Typy bukmacherskie

Na naszym forum znajdziesz darmowe typy bukmacherskie, najlepsze pewne typy meczy. Sprawdź nasze analizy i typy sportowe oraz włącz się do dyskusji, aktywnym użytkownikom rozdajemy nagrody gwarantowane!

Wyniki na żywo | Aktualne tabele ligowe | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Zaloguj

Ogłoszenie 

Płacimy aktywnym użytkownikom! Co tydzień rozdajemy ok 200 pln osobom podającym swoje typy i piszącym analizy.
Dodatkowo każdy użytkownik który przekroczy 50 postów dostaje 2 atrakcyjne NAGRODY GWARANTOWANE. Sprawdź je!

Jeśli forum długo się ładuje (wczytuje bannery) - kliknij klawisz "odśwież (F5)"

Poprzedni temat :: Następny temat
typy - Robertho
Autor Wiadomość
dune2

Wysłany: Pon Lis 27, 2006 1:23 pm   
no coz ja sie nie zgodze z tym moim zdaniem kazdemu wiecej nie wchodzi niz wchodzi no chyba ze sie stawia na jeden mecz lub dwa duza stawke ale to baaaaaaardzo ryzykowne bo stawiajac 100 zl na jeden mecz jak nie wejdzie masz 100 w plecy.To powoduje ze zly stawiasz nastepnego dnia chcac sie odegrac i jak znowu nie wejdzie masz 200 w plecy itd to prosta metoda do wpadniecia w nalog grania bo teraz juz musi sie udac.Wiele ludzi tak potracilo fortuny.
Osobiscie nie potrafilbym 100 zl dac na mecz czyli na cos co nie zalezy ode mnie a sport to ogolnie jest nieprzewidywalna sfera zycia i nigdy nie ma 100 % pewniaka.A pieniadze sa zbyt cenne by nimi szastac.
Nawet jak ktos po 20 obstawianiach bedzie na plusie to nei znaczy ze po 30 tez bo wtedy moze byc juz sporo na minusie nie oszukujmy sie to Bukmacherzy sa od zarabiania na nas a nie my na nich.
Ja bukmacherke podobnie jak i totka nazywam poprostu podatkiem od marzen chociaz przy obstawianiu sa dodatkowe emocje sledzac mecz na zywo.

dune2

Wysłany: Pon Lis 27, 2006 1:28 pm   
ale to wygrana w totka moze zmienic nasze zycie a bukmacherka nie dlatego ja to traktuje jako zabawe

Marcinek 

Wysłany: Pon Lis 27, 2006 1:46 pm   
stawiasz kupon za 100 jak wygrasz jakas kase, a tak to grasz za mniejsze pieniadze
ja nigdy nie postawie kuponu za 100zl jezeli milabym przez jakis czas taka sume odkladac, oszczedzac i takie tam a potem to stracic
licze sie z porazka i taki kupon za taka kwote postawie z tylko z pieniedzy wczesniej wygranych. takze ryzyko kontrolowane.

Robertho 

Wysłany: Pon Lis 27, 2006 3:10 pm   
Marcinek napisał/a:
stawiasz kupon za 100 jak wygrasz jakas kase, a tak to grasz za mniejsze pieniadze
ja nigdy nie postawie kuponu za 100zl jezeli milabym przez jakis czas taka sume odkladac, oszczedzac i takie tam a potem to stracic
licze sie z porazka i taki kupon za taka kwote postawie z tylko z pieniedzy wczesniej wygranych. takze ryzyko kontrolowane.

Dokładnie!!! Ja jak stawiam za dużą stawkę to przeważnie z wygranych pieniędzy, bo ze swoich chyba bym nie postawił takiej kasy. Ja np. w tym www.starbet.de jak zostało mi 2 euro też zacząłem moją taktykę i po 3 typowaniach mam 14 euro, a gdyby nie Atletico to miałbym 30 euro.

dune2

Wysłany: Pon Lis 27, 2006 3:21 pm   
Robertho napisał/a:
Marcinek napisał/a:

Dokładnie!!! Ja jak stawiam za dużą stawkę to przeważnie z wygranych pieniędzy, bo ze swoich chyba bym nie postawił takiej kasy. Ja np. w tym www.starbet.de jak zostało mi 2 euro też zacząłem moją taktykę i po 3 typowaniach mam 14 euro, a gdyby nie Atletico to miałbym 30 euro.

zeby postawic 100 zl z wygranych to trzeba je najpierw wygrac a wygraj 100 zl grajac drobnymi kwotami ?

nic z tego musisz postawic z oszczednosci ten pierwszy raz

Robertho 

Wysłany: Pon Lis 27, 2006 4:10 pm   
dune2 napisał/a:
Robertho napisał/a:
Marcinek napisał/a:

zeby postawic 100 zl z wygranych to trzeba je najpierw wygrac a wygraj 100 zl grajac drobnymi kwotami ?

nic z tego musisz postawic z oszczednosci ten pierwszy raz

Tylko że w bukmacherce najważniejsze jest to, żebyś nie stawiał kasy która jest Ci potrzebna. Jeśli wogóle ma ktoś zamiar grać to najpierw przeznacza na to trochę pieniędzy (kwota jest taka jaką możemy stracić. Np. jestem w stanie poświęcić 50 zł i gram tylko dotąd dopóki wszystko nie przegram, chyba że wcześniej uda mi się wygrać więcej, no to wtedy zainwestowane pieniądze wyciągam i gram tylko tymi wygranymi.)

