|
Unibet - opinie |
| Autor |
Wiadomość |
krusha
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 23:52
|
|
| No jeśli chodzi o bonus powitalny to maja takowy tylko że nie w polskiej wersji. Dla wiekszości krajów maja bonusy, ja skorzystałem z oferty angielskiej 20funtów gratis tylko że niestety teraz mam tam konto w funtach. Z wypłata po obrocie nie miałem problemów także jak ktoś chce dostać tam bonus to można a słyszałem coś ostatnio ze dla bodaj hiszpanów czy jakiegoś tam kraju dają 50Euro bonus 100% jak ktoś ma ochotę. ja potwierdzam że można się logować przez inne kraje bo mi dali bonus w funtach i go wypłaciłem, ale to już kwestia gustu bo teraz czasem są darmowe zakłady itp dla Polaków które dotyczą tylko tych którzy rejestrowali się z Polskiej strony tak przynajmniej piszą często w regulaminach także ja z nich nie korzystam niestety. Ale buk ma ofertę ciekawą i kursy też spoko także polecam. |
|
 |
2pac
Pomógł: 23 razy Dołączył: 10 Sty 2010 Posty: 289 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 20:28
|
|
| Właśnie jestem użytkownikiem Unibeta i nie moge powiedzieć bo jestem zadowolony. Jedyna rzecz do której mogę się przyczepić to niezbyt rozbudowana oferta, jednak nadrabia on oferowanymi kursami, oraz łatwością obsługi i przejrzystością strony. Ale kolejnym minusem jest niezbyt dobra komunikacja ze staffem przez chat. Pisałem nawet maila do nich lecz jak narazie minął tydzień i nie odpisali. Nie wiem czemu może przeoczyli? W każdym bądź razie Unibetowi daję ocenę 8/10 |
|
|
|
 |
kowalinho
|
Wysłany: Wto Lis 09, 2010 15:00
|
|
Ten bukmacher także cieszy się moją opinią jednak dawno nie korzystałem z niego i jak teraz wchodzę żeby obstawić jakiś mecz to nie widzę by pokazało mi spotkania na cały dzień lecz jest opcja na wydarzenia w ciągu 1godz / 4 godz. Reszte trzeba samemu albo ja jeszcze do tego nie doszedłem ale kupony szybko rozliczane, zaraz po zakończeniu zdarzenia także Bug jest wporządku |
|
|
|
 |
adrian7890
|
Wysłany: Nie Lut 13, 2011 17:43
|
|
| Witam.Chciałbym prosić o aktualne opinie na temat tego buka.Chciałbym zacząć na nim grać ale prosiłbym o aktualne opinie.To mój pierwszy internetowy buk.Tak w ogóle to jakiego internetowego buka polecacie jako pierwszego?Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam |
|
|
|
 |
LFC
|
Wysłany: Nie Lut 13, 2011 19:27
|
|
| adrian7890 napisał/a: | | Witam.Chciałbym prosić o aktualne opinie na temat tego buka.Chciałbym zacząć na nim grać ale prosiłbym o aktualne opinie.To mój pierwszy internetowy buk.Tak w ogóle to jakiego internetowego buka polecacie jako pierwszego?Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam |
Buk godny polecenia, ale to zależy jakie sporty grasz, ich plusami jest na pewno bardzo duża ilość różnych promocji, np. wczoraj była promocja, typujesz Premiership na żywo za co najmniej 60zł, i w poniedziałek dostajesz 5€, takich promocji mają mnóstwo więc to jest ich duży plus ale dla mnie i tak najlepszy jest Bet365. |
|
|
|
 |
czarless
Pomógł: 2 razy Wiek: 22 Dołączył: 21 Lut 2011 Posty: 127 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 20:48
|
|
Witam, chcę zacząć swoją przygodę z internetowymi bukami. Mam pytanie, nie mam 18 lat to po 1 a po 2 szukam jakiegoś odpowiedniego BUK'a dla początkującego. Aby można było wpłacać kartą psc. Pozdrawiam |
_________________ Narazie kończę obstawiać, brak pieniędzy, trudno się mówi. |
|
|
|
 |
|
|
|