnie!
1250 15:00 Lazio - Messina (+1.5) 1.75 [1]
Lazio w niesamowitej formie : ) |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 1:52 pm
|
|
951 16:00 Gornik Z. - Legia 1.60 [2]
954 16:00 LKS Lodz - Odra W. 1.80 [1]
]53 16:00 Korona - Pogon Sz. 1.35 [1]
955 18:30 Wisla K. - Lech P. 1.55 [1]
980 13:45 Chelsea - Tottenham 2.26 [X2]
987 18:15 Portsmouth - Manch.Utd. 1.92 [1X]
985 16:00 Sheffield Utd. - Newcastle 2.40 [1]
1097 15:30 Schalke - M'Gladbach 1.40 [1]
1092 15:30 Aachen - Dortmund 2.40 [1]
Hannover - Bayern [2] X2
1240 13:45 Chelsea - Tottenham (+1.5) 1.60 [2]
1250 15:00 Lazio - Messina (+1.5) 1.75 [1]
Takie szczescie mialem, ze na kupon z tych typow dalem akurat wszystkie co weszly : ) |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 1:52 pm
|
|
Volandri v Andreev
typ 2 kurs 1.70
Volandi w tym sezonie totalne dno, nic nie gra. Za to Andreev juz kilka razy pokazal sie w tym sezonie z bardzo dobrej strony, dobre wystpey w pucharze davisa itp. Sadze ze jest w duzo lepszej dyspozycji niz Volandri. Do tego bardzo dobrze gra na czerwonym clay, a wlasnie na tej nawierzchni rozgrywal sie bedzie turniej. Na clayu w tym roku Volandi wygral uwaga tylko 1 spotkanie z Gustavo Kuerten, a przegral az 8, beznadziejny bilans.
Statystyka, preferencje, forma - to wszystko jednoznacznie wskazuje na Adreeva.
Wg mnie mozna grac za duze stawki, nie jest to taki typ "mysle ze wejdzie", jest bardzo mocno przekonany co do tego meczu, ale oczywiscie nie ma pewniakow
7/10 |
|
|
|
 |
soulee
NHL TYPER

|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 1:58 pm
|
|
Mam nadzieje ze to wejdzie bo to juz jeszcze tylko to jest do wejscia na kuponiku, i wyjde na + |
_________________ Zaglądajcie czasem do moich analiz NHL
 |
|
|
|
 |
soulee
NHL TYPER

|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 4:16 pm
|
|
| proud napisał/a: | | Wg mnie mozna grac za duze stawki |
Ciekawe co by bylo gdybym zagral za wieksza...
Volandri v Andreev 2:0 -.-
tyle |
_________________ Zaglądajcie czasem do moich analiz NHL
 |
|
|
|
 |
morenowe

Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 06 Lut 2006 Posty: 413 Skąd: Białystok
|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 5:47 pm
|
|
Nie znam proud i ta analiza jest jego ma inny nick na forum dgzie tez daje ta samo analize wiec to w 100% jest jego |
|
 |
proud
|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 11:26 pm
|
|
soulee: jestem bardzo zaskoczony takim wynikiem, w meczu bylo tylko jedno przelamanie, a tie break przegrany, w ktorym prowadzil zreszta juz 4:1..
Trudno..
Ale nie poddaje sie i dam nastepne mecze : )
Spadea, V - Ginepri, R 1.57 [1]
Co tu duzo mowic, obaj nie zbyt dobrze prezentuja sie na clayu ze statystyk. Jednak Spadea jest w duzo wiekszej formie niz Ginepri, pokonal go zreszta nie tak dawno bo na turnieju w Miami i to bardzo łatwo 6:1 6:3. Licze dzis na powtorkie tego wyniku.
9/10
Martin, Alberto - Lopez, Feliciano 1.62 [2]
Lopez to taki sredniak, jednak naprawde potrafi zagrac dobrze przeciwko niezlemu przeciwnikowi, jednak dzis nie musi tego robic, bo na przeciw sobie ma slabego Martina, ktory niczego specjalnego nie prezentuje i powiedzialbym nawet ze jest slabym tenisista z bardzo rzadkimi przeblyskami. Lopez w Miami pokazal, ze jest w niesamowitej formie, odpadl dopiero w cwiercfinale przegrywajac z Djokoviciem. Ostatnie dwa turnieje Martina konczyly sie na pierwszych rundach, w Miami odpadl z Johanssonem. Coprawda Martin ma wieksze doswiadczenie jesli chodzi o Clay, ale jak tu sie tym sugerowac skoro pare dni temu wlasnie na tej nawierzchni odpadl w zwyklym Challangerze w Monzie juz w pierwszej rundzie z nijakim Daniel Koellerer o ktorym slysze pierwszy raz. Jestem sklonny postawic bardzo duzo pieniadze na Lopeza, jesli nawet jest pod forma to i tak sadze ze wygra.
10/10
4283 Haas, Tommy - Querrey, S 1.23 4.00
Mecz niby pewna jedynka, jednak przestrzegam, nie grac tego, Haas wcale nie musi tego wygrac. Querrey juz pokazal ze u siebie jest bardzo mocny i przegrywa naprawde z samymi mocarzami, takim oczywiscie jest Tommy, ale jego forma ostatnio idzie w dol, po niesamowitym poczatku sezonu nastapil lekki spadek. Querrey ma niesamowity serwis, mecz mysle bedzie bardzo ciekawy a jego wynik wcale nie jest odrazu z gory przesadzony. Wg mnie mozna zaryzykowac za niska stawke a Querreya.
Typ 2 2/10 |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 11:38 pm
|
|
(11/04/07 01:05)
Washington Wizards (+3) - New Jersey Nets
Basketball
2
1.95
unibet
Byc moze Washington sie dzis przelamie.. byc moze, ale jednak sadze ze dzis po raz kolejny powinno wygrac New Jersey Nets. Potrzebuje teraz bardzo punktow, aby nie wyprzedzilo ich Orlando ktore jest tuz tuz za nimi. Wizards maja serie 5 porazek z rzedu, graja bez Arenasa i Butlera - sa to ogromne straty oczywiscie. Mecz jest na pewno trudny do wytypowania jednak sadze, ze jeszcze dzis Wizards sie nie przelamia i ulegna Nets.
Jednak radze ostroznie z tym meczem : ) niskie stawki. |
|
|
|
 |
pawel16