A to o co Ci chodzi to owszem zgadzam się z tym ale w przypadku gdy ludzie postawią kasę, którą mieli np. na rachunki to wtedy chcą się odegrać bo przegrali kasę, która była im potrzebna.

A jeśli chodzi o mnie to ja obstawiam za kasę, którą jeśli przegram to nie będę miał żadnych kłopotów i nie stawiam więcej niż założyłem sobie na początku. Jeśli przegram to znowu zaczynam grać jak będę mógł ponownie zaryzykować te 50 zł.

morenowe 

Wysłany: Pon Lis 27, 2006 6:06 pm   
Ludzie jak wy stekacie ja mialem duze minusy w soim dorobku i teraz odbilem jzu polowe grajac tak a jak wy stawiacie na kuponie mecze tez zawsze pewniaki tylko ze wiecej i zawsze whcodza parwie wsyztskie a dajmy na to ze wybierzess z nich 4 na akzdy po 50zł i tak wygrasz napewno z 3 bo trzeb wybrac dobre druzyny lub mozna grac latwiej na to ze drzuyna Strzeli bramke graja ze soba 2 druzny takie na swoim poziomie i sie patrzy jak duzo bramek strzelaja z jakim drzuynami to stawias zi tam sa kurs po 1.3 lub 1.40 i wystraczy z ebramke stzrala i jest juz 40zł do pzrodu ja tak gram ale niewmowie ze niegram zwyklych kuponow

typer99 

Wysłany: Pon Lis 27, 2006 9:22 pm   
Ale wy gadacie głupoty :D . Grając np. za 100 która nie oszukujmy sie nie jest milionem latwo możemy przerobić w większą kase. Powiedzmy wybieramy 3 najpewniejsze mecze z weekendu o kursie 1.30 każdy, co daje ako 2.20 i stawiamy za to 100PLN. Zwycięsto jest niemal pewne :D i już mamy drugą stówke, która dzielimy na 3 równe częsci i gramy dalej... A jeśli gralibyscie za to wasze 5 zł to wybieracie wiecej meczy zeby miec wieksza wygrana bo jakbyscie postawili za 5PLN te meczyki po kursie 2.20 to taką wygraną nawet wstyd odbierac :D (jak nie gracie przez neta). Dla mnie byłaby to też strata czasu na analizy i obstawienie. A także te tasiemce (10 meczy na kuponie, albo i wiecej) bardzo często nie wchodzą, nawet na weekendzie, bo zawsze znajdzie sie jakis mecz który (jak ja to mówie) zabuli :D . Częsciowo mogę zrozumiec tych co stawiaja dla frajdy, ale tylko częsciowo, bo co to za frajda przegrywac kase? Za ten hajs można dla frajdy kupic sobie browara :D i obejrzeć meczyk :D . Powodzenia u buków :D

dune2

Wysłany: Pon Lis 27, 2006 9:35 pm   
typer99 napisał/a:
Ale wy gadacie głupoty :D . Grając np. za 100 która nie oszukujmy sie nie jest milionem latwo możemy przerobić w większą kase. Powiedzmy wybieramy 3 najpewniejsze mecze z weekendu o kursie 1.30 każdy, co daje ako 2.20 i stawiamy za to 100PLN. Zwycięsto jest niemal pewne :D i już mamy drugą stówke, która dzielimy na 3 równe częsci i gramy dalej... A jeśli gralibyscie za to wasze 5 zł to wybieracie wiecej meczy zeby miec wieksza wygrana bo jakbyscie postawili za 5PLN te meczyki po kursie 2.20 to taką wygraną nawet wstyd odbierac :D (jak nie gracie przez neta). Dla mnie byłaby to też strata czasu na analizy i obstawienie. A także te tasiemce (10 meczy na kuponie, albo i wiecej) bardzo często nie wchodzą, nawet na weekendzie, bo zawsze znajdzie sie jakis mecz który (jak ja to mówie) zabuli :D . Częsciowo mogę zrozumiec tych co stawiaja dla frajdy, ale tylko częsciowo, bo co to za frajda przegrywac kase? Za ten hajs można dla frajdy kupic sobie browara :D i obejrzeć meczyk :D . Powodzenia u buków :D

