|
|
Unibet |
| Autor |
Wiadomość |
dżejdżej10

|
Wysłany: Nie Sty 15, 2012 22:27 Unibet
|
|
Zacznę tak. Oferta biathlon panów - przeglądam.
Zaciekawia mnie h2h Garanichev - Graf 1,65 - 2,10
Przyglądam się bliżej, nie ma innego wyjścia - Rusek musi wygrać.
Stawiam za 5j Garanichev po 1,65 - dzielę się tym na forum.
Po biegu nawet nie sprawdzam, jestem spokojny - gładki win.
Wieczorem wchodzę spojrzeć na niedzielną ofertę, loguję się na swoim koncie.
Stan konta ? Coś mi tu nie gra
Sprawdzam, zakład tych panów rozliczony jako przegrany.
Co dziwnego? Unibet coś namieszał, mój typ Graf - kurs 1,65 ??
Po pierwsze na niego nie było takiego kursu, po drugie grałem Garanicheva i dobrze pamiętam że tak zrobiłem.
Nie mam teraz jak im tego udowodnić, co zrobić? Wypierają się że coś takiego miało miejsce, mam szanse chociaż na zwrot? Bo byle drobne to nie były.. |
|
|
| Poziom: 24 HP |
 |
 |
 |
 |
15% |
202/1353 |
|
|
|
|
 |
ashley69
Shwarze negger :D :D

Zaproszone osoby: 72
Pomógł: 88 razy Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 3645 Skąd: Piotrkow / Oxford
|
Wysłany: Nie Sty 15, 2012 23:07
|
|
| Wez pogrzeb w stronkach z kursami. W archiwach powinny byc kursy jakie byly na dany okres czasu. Latwo udowodnic. |
_________________ Expert Team Snooker & UK Footbal
Played204/Win130/Void10/Lost87
Yeld +12,2% |
|
|
| Poziom: 46 HP |
 |
 |
 |
 |
28% |
2093/7478 |
|
|
|
|
 |
dżejdżej10

|
Wysłany: Nie Sty 15, 2012 23:29
|
|
| Sęk w tym, czy jest jakaś stronka z kursami na biathlon ? Do tej pory się nie spotkałem. |
|
|
| Poziom: 24 HP |
 |
 |
 |
 |
15% |
202/1353 |
|
|
|
|
 |
Bartuś
FcB jest naj ;)

Zaproszone osoby: 6
Pomógł: 61 razy Wiek: 21 Dołączył: 19 Lis 2007 Posty: 1881 Skąd: Camp Nou
|
Wysłany: Nie Sty 15, 2012 23:41
|
|
| Moim zdaniem nie latwa sprawa. Napisz im po prostu email i opisz sytuacje jak w tym temacie podkreslajac ze oni nie mieli nigdy kurs 1.65 na tego drugiego. |
|
|
| Poziom: 36 HP |
 |
 |
 |
 |
11% |
413/3758 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|