1. Lens v Guingamp
Poniżej (2.5) 1.70 5/10
sportingbet-brak-polskiej-licencji!
Analiza
Wszelkie komentarze mile widziane
Michal91 pisze:F1-kwalifikacje
Glock T. (GER/Toyota) v Vettel S. (GER/Toro Rosso) - 2 5/10
kurs: 1.80
Webber M. (AUS/Red Bull) v Glock T. (GER/Toyota) - 1 3/10
kurs: 1.80
Trulli J. (ITA/Toyota) v Webber M. (AUS/Red Bull) - 1 7/10
kurs: 1.60
Trulli J. (ITA/Toyota) v Glock T. (GER/Toyota) - 1
kurs: 1.40
Rosberg N. (GER/Williams) v Piquet N. Jr. (BRA/Renault) - 2
kurs: 1.50
Ako: 2.10 5/10
Tasiemka
Alonso F. (ESP/Renault) v Piquet N. Jr. (BRA/Renault)- 1 1.04
Button J. (GBR/Honda) v Barrichello R. (BRA/Honda)- 1 1.65
Hamilton L. (GBR/McLaren) v Kovalainen H. (FIN/McLaren)- 1 1.13
Heidfeld N. (GER/BMW Sauber) v Kubica R. (POL/BMW Sauber)-2 1.33![]()
Raikkonen K. (FIN/Ferrari) v Massa F. (BRA/Ferrari)- 2 1.45
Rosberg N. (GER/Williams) v Nakajima K. (JPN/Williams)- 1 1.18
Trulli J. (ITA/Toyota) v Glock T. (GER/Toyota) -1 1.40
Webber M. (AUS/Red Bull) v Coulthard D. (GBR/Red Bull)- 1 1.12
Fisichella G. (ITA/Force India) v Sutil A. (GER/Force India)- 2 2.00
ako: 13.84 0.5/10![]()

Siema,Michal91 pisze:Bayer Leverkusen v FC Koln - 1 1.50
Lens v Amiens - 1 1.55
ako: 2.33
St. Patricks v Bohemians Dublin - 2 2.30
Śmierdzi mi tu jakąś niespodzianką, a remisem napewnoBayer Leverkusen v FC Koln - 1 1.50
Jak dla mnie Pewniak Dnia, Pats prawie rezerwami ( brak 7 zawodników) tak więc bdb typSt. Patricks v Bohemians Dublin - 2 2.30
a u innego użytkownika :Śmierdzi mi tu jakąś niespodzianką, a remisem napewnoKoln dobrze sobie poczyna w Bundeslidze, a Leverkusen ostatnio niespodziewanie przegrali u siebie ze średnią Herthą.
Ale to tylko moje przeczucie
Rozumiem że pisał to o innej porze i może się coś zmieniło ale wygląda to trochę na pewnego rodzaju usprawiedliwianie bo u jednego z was trafi na pewno.Szamon nie mam nic do Ciebie ale bądź bardziej zdecydowanyszamon12 pisze:Moim zdaniem pewny typ. Jeżeli Bayer zagra tak jak na początku sezonu to o wynik można być spokojnym. Też to gramBayer Leverkusen-FC Koln Typ:1 Kurs:1,55
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach hazardowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach hazardowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium polski zaklady wzajemne moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie na urzadzanie zakladow wzajemnych. Zawieranie zakladow u bukmacherow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow na zawieranie zakladow wzajemnych jest zabronione i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.Polityka prywatnosci