Zaproszone osoby: 70
Pomógł: 14 razy Dołączył: 11 Sty 2007 Posty: 4145 Skąd: Olszyny
|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 11:43 pm
|
|
Ja bym tego meczu nie najlepiej nie ruszał ale jak już grać to 2. ..
Powodzenia |
_________________ skomentuj moje typki;) |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 5:32 pm
|
|
Ojj Lopez zamulil mocno, ale po raz kolejny przekonalem sie ze przegrywa zawodnik za ktorym przemawialo praktycznie wszystko..
Jednak Spadea + New Jersey ratuja dzien, zobaczymy jak Querrey sie spisze. |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 11:05 pm
|
|
Querrey walczyl, ostastecznie przegral. Ale to bylo do przyjecia - taki rezultat, handicapy wchodza, a na pewno duzo ludzi tak gralo
New Jersey wchodzi, bardzo fajny kursik z handi, jest Wizards nadal ciagnie bardzo slaba passe. |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 11:06 pm
|
|
Jesli dzisiejsza noc sie dobrze przeanalizuje to naprawde mozna wyciagnac spore profity, mamy dzis bardzo ciekawe nhl, znajdzie sie cos z mlb, z nba rowniez mysle ze jest cos ciekawego.
Typ 1 na dzisiejsza noc wg mnie to
Buffalo (-1.5) - NY Islanders [1] 1.95
Nie bede zbytnio sie rozpisywal, Buffalo bylo po prostu najlepsze w sezonie zasadniczym, ogladalem jeden z ich meczy pod koniec rundy zasadniczej i bardzo podobala mi sie ich gra (mimo iz na hokeju za bardzo sie nie znam), ladnie przedostaja i zamykaja przeciwnika na ich czesci tafli, ogolnie wygladalo to wszystko bardzo zgranie. Islanders mozna powiedziec dopiero pod koniec sezonu zasadniczego zapewnilo sobie awans, ostatnie mecze musialy kosztowac ich bardzo duzo gdyz po prostu musieli zdobywac punkty zeby grac w PO. Wg mnie dla pewnosci mozna zagrac czyste zwyciestwo Buffalo, jednak ja pokusilbym sie maly Handicap -1.5
Drugi mecz rowniez nhl to:
Atlanta Trashers - NY Rangers over 5.5 2.25
Sadze ze padnie tutaj bardzo duzo goli, rangersi ich strzelaja bardzo duzo, szczegolnie ostatnio, jest to typowa overowa druzyna Atlanta rowniez potrafi "sieknac" pare goli co w efekcie daje nam over, nie bede tu juz glebiej analizowal jakich zawodnikow maja w skladzie obie druzyny, Jagr w NY, Hossa w Atlancie, ci zawodnicy naprawde duzo strzelaja. OVER!
Washigton Nationals - Atlanta Braves -1.5 [2] 1.65
Coz, ostatnie mecze to zdecydowane zwyciestwa Atlanty, WSH jest naprawde beznadziejne, nie potrafia nic ugrac, Atlanta bardzo ladne zaczela ten sezon. Nie zaglebialem sie w szczegolowa analize, zobaczylem po prostu wyniki poprzednich meczy i ogolnie sledze MLB i moge smialo powiedziec ze ten mecz wygra Atlanta, dodaje do tego handicap na zwiekszenie kursu.
To takie 3 mecze, ktore dzis faworyzuje. Mysle ze jeszcze na dzis z NBA dobry jest typ na Clipersow przeciwko Lakers, derby LA, ostatnie na korzysc Clipers ktorzy sa w bardzo dobrej formie, jesli Bryant nie zaszaleje indywidualnie to sadze ze Clipersi ten mecz spokojnie wygraja. Moj typ to 1 i over.
Tak jak mowilem, analiza tylko z grubsza, bez wiekszych szczegolow bo nie mam za bardzo czasu. Moze ktos skorzysta (mam nadzieje) |
|
|
|
 |
proud
|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 7:57 am
|
| | | | |