stary ale Ty bzdury gadasz nie wiem moze masz 15 lat i dla Ciebie 100 zl to nic ale obrazasz wielu ludzi zapracuj czasem na te 100 zl pojdz do ludzi ktorzy zyja za to cala rodzina przez tydzien i pozniej bzdury wypisuj takie ze 100 zl to jest nic.Powazny czlowiek tak nie pisze i to bardzo duzo bo bzdura jest ze stawiajac na trzy pewne mecze na pewno wejda bo niespdozianek w sporcie nie brakuje i zrob bilans swoich wygranych i wydatkow przez miesiac i pokaz mi ze jestes na plusie duzo bo inaczej to tylko bajki a ja na nie za stary jestem

dune2

Wysłany: Pon Lis 27, 2006 9:39 pm   
a poki co widze ze przegrales sporo kuponow a kwot nie pdoajesz zanim postawisz a jak cos trafisz to mozesz pisac ze postawiles 100 zl a nawet 1000 bo pisac mozna wszystko.

Jak jestes taki pewien metody mowie stawiaj po 100 zl rozpisz bilans zyskow i strat i udowodnisz bo poki co to bajki tylko

poldek17 

Zaproszone osoby: 12
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 9:49 pm   
dune2 napisał/a:
a poki co widze ze przegrales sporo kuponow a kwot nie pdoajesz zanim postawisz a jak cos trafisz to mozesz pisac ze postawiles 100 zl a nawet 1000 bo pisac mozna wszystko.

Jak jestes taki pewien metody mowie stawiaj po 100 zl rozpisz bilans zyskow i strat i udowodnisz bo poki co to bajki tylko
dune2 napisał/a:
stary ale Ty bzdury gadasz nie wiem moze masz 15 lat i dla Ciebie 100 zl to nic ale obrazasz wielu ludzi zapracuj czasem na te 100 zl pojdz do ludzi ktorzy zyja za to cala rodzina przez tydzien i pozniej bzdury wypisuj takie ze 100 zl to jest nic.Powazny czlowiek tak nie pisze i to bardzo duzo bo bzdura jest ze stawiajac na trzy pewne mecze na pewno wejda bo niespdozianek w sporcie nie brakuje i zrob bilans swoich wygranych i wydatkow przez miesiac i pokaz mi ze jestes na plusie duzo bo inaczej to tylko bajki a ja na nie za stary jestem

dune2, Zdecydowanie sie z toba zgadzam jestem tego samego zdania co ty wiec nie będe sie powtarzał aco do tego:
typer99 napisał/a:
taką wygraną nawet wstyd odbierac :D (jak nie gracie przez neta).

JA tam sie nie wsztydze dzis odebrałem 2 kupony na jednym 4.20 a na drugim 6.78 i to żadna chańba przynajmiej wzróciły mi sie koszty i mam za co stawiać.

Nie cytuj posta który znajduje sie nad twoim :)

typer99 

Wysłany: Pon Lis 27, 2006 10:07 pm   
Najlepszym sposobem na zarobienie kasy jest progresja na remisy :D (patrz dzial na forum systemy i strategie). Daje praktycznie 100% szanse na wygrana, ale ma kilka wad:
1. Kasa zwraca sie z zyskiem po jakims czasie.
2. Aby grac musimy miec sporo kasy w zależności od tego ile chcemy wygrac (min. jakies 300PLN)
3. Powiem to wulgarnie (sory) trzeba miec jaja i nie można pękać jak nie wchodzi remis :D tylko grac konsekwętnie dalej :D

dune2

Wysłany: Pon Lis 27, 2006 10:52 pm   
i dalej te bzdury piszesz jaja to ma osoba co pdoaje wczesniej za ile obstawia i zlicza swoje przegrane i wygrane a poki co jestes bajkopisarz a nie ktos z jajami

koniec tematu bo i tak nie masz zamiaru udowadniac tylko ponizac ludzi

Robertho 

Wysłany: Sob Gru 02, 2006 1:39 am   
Kuponik na siatkowke:

Japonia - Francja 2 1.133 :lol:
Rosja - Włochy 1 1.588 :oops:
Stany Zjednoczone - Kanada 1 1.166 :lol:
Brazylia - Serbia i Montenegro 1 1,20 :lol:

AKO: 2.52

Robertho 

Wysłany: Sob Gru 02, 2006 3:15 pm   
To są typy z mojego systemu, ale tak też można zagrać

Wigan - Liverpool 1.60

Blackburn - Fulham 1.65
Portsmouth - Aston Villa 1.62
AKO: 2.67

Reading - Bolton 1.60
Sheffield Utd - Charlton 1.60
AKO: 2.56

Robertho 

Wysłany: Sob Gru 02, 2006 5:48 pm   
te wszystkie wyżej typy są na undery tak jak w moim systemie

Robertho 

Wysłany: Sro Gru 06, 2006 5:29 pm   
Ostatnio mniej się udzielam na forum bo nie mam czasu. Ale zawsze w wolnej chwili staram się coś pomóc.

Ja stawiam dzisiaj taki kupon:

Manchester Utd - Benfica Lizbona 1 1.333
Climamio Bologna - Prokom 1 1.30

AKO: 1.73

Odpowiedz do tematu