|
Unibet - pytania |
| Autor |
Wiadomość |
GrzechuTG

Zaproszone osoby: 50
Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 1966 Skąd: Brd
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 8:30 pm
|
|
| jeśli wypłata z konta unibetu jest wyższa niż minimalna to nie jest pobierana żadna opłata co do nettelera to nie wiem jak to jest bo jeśli przez niego wpłacałeś to już powinno automatycznie to wszytko uzupełnić a wpłacałeś prze netteler do Unibetu bo to bardzo ważne bo jeśli nie to raczej nie wypłacisz na niego? A prowizji napewno nie ma żadnej chyba ze wypłacasz mniej niż jak dobrze pamiętam 85zl to wtedy pobieraja prowizje tak wszystko bardzo dokładnie jest opisane a jak problem to najlepiej zapytaj suportu bo w sprawie nettelera to oni Ci najlepiej odpowiedzą. |
_________________ POLSKA GOLA!!!! POLSKA GOLA!!!
 |
|
|
|
 |
koloino

Zaproszone osoby: 12
Pomógł: 14 razy Wiek: 23 Dołączył: 06 Lis 2007 Posty: 2450 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 10:56 am
|
|
Witam ma pytanie odnosnie wypłaty kaski z unibetu. Chodzi mi jak mamy wpisac adres banku, to chodzi o siedzibe główną czy oddział gdzie była podpisywana umowa?? Dzieki z góry za odp |
|
|
|
 |
Szymek

Zaproszone osoby: 38
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 11:09 am
|
|
| koloino napisał/a: | Witam ma pytanie odnosnie wypłaty kaski z unibetu. Chodzi mi jak mamy wpisac adres banku, to chodzi o siedzibe główną czy oddział gdzie była podpisywana umowa?? Dzieki z góry za odp |
Moim zdaniem siedzibę główną , zawsze gy dokonuje przelewu , to oddział banku wyskakuje po wpisaniu numeru konta odbiorcy i nie jest to bynajmniej nigdy miejsce , gdzie podpisaywana była umowa , a większy oddział banku lub też właśnie adres jego głównej siedziby. Aby się upewnić możesz napisac do supportu , ale myśle ,że chodzi włąśnie o główną siedzibę.Pozdrawiam |
_________________ Real Madrid - Campeones de La Liga 07-08
Polish Ekstraklasa season 2007/2008 yield - 36,55% |
|
|
|
 |
Raja

Zaproszone osoby: 33
Pomógł: 14 razy Wiek: 18 Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 2541 Skąd: Ciechanów
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 9:02 pm
|
|
Oczywiscie glownej siedziby Ale nie wiem czy koniecznie potrzebny jest adres. Ja gdy wyplacalem przelewem to starczylo tylko bank PKO BP i nr rachunku + moje dane. Tylko nie pamietam czy to bylo w Unibecie |
_________________ Nie ma takich, którzy by nigdy nie upadli.
 |
|
|
|
 |
koloino

Pomógł: 14 razy Wiek: 23 Dołączył: 06 Lis 2007 Posty: 2450 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 6:50 pm
|
|
Ok dzieki Panowie za info. Ja mam bank Pekao S.A. jeszcze raz thnx |
|
|
|
 |
GrzechuTG

|
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 2:56 pm
|
|
Ja zawsze wpisuje sedzibe swojego banku a nie główną, bo po co im adres głownej siedizmy oni sprwadzają nasze konto. W sumie to chyba jest bez róznicy co wpiszemy. Najważniejszy jest kod switf i numer konta |
 |
|
|
|
 |
nani90
|
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 5:10 pm
|
|
| Witam, czy na unibecie jest system "trixie" ? u których buków można znaleźć ten system? |
|
|
|
 |
Rafik14
|
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 7:14 pm
|
|
Chyba jest, bo coś takiego tam widziałem
Witam Czy jeszcze oni pobierają prowizję od wypłaconych pieniędzy ?
Z tego co słyszałem nie muszę wprowadzać kod IBAN ??
Jeżeli chciałbym wypłacić pieniądze na swoje swoje konto, czy muszą one być wypłacane na konto zarejestrowanego ?? |
|
|
|
 |
GrzechuTG

|
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 9:59 pm
|
|
System czy jest to szczerze mówiąc nie wiem chyba tak.
Co do prowizjo to jeśli wypłacasz mniej niż75zł to pobierają 15zł jeśli więcej to nic. Ale konto musi być na te same dane co masz u buka inaczej wyplata zostanie cofnięta. |
 |
|
|
|
 |
sebbaa

Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Paź 2005 Posty: 438 Skąd: Kraków/Stalowa Wola
|
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 11:58 pm
|
|
| nani90 napisał/a: | | Witam, czy na unibecie jest system "trixie" ? u których buków można znaleźć ten system? |
w unibecie na pewno jest, a oprócz tego jeszcze w : expekt, bwin, a w pozostałych nie chce mi się sprawdzać. Sam możesz przecież to zrobić wchodząc na ich strony ) |
_________________ Gram bo lubię |
|
|
|
 |
piteor94
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 7:40 pm
|
|
Mam pytanie. Mam troche kasy na koncie i chce postwic mecze. jak stwaim to tam trzeba grac systemem. bo tam mam ile kasy daje na 1 mecz. a chce na 1 kuponie np. 5 meczy,
Z GÓRY DZIEKI
POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
|
|
|