|
|
Ukraina - Austria |
| Autor |
Wiadomość |
xgor
Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 24 Mar 2007 Posty: 313 Skąd: Grodzisk Mazowiecki
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 11:34 Ukraina - Austria
|
|
Gospodarze EURO 2012 pokazali sie z bardzo dobrej strony w pierwszej połowie meczu z Niemcami gdzie momentami zmuszali naszych zachodnich sąsiadów do desperackiej obrony przy okazji strzelajac im aż 3 bramki co niemieckiej defensywie nie zdarzyło się od niepamietnych czasów. W drugiej połowie siedli kondycyjnie i Niemcom udało się doprowadzić do remisu. Austriacy to ciagle europejski sredniak który od czasu do czasu może zaskoczyć pozytywnie ale generalnie trzyma się poziomu średnich stanów. Dlatego wydaje mi się że Ukraina powinna ten mecz spokojnie wygrać zwłaszcza zbudowana ostatnim naprawdę dobrym występem
Typ: 1
Kurs: 1.55
Bukmacher: |
|
|
|
 |
Vin

Pomógł: 9 razy Wiek: 20 Dołączył: 03 Lis 2010 Posty: 533 Skąd: Konin
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 18:06
|
|
15.11.11r, 20:00
Ukraina - Austria @ 1 @ 1,55
Spotkanie w Lwowie pomiędzy Ukraińcami i Austriakami jak dla mnie będzie dość wyrównane, ale jeżeli któraś z ekip ma odnieść sukces to będą to przyszłoroczni współorganizatorzy Mistrzostw Europy, czyli nasi wschodni sąsiedzi. Po ostatnich sparingach podopiecznych Olega Blokhina wydawać się może, że mają oni prawie gotowy zespół na przyszłoroczną imprezę. Po porażkach z Francją (1:4), Szwecją (0:1), Urugwajem (2:3) i Czechami (0:4) ostatnio spisują się całkiem obiecująco. W październiku ograli Bułgarię 3:0 i Estonię 2:0, natomiast w ubiegły piątek po niezłej grze zremisowali z Niemcami 3:3. Niemcy podobnie jak w meczu z naszymi reprezentantami pokazali, że walczyć należy do końca. Co prawda bramkę wyrównującą zdobyli wcześniej niż w meczu z nami, bo już w 77 minucie. Dzisiejszy rywal Ukraińców na pewno jest słabszy od ostatniego, co pokazują chociażby mecze Niemców z Austriakami w grupie eliminacyjnej do Euro (2:6 i 0:1). Austriacy w eliminacjach zajęli dopiero czwarte miejsce i nie zakwalifikowali się na Mistrzostwa. Podobnie jak Ukraińcy nie przegrali kolejnych trzech spotkań. Remisy z Turcją i Kazachstanem, oraz zwycięstwo nad Azerbejdżanem nie są wcale wybitnymi wynikami. W piątek w odróżnieniu od ich dzisiejszego rywala nie rozgrywali żadnego spotkania, a głównym celem tego zgrupowania jest właśnie dzisiejsze spotkanie. Według mnie na tle całkiem nieźle grających ostatnio Ukraińców wypadną jednak blado. Typ na zwycięstwo gospodarzy wybrany troszkę z braku innego ciekawego zakładu, ale mam nadzieję, że się powiedzie. |
_________________ YNWA! |
|
|
|
 |
KIMBO

|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 19:13
|
|
Ukraina - Austria
typ 1
1,55
Spotkanie jednego z współorganizatorów Euro z Austrią zapowiada się ciekawie. Naprzeciwko siebie staną dwie bardzo podobne poziomem sportowym drużyny. Ciężko mi było na początku wskazać jednoznacznie faworyta. Jednak jak pomyślałem doszedłem do pewnych wniosków. Jeżeli ktoś remisuje z Niemcami 3:3 to o czymś musi świadczyć. Świadczy oczywiście bardzo dobrze. Bo co by nie mówić o Niemcach, to zawodników mają bardzo dobrych, którzy grają w bardzo dobrych drużynach. Dobrze wyszkoleni technicznie z pomysłem na grę. Drugi argument przemawiający jednak za Ukrainą to fakt, że grają w Kijowie. Publiczność na pewno im dopisze. Kibice to 12 zawodnik na boisku który nieraz potrafi podnieść drużynę po straconej bramce i natchnąć w piłkarzach nowego ducha. |
|
|
| Poziom: 33 HP |
 |
 |
 |
 |
21% |
626/2982 |
|
|
|
|
 |
Vin

Pomógł: 9 razy Wiek: 20 Dołączył: 03 Lis 2010 Posty: 533 Skąd: Konin
|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 21:54
|
|
| Cytat: | Ukraina - Austria (2:1) |
|
_________________ YNWA! |
|
|
|
 |
KIMBO

|
Wysłany: Wto Lis 15, 2011 23:44
|
|
| KIMBO napisał/a: | Ukraina - Austria
typ 1
1,55
Spotkanie jednego z współorganizatorów Euro z Austrią zapowiada się ciekawie. Naprzeciwko siebie staną dwie bardzo podobne poziomem sportowym drużyny. Ciężko mi było na początku wskazać jednoznacznie faworyta. Jednak jak pomyślałem doszedłem do pewnych wniosków. Jeżeli ktoś remisuje z Niemcami 3:3 to o czymś musi świadczyć. Świadczy oczywiście bardzo dobrze. Bo co by nie mówić o Niemcach, to zawodników mają bardzo dobrych, którzy grają w bardzo dobrych drużynach. Dobrze wyszkoleni technicznie z pomysłem na grę. Drugi argument przemawiający jednak za Ukrainą to fakt, że grają w Kijowie. Publiczność na pewno im dopisze. Kibice to 12 zawodnik na boisku który nieraz potrafi podnieść drużynę po straconej bramce i natchnąć w piłkarzach nowego ducha. |
|
|
|
| Poziom: 33 HP |
 |
 |
 |
 |
21% |
626/2982 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|