|
Unibet - opinie |
| Autor |
Wiadomość |
hyundaipawell19
Pomógł: 1 raz Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 15 Skąd: Bolszewo
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 11:44 pm
|
|
Unibet:
Zalety:
1. Przejrzysta strona, mozna wyszukac zaklad.
2. Wysokie kursy.
3. Dobrze opracowane Moje Konto.
4. Szybkie wyplaty.
5. Bardzo wysokie limity, rzadko kiedy one wystepuja.
6. szybko rozlicza zaklady.
Wady:
1. Srednia ilosc surebetsow.
2. Raz mi zmniejszyl zatwierdzony kurs.
3. Srednia ilosc oferowanych zakladow.
Warto grac u tego bukmachera. Gram u niego od kilku miesiecy i jestem zadowolony.
Ocena: 8/10 |
|
|
|
 |
Mal

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 6 razy Wiek: 21 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 935 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 6:29 am
|
|
Unibet jest fajny. Dużo zakładów, ładne kursy, dobry support, teraz jeszcze przelewy 24.
Minusy to ciągłe zmiany w pokerze, to nie ich wina, ale korzystają z microgaming. Za dużo bajerów IMO.
Co jak co , ale menu wyboru zakładów, jest mocno nie przejrzyste. Trudno się po tym poruszać. |
|
|
|
 |
6me6ta6l
|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 12:37 am
|
|
Polecam wszystkim. Bardzo przejrzysta strona, zakłady na żywo, bezproblemowe wypłaty.
Jeśli chodzi o poker, to bardzo mi się spodobało oprogramowanie: przejrzyste i przyjazne grającemu, np. ciekawą opcją jest prezentowanie jaką miałoby się kartę gdyby się nie spasowało. Turnieje freeroll rogrywane 4 razy dziennie z opcją "re-buy". |
|
|
|
 |
glory glory man united

Zaproszone osoby: 10
Pomógł: 9 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 2223 Skąd: Saragossa
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 10:22 pm
|
|
| Mi sie w Unibet bardzo podoba jedna rzecz - lesze bonusy dla aktualnych klientow niz dla nowych. Rzadkosc, a wlasnie tak powinno byc. |
_________________ Zanim zapytasz - poszukaj odpowiedzi na forum. Nim wyślesz PW zastanów się czy te o tę sprawę nie możesz zapytać publicznie. Jeśli ktoś Ci pomoże nie zapomnij podziękować. |
|
|
|
 |
Mal

Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 6 razy Wiek: 21 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 935 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 10:39 pm
|
|
| Rozwiń o tych bonusach... |
|
|
|
 |
DjTer
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 12:46 am
|
|
Unibet dla mnie (bynajmniej dla mnie) jest najlepszym bukmacherem w sieci.
Estetyka podoba mi się, zakładki, dobre kursy, szerokie oferty. Bukmacher dla mnie na |
|
|
|
 |
Modesik

Pomógł: 5 razy Wiek: 24 Dołączył: 09 Cze 2008 Posty: 464 Skąd: Koszalin/Chojnice
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 1:58 am
|
|
| Prawie nieistniejaca galaz zakladow 'live' niestety skresla tego buka u mnie (bwin chyba nie ma sobie rownych). |
|
|
|
 |
rzekakanadyje
Sir. Silvio

Pomógł: 3 razy Dołączył: 02 Lis 2007 Posty: 728 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 10:36 pm
|
|
Niestety nie polecam, to co oni tam wyprawiali z moim kontem to woła o pomste do nieba. Najpierw nie rozliczaja mi wygranego zakladu, pisze do supportu i jest OK. Zakład rozliczony. Jednak na koncie 0,07 zł. Wchodze w historie konta a tam ktos/cos kupowalo sobie dzisiaj rano jakies SoftGames, mnostwo tego (w ciagu minuty kupywalo nawet 2 SoftGames) i wyplaca na jakies prawdopodobnie zmyslone konto 30 złotych. Niemam pojecia o co chodzi. Na 1000% nikt nie znal mojego hasla do Unibetu, więc...
Jak ktos nie wierzy to moge wkleic screeny.
P.S. Jak oni ze mna tak ja z nimi, napisalem im kilka słów prawdy od siebie, zobaczymy co zrobią. |
|
|
|
 |
Maciek12317
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2008 1:31 pm
|
|
| Grałem u tego buka bodajże ze 3 razy. Buk solidny, bez większych rewelacji, nie wyrózniają się niczym szczególnym. Trochę ich strona czasem szwankuje i długo się ładuje. Poza tym wszystko jest w porządku. |
|
 |
|
|
|